Anaci, Nóra! Persze,h jöhetsz, már fentvagy listán!
Csak még - sajnos - én nem jutottam oda, h szervezzek valamit.
Ezért nem írtam még senkinek.
Az a baj, h egyik nap nagyon vacak, másik jobb, és ilyenkor be kéne hozom az elmaradásaimat...
De ígérem, jövő héttől már elkezdek szorgoskodni, mindneki kap vmit!
Pl, amit Marcsi írt, azt is tisztázni kéne, h jönnek-e az apák?!
Engem nem zavar!
Csak akkor azt is tudni kéne, hogy elférnénk-e annyian a tervezett helyen, vagy gondolkozzunk másban...
meg hasonló kérdések!
Lizibizicukorborsó gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!! És milyen hosszú, eszméletlen!!!!!!!!!!!!!!!
A kis kosaras palánta!
Örülök, h vagytok, és minden ok!
Ez meg vhol természetes, h egyik nap könnyebb, a másik meg nehezebb!
(Emlékszem, Zsiguval mennyit éjszakáztam, és mintha radar lenne bennük, amint leül az ember, v leteszi őket felébrednek.
Ez még a hasfájós korszakból. Aztán hányszor volt, h aludtunk az ikeás szoptatós székünkben, mert már rogyásig jártam a lábam, az pedig kényelmes volt neki+nekem, kikapcsoltam a világot, telefont, és aludtam. na ez most egy jó kis kitérő volt.
)Szóval Kata, mi mindig gondolunk rátok!És tiszta szívemből kívánom, h végre találják meg a jó gyógyit, ami gyengíti, ill elmulasztja a görcsöket! És tök jó, h irány a Dévény!!!!!!!!!!!!!minden ok lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samunak is gyógypuszik, h derüljön ki, mi lehet a gond.
Lehet, h Reninek lesz igaza, az áfonya lehet a bűnös...
Én nem is értem - Hippéket - h mért ajánlják talán már 5-6 hótól, még ha el is távolítják a magvakat belőle. Én is inkább Renivel osztozok: a hagyományos, alma, burgi, répa, sütőtök - amit kedvelnek, mert édes!-. Szóval néha megtévesztők ezek a kajás üvegek!
Na de ha holnap csak tejci, akkor kiderül, mi/ki a bűnös! Kitartást a szülőknek!
Ja néztem Samu albumát! Nagyon klasszak a képek! És azt néztem, h még a haja is úgy nő a fiatalúrnak, mint apájának!
Nóra, örülök, h jobban van család!
Melba, Doma képeket végignéztem!!!!!!!!!!!Gyönyörű a kissrác!
És nagyon ügyes!!!!!!!!!!!
Listán neked is rögzítve a neved, címed!
Most elküldöm...