Csillagfény!
Mindenkinél más a szülés, és ugyanaz az ember sem szül kétszer ugyanúgy!
Hidd el észre fogod venni! Én is ugyanettől féltem, de az 5 perces fájások már azért feltűntek!
Én előző nap még Extrémparkoztam (bár csak megfigyelői státuszban), aznap pedig lightosan szüreteltem!
Utólag visszagondolva lett gyanús, h. az egész napi dorbézolás, ami a belsőmből érződött, inkább már fájdalmatlan méhösszehúzódás lehetett. Délután már nyűgös voltam, de nem segített semmi, este megpróbáltam lefeküdni aludni, de hőhullámaim voltak, 11-fél 12 körül felkeltem pisilni, akkor elment a nyákdugó, meg egy kis magzatvíz, na onnantól már érezhetőek voltak a fájások. Mivel egyből 5 percenként jöttek, muszáj volt felhívni a szülésznőmet. Még megpróbáltam, h. meleg vizes zuhanyzásra elmúlik-e, de nem múlott, úgyhogy bementünk. Mire beértünk (01.15) már kétujjnyira voltam tágulva. Onnantól EDA, majd császár. 3-kor már bömbizett a Csöppöm!
Hidd el amikor úgy érzed, h. "ez most AZ!", az már tényleg az lesz!
EDA miért nem mehet?
Nitrogén-oxidul (tudod "kéjgáz!", "nevetőgáz") sincs? Ha van, azt kérjél! Én kezelni szoktam nitrogén-oxidulos bódításban, a páciensek nagyon elégedettek! Nem altat, magadnál vagy, de nem félsz semmitől, kellemesen bágyaszt.
Nem Contramalt mondott? Az tényleg ütős! Én császár utáni nap kaptam Nubaint, hát fáintos volt! Ha olvastad a Tortúrát (Stephen King), abban írja le, h. a főhős a lábtörésére kapott morfinszármazék hatására úgy érzi, mintha a tengerparton a vízből kiálló fatörzs csonkokat ellepné a dagály. Hát tényleg olyan, tudod, h. vhol a mélyben fájnia kéne vminek, de kit érdekel?
Nem tudtam, h. szülésnél is használják!
Rólunk:
Hát alvászavaraink vannak! Nagyon zavar a gyerek az alvásban!
Mióta meg tud fordulni, azóta egyre rosszabb!
Délután 6-tól kezdődnek a gondok, a szopi meg a fürdés még elmegy, de már a masszírozás alatt is nyüglődik, teljesen hulla, de ha le akarjuk tenni, bekapcsol a vízszintérzékelője és indul a hiszti! Dobálja magát, kúszik, tolat, nyöszörög, nyomja a fekvőtámaszokat, mindent csinál, csak aludni ne kelljen!
Ha kivesszük, egy darabig elvan, de ököllel dörzsöli a szemét, ásítozik, aztán már így se jó:
Onnantól csak alkaron van nyugton, de csak állva, ha a párom leül a labdára, máris elkezd tiltakozni! Persze lefeküdni ekkor sem akar!
Tegnap többszöri nekifutásra este 11-kor sikerült csak letenni!
Hajnal 2-kor már újból fenn volt! 5-kor pedig ismét!
Ez még mindig nem lenne baj, de a hajnali szopik után nem csinálná ugyanezt a cirkuszt!
Mostanában rendszeresen az megy, h. szopi-böfi után állok félálomban a gyerekágy mellett egy szál bugyiban dideregve, jobb kézen homlokkal, bal kézzel a gyerek popsijára támaszkodva, mert, ha megfordul, akkor annyi, indul a hiszti!
Mindezt 10-15 percig is néha, amíg fel nem adja és be nem kapja a hüvelykujját, és el nem alszik!
De ma reggel betelt a pohár! Miután megint nekiállt cirkuszolni, és esze ágában nem volt aludni, ráripakodtam, h. " Gergő, mostmár ELÉD VOLT!!! Apa és anya hulla fáradt!"! Erre csodák csodája meghökkent, letette a kis fejét, rácuppant a hüvelykujjára és onnantól csend volt!
Alig hittem a szememnek!
5-kor ugyanez játszódott le!
Remélem, ma éjjel is beválik!