Sziasztok Lányok!
Na itt vagyok!!! Csak elutaztunk férjem családjához vidékre, ma jöttünk haza-ez volt az első hogy Zsebi nem itthon aludt, hááát elég jól viselte-a "szoknyám alá" bújt a 2nap alatt végig és így megvolt az idegen helyen. Ugy mentem pisilni, hogy a térdembe csimpaszkodott meg az ölembe ült
Na ez az én Miss Hisztim!!!
Evés terén viszont nagyon szerencsés vagyok szerintem. Ő mindenevő, és imád zabálni születése óta, viszont nem egy kisdisznó, de nem is csontsovány. Lehet mert koraszülött volt, azt mondják nem volt ideje kialakulni a zsírpárnáknak és sose lesz kövér- a mázlista
Tehát korlátlanul tömheti magát. Reggelizik kalácsot, szendvicset, rántottát, valami ilyesmit, rendesen ebédel általában 2fogást+gyümi, vagy joghurt vagy ilyesmi, és uzsira szintén gyümi-az azt jelenti kb.3narancs vagy 5mandarin, 1alma, 1-2banán, kivi, szőlő, ezeket így egyszerre, csak ha mindent eszik egyik másikból kevesebbet, de összesen simán letol 1kg gyümit uzsira-utána vacsi, s étkezések között több mint 1hete állandóan nassol-kekszet eszik sima háztartásit, vagy sós csipszet. Nem tudok vele mit csinálni- a rohangálás közben eszünknek nagyon ellene vagyok, de ez van.
Sérv-3éves koromba megmütőtték mindkét lágyéksérvemet, viszont a jobb oldalam olyan furán nyílalni szokott, nektek is? olyan vágás szélénél, de nem tudom miért. kb hetente, de vísítani tudnék úgy fáj, kb10másodperc és kész-el is múlik.
Tetkó: nagyon szeretnék!!!!!!! csak bírnám ki-mennyi idő is? mennyi idő egy szemöldök?
Olyan beteg leszek mint állat. LEszakad a fejem annyira fáj, lázas vagyok, holnap megyek dokinénihez.
Ja és ugy irogatok csak ami eszembe jut.
Szoli:nagyon jó ár szerintem-én azért nem járok, mert itt ilyen 10-20percek- kb.7-800ft-tól akár 1300-1500ig van, és egy bérlet mondjuk9000-12000 és ez 10szer 10perc vagy negyed óra, attól függ melyikhez mész-na én meg ennyit erre nem fizetek főleg annyira nem tartom jó dolognak a szolit!!!
Orrpiercing nekem is van-IMÁDOM
Volt nyelvben is még 17évesen kb.2hetet, mert ugy bedurrant a nyelvem, hogy alig fért el a számba-enni nem tudtam, de majdnem levegőt venni sem, így ki kellett venni- Elég érzékeny vagyok a fémekre, aranyra, mindenre, már egy fülbevalóm van csak meg a karikagyűrűm, mindent letettem mert a nyaklánc a nyakamat is kicsinálja, mintha kötelet csavargattak volna a nyakamon. Undorító...és fáj is.
Ja Anyuci bárcsak nekem lennének olyan súlyproblémáim mint neked
Erika akrobata gyereked van!!! Én rosszul vagyok az ilyen felmászásokkal....
Bárány a bókokat nem félreérteni
imádom az ilyen belevaló-bevállalós csajokat mint te, én is ilyen voltam, de amióta gyerekem van eléggé visszafogtam magam...
Szeretnétek már ha eldugulnék ugye????????
Ja képzeljétek találtam a neten egy lányt aki fehérneműket készít, s rendeltem meg is jött jó áron és el sem hiszem hogy ilyen dagadtan is franciabugyin lehet meg tök csini tangám, nem csak sima. Olyan boldog vagyok ettől hogy ihajjj....
Na tényleg húzok!!!
Mamy, Klauszka megint behavaztak valamiért----remélem egyikükkel sincs gond, mert ugye Elcsiről az uccsó info a fogzás-remélem minden ok Klauszka!!!!
Jó éjt nektek Lányok, Babák, Gyerekek és Apukáknak is.
Ja és a férjem ma 31éves...öregszünk. Mit kéne vegyek neki? Ajándékot? Ha nem veszek se gáz, mert ugy is vásárolgatunk ha kell valami, csak nincs valakinek valami meglepi ötlete? Valami jó? AMi nem drága, de édes-szóval tudjátok miről beszélek...
Pusszancs