Új privát üzeneted érkezett!

Kép
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1170057507.43.jpg[/img]
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1170057540.79.jpg[/img]
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1170057577.57.jpg[/img]

Van itt egy pár kép majd még készitek frisseket is és teszek fel.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Szia!
Örülök,hogy ide találtál...
Gyönyörűek a gyerekek!!!
Hát,igazad van tényleg nem hiszem,hogy megérem a 80-at!!!
Én továbbra sem tudok képeket felrakni :twisted: :oops:
Miért???????????????????????????????????????????????????????
Vendég
 


Bocsi mindenkinek szép napot!
Ezerrel fúj a szél,útálom a telet!!!!!!!!!
Vendég
 

 
 

Szia bárány a képeket le kell kicsinyitened akkorára, hogy ide beférjenek 600 alatt legyen a méret.Aztán beirod, hogy [img]kép[/img] és elküldöd.rámégy a melléklet feltöltése szövegre és már adott.Ha vonalzót tudtál csinálni ez is menni fog.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Szia!
Eddig képet is tudtam feltenni,nem tudom,hogy most mi történt,le is vannak kicsinyitve és látszólag minden ok...
A vonalzót,nem én csináltam,hanem Noémi aki itt szokott írogatni Nszöke néven.
Na azért majd még próbálkozom...
Azét köszike
Vendég
 


Hova írod,hogy img???Eddig semmi ilyet nem irtam és sikerült
Vendég
 


Az [img]kép[/img] ide irod ahová a szöveget vagy a Kép feliratú kockára

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


kép kockára rakod a nyiladat és kiirjakép beillesztése látod?
Vagy megnyomod az (alt+p) egyszerre

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok

Üdv itt Anyuci3!

Hát itt nálunk is egész nap fújt a szél - rettenetesen nagyon - úgyhogy sétálni se tudtunk menni + a gyerek nem akar enni - de inni szerencsére igen. Aludni megint nem akar nappal csak hosszas tortúra után.

Sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Anyuci3!

Üdv itt, miért eddig hol voltál? :wink:
Gyerkőcök nagyon édesek, és jól látom, hogy Mátékán nincs pelus?... Néha mi is szoktuk hagyni pucéron mozogni Gesztit, nagyon élvezi!

Bárány!
Fogalmam sincs, miért nem tudsz képet feltenni, ha kicsinyítve is van.

Itt is iszonyú szél volt egész nap, voltunk dokinál, de a Párom miatt, szegénykém napok óta beteg, tegnap lázas volt, és nagyon csúnyán köhög, rossz a közérzete. Doki ki is írta a hétre, mondta hogy vírus, és erős antibiotikumot kell szednie. Nagyon remélem, hogy Geszti nem kapja el, mindenesetre most Ő nem nagyon ölelgeti és nem puszilgatja. Szegénynek nehezére is esik...

Jó éjt!

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!

Na megjöttem én is csak ugye nekem szokás szerint a gépem sz@rakodott, de megcsináltam és nem kell szervízbe vinni :lol:

Mennyi idő a szmhéjtetkó és a szemöldök? Mert nagyon szeretnék csak ugye a para :oops: :evil:

Kép???? én ugy szoktam hogy kicsínyit aztán melléklet feltöltése, tallózás és a többit a babanet hozzányomja. Más dolgom nincs is. Csak kiválasztani. Szerintem ez egyszerű...

Gratula Klauszka vagyis inkább Elcsónak a fogacskához, mi is szenvedünk még, mivel ugye egyszerre jön most a 4szemfog? vagy melyik? Nem is tudom hirtelen,melyik az. na de hála nem mindig fáj, csak alkalmanként...

Üdvözlet anyuci!!! Eddig hol voltál? Mesélj magadról? Mindhárom császár vagy csak Bárány miatt jöttél ide?

Zsutita, merre vagy? Mintha nem olvastam volna írásodat...

A hajam egy kalap ...miért nem tud senki egy szőke melírt vagy egy lilás-nem tudom milyet??? Senki semmilyet, amit szeretnék nem tud csinálni-szenya fodrászok!!! :evil: :evil: :evil:

Klauszka miért kell visszaadni a céges autót??? Nem jól dolgoztok? Hát így hálálják meg vagy mi???

Na hirtelen ennyire emlékeztem.

Mamy pusszancs nektek-azért nektek mert ugye neked konkrétan nem írtam-na de most- találkoztatok Zsutitával vagy még nem jött össze?

Anyuci édes gyerkőcök!!!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Erika nálunk most éjszaka nem megy az alvás alig szunnyad el hirtelen megébred és nyüzsög de egyfolytában már sajnálom de nem akarom kivenni mert hozzászokna.


Mamy igen csak bady volt rajta igy szoktuk fürdés előtt levegőztetni , meg kibújt egy foga és hasmenése volt miatta ezért is volt levegőztetve mert kicsipte a kaki de szemlátomást élvezte.


Nszoke Báránnyal egy másik topicon találkoztunk csak azt a témát már kiveséztük, és ,hogy tovább is tudjunk beszélgetni na meg mással is azért mondta ,hogy jöjjek ide.Meg persze a téma miatt is.Mindhárom császáros szülés volt az elsö kettö problémák miatt nem tágultam és az NST -gép már légzési és sziv lekassulást mutatott.A harmadik már kiírt műtét volt az első kettö miatt. :cry:
Nakem nagyon fain fodrászom van minden jöhet nála, rajtam is szokott próba frizurákat gyártani na persze ami nekem is bejön főleg festés terén.Szeret csikokat tenni egy adott alapszinbe tök jól csinálja.Pedig pesten azért volna kibe válogatni.

Bárány merre vagy tessék felébredni vagy a képekkel vacakolsz :?: Jól vagytok nincs semmi gubanc,nehogy itt cserbenhadj,mert kapsz egy privit :evil: szia irj oké

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Jó reggelt!!!

Akkor anyuci nagyon szerencsés vagy szerintem...hol lelhető a fodrászod, mert én pont olyat szeretnék aki a színekkel vakerál a hajamba...

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Hú azt hiszem egy csöppet távol vagyunk egymástól.Debrecen mellett élünk 20-kmnyire. :shock:
Nem tudom milyen hajformád van de ha olyan mint a képen látható az jó.Nekem is rövid a frizkóm.Ahogy jöttek a gyerkőcök ugy rövidült a hajam.Most sötézvörös árnyalatú a nevét ne kérdezd mert száma van úgy választottuk ki Pirossal igy hivják a fodrászt.Neki most szőkés barnás melirja van és olyan formájú mint báránynak ha tudna képet felrakni akkor látnád. :wink:

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Bárány haját tudom, na neki tök jó frizkója van. Színben és formában is. Most én megprobálom növeszteni, régen volt tök hosszú, meg a terhesség alatt is igencsak a vállamig ért de amikor szültem levágattam, hogy nem legyen a gyerek képébe, meg mindenhol a hajam. Esztétikai szempontból megszabadultam tőle. Ugyhogy most növesztem...aztán meglátjuk, de most eég rövid. Kb. olyasmi mint az Erős Antóniának a tévébemondó csajszinak.
A te hajad is jó lehet. Vöröses szőkés, barnás minden az tuti.

Debrecen :shock: :evil: tényleg messze... :cry:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!
Terhesség alatt én is rövid hajat hordtam,akkor kezdtem el növeszteni.Hát nekem nagyon lassan nő,mostmár úgy ahogy hosszú,de mindig meg van tépve,tehát igazán csak az alja hosszú a teteje mindig rövidebb,a melírt én is szeretem,csak inkább nyáron,télen álltalában pihentetem a sérót,hogy a minősége megmaradjon!
Egyébként köszi a bókokat,én már Noémitól nem először kapok...
Köszi
pusy
Vendég
 


Itt vagyok már én is eddi orditott a fiú.Már a végén a babakocsiba ráztam el remélem szundizik kicsit. A hosszú hajjal én nem igazán tudtam mit kezdeni meg hullott is a terhességek alatt ezért váltam meg tőle.Aki ügyi az be tudja lőni a rövidet is.Amugy sem egy fejhez simulós hajam van oda dől ahová ln akarom.
Bárány hol voltál már kerestünk a multkor vártam hátha MSN -en bejelentkezel de hiába :cry:

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Szia!
Be szoktam néha jelentkezni msn-en,de inkább anyám szokott a gépen "lógni".
Én inkább csak ideülök elolvasom az üzeneteimet ,válaszolok...
Moost is rohanok megyek szülőire az oviba
Vendég
 


Ha sikerül teszek fel képet mert már kérted én is ott leszek .


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1170185804.13.jpg[/img]

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1170185841.83.jpg[/img]

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el nagyon, csak el vagyok havazva, egy perc időm nem volt.
Hétvégén kettecskén voltunk Bazsival, elég nehezen viseltük, mert 5 foga nő 2 első, 1 szem és 2 rágó. Pénteken majdnem infarktust kaptam, mert dőlt a vér a szájából, akkor szakadt ki az egyik rágó. Éjszakázunk ezerrel, nem jó, de szegényt nagyon sajnálom, szerintem nem érti, mi van vele.

Noémi!
Aranyos vagy, hogy hiányoltál. Mamyval nem jött össze a tali :cry: .De dolgozunk az ügyön.

Mamy!
Ehhez kapcsolódóan nem lesz a hét jó, mert készülünk ezerrel a szülinapra.Egyébként a párodnak gyógyulást, Gesztire vigyázzatok!

Bárány!
Bevállalós csajszi vagy a tetkókkal kapcsolatban, én attól is féltem, hogy tartós feséket rakjanak a szempillámra, mert az egyik barátnőm azt mondta, hogy csíp. Ehhez képest nem volt gáz, de a tetkót nem merném bevállalni.Meg hát alakra sem lenne jó, szerintem egy vékony nőn jól tud mutatni, de rajtam...? :roll: Valahogy nem tudom elképzelni.

Anyuci!
Én is üdvözöllek, szépek a gyermekek. Megkérdezhetem, hogy Db mellett hol laktok, mert én debreceni vagyok, csak épen most Pesten élünk? Hadház?, Téglás?Derecske?Melyik irány?

Megyek, remélem hamar tudok majd jönni.

Puszi minden babának és mamának, álmodjatok szépeket.

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!
Nálunk megint nagyon fúj a szél!
Anyuci,tök jól néztek ki!Egyáltalán nem is vagy kövér!!!!!
Zsuzsita,szerintem a tetkó nincs súlyhoz kötve!Neked is épp olyan jól állhat!Pl az eggyik barátnőmön is van egy kis felesleg,és a mellénél van,tök jól áll neki!!Arcon,(szem száj)meg aztán végképp nincs súlyhoz kötve,szerintem tök jó lenne neked is,bár ha őszinte akarok lenni,a szemhéjtól én is parázok...
Egyébként a piercing (lehet,hogy rosszul írtam)is tetszik van az orromban és volt a köldökömben is ,csak amikor Szilveszterrel terhes voltam sérvet kaptam,és utánna műtötték a köldökömet...
Vendég
 


Sziasztok!!!!!!!
Hol vagytok????Mit csináltok???
Vendég
 


Nem tüntem el csak szarakodik ababa netem dél óta próbálkozom most végre úgy ahogy döcög.
Zsutita Monostorpályi ismerős? Mikepércsi utról kell letérni,tudod ahol a suzuki szalon van.
Bárany te sem vagy ám bőbeszédű,amugy irtam volna ha tudok.Amugy igy nem látszik de a fenekemről meg a pocimról kellene leadni a hályat.Adhatnál tippet hogy csináljam mert enni azért szeretek :twisted: A sérvvel kapcsolatba nekem mátéval jött ki de nem kellett müteni kijöhet még valaha. Az viszont tény amikor megcsászároztak mátéval utánna 6-hétre begörcsöltem és kiderült epekövem van,azt mondták azért nem éreztem eddig fájdalmat mert rajta feküdt a bébi és csak akkor fáj ha vah helye mozogni igy derült ki a szülés után.Tetkón még nem gondolkoztam elriasz ,hogy ha vén csaj leszek hogy mutat.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok!
Hát,fogyni nekem is kéne,én a tornára esküszöm(már nem csinálom) akár mit de minden nap kéne mozogni egy kicsit.Hosszú évekig csináltam és jól néztem ki.Mára ellustultam.Anyuci amennyit neked fogyni kéne az simán lemenne egy kis szobabiciglivel,meg egy kis felüléssel,akár haspadon akár nélküle.
Azt nem állitom,hogy komolyabb súlyfelesleget is le lehet adni eképpen,de egy kicsit tuti.
Sérv:nekem sem fájt még,ráért volna a műtét,de nagyon csúnya volt,és egészen szét voltak az izmok is húzódva a hasamban,Szilveszterrel iszonyat nagy hasam volt,ha egyszer még sikerülne képet feltennem megmutatnám,valahol van egy képem.
Most is látszik a műtét helye,de szerintem nem csúnya.
Azt mondták egész életemben kimélnem kéne magam,de én tornáztam,dolgoztam,gyereket emelgettem,és nem lett semmi(kopp-kopp).
Mára elbúcsuzom,írjatok sokat,reggel legyen mit olvasnom
pusy mindenkinek
Vendég
 


Sziasztok!
Hát,fogyni nekem is kéne,én a tornára esküszöm(már nem csinálom) akár mit de minden nap kéne mozogni egy kicsit.Hosszú évekig csináltam és jól néztem ki.Mára ellustultam.Anyuci amennyit neked fogyni kéne az simán lemenne egy kis szobabiciglivel,meg egy kis felüléssel,akár haspadon akár nélküle.
Azt nem állitom,hogy komolyabb súlyfelesleget is le lehet adni eképpen,de egy kicsit tuti.
Sérv:nekem sem fájt még,ráért volna a műtét,de nagyon csúnya volt,és egészen szét voltak az izmok is húzódva a hasamban,Szilveszterrel iszonyat nagy hasam volt,ha egyszer még sikerülne képet feltennem megmutatnám,valahol van egy képem.
Most is látszik a műtét helye,de szerintem nem csúnya.
Azt mondták egész életemben kimélnem kéne magam,de én tornáztam,dolgoztam,gyereket emelgettem,és nem lett semmi(kopp-kopp).
Mára elbúcsuzom,írjatok sokat,reggel legyen mit olvasnom
pusy mindenkinek
Vendég
 


Sziasztok!
Hát,fogyni nekem is kéne,én a tornára esküszöm(már nem csinálom) akár mit de minden nap kéne mozogni egy kicsit.Hosszú évekig csináltam és jól néztem ki.Mára ellustultam.Anyuci amennyit neked fogyni kéne az simán lemenne egy kis szobabiciglivel,meg egy kis felüléssel,akár haspadon akár nélküle.
Azt nem állitom,hogy komolyabb súlyfelesleget is le lehet adni eképpen,de egy kicsit tuti.
Sérv:nekem sem fájt még,ráért volna a műtét,de nagyon csúnya volt,és egészen szét voltak az izmok is húzódva a hasamban,Szilveszterrel iszonyat nagy hasam volt,ha egyszer még sikerülne képet feltennem megmutatnám,valahol van egy képem.
Most is látszik a műtét helye,de szerintem nem csúnya.
Azt mondták egész életemben kimélnem kéne magam,de én tornáztam,dolgoztam,gyereket emelgettem,és nem lett semmi(kopp-kopp).
Mára elbúcsuzom,írjatok sokat,reggel legyen mit olvasnom
pusy mindenkinek
Vendég
 


Na persze én mindig irok csak most nem jut éppen eszembe semmi
hol vagytok csajok nincs mit megbeszélni akkor legalább lenne ha ti is jönnétek.Holnap kiváncsi leszek ki lesz itt én biztos hát bárány nem fogsz sokat olvasni de azért jó éjt reggel gyere vagy ahogy tudsz.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok!
Tényleg nem fogok sokat olvasni!!Nem baj,most nincs is sok időm,mindjárt készülünk az oviba.Majd később benézek addigra lehet,hogy megjönnek a többiek is.
Vendég
 


Sziasztok

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!
Nálunk tiszta borús az ég, nagyon csúnya!

Ma megyünk megint méreckedni a dokinénihez, hát nagyon kiváncsi vagyok hogy mennyi lesz a mázsálás végeredménye, mivel mostanában se enni, se aludni nem igazán akar.

Sziasztok

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!!

Amint tudok jövök!!

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Hali itt vagyok iszonyú borús az idő teljesen be van sötétedve a szél odkán erejű.Mi lesz ebből remélem nem fog hó esni.Leadtam a fiukat.Máté hajnali5.kor felsirt oda vetem magamhoz azóta id durmol az ágyunkban ha apa hazajön feltölti a képet hogy alszik én meg maj felrakom ide oké :?: Amúgy csendes a nap a kutyát sem verik ki ilyen időben ,de a napi sétánkból sem lesz semmi.
Erika biztos megleszel elégedve ákos sújával bár ilyen korban ha tud lejárja a suját ,de ne igy legyen.
Bárány mennyi az a testmozgás mármint naponta amit mozogni kéne .Ja meg mit és mennyit egyek még nem fogyóztam ezért jó lenne tudni mi a hatásos 5-6 kg minuszhoz.Tavaszra jó lenne megszabadulni a zsirtól :wink:

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Szerintem 5-6 kiló még annyira nem nehéz leadni,én nem szoktam magamnak kimondotam fogyókúrás kaját venni,az drága.Egyszerűen kevesebbet eszek, és NO kenyér és pékárú!!Mindenből kevesebbet,és kb 4 után semmi!Szerintem napi 25 perc torna elég(lenne),de akor minden nap és intenziven,a Rubin Rékának is van kimondottan ilyen 20perces napi tornája,dvd-n.
Vagy lebicajozol a szobában mondjuk 300 kalóriát.Felülés?Szerintem napi 50-100elég.(10p)No persze nem értek hozzá ez csak a saját tapaszteletom.Te viszont kb olyasmi alkat vagy mint én tehát gondolom ennyi neked is bevállna...
Idő:itt is szar!A mi ovinkban kihajtják a gyerekeket ilyenkor is!
Na majd még jövök!!
Puszi mindenkinek!!
Vendég
 


Sziasztok

Megjártuk a dokinénit, kaptunk beutalót vérvételre és vizeletvizsgálatra, mert nem akar enni
méretei
születési adatai: 49 cm és 2670 g
a mai napon pedig: 77cm és 9100g (de ebben van 1db peluska és 1db bady is)úgyhogy kevesebb.
akartam képet is felrakni róla nem meg sem nyitja a melléklet feltöltést, majd később próbálkozom, hátha sikerül.

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!
9 kiló,jó nagy baba,már inkább kisgyerek, nem is baba!
Enni enyémek sem akartak soha!!!!!Nekem ez a természetes!

Többiek,hol vagytok???
Nszöke??Ő minden nap szokott jönni,most mi van vele?

A szél továbbra is tombol,majd kicsavarja a fákat,amúgy előbújt a nap!!
Na megyek szolizok eggyet,aztán várom a férjecskémet hátha elvisz vacsorázni
Vendég
 


A mi adataink szülrtéskor 49cm 3200 gram 2hete mértük akkor 67cm 8200gram volt.sSzokták a kis sújt vérszegénység miatt mérni adj neki sóskát de lehet nincs komojabb baj csa lejárja ne aggódj Erika :D
Bárány 15 percet tornásztam ebben benne volt 25 felülés meg ugra bugra de ez most még szokatlan kidöglöttem, nincs tornás kazim ugy könnyebb lenne legalább buzditana majd töltök a netről eggyet és megpróbálok nem enni kenyeret meg 4-után nuku kaja :evil: Szoliról jut eszembe jó az a testnek fogyi szempontból mert megyek én is.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Szia!
Szerintem fogyi szemmpontból nem nagyon sokat ér a szoli,de télen szép egy kis nyári barnaság,meg persze azelött is kell mielött lekerül a téli szerkó!
Szauna az már inkább ér valamit,de oda én sem járok!

Én már nem emlékszem,hogy az én gyerekeim mekkorák voltak de szerintem,mindkettőtöknek tök normális súlyua bébi,Anyuci a tiéd szerintem óriás!!
Vendég
 


Na előkerestem Szindinek a kiskönyvét, elég elsárgult már,de azért leírok belőle, egy pár súlyadatot!
15 hónaposan:9450gr
2évesen:12kg
és ez normális volt,legalábbis akkor azt mondták.Szilveszterét most nem keresem elő,ő valamivel nagyobb volt.
Vendég
 


Sziasztok

Köszi az infókat: hát majd a vérvételből és a vizelet vizsgálatból kiderül hogy van-e baja. Remélem, hogy semmi. De az biztos, hogy Őfelsége nem a súlyos egyéniségek táborát gyarapítja, de nem is a gizdákét, csak valahogy mostanában még azokból sem eszik fogjuk rá normálisan amit azelőtt úgy ahogy megevett.


Sziasztok

Erika

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1170348685.61.jpg[/img]
[/img] Kép végre sikerült felraknom a képeket

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Bárány Dunakeszin mennyit kóstál most a szoli itt 100 perc 1700ft ez jó ár :?:
erika szerintem aranyos kis krapekod van nincs ott semmi baj ilyen alkat.De látom kis életvidám,akkor meg ne aggódj ha már jó kedve sem lenne akkor már kezdhetsz aggódni.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok!

Csak egy fél percre ugrottam be, mert megyünk fürödni, csak el akartam újságolni, hogy ma nagy esemény volt a parkolónkban. A nagy szél levitte a ház tetejéről a bitumenes szigetelést, és ripityára tört egy autót.És a mi autónk is ott állt a közelben, simán lehetett volna amienk is.
Felrakom az ablakból rakott képet, ha tudok, még jövök ma.

Kép

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok na megint én írok!Az utolsó mondat elég gázra sikeredett, most néztem vissza.

Egyébként a súllyal kapcsolatban: Bazsi most 77 cm és 9,5 kg, és azt mondta a doki, hogy teljesen korrekt
rika!
Az evéssel kapcsolatban ne aggódj, én már kezdek hozzászokni, hogy nem eszik, a doki azt mondta, fogzáskor ez természetes.A lényeg hogy igyon, de azt ha jól emlékszem írtad, hogy rendesen iszik.Nekem reggel este 2-2 dl tápszer, meg napközben 3-4dl, így én is meg vagyok nyugodva. Igazából csak az ebéd gáz, tízóraizni is, meg uzsonnázni is szokott rendesen. Amikor jobb passzban van, akkor nagy tányér kaját benyom, de egyébként csak megnyalja, ha olyan kedve van.
Egyébként mi is vérszegények voltunk, de szedtünk egy olyan vitamint, amitől 2 hónap alatt rendbe jött, sőt, nem is szedhetjük tovább.Ha kell megadom a nevét.

Anyuci!
Hogyne lenne ismerős Monostorpályi, bár nem sokszor voltam ott, de természetesen tudom hol van.Tősgyökeres debreceni vagyok, csak 18 éves korom óta nem lakom ott.Először Nyíregyházán tanultam, aztán meg Pestre keverdtem.De nagyon szeretem
Megkérdezhetem, mivel foglalkoztok?Legalább is a férjed, mert te nyilván babázol.Csak azért, mert szeretnénk Db fele költözni, és a férjemnek fél év alatt dem találtunk melót.Nektek nem volt ilyen gondotok?
Annak idején én is azért jöttem Pestre, mert otthon nem volt semmi.

Na bocsi mennem kell, mert a drágaságom itt sorakozik a géphez.
Holnap készülök nagyban a babazsúrra, takarítok, meg sütkérezek, nem hiszem, hogy leszek, legfeljebb így este.

Jó éjt minden babának és mamának!

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok Lányok!

Na itt vagyok!!! Csak elutaztunk férjem családjához vidékre, ma jöttünk haza-ez volt az első hogy Zsebi nem itthon aludt, hááát elég jól viselte-a "szoknyám alá" bújt a 2nap alatt végig és így megvolt az idegen helyen. Ugy mentem pisilni, hogy a térdembe csimpaszkodott meg az ölembe ült :oops: :oops: :oops: :twisted:
Na ez az én Miss Hisztim!!! :D
Evés terén viszont nagyon szerencsés vagyok szerintem. Ő mindenevő, és imád zabálni születése óta, viszont nem egy kisdisznó, de nem is csontsovány. Lehet mert koraszülött volt, azt mondják nem volt ideje kialakulni a zsírpárnáknak és sose lesz kövér- a mázlista :) Tehát korlátlanul tömheti magát. Reggelizik kalácsot, szendvicset, rántottát, valami ilyesmit, rendesen ebédel általában 2fogást+gyümi, vagy joghurt vagy ilyesmi, és uzsira szintén gyümi-az azt jelenti kb.3narancs vagy 5mandarin, 1alma, 1-2banán, kivi, szőlő, ezeket így egyszerre, csak ha mindent eszik egyik másikból kevesebbet, de összesen simán letol 1kg gyümit uzsira-utána vacsi, s étkezések között több mint 1hete állandóan nassol-kekszet eszik sima háztartásit, vagy sós csipszet. Nem tudok vele mit csinálni- a rohangálás közben eszünknek nagyon ellene vagyok, de ez van.

Sérv-3éves koromba megmütőtték mindkét lágyéksérvemet, viszont a jobb oldalam olyan furán nyílalni szokott, nektek is? olyan vágás szélénél, de nem tudom miért. kb hetente, de vísítani tudnék úgy fáj, kb10másodperc és kész-el is múlik. :?

Tetkó: nagyon szeretnék!!!!!!! csak bírnám ki-mennyi idő is? mennyi idő egy szemöldök?

Olyan beteg leszek mint állat. LEszakad a fejem annyira fáj, lázas vagyok, holnap megyek dokinénihez.
Ja és ugy irogatok csak ami eszembe jut.

Szoli:nagyon jó ár szerintem-én azért nem járok, mert itt ilyen 10-20percek- kb.7-800ft-tól akár 1300-1500ig van, és egy bérlet mondjuk9000-12000 és ez 10szer 10perc vagy negyed óra, attól függ melyikhez mész-na én meg ennyit erre nem fizetek főleg annyira nem tartom jó dolognak a szolit!!!

Orrpiercing nekem is van-IMÁDOM :lol: :lol: :lol:
Volt nyelvben is még 17évesen kb.2hetet, mert ugy bedurrant a nyelvem, hogy alig fért el a számba-enni nem tudtam, de majdnem levegőt venni sem, így ki kellett venni- Elég érzékeny vagyok a fémekre, aranyra, mindenre, már egy fülbevalóm van csak meg a karikagyűrűm, mindent letettem mert a nyaklánc a nyakamat is kicsinálja, mintha kötelet csavargattak volna a nyakamon. Undorító...és fáj is.

Ja Anyuci bárcsak nekem lennének olyan súlyproblémáim mint neked :oops: :wink: :D

Erika akrobata gyereked van!!! Én rosszul vagyok az ilyen felmászásokkal....

Bárány a bókokat nem félreérteni :wink: :lol: imádom az ilyen belevaló-bevállalós csajokat mint te, én is ilyen voltam, de amióta gyerekem van eléggé visszafogtam magam... :?

Szeretnétek már ha eldugulnék ugye????????

Ja képzeljétek találtam a neten egy lányt aki fehérneműket készít, s rendeltem meg is jött jó áron és el sem hiszem hogy ilyen dagadtan is franciabugyin lehet meg tök csini tangám, nem csak sima. Olyan boldog vagyok ettől hogy ihajjj....

Na tényleg húzok!!!

Mamy, Klauszka megint behavaztak valamiért----remélem egyikükkel sincs gond, mert ugye Elcsiről az uccsó info a fogzás-remélem minden ok Klauszka!!!!

Jó éjt nektek Lányok, Babák, Gyerekek és Apukáknak is.

Ja és a férjem ma 31éves...öregszünk. Mit kéne vegyek neki? Ajándékot? Ha nem veszek se gáz, mert ugy is vásárolgatunk ha kell valami, csak nincs valakinek valami meglepi ötlete? Valami jó? AMi nem drága, de édes-szóval tudjátok miről beszélek...

Pusszancs

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!
Na ezt már szeretem volt mi olvasnom!
Erika,nem csak ,hogy normális testalkatú a kisfiad,de nagyon szép is.Sterintem semmi baja.Az étvágytalanság normális,amíg a gyerek nem levert nem rosszkadvű és nem fogy.
Zsuzsi,nem semmi ez a szél,itt is fújt mint állat,de azért ilyesmi nem történt mint nálatok a parkolóban!A szomszédtól repült át egy nagy zsák űres műanyag palack,de semmi több.

Ttoválás:nem fáj,legalábbis a szemöldök nem.Kb egy óra alatt kész vol,a száj viszont nagyon fáj.De szerintem azért ki lehet bírni.Egy fogovos rosszabb! :twisted:
A test többi részéről nem tudok nyilatkozni,csak a lapockámon van,na az nem fájt,pedig egy amatőr csinálta Walkman motoros házilag eszkábált géppel,6 órán kleresztül.(de szép nagyon)

Szoli:7-szer 6perc 2400FT,igy tudom mondani!Bérletet szoktam venni!Elég eős csak álló,és ritkán megyek met utálok állni!!És itt a közelben nincs fekvő!

Nszöke,persze ,hogy nem értem félrev a bókokat!A francia bugyit én is szeretem,meg a tangát is.A férjednem meg boldog szülinapot!Menjetek el valahova,kajálno,és piálni!!!Buli legyen!!!!
Vendég
 


Látom volt mit irnotok legközekebb én is kihagyok 2- napot hogy legyen miről beszámolni.Amugy holnap nem leszek csak este körül megyünk anyósék :cry: már legalább 2-hónapja nem voltunk.Szeretek menni csak az a gáz,hogy nem tudok még pisilnise a gyerkőcöktől most igy még kényelmetlen mig máté el nem kezd járni.Mig el nem indulunk hát az olyan mint egy szertartás mire mindet ősszeszedjük kész téboly. :x
Jövö héten megyek szolizni bérletet veszek ugy kiadósabb azt mondta a fodrászom mert hogy ő csinálja ezt is ugy osztom a időt ahogy nekem jó.
Zsutita a férjem most lakatos ként dolgozik van szerencsére munkájuk jó állása van ritka szerencsés.Ők bevásárló központokat épitenek.Most állitólag Pesten lessz egy uszoda épités is.Debrecenbe a metróz az interspárt meg tescot is ja meg a büszkeségük a Főnix csarnok.Szerettem azt az évet amikor elkészült kaptunk megjivókat minden rendezvényre a legjobban a tornász vb tetszett és hogy el ne piruljak még az erotika kiállitáson is voltunk.Nem engedtem egyedül Gyözike volt a házigazda hát hogy az milyen buta egy farok kész röhely :D
Nszoke a képen nem látszik a sújtöbbleted vagy az nagyon régi kép :?: Próbáld meg a fogyit hú nagyon nehéz lesz remélem sikerül a célom ,neked is kivánom csak vágj bele.Boldog szülinapot a férjednek Az enyém is betöltötte a 31-et jan 25-én.Követem majd én is csak én májusban töltöm be .
Itt nincs még tetkóra lehetőség de a városban rengeteg helyen lehet csináltatni,nekem nem igen lesz.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok!
Anyuci,látom a fütyis topikban is szoktál írni!Hááát,avval mi is megszenvedtünk...
Vendég
 


Igen irtam ismerős a téma de azóta sincs javulás a beszélgetőtárssal.Nem is tudom hogy tudták igy elodázni a dolgot

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok ám, olvasgattam amit írtatok, de írni már nem volt energiám. Párom már hálistennek jobban van, és úgy néz ki (kop-kop-kop!) hogy nem kaptuk el.

Képzeljétek, Geszti ma felült!!! Teljesen ledöbbentem!!! Nem fekvő helyzetből, hanem a pihenőszékéből, ahol kb. félig fekvő helyzetben van. Könyökkel tolta magát kétoldalról, aztán megfogta a szék szélét és felhúzta magát! Egyenes háttal ült és vigyorogva nézett körbe!!! Aztán nyújtottam neki egy játékot, és két kézzel nyúlt utána! De még ülve! Hát nem semmi a csajszi!!! De úgy örülök! Majd ha lesz kép akkor teszek fel, egyelőre kamerával vettük fel gyorsan.

Most mennem kell de még igyekszem jönni.

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!
Mamy,várjuk a képet,gratula Gesztinek!
Anyuci,annyira nem olvastam végig a beszélgetőpartnered problémáját,de az tuti ,hogy nem szabad elhanyagolni a dolgot,mert akkor már csak a műtét segít.Mi szerencsére megúsztuk,de nem sokon múlott...
Vendég
 


Sziasztok

Evés: tegnap a dokinéni azt mondta hogy reggelire is adjak neki tápszert, és ha a mostani adag elfogyott (HA2) akkor már a HA3-at adjam neki (drogériákban kapható vény nékül), merthogy az akár 3-4 éves koráig is adható.
És ma megjártuk a vérvételt is, a kis drágánk nem sírt, tűrte hogy lefogják és a kézfejéből vesznek vért (2 fiolába), de a pisi vétel elég érdekes volt, mert tegnap direkt vettem neki vizelet felfogó zacsit. De, ragadt is rendesen, de reggelre semmi nem volt benne, minden mellé ment, pedig tényleg nagyon ragadt, azt hittem, hogy leszedni se fogom tudni, erre reggel félórás nyúzás után lepisilt, tehát következett a következő fél órás tortúra ekkor már az üveget raktam neki oda, hát nagynehezen sikerült.
Ja és vettünk neki a dokinéni javaslatára vitamint (egyben étvágyjavító is - szerintem régen - vagy 25 éve nálam is ezzel próbálkoztak - nem sok sikerrel - mert a hatása csak rá 10 évre jelentkezett de még most is tart)

Zsutita
akkor ha elkérhetem, szükség esetére a gyogyi nevét? Nagyon megköszönném.

Nszoke
gratulálok hogy nektek ilyen jó evő a pici lány, mert nekünk Ákos csak vacsira a tápot eszi meg tutira, a többi étkezésnél csak túrkál (vagyis megrágja és kiköpi, vagy a kezeivel széttrancsírozza és eldobja stb. stb.)
És a férjednek Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk!!!!!!
Annak a lánynak aki a fehérneműket varja nincs internet címe ahol meglehetne nézni a munkáit, és az árait?

Mamy
gratula a felüléshez

és sajna nálunk már az éjjszakák is egyre rosszabbak, az elmúlt 2 éjjszak, de főleg az elmúlt szőrnyű volt, még az ölemben is sírt.
Szerintetek ha a fejét és a fülét birizgálja (eddig ha álmos volt akkor csinálta) akkor a füle fáj, vagy esetleg az is lehet hogy a hátsó rágó fogai jönnek valahol a mélyben, mert még kézzel nem érzem. Vagy esetleg mégis a füle lenne, de nem csinálja egész nap, mint írtam, általában ha már nagyon fáradt és álmos, de tegnap éjjszaka is csinálta, mikor az ölemben is sírt.
Hát ezt jó értelmesen leírtam, de azért remélem értitek a lényeget.
Illetve mit lehet tenni ha látom rajta hogy tök álmos, minden erre utaló jelet is produkálja, mégis van hogy fél óra-óra sírás-üvöltés előzi meg mire elalszik, én hibáztam valahol vagy eleve ilyen, mert amúgy nem régen volt egy nagyon jó 2 hetünk amikor sima ügy volt a délelőtti és a délutáni alvás is (mint a nagykönyvben), leraktam az ágyba és aludt is kb. másfél órákat alkalmanként minimum. De most megint horror a nappali alvás, pedig látni rajta hogy álmos, és hogy szüksége is lenne rá.

Sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika én ugy hallottam ha fáj a füle akkor ütni szokta azt az oldalt amelyikfáj és velőtrázóan ordit.Szerintem a foga a bűnös vagy taknyoska lesz és recseghet a fülcsije gondolom ezt már te is észlelted magadon.Vagy már olyan fáradt volt hogy minden mindeggy akkor sem tud aludni.Mi a humana ha2 használjuk de még kiiratva is 2-doboz 4800 mióta nincs rajta csak minimális támogatás.És ez az adag csak 10-12 napra elég pedig már csak 3-szor eszik 250ml-t.
Bárány most jut eszembe a fiad olyan komoj kis krapek ha nem lenne odairva mennyi idős hát én többnek becsülném,vagy a kép csalóka :?:

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok

Anyuci
füle: akkor szerintem inkább a foga, valszeg a rágó fogak, ha lehetséges, mert eddig elől fent van neki 4db, és lent középen 2 db foga van,
szerinted ezek után már egyből jöhetnek a rágó fogai is???????????
mert én nem tudom!
egyébként nem ütögeti a füleit, hanem hogy is írjam le, ahogy a haját borzolja, úgyan azzal a mozdulattal borzolja vagy mit csinál a füleivel is - akkor lehet a rágó fogai sugároznak ki a fülére is?????
Eddig mi is HA2-öt evett, ő csak vacsira eszik 230ml, + ha (majdnem minden nap) reggelire tejbegrízt kap (és ebbe is szoktam rakni 3 kanállal a tápértéke miatt) de neki kitart 2 doboz 1 hónapig.
De mivel már ügye elmúlt 1 éves gondolom ezért mondta a dokinéni hogy még kapja meg ezt a 2 dobozt és utána már a 3-ast (amit drogériákban is lehet kapni recept nélkül)
Mi ma váltottuk ki a 2 dobozt és 4130Ft-ot fizettünk érte (pedig a múlt hónapban még kb. 3600 valamennyi volt) (itt a blokk előttem) és + 1 üveg Vitacolan-t vettünk neki (vitaminok+étvágygerjesztő vagy micsoda) ez 1190Ft volt.

Sziasztok

Erika

Többiek hol vagytok?????????

Kép

Kép
erika13
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?