Sziasztok!
Elég szar kedvem van, bocsi előre is
Gabi fizetésemelés helyett csökkentést kapott a cégnél, asszem ennyi elég is, hogy mitől nem ugrok ki a bőrömből.......
Mindenkinek lecsökkentették a cégben 20-30 E forinttal, teljesen fel vannak háborodva az emberek, jogosan. Komolyan mondom nem értem, hogy gondolják ezt
Oké, megértem ha nem adnak emelést, mert nincs pénzt, na de hogy csökkentsenek, ráadásul nem kevéssel, az felháborító számomra. Gabi most ráfekszik az álláskeresésre, ami nem lesz könnyű, mert Mo. egyik legjobb reklámügynökségénél dolgozik. Ha már nekik se megy, mi lehet a többi cégnél
Nem csak emiatt keres persze új munkát, hanem mert évek óta ígérgetnek, pénz meg sehol. Sokkal kevesebbet keres, mint 3 éve, pedig az árak, pl. gáz nem csökkennek ugye.....
Na mindegy, jól kidühöngtem magam
Ma takarítós napom volt, húúú nagyon elfáradtam, ráadásul a fejem is elkezdett fájni iszonyatosan, be is kellett vennem egy cataflamot. De legalább kész vagyok, ragyog a lakás. Már ez is valami
Fiúk jól elvoltak a dédivel, Leon is aludt 2,5 órát, rengeteget ettek is, szóval mennek máskor is
Prüntyi!
Nem, a Kolossy térre jár nagyim kezelésre,a 3. ker.-be.
Viszont elfelejtettem megkérdezni a részleteket, majd holnap pótolom
Juci!
Marci képek nagyon jók, aranyos a két fiú együtt
Mea!
Lívi olyan nagylány már és milyen segítőkész
Hajni!
Nagyon ügyesek vagytok, hogy ilyen sok aláírást sikerült összeszedni
Zsuzsa!
Bevállalsz munkát a két pici mellett???
Jó vagány vagy, nem mondom!
Mikor raksz képeket a két lányzóról?
Bodza!
Te is nagyon eltűntél, kérünk Kristóf és Saci képeket is!!!!!
Benianyu!
Általában nem szoktunk még babakocsi nélkül menni, mert Leon se mindig arra megy, amerre kéne, leáll minden érdekes dolognál, alig lehet vele haladni.
Mondjuk ma pl. elgyalogoltunk a villamos megállóba, 1 megállót mentünk és pont nagyim háza előtt tesz le a vili, így nem vittünk babakocsit. Nem mondom, hogy egyszerű volt, Leon hozta a saját kis babakocsiját, meg a partvisát, a két gyereket felrakni a villamosra, hátizsákkal, miegymás.....De nem vészes, ilyen rövid távokat bevállalok velük, csak hosszabbat nem.
And!
Éljen a vásárlás
Apa nem semmi, de legalább véleményt mond...Gabiból úgy kell kihúzni, hogy jó-e, tetszik-e?
Alig várom, hogy lássam Esztit a szupertrendi esprit sortjában
Duda!
Hú, jó szar lehetett ez a hányós nap, remélem a mai már jobb volt.
Ma én is azt éreztem, ha nem fekszem le egy kicsit, elhányom magam, nagyon émelyegtem, pedig nem vagyok az a fejfájós típus én sem
Ha hallott a dokinéni valamit Nati tüdejében, én tuti elvinném röntgenre, de nem várnék vele jövő hétig. Holnap nem tudnád elvinni?
Emese!
Szélfogó
Ezért én is marha pipa lennék, Gabinak is mindent 100x kell a szájába rágni, mire megcsinálja. Olyan dühítő tud lenni
Rudi-nyuszi iszonyat jófej és olyan kis jólfésült ártatlan feje lett ezzel a rövid hajjal
Évi!
A védőnő annyira rugalmas, hogy ált. soha nem hív minket. Most se tette, pedig nem kicsi elmaradásban voltunk
Ami engem spec. nem zavar, legalább nem ba...gat.
Ayse!
Madarász kirándulás biztos nagyon szuper lehetett, fejfájásban ma szolidaritok veled...
Mi nem külön esszük a levest. Bele egy jóóó nagy tányérba a tészta, husi, zöldség és rámerem a levet. A tetejére meg friss petrezselymet szórok.
Ancsi!
Meli nagyon édes a bicajon
Remélem hamar túl leszel az émelygős részén a terhességnek.
Én egyik fiúval se voltam rosszul....
lehet még akár lány is.
Ti minek örülnétek jobban?
Anikó!
Éljen a fizuemelés, legalább valaki azt is kap!!!
De izgi ez a költözés, biztos nagyon szép helyre mentek.
Leon már nyáron is evett málnát......
Róki!
Hát akkor sokkal okosabbak nem lettetek
A tápira mit mondott a doki? Azt kaphatja Zsuzsa?