Sziasztok!
Éjszaka katasztrofa volt, már belegárgyulok, hogy közel éjfélig viháncolt ez a két ***, aztán meg kismanó ugye nonstop cicizik, ennélfogva hatalmas az inputja, 3-kor cseréltem róla a csurompisi cuccot, reggelre újra csurompisi volt. Nem tudok mit kitalálni, de hogy már napi két garnitúra pizsi fogyjon! Ehhez pluszba jött, hogy este begörcsölt a hátam, nem tudtam fürdetni se, s pont ekkor jut eszébe Leventének, hogy most mondjuk úri kedve úgy hozta, hogy nem cicin, hanem a seggét rázatva akar elaludni. Ezt igen határozottan tudja közölni.
Ma meg egy órányi hiszti után tudtam csak rávenni Benedeket, hogy lemenjünk ebbe a szép időbe, s akkor is csak azért, mert volt itt egy ismerős, s amikor elment, elkezdett sírni, s akkor megbeszéltük, hogy megyünk a bácsi után. Az utcán meg persze nekiállt hisztizni, hogy hol a bácsi... Természetesen utánna alig tudtam a térről hazacipelni. Olyan szép idő van! Babú még mindig a babakocsiban alszik, felöltözve.
Szórakoztam a parkban a telefonommal, csináltam vele pár képet is, hogy kipróbáljam, nem lettek rosszak:
Benedek kinézte magának ezt a mászókát:
Közben letámasztottam Leventét egy padhoz:
Ekkor Benedek már kb a kétharmadánál járt, s kissé belegabalyodott a kötelekbe, se le se fel alapon, de ő nem is akart lejönni. Eközben Levente úgy döntött, hogy világgá megy, s teljes sebességgel elkezdett négykézláb teperni. Na, arról már nem készült kép, azt se tudtam, melyiket szedjem össze. Ilyenkor nagyon át tudom érezni az ikres anyukák helyzetét. Végül Benedeket leszedtem, Leventét is sikerült épp az utolsó pillanatban letartóztatnom, már épp valami fémes színűt igyekezett a szájába tömni....
Ennek a képnek meg az a tanulsága, hogy amíg nem tudom, melyik gomb mire való, ne nagyon nyomogassam, én nem akartam feketefehér képet, de az lett:
Írás közben kicsimanó ébredt, de szopival visszaaludt, immár a nagyágyon. Megyek én is behalni mellé, tegnap alvásidőben sütit sütöttem, meg is éreztem este, hogy nem pihentem.
http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... cept=10738 Jó recept, s nagyon egyszerű, 2 almából megvan.
Ja, ráadásul kiderült, hogy az egész héten várt, (számomra) idegnyugtató holnapi vásárlás nem fog összejönni, mert páromat hívta ma délelőtt a plébánosunk, hogy holnap megint Városmissziós megbeszélésre kell mennie. Alapvetően nem tudom, mitől vagyok ennyire ideges most, de jó lett volna legalább egy picit máshová kimozdulni, mégha a gyerekekkel vásárlás szintén nem egy pihentető dolog.
Kormi