Sziasztok!
Ó anyám, megint mennyit termeltetek! Mire végigolvasom és írok...
Köszönöm a dícséreteket!
Tiop, mi vesemedence gyulladással voltunk a nyáron kórházban.
Előtte 1 hétig tartó hasmenése volt és abból szállt fel valami. 5 napig vénásan kapta az antibiotikumot, aztán még egy hónapig szájon át...
Azóta ha láz van, azonnal pisivizit, amúgy meg jelenleg 3 havonta kontroll, ami tovább fog ritkulni, de még 1,5 év kb., ha nem újul ki, amit ugye nem történhet meg!
Zsaninak jobbulást! Ja, Csanád 3930 grammal született...
És honnan vagyunk ismerősek?
Manó, Levinek is jobbulást! Az egyik antibiotikum nekünk is az Aktil Forte volt tavaly, de le kellett cserélni, mert ment tőle a hasa... Közben látom, hogy írtad te is meg Tiop is, hogy megy tőle a babók hasa... Mi azonnal abbahagytuk és írattunk mást! Mivel nálunk pont a hasmenés volt a bűnös, én nagyon megijedtem!
Krisztinka, Gergő gyönyörű! Micsoda szemek, és mekkora szempillák!
Csanád is most kezd lépegetni. 4-5 lépés megy már egyedül!
Minnie, üdv!
Nircee, de kis husi Marci! A kis éhező!
Csanád is olyan hurkás volt... nyami... De már kinőtte...
Giga, a babák hosszát összevissza mérik! Csanád 57 cm volt, amikor született, 1 hónaposan meg 56... Biztosan összement a mosásban!
Nagyon édes Lili!
Verna, eleinte Csanád is tele volt tejkiütéssel, nekem azt mondták, jó erős a tejem, azért van, így nem nagyon foglalkoztunk vele. Aztán pár hét alatt teljesen elmúlt magától!
Murphyke: az ilyen okoskodásokkal nekem is tele volt a hóbakancs, de 2 fülem van: egyiken be, másikon ki!
Amúgy Csanád is sokat aludt velünk, volt olyan időszak, amikor még egészen pici volt, hogy hajnalban csak a hasamon volt hajlandó... Szerencsére azért ez gyorsan elmúlt. De a hajnal még most is kritikus, 2-3-tól együtt alszunk, mert én már nem vagyok képes ki-be pakolgatni...
Egyszer majd csak leszokik róla!
Tusi, nekem is a csecsemősök sterilizálták a mellszívót! (Igaz, a koraszülött osztályon...) Én is nagy pakkal mentem...
Mikorra vagy kiírva? Nem csinálsz vonalzót?
Pilla, gyönyörűek a lányaid! Sára már kész nő! Hú, lassan felkötheted a bugyidat, biztosan sok pasas fog legyeskedni körülötte...
Durva a fotós sztori! Én se adtam volna egy vasat sem, az tuti! Hozzánk meg egy biztosítós jött a kórházi adatokat felhasználva...
Anita, gratulálok Vikinek a fogacskákhoz! Nekünk még mindig csak 7. De hátul nagyon készülődik valami, ha jól látom, bár nem nagyon mutogatja...
Nircee, atyaég! Nem semmi, én is biztosan nagyon ideges lettem volna. Még jó, hogy nem ment be! Kellett venni mérleget, azért mert besárgult? Az én fiam nagyon-nagyon besárgult, 24 órát aztán még 12-t volt kékfényben, az első 24-ben infúzióval, de nekem senki nem mondta, hogy mérjük otthon! Az utolsó adatom így az a 90 gramm, amit hazajövetelünk előtti napon mértünk a kórházban... Én teljesen szopimérés-ellenes vagyok egyébként!
Thenus, köszi az aggódást, megvagyunk, csak nagyon nehezen jutok ide, inkább msn vagy skype, azt is jó szakaszosan, mert mire végigolvasom a fórumot és írni tudnék napközben, addigra tuti nem enged a kis manóm...
Hát itt most abbahagyom, mert leragad a szemem...
Sziasztok!