Új privát üzeneted érkezett!

Ügyes vagy Samu!!!!! :wink:

KépKép
logi
 
 


Zavarjatok már el.....most én is itt ragadtam :?
logi
 
 


SAMU GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P

Zsóka, én olivát.., és én is tűztem, mert itt ragadtam. Örülök, h Marci jobban van már, Ha meg nagyon köhög, akkor jól betakar, és ablak. De ezt már úgy is tudod. 8) :wink:

na pusszok
mazsolák
 
 

 
 

Samu nagyon ügyi!!!

Julinak gratula a járáshoz!!!

Bori nagyon cuki volt kicsinek is!!!! Én csak olivát használok egyenlőre.

Zsófi
Miért csak a két végletbe gondolkodtok etetőszékügyileg??? Pl a corába most 10e-ért van Cam. Csak tipp.

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


ja igen, egy uccsó, Zsóka, legaláb Mazsolák2-nek lesz mit olvasni a metrón 8) :wink: :wink: :lol:
mazsolák
 
 


Márknak gratula az 5. recéhez :lol: !

Nikineki is szerintem készül valami... Mi is éjszakázunk már 2 napja... És nappal is nyűgöske...

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


De hogy olvas a metrón ????????????? :roll: :shock:

KépKép
logi
 
 


zsóka kinyomtatja!
kerekpocak
 
 


Zsóka :arrow: kinyomtatja a "napi sajtót", így már ok? :P :wink: :lol:
mazsolák
 
 


reni mert vagy semmi, v minden. :)
nemtom erről a kettőről hallottam nagyon jókat! igazából nem pénzkérdés, csak annyiban, h feleslegesen nem akarunk pénzt költeni. tehát el fogjuk ugyanúgy költeni azt a 25-30 ezret csak másra. (babahinta, játékok, -kezd mind érdektelen lenni, pedig már a fakanalat és hátmasszírozót is bevetettem...)
kerekpocak
 
 


Ja igen, Márknak gratula a recékhez!!!!!!!!!!!

Reni, Niki, kitartást a fogakhoz!

Ezek szerint ez most egy fogzós korszak, mert zsombesz is most növeszti őket, meg jobban folyik a nyála, mint szokott. De még most sem vészes...Inkább a nyűgik... 8) :wink:
mazsolák
 
 


Ez már tényleg az ucsó,
szóval még annyit szerettem volna írni Reninek, hogy jó a hálós járóka is, nehogy megijedj, csak Bori tiszta erőből nekitámaszkodott a falának és nyomta magát kifelé, és ugye nem egy vékonyka babó volt a lelkem :arrow: na így sikerült felborulnia járókástól együtt :( (nem lett semmi baja, nagyobb volt az ijedtség..)

Olajas infókat köszönöm!!!

Nóri, Timcsi nagyon eltűntetek!!!!! :shock:

Hogy olvas minket Imi a metrón????? :roll: Mobilon? :roll:

KépKép
logi
 
 


AHAAAA!!!!ÉÉÉÉÉÉÉÉÉRTEM!!!!!!!!!!!!! :lol:
(ez volt az utolsó, kikapcsolom a gépet, mert mindig itt kötök ki...szerintem Marci valami számítógépes szakember lesz, tuti ismeri már az összes billentyűt a klaviatúrán :lol: )

KépKép
logi
 
 


Samu - ügyi vagy, csak így tovább és Anyukád nemsokára szaladhat utánad!

Reni - kitartás! Márk előző recéje pont 1 hete bújt ki!

Zsófi - játékok - Márkot mostanában igazából a labdán, a hajtogatható karton képeskönyvön és egy vödrön kívül (egyik már darabokban) nem igazán kötik le a játékok. DE: üres palack, tv irányító, hifi berendezés, igazi! mobil, könyvespolc, porszívó és minden ami berreg és gép viszont akár 15-20 percig is. Így mi még szinte nem is vettünk játékokat. Ami van azt kaptuk és már nem fér be tőlük a járókába (így ma kivettem egy halomnyit...)

Márkot kicsit kimerítette a rece növesztés - elaludt! Én nem merek, mert amint vízszintesbe rakom magam felébred. Nem tudom honnan tudja :D

Puszi

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Sziasztok!
Hasonlóan Klárihoz, olvasó üzemmódban én is létezem, nem is tudom, mit csinálnék, ha nem olvashatnálak Titeket. :oops: Igaz, több napot szoktam egyszerre olvasni, sokszor nem jutr időm, energiám netezni. De én sem tudom, hogy fér bele még írni is?
Igaz, én még mindig nem vagyok jól, sokszor fájok. :oops: És hát a szopival is küzdünk máig. :oops: Igazad van Nóri, tényleg egyik napról a másikra jobb lett a technika és sokkal kevésbé fájogat azóta, no meg nem sebesedik a mellem. De nagyon hullámzó a tejcsimennyiségem és hát küzdünk a tejcsiért. Mindenesetre boldog vagyok, mert a mai napig csak anyatejezünk. Van, hogy nagyon sok a tejem (már egyre ritkábban) és van, hogy nagyon kevés. Nekem megadatott az Julcsi, hogy egy mellből szopizott 290-et nem is egyszer. De van, hogy ugyanabban a mellemben csak 50 van és ezt az időszakot is át kell vészelnünk, mert a fiatalúr igénye hatalmas. Szóval küzdünk és vannak napok, hogy akár tízszer is cicire rakom. Szóval napirend nuku továbbra is, de most fontosabbnak tartom az anyatejcsit. Ill. azért persze már alakulgat az a napirend, de nem tudnék pontos időpontokat mondani.
És hát vége a nyugis időszakunknak is, mivel Doma 2 hete kúszik (igaz, lassan halad, de annál biztosabban) és 1 hete pedig hasról hátra fordul. Persze büszkék vagyunk rá nagyon meg örülünk is neki, de az alvás így kezd nehézkessé válni. Mivel ő csak hason hajlandó aludni. Eddig ha letettem a kiságyába hason, elaltatta magát. No ez most úgy néz ki, hogy leteszem hason és ő rögtön megfordul és vigyorog rajta nagyokat. Igen, de hát így nem alszik el...
Hát valahogy így vagyunk. Közben házimunka, ami sosam fogy el, és persze próbálok napi 2 órát kinn lenni vele, de ez nekem még mindig megerőltető.
És közben egy nagy házfelújítást készítünk elő, tavasszal kezdünk.
Ennyit rólunk.

Köszi Edus, aranyos vagy, hogy eszedbe jutunk! Jól esik. Ti is mindig az eszemben vagytok, csak hát az idő nagy úr egyelőre.

De képben vagyok. Izgulok Lizáért és Kata nagyon csodállak az erődért. Biztosan meglesz az eredménye. Egyébként Liza gyönyörű.

Izgultam nagyon Barnusért is és ugyanúgy felháborodtam, mint Ti. Örülök, hogy kezdtek rendbe jönni és szorítok, hogy a takonykór is mielőbb elhagyjon Benneteket.

Gratulálok Edus a pocaklakótokhoz! Zs-k pedig továbbra is irtó helyesek, aranyosak.

Figyelem mindig a képeket, fantasztikus minden gyerkőc egytől egyig. Samu mosolya gyönyörű, Marci és Bala csibész tekintete elbűvölő, Borka az új frizurájával szintén gyönyörű, Márk igazán nagyfiús és irtó helyes, no meg nagyon mozgékony, Niki a ruhácskáiban igazán nagyon csajos, szívdöglesztő és Anaci, a Te lánykáid is nagyon aranyosak!
Szóval vagyok és reménykedek, hogy egyszer több időm lesz. És ha még mindig nem zártok ki magatok közül, akkor szívesen találkoznánk mi is Veletek.

Ja Klári, gratulálok Juli új tudományaihoz!

És igazad vanZsófi, sokan csak úgy eltűnnek szó nélkül, de azért én ha nem is gyakran, szoktam magamról hírt adni. Sajnos nekem nem volt szerencsém és nem vittek el csaszira (tudom, nagyon megkínlódtál előtte, nem gondolom, hogy könnyű szülésed volt, félre ne érts!) és szétszedtek alul. Lehet, hogy nyápic vagyok, de én még mindig nagyon fájok és még mindig az határozza meg a napjaimat, hogy ha ezt és ezt teszem, bírom-e estig a gyerekkel? Bocs, de arra a megjegyzésedre szerettem volna reagálni, nem tudom, még emlékszel-e rá.

Egyébként weblapunkat jan. elején frissítettük, szóval minket is meg tudtok nézni, ha kíváncsiak vagytok ránk. :wink:

Sok puszi Nektek!
Melba

KépKép
melba
 
 


Mivel lázadás van afedélzeten, így csak most elsőre:

DEJÓDEJÓDEJÓ MELBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HOGY TI IS ITT VAGYTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

(Annyira gondolkoztam, írjam-e, de örülök, h megtettem!!!!!!!!!!!!!!! 8) :wink: )

Melba, Klári, de jó nap ez!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P ha küldtök a privimre emil címet, akkor természetesen nektek is fogok írni a találkával kapcsolatosan, csak tudjátok a múltkori történések miatt így beszéltük meg a csajokkal. Akkor várom a címeket, és lassan majd megy mindnekinek a levél is! ja Vera, akartam már neked is írni, ha van kedved csatlakozni, akkor tőled is várok egy emilt, ahova írhatok majd!!! 8) :wink: )
mazsolák
 
 


húúú melba, biztos mondtam ilyet hónapokkal ezelőtt, már nem emlékszem. nagyon sajnálom h ennyire rossz még mindig lassan 4 hónappal a szülés után... nyilván ezt senki nem gondolta...
igazság szerint engem azért császároztak meg mert samunak elment a szívhangja- tehát nem szerencse kérdése volt... (meg amúgyse tudtam volna megszülni a rácsavarodott vállpántszerű köldökzsinór és a végén kiderült téraránytalanság miatt) igazából hálás vagyok a jóistennek, h nem lett baja és nem érte károsodás a szívhang lassulás miatt. tehát mondom nem szerencse és nyafi kérdése volt...

úgy meg, h tudod, 4 hónap alatt szinte volt vagy 2 hsz elég nehéz megmondani, h valaki azért tűnt el, mert nem akar, vagy mert nem tud jönni. ezért ne haragudj rám. nem vagyok gondolatolvasó. sokan eltűntek és ez mindenkinek rossz, mert hiányoztok és szeretnénk hallani rólatok. sajnos nincs telefonszám, email cím se mindig, nem nagyon lehet utolérni azt aki egyszer csak nem jön többet. és ez fáj szerintem mindnekinek. szal nem a gonosz bánó szándék vezetett hanem a hiány, meg a szomorúság.

remélem hamarosan javul a helyzet és jobban leszel, és gyakrabban tudsz jönni!!!!!!!
kerekpocak
 
 


Melba, Neked is köszi a gratut! :P És persze Nektek is gratula, h ilyen sok mindent tud már Doma!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P

+ gratula még Julinak a járáshoz!!!!!!!!!!!!!

KATA???????????????????
mazsolák
 
 


Jaj Nóri és Mircike, ne haragudjatok!!! Tudtam, hogy valakiket kihagyok, annyira szégyenlem! Farkast is imádom, fantasztikus kiskrapek!!! És bár Mirkóról kevesebb kép kerül fel jóval, de azokon mind helyes ő is!!!

KépKép
melba
 
 


megnéztem a képeket és dominik rettenetően édes!!!!!!!!!!! és nem is gratuláltam h máris kúszik!!! hihetetlen!!!
kerekpocak
 
 


sziasztok Lányok!

most csak gyorsan és röviden:
Julcsi, Edu, most mértem Bendét, de csak 100-at evett :( elővettem a mellszívót!!

Edu szerintem szuper a jelmez!!

Reni, Panni nagyon szépek a gyerekek!!! Niki tiszta nő!!! Márk meg egy kis ezermester!!!

Zsóka, nem hiszed el pont azt akartam kérni, hogy tegyél fel Borkáról kicsikori képet!!!! nagyon édes!!!!! :)
és köszi a dicséretet, hát most az van, hogy keveset eszik a lelkem, azaz kevés ideig van a cicin, látod most meg ez a bajom :)

Zsófi, mi lett a döntés szék ügyében?
Samunak nagy gratula!!!!! de ügyes vagy pici emberke!!!!

Panni, mi is kanapéztunk ma éjjel :( Gratula Mark fogacskájához!!! Akartam már kérdezni, hogy derült ki, hogy Márknak volt az a bacija?

Mircike, ugye olvasol minket?????

Pici Juli tudományához is gratulálok!

Melba, ez telepátía ma gondoltam, hogy már írok, hogy hol vagy! de akkor képben vagy :) kuszik Doma????????????? Ez igen, hűűhhaa!!!! gratulálok!!!

hát velünk annyi, hogy akkor elő a fejőgép! mindent a tejciért! éjszakák nehezek..... kanapé 3-tól 4-ig, aztán 7-ig aludt..... most is nehezen aludt el, nem tudom, hogy mi van, mondjuk ez a szél.... na megyek egy picit megpróbálom utolérni magam
pusz

ja, még annyi, hogy apa ma olyan édes volt mire felébredtünk Bendével reggelivel várt, este meg olyan fini salátát csinált..... imádom!!!!! mármint apját és fiat!!!!

:oops: :lol:
mangó
 
 


Sajnos Mangó megelőztél! Visszajöttem, mert persze pont azt hagytam ki, akivel személyesen is ismerjük egymást. :oops: Bende gyönyörű baba, igazán többször rakhatnál fel képet róla! És nagyon hasonlít is! :wink:

Meg még azt is akartam írni, nehogy félreérthető legyek, hogy tudom Zsófi, hogy a csaszi sem leányálom, ugyanolyan fájdalmas, stb. De volt két hasi műtétem már, tudom milyen lábadozni utána, és sokkal jobban jártam volna egy csaszival, mint így. :cry:

És hát időközben kedvenc házörzőnklet is elveszítettük, aki családtag volt, szóval ő is sok időt elvett mostanság. Bocs.

Melba

KépKép
melba
 
 


ez ma egy ilyen nap, Zsófi tőled akartam kérdezni, hogy hogy álltok a lakással és tessek :lol: :lol: :lol:

csak meg kell álmodnom a kérdéseket és jönnek a válaszok!
mangó
 
 


melba: sajnálom a nehéz szülést. a kutyót is.
ez a topik arra is jó, h az ember elsírja a bánatát. csak ismételni tudom, sajnálom h nehéz szülés volt. (maradsz a dokidnál?) nem vagyok gondolatolvasó, nem tudhattam, h miért nem jössz. hiányoztál, rossz amikor elmaradnak az emberek. a csaszi nem azért volt mert úgy könnyebb, hanem mert életet mentett. asszem a téma túl van tárgyalva.
kerekpocak
 
 


Melba!!!! köszönöm!!! :oops: :)

Most néztem meg benneteket!!! nagyon édes a Nagy internetes Doma!!!!!! gratulálok!!!! ahogy alszik a kezével a szájában!!!! szuper!!! :) :) :)

Neked meg gyorsabb felépülést!!
mangó
 
 


No tudtam, hogy így járok. Elkezdek írni és nem bírom abbahagyni. Ami nem lenne baj, de Doma mindjárt ébred és még sok dolgom lenne. :oops: Csak közben visszaolvastam...

Zsófi, nem haragszom, csak reagálni szerettem volna. Nem most, de most sikerült. (email cím ott van az aláírásom alatt)
Tudom, hogy mi volt Nálatok és hogy muszáj volt Téged császározni - nem úgy értettem. De nálunk is nagyon leesett a szívhang, Doma nyaka körül volt a köldökzsinór, hozzám képest nagy baba volt, stb. Szóval szerencsétlenségemre (akkor ez szerencsésebb megfogalmazás, mint hogy szerencséd volt) ki tudták robbantani belőlem vákummal, ami darabokra szedett engem. A szülés élménye így elmaradt, hisz pont a kitolást nem próbálhattam meg, mert a gyereket azonnal ki kellett szedni belőlem és még mindig fájok. De én is hálás vagyok, hogy Domának nem lett baja! Szóval nekem szerencse lett volna, ha elvisznek csaszira... De TUDOM, hogy nagyon megkínlódtál Samuval!!! Viszont marha mázlid van, mert legközelebb is csaszid lesz. Nekem viszont hüvelyi szülésem, amitől rohadtul félek.
Köszi a dicséretet egyébként! Imádom a hozzászólásaidat és a Samus képeket is! Ja és tanulok is sokat Tőletek, még ha nem is reagálok. Remélem, nem haragszotok érte! Köszi!
A mozgást meg nem azért írtam, hogy most görcsölj rajta! Samu is roppant ügyes!!!

A kúszást úgy kell elképzelni, hogy maga alá húzza a térdecskéit és rúg egyet magán, teljesen tudatosan, hogy elérje az éppen számára érdekes dolgokat. Lassan halad előre, de mindig eléri, ami felé elindul.

KépKép
melba
 
 


melba: sztem keress egy olyan dokit aki megcsászároz. egyáltalán nem KELL hüvelyi úton szülnöd. EZER 100% h van orvos aki császároz, főleg egy ilyen szülés után! ezen ne aggódj. én ebben biztos vagyok. értelek amúgy. semmi gond.


(samu az oldalán alszik. teszek fel képet halálicuki)
kerekpocak
 
 


Melba

Hihetetlen, hogy kúszik Doma!!! Nagyon komoly! Meg forog is! Nem is hallottam még ilyet!
Szerintem is keress egy olyan dokit aki megszászároz. Ne parázz már!!! Ez olyan dolog ami megoldható :D
Ez normális, hogy még mindég fáj?????? Mit mond a doki? Nem lehet, hogy valami másmiatt fáj??? Azért 4 hónap elég hosszú idő, még vákum után is...

Zsófi
Niki is az oldalán alszik mindég :lol:

Mangó
Sok sikert a tejciprojekthez!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Hol van már a Samu oldalán alszik kép?????!!!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Szia Melba! Naggyon ügyes Dominik, hihetetlen, hogy már kúszik!! :shock: :D :wink: Jól megkínzott ez a szülés, tényleg az lenne a legjobb, ha a köv. babánál császároznának.

Egy kis Borkababa mix 8) (Borit még nem is láttátok miniben :) ) Szkenneltem ezért nem a legjobb minőség..

itt 3 hetes Borcsi :)
Kép
6 hósan Kép
8 hósan Kép
9 hósan
Kép
Itt annyi idős Borcsi, mint most marcipán
Kép
1 évesen Kép
2 évesen Kép
3 évesen Kép

KépKép
logi
 
 


De nagyon gyönyörű volt picinek is Borcsi!!!! És iszonyatosan hasonlítanak egymásra Marcival!!!

Asszem Zsófi te kerested Corás baba-mama hetes katalógust. A cora.hu oldalon az akcióknál rajta van!

Mi holnap reggel ott kezdünk, rádumáltam apát :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Sziasztok

hát ez az amit Melba is ír hogy ha egyszer elkezdem nem lehet abbahagyni az írást

Edus, talira mennénk, küldöm a privit hamarosan !

Melba jó hallani felőled és nagyon remélem hogy hamarosan jobban leszel!!

A többieknek is köszönjük az érdeklődést nagyon jól esik!

Julinak már 12 foga van... A beszédről meg annyit, hogy a mama baba papa már régóta megy, de másoktól is hallom hogy a fiúk valahogy nehezebben állnak rá a beszédre.

Juli szörnyen kislány vagy inkább nő, imád öltözködni és a tükörben nézelődni. Képek mellékelve...

Klári Kép Kép

Klári
Kép
ganti
 
 


Jaj de szép nagylány Juli!!!!!


Marci jó nagyra nőtt :shock: :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


oldalfekvős elől-hátul:
Kép Kép

juli nagyon nagy lány már!!!!!!!!!!!!

jaj de édes volt borka!!!! mekkora változás!!! hihetetlen!! amikor annyi idős volt mint marci nagyon hasonlítanak!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


Ó de cukimuki Samu!!!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


hmmm beleharapnék abba a fénylő dundi kes karjába...hmmm na megyek bele is harapok :D :D
kerekpocak
 
 


Az a bicepsz és alkar :lol: zabálnivaló!!!
Husmus Samu nagyon édes.
Látom a takaró nálatok sem marad meg a helyén :P ,Marci is mindig megtekeri magán mire elalszik.

KépKép
logi
 
 


Juli gyönyörű, behalás ahogy nézi magát a tükörben :lol: .
logi
 
 


Ma nálunk is horror volt. Barnus éjfélkor ébredt, kb 6-ig 1 órát aludt. Már kész voltam és még ülni sem lehetett, mert kiszagolta. 5-kor kajált pépet, aztán 6-kor elaludt 8-ig. 10 körül megpróbáltam letenni, 1 órán át ringattam, énekeltem, de csak sírt, iszonyatosan fájhat belül a szája, olyan fájdalmasan felordít néha. Aztán kúpoztunk is. Mivel nem aludt, irány a nappali, majd jöt az ebéd. Mondom most már biztos alszik, de nem. Már olyan hulla voltam, hogy csak sír, sír és sír. MErt az oké, hogy nem álmos, nem alszik és pl elvan, játszik, de most állandóan sír. És ez lassan kiborít. Nem tudok vele mit csinálni. Már nem merek több Phanadolt sem adni neki mára. Meg olyan nehéz már tartani is.
Na végül fél 4-kor kidőlt a nyakamban, aztán ahogy tettem volna vízszintesbe, elkezdtek felettünk fúrni. Hát én olyan mérges lettem, persze fel is ébredt, alig tudtam visszaaltatni, úgy hogy közben fúrtak, kalapáltak. Még 20 perc, aztán most alszik.
Ma még csak egy narancsot tudtam elrágcsálni, éhes is vagyok.
De a legrosszabb, azon túl, hogy szegénynek nagyon fáj, hogy kezdek türelmetlen lenni, pedig nem akarok, csak már nem bírom én sem. Nem tudom mi lenne a jó megoldás, de így nem fogom bírni én sem.

Biztos nekünk is fog lehet még a háttérben, de nem tudom megnézni. Viszont tegnap mitha láttam volna egy 5. fogat és pont ott, ahol izgultunk, hogy a levésett ínyén kijön-e. Ha jól láttam, akkor kibújt!!!!!!!! Csak hát még foggal együtt sem érte el az íny magasságát. Szerintem ez is fájhat neki, hogy ott csonka lett. De még valahol jön valami.
Annyira szeretnék segíteni neki valahogy, csak tudnám, hogyan!

Panni! Márknak is gratula az 5. fogacskához!

Zsófi! Samu végre megfordult!!!

Melba! Domához gratulálok, nagyon ügyes, már kúszik meg forog, nem semmi! Kép róla? Később majd könnyebb lesz, át kell vészelni a nehezét!

Mangó! Igen, igazad van, mindent a tejért! Gratulálok, ügyesen!

Borcsi milyen édes volt! Persze most is az! Tényleg hasonlít rá a kisöcsi!

Még annyi, hogy beszéltem Mircikével, ma már dolgozik, du-n ment, ma meg holnap nincs még gépe, úgyhogy addig nem tud jönni. Üdvözöl mindenkit.

Most ennyire futotta, mert éhen halok.
Puszi a többieknek is, bocsi!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


julcsi köszi a mircikés híreket!!

(samu már hasára tudott fordulni, kéremszépen, most viszont a hátára fordulást gyakorolja :))
kerekpocak
 
 


szegény julcsi, mit is írhatnék? kitartást neked! remélem a köv éjjel jobb lesz!!! nagyon jó lenne ha lenne ott fogacska!!! szupi!!! (a fájdalom az nem:()
kerekpocak
 
 


Julcsi kitartás!!!!
Túllesztek hamarosan a nehezén, és akkor majd pihizhetsz! Most szüksége van rád Barnusnak, a türelmedre, szeretetedre, bármilyen nehéz is. Számilj el 50-ig amikor már nem bírod és mire az 50-hez érsz már le is nyugszol! Örüljetek a fogacskának!!! Majd kárpótolni fog Barnus a szeretetével a sok fáradozásodért, csak most ezt ki ell bírnod még valahogy...!+++++++++++


Samu belevágott a mozgásfejlődésbe szépen :wink: !

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Sziasztok!

Vagyok ám én is, csak nem tudok ennyit olvasni, mint amit ma termeltetek. :lol:
Iminek ma van mit olvasgatni.
Majd holnap megpróbálom utolérni a társaságot.

Rólunk csak annyit, hogy Liza is középfül gyuszit kapott, neki is lett antibiotikum, és eléggé kétségbe vagyok esve. A dokinénink azt mondja nem vészes a dolog. Fel a fejjel. Azért elégge be vagyok sznyarva.
Már éjjel gyanakodtam h baj lesz, mert Liza már olyan szépen végigaludta az éjszakákat, és most meg vagy 10x sírdogált.

Apa és Flóra jobban vannak, és ez jó hír. :) , Emma meg szerencsére jól tartja magát.
:)

Samunak gratula a forgolódáshoz. (nem tom honnan szedtem hogy már ücsörög, de majd fog, ezt megelőlegeztem neki). Nagyon aranyos ahogy szunyál.

Julcsi kitarás, nem könnyű, de remélehtőleg napról napra könnyebb lesz Barnusnak! Gondolok rátok sokat!!!!!!

A többieket majd holnap elolvasom. Megyek megpróbálom begyűrni az ágyba a csajokat.

Pihenős, nyugis éjszakát mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a hiányolást, jól vagyunk csak ma elkezdődött a tanfolyam. Meg már esténként kell tanulnom, mert a hajnali nem megy. Farkas is iszonyú keveset alszik éjszaka, neki is a foga lehet. JA ,láttam, hogy BArnusnak és Márknak is kijött az ötödik foga. Gratulálok! Farkasnak is pont tegnap jött ki az 5. ! :)

Sajnos nem tudtam visszaolvasni, tegnap még olvasgattam, de ma du már csak ugrálva, most este meg már nem is. (Papa rég nem látott barátaival msn-ezik, csajk egy szóra kéredzkedtem ide, de már itt villognak alul :) )

A képeket átfutottam. Tapsolós Marci nagyon ügyes! Borka kicsinek tök olyan volt mint Marci. :) Samunak gratulálok az ide oda forgáshoz. :) Nekünk is van ilyen egerünk, csak kék. A mosoly a régi!Julika nagyon ügyes és édes! Niki is gyönyörű!!! A Mazsola család is nagyon tuti! Nagyon irígylem a közös sütést, már alig várom, hogy mi is süssünk együtt. Zsig hintalova eszetlen nagy, majd csinálok a miénkről is képet, az tized ekkora.
Jaj, és Bende! Végre kép! Gyönyörű!!!!!Tegyél még Angi róla sokat!!!

Kata,
minden tiszteletem a tiéd. NAgyon sokat gondolok rátok, nagyon erős és ügyes vagy. Sikerülni fog megtalálni a jó gyógyit, és Lizus is hamarosan behozza a lemaradást, nem kell hároméves koráig várni. Ahogy pörgettem az írásokat, nem láttam a neved. Nincs baj ugye?

Julcsi, nagyon sajnálom Barnust. Jobbnak kell lennie ennek, hamar, mert a szájban gyorsan gyógyulnak a sebek. Örülök, hogy segített a kúp, ne add vissza. JA, a szopi nálunk nem okozott gondot, nem változott meg az íze. Azt hogy elhagyd e nem tudom, én elhagynám, de én nem vagyok mérvadó,. mert nekem piranhám (így írják???) van. :)

hú most mennem kell, mert a rég nem látott barátok miattam kilépnek az éterből.

Jó éjt, lehet, hogy mostanában ritkábban jövök, de azért igyekszem.
puszi, nóri

Mircike, milyen volt az első nap?

Jaj, még azt akartam mondani, hogy Farkas ma ugye egésznap a nagymamával volt és amikor hazajöttem másfél óráig nem mosolygott rám. tuti megsértődött. még sose volt ennyi ideig nélkülem. :(

bocs a hibákért nem tudok visszaolvasni...

Kép
nóri8
 
 


Éljenek az ötfogú pasik!!!!!

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


Timiiiii?Hooool vaaaaagy? Mar elmult ejfel!!! Ideje volna mar gep ele ulni, neha kell az elektronikus szoveg is, nem csak a NYOMDAI! :wink:

Na meg lefekves elott (Edus delutan ota kergeti Vuk-ot, a "kisrokat", vagy forditva :roll: , de most mar jobban van) beqkk:

Julcsi: amikor lattam Edun, hogy kezd teljesen kimerulni, akkor el lett kuldve otthonrol. 1-2 ora tavollet javitott a kozerzeten :arrow: addig sem a gyerek(ek)kel foglalkozott. O ment el a boltba, csak lement setalni, vagy shoppingolni( :D ). Ez pont elegendo ( :roll: :?: ) ido arra, hogy egy kicsit kikapcsoljon, illetve megnyugodjon.
De ugye a cicinek nalunk is haza kellett jonni idoben, igy sokaig nem maradhatott (t<3h) :wink:

Mircike: hianyzol a topikrol, mint Mirkonak a cici :wink:

Nori: Farkonak Zsombitol. Szerintem Zsolti biztos orulne a hasonlosagnak (na az "apai buszkeseg" erzesben nekem van tapasztalatom). Es nem faj!!!

Lizak (anacis&katas) gyogyuljatok meg mihamarabb.
Mit is szokott Edus kuldeni?
Ja:++++++++++++++++++++++++++++


Jo ejt
Imi

Kép
Kép
Kép
mazsolák2
 
 


KATÁÉK????????? :roll:

KépKép
logi
 
 


samu 8 óra óta nagyon kész van. még kilencig csak-csak elvolt, de 9kor megetettem és fél 10 óta iszonyatosan sír. próbáltam szoptatni, több kevesebb sikerrel ment is. igazából csak a karomban nem sír, néha ott is. viszont 15 perce mosolygott, de ahogy kimentem hörögve, üvöltve sír. kb lila a feje. most is iszonyatosan sír. nem tudok vele mit csinálni szerintem rémisztően álmos és nem alszik és azon hergeli magát. szörnyű hallgatni. szerintem tuti elmegy majd a hangja. (lehet h 5 kor megetettem majd viszatettem aludni és bár mi aludtunk ő nem és teljesen szétcsapta magát f11re??????) a torka, hasa szerintem nem fáj. láza nincs. nem éhes. nemtom. iszonyatosan bőg.
kerekpocak
 
 


Zsófi, fogacskák ?[/b]

Marcsi

KépKép
alon
 
 


:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:?: :?: :?: :?: :?: :?:
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Kép
Kép
Kép
mazsolák2
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?