Sziasztok Lanyok!!!
Picur,
Szerintem sem gond fogorvoshoz menni. Csak szolni kell ha terhes az ember. Amugy a terhesek eleve tobbszor jarnak, szoval fel van erre keszulve a fogorvos tudomany!
Barbi,
Amikor mi eloszor probalkoztunk (es kesobb kiderult, hogy peteereskor nem is voltunk egy orszagban) utana 41 napra jott meg (normal esetben 31-33). Szerintem pszihesen tortent. annyira terhes akartam lenni. Aztan en is atgondoltam ugy , mint Te (negativ tesztek sora utan) es azt mondtam, hogy inkabb jojjon meg, mert akkor van esely probalkozni. A masik dolog ami eszembe jutott , hogy sprotolsz-e, vagy nem kezdtel el mostanaban aktivabban sportolni. Ezeknek is lehet ilyen jele. Legyszi majd szamolj be arrol, hogy a doki mit mondott.
Eva,
De igen abszolut eselyes a tegnapi este. A spermak oraig eletkepesek a noi szervezetben. Biztosan ismeritek , hogy hogyan lehet befolyasolni , hogy milyen nemu legyen a baba. A modszer nevere nem emlekszem, csak arra , hogy 80% sikere van. Az elv az, hogy a fiu spermak gyorsabbak , mint a lanyok. Igy ha az aktus peteeres elott van, akkor amikor a fiuk odaernek nem talalnak semmit, de mire a lanyok odaernek mar ott van a pete. Ha az aktus peteeres utan van akkor a fiuk ernek oda es megtermekenyitik az ott talalhato petet. Csak sztorizok
Laura,
Masfel csik. Kerdes hogyan masfel. Hosszusagaban van szelteben fele a kontrollcsiknak??
Mr Spockkal kapcsolatban. Szerintemarrol van csak szo, hogy probaljon meg az ember egeszseges elni amennyire lehet. Persze, hogy lehet kavet es alkoholt inni, nem hinnem, hogy ezek befolyasolnak a termekenyseget (gondoljunk csak a nagy bulik utan terhesen maradt lanyokra). Szoval csak esszeruen.
Beja,
Gondoltam, hogy tesztelni fogsz. Varj most par napot vagy megjon vagy lehet ujra tesztelni. Mit szolsz egy szombat reggelhez? Amugy fel a fejjel! Jobb januarban es februarban szulni, mint karacsonykor es szilveszterkor, amikor a dokid pont szabin lesz!
Kriszti,
Ne akarom lebecsulni Mr Spock kepessegeit, de nem hinnem, hogy latnok lenne. Nem hiszem el, hogy o tobbezer km tavlatabol par megbizhatatlan adatbol majd megmondja, hogy volt e peteeresed. Ugyan mar! Ne foglalkozz ezzel, mert ez befolyasol!
Beja,
Csak akkor szokott fajni kifejezetten a mellbimbom, ha uj polot veszek fel melltarto nelkul. Szoval dorzsoles kovetkezteben, amugy meg nem tapasztaltam.
Udv
PK