Új privát üzeneted érkezett!

[quote="nők"]H írta:nőka valakinek ilyen jellegű problémája van, akkor rögtön lombikkal kezdenek? Nincs inszemináció? Tőled kértek vizsgálatokat?
A lombikot megelőzi valamilyen injekciós, vagy gyógyszeres kezelés? Körülbelül mire számítsak anyagilag, amikorra az első lombikra sor kerülhet?

Egyenlőre ennyi, lehet, hogy még kérdezek, ha nem baj? :oops:

nem baj :)
az, hogy inszem, vagy lombik attól függ mennyi a hímivarsejtek száma, nagy általánosságban 10 mió/ml alatt lombik, felett inszem... de ha pl. a 10 mió/ml ből csak 10% a jól mozgó, akkor az is lombikot jelent.
nekem egy petevezető-átjárhatósági vizsgálat kellett. Bár nálam nem volt gond, de Krizsa doktor azt mondta, hogy nem mind1, hogy milyen a méh és a petevezetők alakja, ezért jobb megnézni lombik előtt.
Inszemnél és lombiknál is van gyógyszeres kezelés. Inszemnél sokkal kisebb hormonmenyiséggel, ott a cél 2-3 tüsző növesztése, lombiknál több a hormon, akár 10 feletti tüszőszám is lehet.
A gyógyszerköltség az szervezettől függ, inszemnél szerintem olyan 10e Ft alatt meg lehet úszni, viszont a kaáliban nem tudom, hogy most mennyibe kerül egy inszem (mert azt nem TBre csinálják).
A lombik költsége már nagyságrendekkel magasabb. Függ a gyógyszertől -mert itt is vannak drágább és olcsóbb szerek - a minimum szerintem 100e Ft, a nagy átlag szerintem 150e Ft körül van, viszont ha valaki nehezen stimulálható a határ a csillagos ég.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lanyok! :D

Tudja veletlenül valamelyikötök, hogy a györi Kaaliban dolgoznak-e szombat-vasarnap is?
Most szamolgatok es szerintem az 5. cn. amikor uh.-ra kell mennek tüszönezöbe az nekem hetvegere esik!

Köszönöm elöre is, most megyek visszaolvasom a termest.

Kép
Kép
jucmuc

Angel37
Pandácska
Icsilya

KÖSZÖNÖM! :)

A férjemnek kb. 8-10 millió hímivarsejtje van, aminek a fele jó. A vitaminos kezelés után ez a szám kb. 20%-al növekedett.
Úgy hallottam, hogy az inszem a Kaáliban jelenleg 40.000 Ft ha a párom spermája megfelelő, és 60.000 Ft ha donort használnak hozzá. Ti hogy tudjátok, tényleg van olyan, hogy ha a férj spermája nem jó, akkor "helyettesítik"?

Egyébként nekem hátrahajló és arcuált méhem van. Ami azt jelenti, hogy nem olyan az alakja amilyennek lennie kellene. A felső részén be van "horpadva", ami a megtapadás szempontjából nem jó. :(

A petevezető átjárhatósági vizsgálatot az orvosom tájékoztatása szerint altatásban végzik. De a lombikhoz szükséges vizsgálatokról, beavatkozásokról nem tudok semmit. Azok fájdalmasak :?:
Vendég

Nők,
Én ugy tudom hogy csak akkor helyettesítik ha a párodnak egyáltalán nincs spermája mert ha valamennyi van akkor lombik. Az az elsö hogy a párodtól legyen babaád és ne egy donortól. A donor a legutolsó megoldás. Amugy igen 40 ezer az inszem a Kaáliban.

Icsilya,
Nálam az inszemre csak a gyogyik 30 ezerbe kerültek. A tüszönövelö a repesztő meg a progi hormon. Ezek még nem az emelkedett árak. És a legkissebb adagokat kaptam mindenből.
Vendég

Sziasztok

Nők
petevezető átjárhatósági vizsgálat: HSG vizsgálat = nekem nem altatásban csinálták, hanem a 2. emeleten berakták a katétert, utána a dokival lifttel le a földszintre ott az RTG-be - itt megcsinálták a vizsgálatot, és ugyanígy vissza lifttel és lábon.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Nők,
Az átjárhatóságit nekem se altatásban csinálták csak ugy simán minden nélkül. Hol csinálják altatásban? Melyik kórházban?
Vendég

Nök!

Olvastam a törtenetedet es nagyon sajnalom, hogy annak idejen elveszitetted a babadat!
Szoritok Neked, hogy minel elöbb babas legyel!

Loislane!

Nagyon szepen köszönjük az infot!!!

Beu!

Igaz, en nem ertem ezt az egy oraban dolgot, de nagyon drukkolok Nektek, hogy legyen segitseg!

Közben mar megtudtam, hogy dolgoznak szo-vasarnap is a Kaaliban Köszi!

Kép
Kép
jucmuc

Pandácska,
mire lombikra kerülne a sor, majd kiforrja magát nálad! De ugye hátha nem is kell! :wink:
Hááát, irígylésreméltóan fiatal vagy :D , de az egészséged már miért menne rá a lombikra :?: :shock:

Nők,
narkózisban lett ígérve nekem is a HSG (röntgenes) az extra szűk méhszájam miatt, de szó szerint az utolsó pillanatban, mikor már műtőasztalon voltam, a doki úgy döntött, hogy mégse, csak fájdalomcsillapítót kaptam és lóadag seduxent. Nem éreztem semmit, pedig tök el vagyok dugulva! :roll:

Inkább úgy vettem észre, nem szoktak altatni hozzá. A fájdalom különböző lehet a kellemetlentől az erős mensis görcsökig, de azt hiszem talán még mindig ez lehet a legfájdalmasabb bavatkozás, ami lombik előtt van! :wink:
angel37

Sziasztok

Mégegyszer HSG: nekem az egyik petevezetékem már eredésénél zárt volt, a másik telítötödd de nem volt átjárható, a vizsgálat nem volt kellemes, de nekem erős mensis görcs volt de már csak akkor mikor vissza jutottam a kapott ágyba és kb. fél órát - 1 órát tartott és utána el is múlt gyógyszer nélkül. És majd később volt a laparos műtét.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Angel,
Hát a hormonokra gondolnak meg a kockázatokra amik történhetnek lombik alatt.
Vendég

Bocsi Lányok hogy idepofátlankodom, csak akartam jelezni hogy ma a lombik változásokról lesz szó a Házon kivül-ben az RTLen. Biztos lesz benne olyan ami érdekel benneteket. A változtatások ellenére sok-sok babát kivánok Nektek.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nők!
A kálváriád a vetéléssel hihetetlenül hasonlít a barátnőm esetéhez, már 1,5 éve próbálkoztak, de nem sikerült teherbe esnie, aztán - orvosi segítség nélkül - mégis sikerült, de 6 hetesen elkezdett nagyon vérezni, elvetélt. Ez tavaly január elején volt, és júliusba teherbe esett, annyit tett, hogy természetgyógyász-csontkovácshoz fordult, és ő azt mondta, hogy semmiképp sem sikerült volna kihordania a babát, kezelte talán 2-3 alkalommal, meg az Aloeverának van a méregtelenítő fahéjas teája, azt kellett innia, minden nap 1,5 litert. Egyáltalán nem biztos, hogy ez segített neki, de a jövő hónapban már szülni fog! Én nem értek ahhoz, hogy mikor inszem, mikor lombik, de az biztos, hogy az nagyon-nagyon jó, hogy már sikerült spontán teherbe esned!

Buborék!
Mi van veled? Gyógyulgatsz már, hogy érzed magad?

Icsilya!
Nekem is lenne egy kérdésem: Győrbe amikor 2.alkalommal mentem, és megvizsgált a doki a jobb petefészekembe egy 4 cm-es ciszta volt, és a CA 125 vizsg.eredm. 66 volt. Akkor azt mondta, hogy ez rosszindulatú daganat, borzasztóan kiborultam, szóhoz sem tudtam jutni! Aztán elmentem az itthoni nődokimhoz, akkora már kidurrant, a köv.hónapban már semmi nem volt, és a CA eredményem 28-ra csökkent (ha jól tudom 35 alatt jó). Szerinted ez mennyire jó, vagy inkább az lenne a legjobb, ha 20 alatt lenne, vagy esetleg ez akár havonta is változhat?

A HSG vizsgálatom nekem is altatás nélkül történt, kicsit kellemtlen, de ki lehet bírni. Azt hiszem nagyon elhúztam a mondanivalómat, bocsi.
donika

Harcimókus!!!
Ezt a Dévais fórumon olvastaAzzal viszont nem értek egyet, hogy mindegy az, hogy ki mikor kezdte. Mert az jogilag sincs rendben.
Már bocs, de nem tudom nem jogilag megközelíteni a dolgot.
Mondok egy példát: (tegyük fel, hogy július 1-jétől lép életbe az újszabályozás - ez csak pl)
1. Ha valaki június 30-án kezdett bele a harmadik lombikjába, akkor neki még jár a támogatott! Ha azt mondják hogy nem, akkor perrel kell fenyegetőzni, mert ezekben az esetekben a jogilag kedvezőbb szabályozásnak kell érvényesülnie - vagyis a támogatásnak
2. Ha valaki végigcsinált két lombikot, akkor viszont július 1-el már fizetnie kell érte.

Az öt támogatás nem egyben értendő. Tehát nincs olyan, hogy valaki nekiállt a lombiknak és akkor mind az öttel élhet. A szabályozás beavatkozásonként értendőm, és engem is érdekelne:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Donika

Köszönöm a kérdést! A nátha urrá van rajtam. A torkom már nem fáj. :D Remélem most már kezdek kilábalni belőle, mert még aludni sem tudok rendesen.

Lányok!

Ez az egészségügyi államtitkár már nagyon idegesít. Csak előzetest láttam a Házon kívül c. műsorból, de abban a pár percben annyi állatságot mondott, hogy a vérnyomásom megemelkedett. :twisted:
buborék5

Bubi,
Eltilatalak tv-töl!! Te most ne idegeskedj csak nyugodtan inkább nézzél Micimackót meg ilyesmiket jó?? :D :wink:
Vendég

Pandácska

Nagyon aranyos vagy! :D :D Ezen most nagyokat nevetünk a párommal! :D :lol:
buborék5

Sziasztok

Buborék
ne idegeskedj nem éri meg, de abban 1000%-ig igazad van hogy az a csajszi nem komplett (a hajával együtt az agyát is kiszívta a fodrásza - de lagalább most már egy ideje emberei feje van, mert sokáig igen tehén nyalta volt) kár hogy nem lehet betelefonálni, én megkérdezném tőle, hogy ő mit csinálna ha nem sikerül neki az a 2 lehetőség, és annyi a fizetése mint nekem. Hogy akkor is így támogatná-e a csökkentést, vagy ő is elbeszélgetne a feletteseivel, mert szerintem ő ott csak egy bológató jános aki közvetít, mert sokszor - nagyon sokszor nem a kérdésre válaszol, hanem mellébeszél.
Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika
Igazad van!!!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok Lányok!

Icsilya!
Érdekes amit írsz a spermiumok számáról és a inszem, lombik összefüggésről.
Ezért lepődtem meg kissé :? , amikor közölték velünk a lombik igen nagy valószínüségét! Kép

Buborék!
Csatlakozom Pandácskához! Miszimaszkó idegnyugtató :) Szőke nénit nem kell nézni!

Sajnos én olyan álmos vagyok, hogy most nekimegyek az ágynak és lefekszem, de ha valaki esetleg megnézné és leírná holnap röviden, hogy mire jutottak, nagyon megköszönném.
Az előzetes tényleg nem sok jót ígért! :cry:

Erika!
Egyetértek veled! Maximálisan!

Nők!
Nekem két hónapja volt HSGm. Semmileyn fájdalomcsillapító kezelésben nem részesültem. Menszi szerű görcseim voltak. Ebben merült ki a fájdalom.
Szerintem abszolut kibírható. A legjobb az volt benne, hogy két napig táppénzen voltam. Kép

Pocaklakós lányok, hogy vagytok????

Cuppp
Mindenkinek

Arany
Vendég

Fanni!
Szombaton költöztök? A végleges házatokba? Ez nagyszerü!
Ha a költözésben nagyon megéheznétek, van alattunk 1 pizzázó, Kikötő a neve 23/369-117 a tel.száma, és igazi, kemencében sült pizzájuk van. Nagyon finom :oops: :D Még a vasuti átjárón innen van, ami ugye nem mindegy, mert Érd city jelenleg járhatatlan :lol:

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Na megnéztem a a műsort okosabb nem lettem max dühösebb :evil: Ezt a sötét nőt... Pfujjjjjj!

Bubi,
Remélem nem nézted és már édesen szundikáltok a pöttömökkel :wink:

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt!

Vagyok ám, olvasok ám!!!
Vasárnap befejezem a fogigátlót, és indulhat a móka.

Ez a nő a tegnapi műsorban szerintem is vészes IQ-hiánnyal küzd...

Szép napot!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Megnéztem tegnap én is a műsort, de páromnak lett igaza, kár volt :roll: :evil:
Erika, igazad van!
A csajnak igazából fogalma sincs a dolgokról! :( :roll:

Pandácska,
meg tudom érteni a félelmeidet, de komoly következmény nagyon-nagyon ritkán fordul elő! Látod, itt a topicon se lett egyikünknek se semmi baja a lombiktól, max. egy óriási has! :lol:
De persze a te döntésed lesz, majd látod! :wink:

Zölddisznyó,
hát akkor mindent bele! :D
angel37

Szép napot mindenkinek! :D

Pandácska

Nem néztem meg a műsort, de ahogy itt olvasgatlak benneteket nem is lett volna értelme.

Lányok

Ti hogy bírtátok ki ezt a két hét várakozási időt. Én még csak egy hétnél járok, de már nagyon depis vagyok. Egész nap nem tudok másra gondolni. Azon jár az agyam, hogy mi lesz ha sikerül és főleg azon, mi lesz ha nem. Nem akarok pesszimista lenni, csak félek a csalódástól. Szerintetek a beültetéstől számítva hányadik napon kezd megtapadni.
buborék5

Zölddisznó! Hajrá!!! :lol:

Buborék! Ha egy hete volt az ET.-d,akkor már állítólag eldőlt,hogy beágyazódott vagy sem. De nyugi! ezzel nem csak Te vagy így! Én is ezen kattogtam végig. nem akarlak elkeseríteni,de így a végefelé még nehezebb lesz a várakozás. Drukkolok Neked nagyon!!!
andrea23

Coca!

Drukkolok Neked nagyon!!! :D

Buborek!

Nyugi, biztos, hogy beagyazodott! Nagyon szoritok Neked is!

Kép
Kép
jucmuc

Coca!

Drukkolok Neked nagyon!!! :D

Buborek!

Nyugi, biztos, hogy beagyazodott! Nagyon szoritok Neked is!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!
Én sem néztem a Házon kívült, de ahogy olvasom, még jobb is, túl későn volt, én már akkor alszok! Kiderült valami konkrét?

Zölddisznó!
Én is nagyon szurkolok neked, mindent bele!!!!

Buborék!
Csatlakozom az előttem szólokhoz, pihenj sokat, semmi stressz, csak a nyugalom!

Pandácska!
Egyelőre még ne gondolj a lombikra, hátha a következő inszemináció sikerülni fog, egyébként teljesen együttérzek veled, amikor kiderül, hogy nem sikerült... Amikor látom, hogy kezd megjönni, én még akkor is csak bátorítom magam, hogy hátha nem az! Pedig az!
Egyik barátnőmnek rögtön első alkalomra sikerült, neki PCO-ja volt, egyikünk sem gondolta volna, hogy rögtön elsőre, ráadásul amikor ment vizsgálatra fájt a hasa.

Kellemes hétvégét mindenkinek! Donika
donika

Na csináltam vonalzót... :oops:

Kép
andrea23

Andrea,
Szép a vonalzód :wink:

Donika,
Én szeretek mindenre elöre felkészülni erre szükségem van. Csak így tudom a sikerességet is elképzelni hogy elötte ráhangolódjak teljesen és elfogadjam a dolgokat. Amugy én nem vagyok ez a bátorítós fajta szeretem elfogadni a tényeket mert úgy jobban szenvednék ha hamis dolgokba ringatnám magam. Pl ha érzem hogy nem sikerült és látom is a jeleket akkor elfogadom gyorsan és már készülök lelkileg a kövire.
Vendég

Buborék!
remélem a KisBuborék már ott lapul a pocakban :wink:
Életem leghosszabb 2 hetei voltak :shock: Főleg az utolsó pár nap az kiboritó, másra se tud gondolni az ember lánya. Aztán mikor ott a zebra, akkor kitisztul minden, és tudja az ember, hogy megérte :D

A nő a Házon kivülben megint alakitotta önmagát azzal a sok hebegéssel, fogalma sincs a témáról. Rajta kellene kezdeni a takarékoskodást, szerintem felesleges államtitkár a miniszter mellé :evil: :evil:

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Lányok!! :D

Mindenkinek nagyon köszönöm a bíztatást, ez sokat jelent nekem!

Zölddisznó

Sok sikert neked! :D

Amdrea

Aranyos ez a vonalzó :P Boldog 9 hónapot kívánok neked! :D

Judit

Lassan Ti is kezdtek :D

Melcsi

Én is nagyon szeretnék találkozni a zebrával!
buborék5

Köszi csajok! Borzasztóan kedvesek vagytok!

Bubika! Erőt, jó sokat Nektek! Kitartás!!!

Jó éjt!

Kép
zölddisznó

Örülök,hogy tetszik a vonim Csajszik!

Mindenkinek legalább egy ilyet kívánok!!! :lol:

Kép
andrea23

Bubi! :)

Igen, kb.12 nap es kezdem magam szurni! Mint egy ovodas ugy szamolom a napokat!
Nagyon varom mar de közben felek is egy kicsit.

Nekem sajnos elegge kateter iszonyom van mert rettenetes elmenyeim vannak a H.S.G.-vel kapcsolatban. Remelem nagyon, hogy a transzfernel ez kicsit mas lesz majd.

Mindegyikötöknel csinaltak "kateter probat" a transzfer elött?

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Juci!
Te miket nyomsz majd?
Nekem nem volt/lesz katéterpróba, mert az inszemeknék kiderült, hogy minden oké. Nekem egyáltalán nem fájt. Neked sem ugyanaz a doki csinálja, mint a HSG-t, ugye?

Kép
zölddisznó

Szia Coca! :D

Nekem a H.S.G.-t itt csinalta O. orszagban egy nagyon erzeketlen doktornö.

Lombikozni Györbe megyünk a Boga dr.-hoz jarok.

Gonal f pen 900-at irtak fel, cetrotide-t, ovitrelle-t, aspirin protekt, es progi szuri.
Aztan stimutol függöen luveris, es menopur.
Nagyon remelem, hogy jol reagalok majd es szepen eljutok majd a transzferig.
Mindig van min izgulni. Ha eljutok a transzferig hiperstimu nelkül akkor majd az a ket het lesz hosszu...de nagyon varom mar.

Neked mikor lesz a leszivas?

Kép
Kép
jucmuc

Jucus!
Én 9-én (pénteken) kezdem a böködést. 20-a körülire van előirányozva a leszívás.
Az aspirint mikor kell elkezdened, mennyit, és meddig?
Én is gonál-F-et nyomok majd, meg suprefactot.

Csajok! Aki használt suprefactot - mennyit kellett egyszerre benyomnotok? Nekem 4 napig kell majd. Az lehet, hogy csak 1/2 ml-t!

Kép
zölddisznó

Zölddisznyó,
igen fél mili! Épp ennyit kellett nekem is, ugyanígy négy napig!
Az inzulinos fecskendőbe 20 egységig kell felszívni! :) (ha jól emlékszem)

Jucmuc,
katéter próbáról még nem is hallottam! :)

DrukkDrukk!
angel37

Coca!

Az aspirint a ciklus 1. napjan kell kezdenem, napi 1 tabl. es a punktio elött ket nappal kell abbahagynom a szedeset.

A gonalt pedig a masodik napon kezdem. Nekem antagonista protokollom lesz. Latom Neked long.

Nagyon drukkolok majd Neked, bar en akkor nem leszek net közelben! Nekem kb. egy hettel utanad lesz a leszivas.

Angel!

Akkor lehet, hogy hülyeseget irtam! :lol: Valahol azt olvastam, hogy "bemerik" kb. hova helyezik majd vissza az embriket.
Egy masik topikon is olvastam egy lanyrol akinel csinaltak ilyen probat. Majd rakerdezek! :wink:

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc,
nem a méhszondázásra gondolsz? Mert én is azt olvastam hogy ilyet csinálnak elötte egy mensi alatt hogy megnézzék hogy hova kell az embriókat visszahelyezni. Azt hiszem a Dévaisoknál olvastam...
Vendég

Jucmuc,
nem hiszem, hogy hülyeség, biztos van ilyen is :) , lehet, hogy Pandácskának igaza van, és a Dévaiban így megy.

Nekem nem csináltak és itt a topicon se hallottam még, hogy vkinek így bemérték volna! :)

Sztem ha behelyezik az embrikéket, onnan még úgyis el tudnak mozogni, vagy nem? :oops:
angel37

Angel,
Szeritem is ök már tudják hogy hova vándoroljanak megtalálják a nekik megfelelö helyet!
Vendég

Pandacska!

Lehet, hogy a szondazasrol olvastam. :roll:

Angel!

Az az igazsag, hogy mar annyifele dolgot olvasok, hallok, hogy mar sokszor azt sem tudom hol all a fejem. :?

Akkor lehet, hogy tenyleg ilyen szondazasrol volt szo...
Amugy fogalmam sincs, hogy mozognak-e utana vagy nem? Annyira szeretnek belelatni a szervezetembe majd, hogy mi zajlik le benne?
Nagyon szeretnem ha megtapadnanak az embrikek. De közben tudom azt is, hogy mennyire ritka az elsö alkalommal a siker.

Na, majd meglatjuk!

Most megyek mert megyünk pizzazni!!!!!

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Pandacska!

Lehet, hogy a szondazasrol olvastam. :roll:

Angel!

Az az igazsag, hogy mar annyifele dolgot olvasok, hallok, hogy mar sokszor azt sem tudom hol all a fejem. :?

Akkor lehet, hogy tenyleg ilyen szondazasrol volt szo...
Amugy fogalmam sincs, hogy mozognak-e utana vagy nem? Annyira szeretnek belelatni a szervezetembe majd, hogy mi zajlik le benne?
Nagyon szeretnem ha megtapadnanak az embrikek. De közben tudom azt is, hogy mennyire ritka az elsö alkalommal a siker.

Na, majd meglatjuk!

Most megyek mert megyünk pizzazni!!!!!

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok

Zölddisznó
én a Suprefactot sokáig nyomom magamba, mert nekem a Gonal-f-ig napi 0,5ml, utána a Gonal-f-fel 0,25ml
0,5ml = 20 egység - amit a Kaáliban adnak fecsit.

Jucmuc
nekem a beültinél mért valamit a doki hogy mekkorát adjanak neki, mert a beültinél is valamilyen hosszú katéter segítségével rakják be a bébiket. de nekem ez sima ügy volt, nem úgy a HSG-nél mert szerintem az jóval vastagabb volt, és én utána majdnem összeestem, de szerencsére vissza fektettek arra az ágyra így nem sikerült elterülnöm.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Köszi csajok. Nem tudom, milyen az az inzulinos fecskendő. Nekem 1 ml-est adtak a Kaáliban. Szóval félig. Köszi.

Kép
zölddisznó

Erika!

El sem hiszed, hogy mekkora kö esett le a szivemröl!
Szo szerint ilyen rosszul voltam en is mint Te a hsg utan! Minden fajt de a legszörnyübb az a kateter felhelyezese volt.
Nekem olyan erzes volt mintha egy kest döftek volna belem es hirtelen azt hittem, hogy összecsinalom magam. (bocsi)

Viszont ha Neked is fajdalmas volt a hsg, a transzfer viszont nem akkor biztos vekonyabb katetert hasznalnak.

Köszönöm megegyszer!

Kép
Kép
jucmuc

nekem is olyan érzésem volt, hogy bekakilok hsg közben.bocsi,de tényleg.
szerintem sokkal rosszabb mint a transzfer

Kép

SZiasztok!

Zölddisznóka,
ha a Kaáliban adták, akkor az inzulinos lesz! Kis piros! :wink:

Jucmuc,
ezzel nem vagy egyedül! Néha én is igencsak szeretnék magamba látni! :lol:
Csak biztatásképp: van egy két első alkalomra sikeres beültetés itt a topicon is, nézd csak meg a táblát! :wink:
angel37

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?