Almodo!
Suttogó nekem is megvan! Igen tuti!
Ma kemény félórás üvöltéssel le tudtuk tenni végül, 3X kellett kivenni és megnyugtatni, de aztán elfáradt!
Nálunk este 10-11 körül szokott lenni az esti szopi, amikor felébred. Reggel régebben 6-kor kelt és utána visszaaludtunk 10-ig, mostanában az éjjeli cirkuszoktól függ. Ma 8-ig aludt.
Nem a szopival van gond éjjel, hanem az azt követő cirkusszal! Az a baj, h. mostanában annyira fáradt vagyok, h. elalszom szopi alatt (a múltkor 3 órát csüngött a cicimen, ami nem maradt következmény nélkül: teljesen felázott és kirepedt!
), ő is elalszik, de mivel nincs megböfiztetve, reggelre ott nyüglődik és küzd a pukikkal!
Meg meg kell mondjam, nem szeretem, ha velünk alszik a nagy ágyban, mert én sokat pörgök és eddig 3X ébredtem arra, h. készülök ráfeküdni a gyerekre. Persze abban igaza van a LLL-nek, h. nem fexem rá, mert felébredek, de ezt így nem nevezném pihentető alvásnak!
Nem beszélve arról, h. ha ilyenkor felveszem és megpróbálom feltűnés nélkül becsempészni a saját kuckójába, na azt a sértett visítást hallanotok kellene!
De remélem előbb utóbb helyreáll a rend. Kedden kapjuk a következő oltást, utána sokáig nem kap majd, én bízom benne, h. lesz idő rendeződni (vhogy mindig oltás után változtak a dolgok).
Csillagfény!
Az áramlásos vizsgálat abból áll, h. UH-gal nézik a köldökzsinóron átáramló vérmennyiséget. Azt tudják vizsgálni vele, h. a méhlepény megfelelően működik-e és elegendő oxigénnel látja-e el a babát. A vizsgálat ugyanolyan, mint a normál UH vizsgálat.
Szerintem, ha már egy ujjnyira ki vagy tágulva, a többi is menni fog!
Anyooka!
A babamasszázs apa kedvenc elfoglaltsága és normálisan a kölyök is imádja. A szopi és az azt követő fürdés/masszázs közt legalább 1 óra szünetnek kell eltelnie, mert különben sokat bukik.
Sajnos a párom legkorábban este 6.30-ra ér haza Szekszárdról, azért lőttük be a 6 órás szopit, h. mire hazaér már egy jóllakott mosolygós baba várja, akivel játszhat egy kicsit. Utána van egy kis alvás (ha álmos), ezalatt vacsiztunk, beszélgettünk, főztem, mikor éppen mit. Utána fürdés, masszírozás, ami után vagy egyből le lehetett rakni, v. egy kicsit még velünk volt, de amint elkezdte dörgölni a szemét már raktuk is le aludni és többnyire simán ment a dolog. 3 hónaposan már többször átaludta az éjszakát, de aztán a legutóbbi oltás óta megborult minden. Kedden megyünk a következőre, remélem az már nem ront rajta többet!
Lara!
De ugye csak körbenézés és átjárhatósági lesz, drilling nem?
Na én is lépek aludni! Jó éjszakát mindenkinek! Én remélem a legjobbakat, de lehet, h. kemény menet lesz!