Sziasztok drágáim!!
Vöcsök!
Drága gyerekágyas anyukánk! Miért akarsz tápszert íratni, és miért aggódsz, hogy kevés a tejed, ha a gyerek súlya növekszik?????
nem igazán értem így a kérdést! Mit szeretnél, hogy még jobban növekedjen??
nyugi-nyugi-NYUGI!!!! ha agyerek súlya növekszik, minden alegnagyobb rendben, akkor ennyi kajára van szüksége és kész. Miből gondolod, hogy éhes?? de komolyan. Sokat sír, vagy állandóan szopizni akar? mert az nem azt jelenti hogy éhes, egy újszülött a nap 24 órájában szopizna. Johanna is ezt csinálta, pedig a lelkemre kötötték, hogy csak 2 óránként etessem, de még ennyit is ritkán bírtam kivárni. Amíg ilyen pici sokszor (szinte egész nap folyamatosan) cicizik keveset. DE: 100-at szopik???? Az rengeteg, ez nem is kevés. Minden a legnagyobb rendben. Az első két hét rémes, tudom, de hidd el rengeteg tejed van. ha mindkét mellre teszed sűrűn (minimum két óránként) az a legjobb tejfokozó.
Én kecskeruta teát ittam az elején hetekig, ömlött tőle a tejem (tudod tejserkentő
) és mellesleg az IR-re is jó!
Johanna még 3 hónaposan is néha csak 50-60-at evett, ha olyan kedve volt, mégis havi egy kilót hízott! A doktornéni azt mondta, maga se eszik minden nap kétóránként disznótorost!
Két ciciből etetés nekem bejött, rambóka is így etet, de mindenki mást mond erre, mindenesetre ha tejnövelés a cél akkor nem szabad egy mellre áttérni. Még egyszer ismétlem VAN SOK tejed, ha gyerek 100-kat eszik ilyen picin és hízik!
Espero!
Gratulálok, Sárinak gyönyörű lett a neve!! Olyan nagyhajú mint Johanna?
remélem minden rendben lesz veletek!!
Norka!
(hmm. ma úgy érzem hosszú leszek. )
drága-drága Norka!Akasztják a hóhért?
Suszternek a cipője?...
Én nem vagyok orvos. Olyan sokrétű tapasztalatom sincs mint itt egyes embereknek. csak józan eszem és megérzéseim. Norka én úgy érzem te megerőszakolod a szervezetedet. erőszakos vagy vele. Még fel sem ébredt szülés után. Én nem tudom, mi a hivatalos álláspont nőgyógy berkekben aki szoptatott annak mikor kell legkésőbb megjönnie? A makkegészséges barátnőmnek a gyereke betöltött ötödik hónapjában jött meg. Domi után nekem is. Sztem kicsit csúszhat. Gondolom ilyenkor azért ahormonoknak vissza kell állni, de te rögtön nyomtál Norcolutot bele. A nagyon hosszú ciklusokat én is nagyon károsnak tartom (bár Csakegy terhessége óta elgondolkodtam mit nevezhetünk nagyon hosszú ciklusnak
), és kell a norcolut. De nálad még adtam volna időt. és ne kergesd olyan eszeveszetten, hogy legyen Pé-d. Úgyse akrsz még másik gyereket, nem?
Ha lenne PÉ-d akkor meg az lenne a baj!
ezzel nem azt akarom mondani hogy nincs PÉ-d, de most minek figyelgeted, nem akarsz gyereket, akkor nem mindegy? csak magadat stresszeled. Hormonjaidra mit mond Petrányi? vagy a dokid? Én nem értem miért nőttek, bár sztem ez nem nevezhető norm. ciklus 3. napi vérvételének. Sztem egyenlőre nyugi, adj egy kis időt a szervezetednek, hogy lássuk mit akar, és élvezd a lányodat!!
Okr!
nem tudom neked elmondani mennyire szeretnék neked segíteni, de nem tudok. sajnos. baromira átérzem a problémádat. egyrészt egy gyereket elveszteni (mert az már gyerek volt, akárhogy nézzük) nagyon megterhelő lelkileg. Csoda hogy így bírod. és megértem a dühöd. igazad van. és erre nincs más gyógyír, mint egy új terhesség, szóval a türelmetlenségedet is teljesen megértem.Sokat gondolkodtam rád éjszaka, mikor nem tudtam visszaaludni (késő este olvastalak), és remélem nem sértődik meg senki, de azt hiszem a második gyereket még jobban lehet akarni, mint az elsőt. nehogy félreértsetek! valahogy ilyenkor már tudja az ember milyen jó dolog is ez, addig csak érzi, és szóval egyszerűen csodállak és tisztellek titeket lányok, hogy képesek vagytok ezt csinálni, végigcsinálni. nem tudom honnan van erőtök. Hogy bírjátok. okr, Gina, backa, kavicska, Alice, Mniki, kandika...bocs ha valakit kihagytam, minden tiszteletem és csodálatom a tiétek.Hihetetlenül csodálatos nők vagytok.