Jó estét, jó estét....
Hír: MA volt MArci először lent a kertben meg az utcán babakocsi nélkül...csak úgy ténferegni....annyira de annyira koszos lett, hogy iszonyat....
Minden felsőruhája a mosogépben landolt...és 3x mostunk kezet, mire aránylag tiszta lett...
Az úgy volt hogy de mentünk sétálni, akkor aludt. Amíg aludt, jól elmentem a zöldségeshez - már nem volt itthon semmisem,
(5000 ft volt!!!!!elképesztő), és aztán amíg felcígőltem a cuccot, addig MArci a kertben még aludt, és akkor úgy döntöttem, hogy ebéd után, de lefekvés előtt még kijövünk egy órára, mert annyira de annyira jó idő volt ma, hogy csuda! És persze ugye most van cipő a lábán, igaz 2 számmal nagyobb, de kivattáztam az orrát
. Így tök jól tud menni benne.
Egy kicsit azért parázok, hogy lehet mégis kellene valami óccsóbb cipőt venni neki ami pont jó, nehogy aztán az legyen, hogy elrontok valamit a lábán...
Ért valaki ehhez? Gáz ez a nagyobb cipő? Kb egy kisújjnyi a cipő és a lába közti táv, amit most vattával kipótoltam, hogy ne csúszkáljon a lába...Írjatok erről véleményeket lécci.
Szóval Marci nekiindult a nagyvilágnak, és meg sem akart állni....
Csak ment, ment, elesett, felkelt, avart szedett, kis botokat szedett, elesett, megint felállt, kavicsot szedett, odaadta őket nekem - gondolom, hogy tegyem őket biztonságos meleg helyre, hátha jók lesznek valamire, és ez így ment egy órán keresztül. És csak ment, ment, majdnem kiment a forgalmas útra, de ott megpróbáltam visszakanyarítani, nem sikerült, mindenáron az autók után akart menni...
Édes volt nagyon. Amikor visszajöttünk egyedül mászott fel a lépcsőkön, és vagy 5x lefejelte a mindig következő lépcsőfokot - de nem nagyon csak kicsit, és ezért egy hang nélkül felkínlódta magát két emeletet, azután nem ám az ajtónkhoz ment, hanem a padláshoz vezető lépcsőn is felmentünk, és a padlás ajtajánál megállt, és elkezdett rajta dörömbölni...NA most a padlás ajtaja fémből van, és úgy zengett, mintha valami harangot kongatott folna...
majd megzabáltam...tök cuki volt....
Persze akartam fényképezőt vinni, de egyetlen szabadon használható jó elemet sem találtam a lakásban bele (vagy 4 van a töltőben
), még a videó távirányítójából is kiszedtem, de azzal sem ment... francba...
nem baj, majd vasárnap csinálok róla képeket....addigra a rucik is megszáradnak... aztán kezdjük előröl...
Na szóval ez vót ma....
Apa nincs még itthon...
Marci meg már alszik, én megfürödtem már, és hajat is mostam....
Ilba, nem akrtad a tejet - mármint a rendeset mepróbálni még? Vagy korainak tartod?
Én se próbáljam meg? mit mondanak az okosok, mikortól lehet a tejet adni? Nem egy éves kortól?
Gabi,
Nagyon köszi azért hogy elmentél, és megnézted! Nem baj, de ha jön a hó, akkor majd jól emlegetünk téged is meg Ilbát is...Viszont kár volt ezt a képet feltenni erről a mezről...ez nagyon király!!! És én nagyon régen vadászok ilyen mezt....és nálunk van spár, de ha ott nincsen (ma voltam)...
szóval, ha holnap úgyis mész a spárba, akkor nem vennél egy 86-osat? ugyanilyet. És esetleg ha lenne angol 7-es, vagy 9-es. nagyon szépen megköszönöm....kedden vinném rá a lóvét.
Sajti,
szép legyél holnap!
Én pontosan ugyanazt csinálom mint a férjed! Kivéve az üdítőt, mert minden nap megiszom egy liter gyümölcslevet....a többi nekem is víz...Én is január eleje óta...de én csak 3 kilót fogytam...
De jóóóóó azuradnak!!!
Dia, nagyon édesek a képek! Mindig nagyon jó pillanatokat kapsz te is el!!!
Zsódajumam,
És DAni hogy viseli a zt a zselét, amit a szebébe kell tenni? az is bazi szar lehet...
Mit akartam még....ja igen,
Vanília és Mamac, tényleg nagyon látszik ám, hogy ti fogytatok!!!
Valaki írta, hogy rajtam is, pedig rajtam sztem egyáltalán nem láccik...
nem is érzem...
lehet nem is fogytam, csak a mérlegek csalnak...
na megyek én is filmetnézni azurammal, majd holnap benézek valamikor...pusszancs.