Új privát üzeneted érkezett!

Hallo,

Beja,

Nekem ugy faj az alhasam, hogy majdnem leszakad. Meg a hatam alja. Meg nyilal. A mellem nem faj, de meg soha eletemben nem is fajt, csak a mikor mar 2 masodik honap vegen voltam.

Holnap tesztelsz? En nem fogok csütörtökig. Az az a nap ugyanis, amikor meg kene jönnie.

szoritok neked,

Anna
Anna
 


Szonja!

Most egy picit megijesztettél! Nekem pont az történt reggel, a Corax RapiPreg-gel amit írtál, hogy kb. 10 perc után jelent meg a második, halovány csík.
Most mi lesz velem??? Lehet, hogy mégis negatív?
Nem akarom!!!
Holnap reggel egy másik fajtával, a Medi-Lab-bal tesztelek.

Jó pihenést, eredményes akciókat, pozitív teszteket mindenkinek!

Laura
Laura
 


Anna!

A holnap reggeli hangulatomtól függ, hogy tesztelek-e... Egyszerüen nem tudom... Kép... lehet, hogy nem kéne még... na... nem nyavajgok tovább... Kép
Most azon filózok, hogy Viráganyának - ahogy mondta - a 17.-18. napon lehetett a tüszõrepedése, úgy ahogy nekem is... neki a 30. napon már kimutatta a teszt, hogy babát vár... és én ma vagyok a 30. napon... hát a Jóisten tudja, mit teszek holnap reggel ...Kép
cuppppppp mindenkinek, Beja
Beja
 

 
 

Draga Viraganya,

Ne haragudj hogy siettetelek, mostmar tudom, hogy iskolaba vagy napközben. Köszi a beszamoloert.
Nekem ma a höm leesett 36,78-ra, majd 10 perc mulva 37,2-re felment. Ma 12.nap teszteltem negativ. De annyira faj, hogy megörülök.
Feladtam erre a honapra.
Puszi

anna
Anna
 


Sziasztok!

Azt mondjátok már meg,hogy a tüszorepedés akkor van amikor leesik a ho,vagy amikor a leesés után felmegy?

Anna!És akkor ki lesz az optimista-pista?Na,ezt mondd megKép

Hello,Mariann
Mariann
 


Mariann,

En nem, a nagyszajuuuuuuuuuuuu!

Tüszörepedes akkor van, mikor leesik a hö. Ha a hö felment, az egyertelmü tüszörepedes jelent, mert a hö felmeneteleert a progeszteron felelös. Pogeszteron pedig akkor termelödik, ha a tüszö megrepedt. A pogeszteron azert termelödik, mert a follikel sargatestte valtozik, ez pedig csak akkor következik be, ha a tüszö megreped.
Na az anyjukat, ezt jol elmondtam. De igy van. Tehat a hö lemenetele utan 12-24 oraja van az ember lanyanak tancolni. De inkabb kevesebb.

Puszi,

Anna
Anna
 


Anna,
köszi szépen.Akkor ezek szerint az alacsony hos napok az érdekesek,és esetleg az elso magas hos?
Figyelj,legyél már inkább mégiscsak optimista-pista,jóó??KépKépKép(Nagyon szorítok,hogy ne csak optimistának kelljen lenned,hanem "realistának is.Reálisan lásd az örömmel mosolygó ketto csíkodat!!!!!)

helló,Mariann
Mariann
 


Mariann,

ezekkel a jo szavakkal masirozok a konyhaba.
Ugy van ahogy irtad.
Különben faj, es a meh az egekben van.
Holnap nem irok mert a cebiten vagyok, de este be fogok nezni.

Beja, remelem jo fogsz holnap dönteni, mi csak azokat piszkalgatjuk akik 1 hettel a nem be következett mensi utan sem tesztelgetnek. Igy, csinald ugy ahogy te szeretned. Azert szoritok.

Mindenkinek puszi,

Anna
Anna
 


Sziasztok!
Sajnálom, hogy napközben nem jutok géphez, olyan szorgalmasan irogattok Kép, hogy a nap végén már sok kérdéshez nem is érdemes hozzászólnom.

Laura, a bovebb váladék azért jó jel, mert terhességi tünet is lehet!!!

Eszter! Mit láttál az UH-n?

Tapasztalataim alapján a patikai teszt nem 100 %-osan megbízható. Nekem 2 halvány pozitív is volt, (Medilab, ami külön ki is emeli, hogy a halvány pozitív is pozitív) és mégsem sikerült, sajnos. Téves negatívról is sokat hallani.
Én legközelebb csak pozitív menoteszt (kórházi vizeletteszt) vagy orvosi vizsgálat után veszem biztosra. Nagyon rossz volt, hogy teljesen beleéltük magunkat, és közben semmi.
Nem az örömötöket akarom elvenni, biztos kicsi az esélye a dolognak (a teszt két db-os volt, tehát mindkét hibás teszt ugyanabban a dobozban volt) csak nehogy csalódjatok. Szerintem jobb, az a hozzáállás, ha még nem veszitek tutira, ha tényleg babát vártok, lesz ido még 9 (illetve már csak kb. 8)hónapig örülni!!!
Mr. Spock tanácsa szerintem ebben az esetben használható: Éljünk úgy, mintha babát várnánk, és akkor tuti minden rendben lesz.
Bizonytalankodóknak nagyon szorítok!!!

Mónika
Mónika
 


Sziasztok!
Mar regota olvaslak Titeket, csak meg nem igazan tudtam beleszolni. Most is inkabb kerdesem lenne: mi is nagyon szeretnenk babat. Meg nagyon ciklus kozben vagyok, igy nem tudom, sikerult-e. Viszont elkezdett az egyik fogam erzekeny lenni. Mit tudtok arrol, mennyire veszelyes korai terhesseg eseten fogorvosnal erzestelenitot kapni? Nem veszelyes az a babara?

Koszonom a segitsegeteket!
Picur
Picur
 


Szia Orsi!
Nem tuidom, kaptal-e valaszt a hangulatvaltozasos kerdesedre...
Csak annyit szeretnek ra irni, hogy bizonyara tobb oka is lehet, de teny, hogy amikor en terhes voltam egyik jellemzo volt, hogy szinte mindenen elpityeregtem magam es meghatodtam. Amugy is erzekenyebb vagyok az atlagnal, de ez a fajta elerzekenyules nem jellemzo megse ram...

Aota voltal orvosnal, teszteltel? A "ket hete" torteno hangualtvaltozasod menzi utantol szarmazik, vagy kozben volt a menzid?
Bocs, ha mar ezekre valaszoltal masnak, es en csak elsiklottam felette...

Picur
Picur
 


Csíkos szépjóreggelt mindenkinek!
Laura,Beja!!!
Ha lesz ma teszt, gyorsan írjatok, nagyon kíváncsian várom!

Anna-én is megyek a randira, nagyon kíváncsi vagyok Rátok!
A táblázatodban a kérdőjelek helyére--Maglód--és a negyedik gyerekre készülünk.

Remélem már nem fáj olyan nagyon a hasad, és csíkok lesznek a teszten.

Lányok!
tudtommal nem tűnik el a második csík, nekem van egy régi zsebben egy kb. 5 éves tesztem, akkor a hármaska kopogtatott éppen, eltettem emlékbe, és a mai napig virít rajta mindkét csík.

Ami a nyákvizsgálatot illeti-van egy könyv, egy házaspár írta, címét holnapra megtudom írni, abban nagyon kimerítően foglalkozik mind a hővel, mind a nyákkal, természetes fogamzásgátlás céljából, de nekünk is nagyon aktuális babaproject kapcsán.
Akit érdekel, kérdezzen!!

Még jövök, mindenkinek pusszantás,
Kinga
kinga (kinga)
 


Sziasztok lányok!
Remélem, gyülnek a zebrás tesztek szépen sorban, én szurkolok mindenkinek!! Akinek idöszerü , az teszteljen, akinek még van pár nap, az még birja ki!!!
Nekem , ugy látszik most telt be a pohár, már nem vagyok olyan biztos magamban. Tudjátok, ma telt le a 60-ik nap, a legutolsó mensim óta, és csak kiváncsiságbol megejtettem egy tesztet, persze, hogy negativ... EGyszerüen nem értem, miért sztrájkol a szervezetem ennyire...Nem azt vártam,hogy rögtön baboca lesz az elsö honap után, de igy még csak probálkozni sem lehet, ha nincs ciklus.
Szóval, most nagyon mély ponton vagyok, a férjemmel már beszétem is , igaz még csak telefonon, de nagy valoszinüséggel nem várok még 1-2 honapot. Fogom magam, és elmegyek a legközelebbi rendelöbe, keresek egy dokit, járjon utána az én mesebeli ciklusomnak. (egyszer volt-hol nem volt...)
Igaz,most egy csomo más dolog is a nyakunkba szakadt a költözéssel, de nem akarok tovább tétlenül várakozni.
Bocs, ha nagyon panaszos vagyok, de most elfogyott a lelkieröm.
Szóval, ha minden igaz, ezen a héten lehet kiderül, mi is a baj velem. ( ha van egyáltalán)
Sziasztok, és sok sikert mindenkinek.

Februári lányok, én 21-n születtem!!!

Barbi
Barbi
 


Jó reggelt,lányok!

Laura,Beja!!!Ha van valami,szóljatok!!!

Picur!Úgy tudom,nem árt az érzésteleníto,de ha a dokinak szólsz a terhességrol(gyanúról),akkor o biztosan fogja tudni konkrétan,mi adható és mi nem.

Kinga!A könyv érdekelne.Off:a kisfiaidnál te mikortól kezdted az elobört macerálni?Nálunk mindenki mást mond,és mást lehet olvasni is.On

Barbi!Nem lehet,hogy csak stresszes vagy,vagy pedig kimerült és ez befolyásolja a ciklust?

Délelott megyek hüvelyi UH-ra,majd megírom mi volt.

Ja,Orsi!Te nem ma mész?

Hello,Mariann
Mariann
 


Jó reggelt mindenkinek!

Drága Barbi!
Teljesen együtt érzek veled, de hátha az
orvos megfejti a bajodat és hamarosan nem
lesz semmi gond.

Bejaaaa!

Légy szíves jelentkezz, nagyon kiváncsi
vagyok hogy mi újság a tesztel!!!

Lányok!
Nekem ma reggel a hõm felment 36.9-re, ami
3 tized fokkal magasabb a tegnapinál. Ez már
bizonyíték a peteérésre?
A petesejt mennyi ideig termékenyíthetõ meg?
Ha tegnap reggel volt a hõ leesése, akkor
a tegnap esti akció már nem hozhat sikert?

Puszi

Éva
Éva
 


Jó reggelt mindenkinek!

Éva,
köszönöm szépen az infót, pont ettöl félek én is, hogy csak a mensi miatt van az összes tünetem Kép. Szerintem nem kell aggódnod, hogy egyedül maradsz a topicban! Amíg rá nem jönnek mi lehet a hiba nálunk, maradok én is. Nem tudom milyen ütemben szokott haladni egy ilyen vizsgálat, de szerintem az idén még biztos maradok én is!

Beja,
nekem is pont ilyen érzés. Már azt hittem abba is maradt, de most kezdi megint. Nekem mensi elött nem szokott fájni, egyébként is még majdnem 2 hét múlvára nem várom! Nagyon szurkolok neked, ha neked sikerült, akkor van remény nekem is.

Picur,
volt közben mensim, de igazából csak 1-1,5 napig, utánna már csak éppen hogy "csepegett" és a höm is fennt maradt (36,8 alá nem ment). Emiatt teljes a bizonytalanság. Ennél már az is jobb lett volna, ha normálisan alakul a ciklusom.

Mariann,
a pályaudvar jó ötlet, de melyik? Az én vonatom a délibe érkezik, ha másikra gontolok, akkor a találkozó elött még fel kell készülnöm, hogy hogy jutok át oda. Én teljesen analfabéta vagyok a budapesti közlekedéshez!

Ha nem jön semmi közbe, ma megyek UH-ra, ezért ma csak 1-ig maradok, aztán irány a kórház, utána pedig már nem jövök vissza. Holnap reggel beszámolok mi volt.

Mindenkinek szép napot!
Orsi
Orsi
 


Lányok!

Köszönök szépen minden érdeklodést, nagyon jól esik.
Éjjel felébredtem arra, hogy pipilni kell, és akkor már csináltam is egy tesztet. Megint másfél csík: a második annyira halovány, mintha maga a csík is azon gondolkozna, hogy elobújjon vagy ne. Úgyhogy én megfogadtam, hogy többet nem tesztelek, de bejelentkeztem a dokimhoz, kedden megyek hozzá. O majd eldönti.

Mónika elbizonytalanított, de jó hírt is írt nekem. (A halvány csíkok nála negatívok voltak.)

Úgyhogy most egy hétig nem aggodalmaskodom itt nektek,

puszi mindenkinek: Laura

Beja! Teszteltél?
Laura
 


Sziasztok!
Nahát, ilyet még nem csinált velem a gép, azt irta ki, hogy elment az üzenetem, tényleg itt is volt, aztán fél óra mulva, már nem volt itt... Lehet, hogy öregszem???
Most teljesen letörtem, magamalatt vagyok. Lehet, hogy mégsem vagyok olyan nagyon biztos magamban,mintahogy gondoltam. Tudjátok, a 60-ik napnál tartok a legutóbbi mensim óta, ma csináltam egy tesztet, de persze negativ lett...Kezdek elbizonytalanodni, várjak-e még... Arra gondoltam, hogy még adok magamnak pár hetet, de nem tudom van-e még értelme várnom??? Nem arra számitottam,hogy elsö probálkozásból baba lesz, de igy nagyon nehéz tervezni,ha nincs rendes ciklus.
Azt tervezem, hogy a héten felkeresek egy orvost, most már probáljanak utánajárni, mi is az én mesebeli ciklusom oka.(hol volt-hol nem volt...)Kicsit tartok töle,nem biztos, hogy mindent megértek, de hátha ....

Akinek esedékes, az teszteljen, én nagyon szoritok a csikos tesztekért, akinek pedig még várnia kell, sok türelmet kivánok!!

Lányok, dobjatok már meg egy kis lelkierövel!!!!!!

Ja, és én február 21-n születtem!!
Sziasztok,
Barbi
Barbi
 


Barbi,
nem vagy véletlenül túl sovány? Nekem van egy barátnöm, akinek évekig nem volt mensije, amíg versenyszerüen sportolt, mert a testzsír %-a kevesebb volt, mint 4. Egyébként stressz miatt is kimaradhat, a háború alatt sem menstruáltak a nök. A doki szerintem mindenképpen jó ötlet!

Éva,
dehogynem! A petesejt tudtommal 24 óráig termékeny, a spermiumok pedig optimális körülmények között (ha van nyák) 48-72 óráig termékenyítöképesek!

Szióka!
Orsi
Orsi
 


Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap láttuk a babánkat!!! Ugyan még elég picurka, de látszott, ahogy ver a szíve! Nagyon klassz volt. És nem hüvelyi, hanem normál UH-t csinált a doki. Nagyon rendes volt, azt mondta, minden ok.
Beja!
Mi van azzal a teszttel???
Pussz,
Eszter
eszter
 


Jajajaja, ne utáljatok nagyon, de most megint visszanéztem a topicot, és itt virit az elözö üzenetem is... Most vagy én kezdek megbolondulni, vagy a gép szorakozik velem, de tényleg nem volt itt az elöbb.
Köszönöm az idáigi biztatást, csepegtessétek csak belém a lelkieröt!!

Igérem, mára elduguluk, az ismétlésért mégegyszer bocsi!
Barbi
Barbi
 


Lányok! Nektek mi a véleményetek a következorol?

Mónika írta, hogy neki azt írta Mr. Spock, hogy éljünk úgy minden hónapban, mintha babát várnánk, és akkor tutti minden rendben lesz.

Ezen én egy kicsit felkaptam a vizet, mert persze alapjában véve igaza van, de nem nagyon éli bele magát a helyzetünkbe.

Én fél éve minden ciklus második felében úgy élek, mintha babát várnék. Ez azt jelenti, hogy bármennyire fáradt vagyok, nem iszom kávét; bármennyire jól esne, nem iszom soha egy korty italt sem. Ezen kíül nem veszek be sem fájdalomcsillapítót, sem enyhe nyugtatót, pedig idonként rettentoen rosszul alszom.

Nem is beszélve a lelki oldaláról. Most van itt valaki a hasamban vagy nincs? Legszívesebben már beszélnék hozzá, de múltkor bármennyire beszéltem is a pocakomhoz, megjött. (Végülis kommunikáltam a beleimmel.)

És ez nálam fél éve így megy, tudom, másnál évek hosszú sora óta.

Hát, Mr. Spock, egy kicsit több empátiát kérünk!

Laura
Laura
 


Sziasztok lányok, mindenkinek szép jó reggelt!

Megmértem ma reggel (Szonja kéréséreKép) a hõm, 37.0 volt (ma vagyok a 31. napon), így tehát gondoltam, tesztelek. Meg is történt, gyönyörü 1 db. csík vigyorgott gonoszul a tesztemen. A dolog roppant egyszerû, vagy korai volt a teszt és még nem mutatja ki, vagy pedig még nem esett le a hõm, ahogy azt mensi elõtt tenni szokta, és akkor 1-2 napon belül úgyis megjön.

Na, ez történt...
cupp
Beja
Beja
 


Jo reggelt Csajszik!

Irtam egy fel regenyt erre ez a.... gep nem kuldi el!!


Eva!

A leheto legjobbkor volt akciotok,de ma sem artana !Kép

Mariann!

En a Deli-vel szemben dolgozom a nagy feher irodahazban szivesen elkalauzollak innen!!!KépUgyis egynaposak vagyunk!!!

Picur!

A tehesseg elso jelei koze sorolhato a foginy verzekenysege.De nem biztos,hogy ettol van.

Monika!

nem karlak elkeseriteni de nekem par eve 2 pozitv korhazi tesztem volt,megsem voltam terhes!


Bejjja!

NNA mi van?????

puszi Kriszti
kriszti
 


Lanyok!

Egyebkent marcius 16.-an szulettem az meg majnem februar,NEM????

Kriszti
kriszti
 


Beja!

Ne add fel a reményt!!!! Most még nincs miért.
Várj és pár nap múlva ismételd meg a tesztet.

Laura!

Nálad mi újság? Újabb teszt?

Mindenkinek szorííííííítok, de nagyon.
Ugye tudjátok???

Anna!!!! Jó lenne egy lista.

Cuuuuuuuup!

Éva
Éva
 


Anna !

Tudom,hogy mar megirtad,de megeccer ird meg kerlek hogyan lehet a listat megujitani!!!

nalam a valtozasok a kovetkezok


8c,17cn,2ou Galagamacsa(29ev)

Koszi Anna!!!


Kriszti
kriszti
 


Beja!

Én is jobban örültem volna annak, ha két csíkot látsz, de szerintem azért még ismételd meg a hétvégén, még van remény.

Mariann, Picur!

Én is a Délinél dolgozom!

Laura
Laura
 


Laura!

HOL????

Bejja!

Nem feledni,remenykedni ha most nem hat aprilisban!!!
Ugy erzem en is az aprilisi befutokhoz tartozom nem vagyok biztos abban,hogy volt tuszorepedesem,Mr Spock szerint nem volt!Kép

De kiszamoltam ha most estem volna teherbe akkor a karacsonyt ujra a korhazban kene toltenem,egyszer mar igy volt nagyon rossz volt,ugyhogy vigasztaljuk magunkat azzal.hogy a karacsonyt otthon toltjuk de mar gurulva!!!!!

Kriszti
kriszti
 


Beja!

Elirtam en allat! nem feledni,Feladni tehat nem feladni!!!!!

Kriszti
kriszti
 


Sziasztok! Kép

Köszi mindenkinek a bíztató szavakat, nem vagyok ám elkenõdve! Kép A legvalószínûbb egyébként, hogy meg fog jönni, bár voltak rendesen akciók azon a héten, amikor az ovulációmat számítottam, de szerintem nálam ebben a folyásban van a hiba... apuék nem tudnak feljutni benne... remélem, a szuriktól majd elmúlik! Kép
cuppppppppppantás mindenkinek
Beja
Beja
 


Kriszti!

Pauler utca.

Laura
Laura
 


Csak ne kéne folyton pipilnem...

Lányok... volt valakinek olyanja, hogy nem az egész melle fájt, hanem csak a mellbimbója? Akár akkor, amikor terhes lett, akár mensi elõtt... Nem tudok szinte hozzányúlni, annyira fáj... A hasam tegnap este eléggé fájt, de ma egyáltalán nem fáj... a jó ég tudja már, hogy mi van velemKép
cupp
Beja
Beja
 


laura!

Gozom sincs hol van!!!

Beja!

2 het mulva elmegyek a dokidhoz,persze meg nem biztos,hogy valtok de en annak a hive vagyok,hogy tobb szem tobbet lat.Kivancsi vagyok o mit mond.

Kriszti
kriszti
 


Beja!

Milyen szurikat kapsz és mire?

Éva
Éva
 


Beja!
Nekem kifejezetten csak a mellbimbóm szokott nagyon fájni mielott megjön. Ettol függetlenül ha neked nem igy szokott fájni akkor lehet a terhesség jele! Attól tudok kiakadni, hogy a terhesség korai tünetei szinte hajszál pontosan ugyanazok mint a menszi elotti tünetek! Sokszor elképzelem, hogy milyen jó lenne belelátni a testembe egy ovuláció körüli szeretkezés után, hogy tudjam tényleg találkoztak-e a picikék. És tudjátok min szoktam még filózni, hogy miért van az, hogy például az oroszlánok évente 1-szer vagy kétszer párosodnak és mindenen akció eredménye garantált?
Na, jó nem fárasztalak benneteket tovább! Megyek dolgozni!
Pusz, Szonja
Szonja
 


Sziasztok Lanyok!!!

Picur,
Szerintem sem gond fogorvoshoz menni. Csak szolni kell ha terhes az ember. Amugy a terhesek eleve tobbszor jarnak, szoval fel van erre keszulve a fogorvos tudomany!

Barbi,
Amikor mi eloszor probalkoztunk (es kesobb kiderult, hogy peteereskor nem is voltunk egy orszagban) utana 41 napra jott meg (normal esetben 31-33). Szerintem pszihesen tortent. annyira terhes akartam lenni. Aztan en is atgondoltam ugy , mint Te (negativ tesztek sora utan) es azt mondtam, hogy inkabb jojjon meg, mert akkor van esely probalkozni. A masik dolog ami eszembe jutott , hogy sprotolsz-e, vagy nem kezdtel el mostanaban aktivabban sportolni. Ezeknek is lehet ilyen jele. Legyszi majd szamolj be arrol, hogy a doki mit mondott.

Eva,
De igen abszolut eselyes a tegnapi este. A spermak oraig eletkepesek a noi szervezetben. Biztosan ismeritek , hogy hogyan lehet befolyasolni , hogy milyen nemu legyen a baba. A modszer nevere nem emlekszem, csak arra , hogy 80% sikere van. Az elv az, hogy a fiu spermak gyorsabbak , mint a lanyok. Igy ha az aktus peteeres elott van, akkor amikor a fiuk odaernek nem talalnak semmit, de mire a lanyok odaernek mar ott van a pete. Ha az aktus peteeres utan van akkor a fiuk ernek oda es megtermekenyitik az ott talalhato petet. Csak sztorizok Kép

Laura,
Masfel csik. Kerdes hogyan masfel. Hosszusagaban van szelteben fele a kontrollcsiknak??

Mr Spockkal kapcsolatban. Szerintemarrol van csak szo, hogy probaljon meg az ember egeszseges elni amennyire lehet. Persze, hogy lehet kavet es alkoholt inni, nem hinnem, hogy ezek befolyasolnak a termekenyseget (gondoljunk csak a nagy bulik utan terhesen maradt lanyokra). Szoval csak esszeruen.

Beja,
Gondoltam, hogy tesztelni fogsz. Varj most par napot vagy megjon vagy lehet ujra tesztelni. Mit szolsz egy szombat reggelhez? Amugy fel a fejjel! Jobb januarban es februarban szulni, mint karacsonykor es szilveszterkor, amikor a dokid pont szabin lesz!

Kriszti,
Ne akarom lebecsulni Mr Spock kepessegeit, de nem hinnem, hogy latnok lenne. Nem hiszem el, hogy o tobbezer km tavlatabol par megbizhatatlan adatbol majd megmondja, hogy volt e peteeresed. Ugyan mar! Ne foglalkozz ezzel, mert ez befolyasol!

Beja,
Csak akkor szokott fajni kifejezetten a mellbimbom, ha uj polot veszek fel melltarto nelkul. Szoval dorzsoles kovetkezteben, amugy meg nem tapasztaltam.

Udv
PK
petrakovacs50
 


Sziasztok. Lotti vagyok. Ma van a ciklusom 13. napja, talán holnap v. holnapután lesz ovuláció, de tegnap még csak halvány csík volt az LH teszten. Az ember hulla fáradt volt, tehát inkább békénhagytam. Kép Majd ma, meglátom mit mutat az ov. teszt. Ha kéritek, megadom a corax számát és az ügyintézo nevét, rendes no, nekem házhoz szokta hozni az LH teszteket, mert közel lakunk egymáshoz.
lotti
 


Szia Szonja!

Én a macskáimat szoktam elnézni tavasszal és osszel. Lehet, hogy csak kétszer fogamzóképesek egy évben, de akkor tutti...

Laura
Laura
 


Lotti drága!

Kérjük a Corax számát és az ügyintézõ nevét! Kép Nekem nagyon kéne!
köszi, cuppppp

Éva! Már soxor elmondtam, miért kapom, gyorsan elmondom most Neked is, bocsi a többiektõl, hogy már a könyökükön jön ki. Szóval állandó folyásom van ami nem kóros, viszont folyton van. Erre kapom most egy héten egyszer a szuri-kúrát, hogy elmúljon.

Szija Petra! Jól gondoltad!Kép Azért tettem egyébként meg, mert elég magas volt ma reggel a hõm (megmértem kiváncsiságból), de ezt már mondtam ma fentebb, nem akarom a többieket untatni ezzel. Egyébként szimpi a szombat reggel, ha addig nem jön meg, tesztelek.
cupp, Beja
Beja
 


PK!

sajna a tesztem sem volt egyertelmuen pozitivKép
Jol vagy?

Beja!

igerd meg ha szombaton pozitiv a teszted felhivsz vagy dobj egy SMS-t!!!!!!


Kriszti
kriszti
 


PK!

Nagyon halvány, nagyon vékony csík volt. Majd a doki megmondja, mi van. (Mi nincs.)

Laura
Laura
 


Lotti!

Mindent bele. De azért a hõdet is méred, ugye?

Lányok!

Aki még nem volt semmilyen vizsgálaton és a
párja sem, akkor küldjétek el apát spermavizs-
gálatra, andrológiára. Teljesen fájdalmatlan
és nem is kellemetlen, és ezzel ki lehet zárni
egy okot, vagy esetleg megtalálni a problémát.
Lehet, hogy nem is veletek van baj.

Hány éves a párotok?
Az enyém 32 lesz idén.

Minden jót nektek.

Írjatok!

Éva
Éva
 


Az én szívem 27 éves (és már járt vizsgálatokon).

Kriszti! Kép Dobok! Kép
Beja
 


Éva!

Én kedden megyek a dokihoz. Ott kétféle dolog történhet:
1.: megállapítja, hogy van baba.
2.: Megállapítja, hogy nincs baba, és elkezdjük a vizsgálatokat, mindketten.
A párom 42 éves.

Laura
Laura
 


lanyok!

Az en pasim 34!

Kriszti
kriszti
 


Kriszti,

Figyi ezek a kijelzok stb eszkozok nem pedig "szentirasok". Letezik olyan, hogy meresi hiba. Szoval csak azt akarom mondani, hogy ne hagyd, hogy ezek az eszkozok atvegyek az iranyitast Kép

Laura,
Kivancsian varom a doki diagnozisat!

Eva, Az en parom szeptemberben lesz 28.

PK
petrakovacs50
 


Beja, Ne haharagudj, hogy közbeszólók, de amiket leírsz azok tipikus tünetei a koraterhességnek. Én, mivel már a harmadik bébimet várom, pontosan ezeket a tüneteket produkáltam mindegyik terhesség legelején: iszonyúan érzékeny (szinte fájó) mellbimbók és gyakori pisilés. Ja és a negatív teszt semmit nem jelent (ebben is van tapasztalatom).
Sziasztok (itt a héttérben nagyon szurkolok ám MINDENKINEK!): Andrea
Andrea
 


Beja,
duplán sajnálom, hogy negatív lett a teszt, ugyanakkor duplán szorítok, hogy a szombati pozitív legyen!

Lányok,
akkor találkozzunk a Déli pályaudvaron!

Kriszti,
a listát úgy tudod frissiteni, hogy megkeresed az utolsót, itt a hozzászólások között, az egér jobb gomgját lenyomva tartod és így végig húzva a listaán ki tudod jelölni, ezután ctrl+c (ezzel vágólapra kerül), majd a szólj hozzá ablakba kattintva ctrl+v (ezzel beilleszti a listát), ezután már bármit átírhatsz benne! Bocsi, ha kicsit szájbarágós volt!

Megpróbálom frissiteni a listát:

Beja: 8c, 31cn, 13ou
Kriszti: 8c,17cn,2ou Galagamacsa(29ev)
Orsi: 8c, 18cn, 4ou (Komlo) 26 év
Anna: 4c, 21cn, 13ou (Hamburg)
Laura:6c, 39cn, mensit nem várva.(Budapest)
Eva: 19c, cn15.
Mariann: 3c,17cn,oe(Miskolc).
Monika: 6c, 77 cu, Budapest
Jutka: 3eve 22cn. (Videk)
Kinga:1c,31cn 8ou???????
Rony: 3c, 29cn, 14ou
Szonja:4,5 éve 24cn (Budapest)

Sziasztok!
Orsi

Ui: nektek is ilyen rémesen lassan töltödik be ez az oldal?
Orsi
 


Orsi!

Koszi,nalam a szajbaragas bejon nem gond,neha hulyebb vagyok a ngy atlagnal!Kosz a listat.

Kriszti
kriszti
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?