Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Köszönöm mindenkinek a fogadtatást, már 2 hete bejelentkeztem az intézetbe, február 28-ra kaptam időpontota Kovács drnőhöz, már nagyon várom!

Buborék! Te a győri kaáliba jársz? Továbbra sem dolgozik a Kőrösi doki?

Az első konzultáció alkalmavával Bp-en meg is vizsgálnak? Mert Győrbe így volt. Általában sokat kell várni?
donika

Sziasztok

Nyuszipuncs
Gonal-f: Ákosnál 3 db patron kellett (és az utolsó estén mindegyikből a maradékot magamba kellett szurnom + a 0,25 Suprefactot), a mostaninál eddig 2db patront vettem - és Krizsa dr. reméli hogy elég is lesz, mert azt mondta, hogy (300-as, + 900-as) most számolva + 1 - 150-es adag van ha szükség lesz rá. Hát majd kiderül.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Donika

Üdvözlet közöttünk! :D Igen, Győrbe járok, de Boga doktorhoz. Kőrösi doki még mindig beteg, nem tudom mi lehet vele?
buborék5

Buborék!

Nagyno drukkolok Neked, remélem sikerülni fog! Lényeg az, hogy nagyon vigyázz, nehogy megbetegedjél, most elég sok a beteg!
donika

Sziasztok!

Te jó ég mennyi új ember, mióta nem jártam erre.

Nálam hír, kezdem a 2.lombikot. :-) Szerintem 12-13.-án meg is lesz a punkció, ha jól számolok!!
Ági28

erika13

Az adagot ezért kérdeztem mert nekem még csak egy (900-as) van felírva ugyhogy akkor még számíthatok arra hogy kell még venni. A (300-as ) mennyibe kerül? Na de pénteken majd kiderül.

Ági28
Te is a Kaáliba jársz? Kihez?

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Szia Ági!

Nagyon szurkolok a 2.lombikhoz!! :D

Kismókus!
Egyenlôre nem megyünk inszemre, pihizünk :D
Ha javítod a táblát vedd ki kérlek a januári inszemet :oops:
Köszi!!

Lona
lona1

Sziasztok Lányok! :)

Donika!
Akkor ezek szerint minden dokinál sokan vannak és későre adnak időpontot. :?
A mai rohanó világunkban már nem is csodálkozom azon, hogy egyre nehezebb teherbe esni! :cry:

Ági28!
Megy a drukk ezerrel! :)
Meg lehet saccolni, hogy mikor lesz a punkció?
Hú, annyira nem értek ehez az egészhez! :? Még! :roll: Vajon szerencsémre? :shock: :roll:

Lányok!
El tudja valaki mondani nekem, hogy az ultra rövid protokoll mit jelent? Biztos a doki is el fogja mondani, de mivel "annnyira" még nem aktuális, ezért nem kérdeztem rá! :roll:

Lona!
Minden inszem után van pihenő? Vagy rögtön lehet indulni a következőre és a "pácienstől" függ hogyan dönt?

Nyuszipuncs!
Annyira aranyos a neved! És az a kép! :lol: :lol: :lol:

Bocs, hogy ennyit kérdezősködök! :oops: :oops:

24cn.
Aranykavics
Vendég

Agi28! :D

Küldöm drukkjaimat!

Nyuszipuncs! :D

Nekem is csak egy gonal 900-as pen-t irtak fel, elsö lombik. Szerintem azert mert lehet, hogy ez is eleg. Ha pedig megsem, akkor ir meg belöle.
Az en adagom: 187.5, 150,150.

Jo ejt lanyok!

Kép
Kép
jucmuc

Jó reggelt!

Csajok! Meg ma valaki Kaálizni?

Pusz mindenkinek, és általános drukkok!!!

Kép
zölddisznó

SZiasztok!!

Nyuszi én a Dévaiba járok, csak jövök ide is a topikba tapasztalatot szerezni!! :-)

Kavics, én úgy számolom, hogy 12-13.-án lesz a punkcióm, mert nekem az inszemek a 14.-napokon voltak, a punkcióm a 15.-en volt az előző lombiknál.

Lona kösszike!! :-)
Ági28

Sziasztok

Nyuszipuncs
hogy most mennyibe kerül a Gonal-f fogalmam sincs, mert szerencsére én még előző áron vettem. (de nekem mint írtam kevés volt 1 toll)

Ági
+++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Jó reggelt!

Nekem egy toll kellett a Gonal-f-ből. Én is még a régi áron vettem 50 ezerért, de ha jól tudom 50% helyett 25%-ra csökkent a támogatás, ami szerintem 50% os áremelkedést jelent. Így azt hiszem 75000 lett.

Donika

Sajna megfáztam. Nem tudom hol szedtem össze, mert nem igazán megyek sehova. Most mindenféle népi gyógymódokat alkalmazok, gyógyszert nem szeretnék bevenni.
buborék5

Buborék! Jobbulást!

Pandácska???

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Kedves érdeklődőknek: :)

Meg voltam/vagyok fázva, torokfájás, takony :oops:, szar közérzet, így 30 fölött ez már néha megvisel! :lol: :lol: Bár évek óta nem is voltam megfázva...

Tegnap megvolt a konzi:

Következő lombik július vége-augusztus :!:
Kismókus, beírhatod a táblába! :)
Ebben saját döntés is volt, de már a várólista is júniusnál tart...

Április végétől kell majd szednem a fogit (vagy május elejétől, ahogy majd megjön), terv szerint 2x35-öt majd! :shock:

Ami jó hír, hogy nem kell se hysteroscopia, se laparoszkóp! :D :D

Gonal:
sztem a 900NE-s 75 ezer körül van a támogatáscsökentés óta!
Változó, hogy kinek mennyi kell, nekem egy tollnyi kellett, plusz még 2x75-öt kellett összekutyulnom! :)
angel37

Szia Donika!
Úgy örülök, hogy végre van valaki, aki ugyancsak a közel jövőben megy a Kovács doktornőhöz. Én márc. 5-re kaptam időpontot, de nem tudom, hogyan fogom addig kibírni :?: :roll:
Már nagyon hajtanám az időt :!:
Én rákérdeztem a vizsgálatra, és azt az információt kaptam, hogy 90 %-ban biztos, hogy az első alkalommal nem vizsgálnak meg. Az a fontos, hogy minden papír, lelet ott legyen. Kérdeztem, hogy a férjem jöhet-e, és azt mondták, nem kötelező, de nagyon jó ha ott van. Várni nem kell, tartják magukat az időponthoz, sőt, ha előbb érsz oda, mint a megbeszélt időpont, és nincs előtted senki, akkor előbb bemehetsz. (ezt egy "ismerőstől" hallottam)

Talán ennyi így elsőre. Majd megírod, milyenek voltak az első tapasztalataid a doktornővel kapcsolatban? Itt mindenki nagyon jókat írt róla, remélem kölcsönösen szimpatikusak leszünk egymás számára :)

Köszike :!:

[quote="donika"]S írta:donikaziasztok Lányok!

Köszönöm mindenkinek a fogadtatást, már 2 hete bejelentkeztem az intézetbe, február 28-ra kaptam időpontota Kovács drnőhöz, már nagyon várom!

Buborék! Te a győri kaáliba jársz? Továbbra sem dolgozik a Kőrösi doki?

Az első konzultáció alkalmavával Bp-en meg is vizsgálnak? Mert Győrbe így volt. Általában sokat kell várni?
Vendég

Sziasztok Lányok!!

Aranykavics: Örülök,hogy tettszik de a te profilod sem semmi. Nekem nagyon tettszik. :lol:

Ági28: Küldöm neked a drukkoat ezerrel!!!!! :P

jucmuc: Köszi az infót. Te már kapod is a szurikat? :?:

buborék , angel37 : Javulást nektek!! :oops:

:!: A Gonallal kapcsolatba mindenkinek köszönöm a segítséget...

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Nyuszi! :D

Nem, en majd kb. februar közepen kezdem a stimut.

Angel! :D

Jobbulast Neked!

Buborek! :D

Jobbulast Neked is, pihenj, igyal sok teat!

Kép
Kép
jucmuc

Lányok jön valaki péntek délelőtt a Kaáliba?

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Köszike nyuszi a drukkokat!! :-)
Ági28

Ági 76!
Lehet hogy még mindig nem tettem tul magamat teljesen.
Fél évvel a baj után volt 1 lombik, persze nem sikerült, a doki hiába kért, csak hajszoltam. Aztán fél év mulva, tehát 1 évvel a vetélés után sikerült Emese. Bár nagyon foglalkoztatott az a baba, de elhittem a férjemnek hogy sikerülni fog, és igaza volt.
Most meg spontán estem teherbe, pedig 2 oldali petevezeték-elzásódásom van-volt. Pont ebben az időben lett volna 1 lombik, aminek a dátuma pont 3 évvel lett volna annak, amelyikből a vetélés lett. Féltem nekiállni, az idő egybeesés miatt, és szerencsére beteg is lettem, ami miatt elhalasztottuk. Erre abban a hónapban beugrott :D De bennem van a zabszem, a vacak dátumok miatt, csak 3 nap az eltérés. Talán az ember sose gyógyul meg, csak telik az idő és már halványulnak az érzések. De teljesen beborult aggyal tényleg nem szabad nekiállni, ezt mostmár jól tudom.
Kaptál külső segitséget? Vmelyik női klinikán van 1 szakrendelés, "sikertelen terhesség utáni gondozás" a neve. Nekem a dokim ajánlotta, de aztán nem volt bátorságom, viszont a férjem jó pszichológusnak mutatkozott.
Ha gondolod utánanézek annak a rendelésnek.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Szia nők!
Természetesen el fogom mesélni, mi történt majd, de az még annyira távolinak tűnik. Örülök, hogy csatlakoztál!
Ahogy így elolvastam a hozzászólásokat, teljesen le vagyok döbbenve, hogy június, júliusra adnak időpontot. Nem érte, ha valamire ekkora igény van, miért nem alkalmaznak több orvost, vagy bővítenék az intézetet?! Ez egyszerűen elképesztő!!!

Buborék!
Mintha megéreztem volna, igyál sok teát, meg nekem a megfázásra, torok fájásra hatékony a fokhagyma kapszula, 3x2 naponta!
Addig is jobbulást kívánok!

Angel37!
Neked is jobbulást kívánok, sajnállak, hogy nem sikerült, nem szabad feladni!

Zölddisznó, Te mióta jársz a bp-i kaáliba?

üdv, donika
donika

Donika,
köszi! :) Dehogy adom fel! Csak olyan messze van még, hogy addigra elfelejtem hogyan is kell szúrni magam! :?

Sajnos ez a várólistásdi nem az intézeten és az orvosok számán múlik :? Remek kormányunk teremt ilyen helyzetet! :roll:
angel37

Sziasztok

Angel
nem fogod elfelejteni hogy hogy kell szúrni, nekem is csak az első volt fura, de másnap már ment mint régen.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Most értem haza növéremnél voltam szegény teljesen leterítette a hányinger szenved rendesen.

Kavics,
Nálam két inszem után most kel legy hónap pihenőt tartani a dokim azt mondta.

Babaimádó,
Megvagyok még csak nem voltam gép közelben.
Tegnap voltam fodrásznál meg meg is jött sűrű nap volt.
Hogy vagy?
Vendég

Lányok! :)
Íme az ígért táblázat a legújabb zebrákkal! :lol: :lol: :lol:
Ha javítani való van, szóljatok! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép
kismokus

Kismókus,
Nálam csak annyi hogy 3. inszem március mert most egy hónap szünetem van. Köszi :D
Vendég

sziasztok
Kismókus
Mit szólsz ahhoz, hogy nyár közepétől 2. lombikra lesz támogatás?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

[quote="nyuszipuncs"]e írta:nyuszipuncsrika13

Az adagot ezért kérdeztem mert nekem még csak egy (900-as) van felírva ugyhogy akkor még számíthatok arra hogy kell még venni. A (300-as ) mennyibe kerül? Na de pénteken majd kiderül.

először mindig cdsak 1 adagot írnak fel.
nekem szinte a legkevesebb hormonon ment a stimu és egy 900as és egy 450es kellett.
az árakat itt tudod megnézni.

http://www.drinfo.eszcsm.hu/drinfo/

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kagyló,
Ez már biztos? És ez a 2 lombik azokra lesz érvényes akik addig még nem kezdtek el 1et sem vagy mindenkire?
Vendég

Még nem biztos!!!
sziasztok
Most szombaton lesz. A tv mútatta, hogy csütőrtökön 22:50 RTL Klub-on:
Házon kívül

műsorvezető: Alföldi Zoltán, Molnár Anikó

- Ösztönözheti-e a gyermekvállalási kedvet a lombikprogram új rendszere?
- Mérleggel mentünk egy iskola elé, hogy megnézzük, mekkora súlyt cipelnek a hátukon a kisiskolások.
Heti magazin

Gondolt-e már arra, hogy bemenne a Parlamentbe, és ott mondaná meg a képviselőknek, hogy mi velük a baja? Vagy megosztaná egy fontos politikussal, hogy egy-egy döntése mennyiben ront az Ön helyzetén, és mennyit vesz ki a pénztárcájából? Vagy elvinne-e egy döntéshozót oda, ahol Ön mindennap jár, és bosszankodik, mert sorban kell állnia, vagy lassan intézik el az ügyeit? Mindez megtörténhet nálunk - Házon kívül! Könnyen meglehet, hogy éppen Ön lesz az, akit egyszer csak megszólítunk az utcán és elvisszük a miniszterelnökhöz, vagy valemelyik miniszterhez, a polgármesterhez, vagy abba a hivatalba, amelyik a legtöbbet packázik Önnel.

http://www.lombikbaba.hu/index.php?opti ... e&Itemid=1

kagyló

pandácska
Még én sem tudom, hogy kikre vonatkozik, nekem is az lenne a jó, ha ránk már nem vonatkozna, már mint akik elkezdték!!
Inkább ne nyúljanak hozzá, mert ha el kezdte, ha nem 5 támogatotra szükség van!!!
Ritkán sikerül elsőre!!!:(

kagyló

Kagyló, :)
Köszi azt hittem már van valami biztos de jó hogy nem remélem nem is lesz :roll:
Vendég

a tb támogatásban még mindig nincs semmi változás!!!!
a kettő csak tervezet /volt/ egyelőre!!!
Már az sem, mert dec. 21én visszadobták átdolgozásra.
Ha lesz módosítás, akkor az életbelépés napjától jár MÉG további annyi lehetőség mindenkinek, amennyi a törvényben meg lesz határozva, függetlenül attól, addig mennyi volt neki !! még akkor is ha esetleg már 5 !!!!!!! Az, hogy ki , mikor kezdte, mindegy.
Hogy mikor lesz változás, egyáltalán nem tudni.
Jövő héten viszik be az aláírásokat. Reméljük, megakadályoztunk vele minden próbálkozást. Több , mint 10 ezer gyűlt össze.
A múltheti Nők Lapjában és Maximában hasznos cikkek voltak erről.
A Házon kívülben is ez lesz.
harcimokus

Doni!
Nekem ez lesz az első lombik. Dec. 14-én volt az első konzultációnk.

Betegek! Nekem az Oscillococcinum nagyon bevált! Babások is szedhetik. Homeopátiás cucc, 800.- Ft körül van, és tuti király!!!

Kép
zölddisznó

Nők!
Elfelejtettem megköszönni az infókat, nálatok egyébként mi a hézag?

A támogatassál kapcsolatban reméljük a legjobbakat!
donika

Harci,
Köszi :D
Vendég

Donika!

Az infókat szívesen, én is csak tapogatózom, és próbálok minél több infót itt magamba szívni.

2006. januárjában váltottam nőgyógyászt, mert az előző orvosom ott hagyta a kórházat, és olyan messzire ment dolgozni, hogy nem láttam értelmét utánna menni. Ismerőseim, barátaim tapasztalatára hagyatkozva kerestem meg a mostani nőgyógyászomat, akire eddig csak jókat mondhatok.

Az első alkalommal elmondtam neki, hogy már kb. egy éve próbálkozunk, de nem sikerül teherbe esnem. Ekkor minden lehetőségről beszélgettünk, de azt tanácsolta, ne szaladjunk ennyire előre. Ha az elkövetkező fél évben nem sikerül a dolog, akkor megkezdjük a vizsgálatokat, hogy mi lehet a baj?
Márciusban kimardt a menzesem. Biztosan sokan átéltétek már, hogy ez milyen érzés, így nem ecsetelem, de az biztos, hogy életem legszebb napja volt, persze egy kicsit meg is ilyedtem, mert ennyi várakozás után hírtelen jött a siker. Nekem mindig pontosan 28 napra jött meg, soha nem késett. A pozitív teszt után rögtön felkerestem az orvosom, aki azt mondta, ez biztosan terhesség, és elküldött UH-ra. Ott azt mondták még túl korán mentem, de kb. 4 mm-es volt a "baba". Aztán kb. két hét múlva vasárnap elkezdtem görcsölni, és dőlt belőlem a vér. Rohantunk a kórházba, ahol az ügyeletes orvos nem is értette, miért ez a nagy hűhó, idézem: ez még nem terhesség, csak késett a menzese. Kb. hat hetesen elveszítettem a babát. Az orvosom mindig ott volt mellettem, lelkileg is sokat segített. Időnként még padlóra kerülök, de talán mára már túl vagyok rajta. Az ember eltervezi, hogy 30. éves koráig megszüli az elsőt, és amikor nem sikerül, úgy érzi pofon vágták. Sajnos azóta sem sikerült teherbe esnem, ezért a nőgyógyászom azt javasolta, hogy kezdjük el a vizsgálatokat. A férjemmel kezdtük, mert nála egyszerűbb a dolog. Sajnos tavaly szeptemberben az andrológus azt monda, hogy fele annyi spermája van, mint amennyinek lennie kellene, és annak is csak a fele hadrafogható. :( Majd egy E- vitaminos kúrát írt fel, mely után idén januárban újra felkerestük. Sajnos nem sokkal lett jobb az eredmény, ezért azt javasolta, hogy keressünk fel egy meddőségi centrumot.

Ennyi röviden a történet, most arra várok, hogy Kovács doktornő majd elmondja, hogyan tovább. Az orvosom azt mondja, lehet, hogy kérni fognak egy petevezető átvilágtást, de ezt majd elég lesz akkor megcsinálni, ha tényleg kérik.

Bocsi, ha valakit untatott a történet, de minden egyes alkalommal, amikor beszélek róla, egy kicsit könnyebb lesz a lelkem.

Akinek már van tapasztalata hasonló okból kifolyólag, az legyen szíves írja le, hogy náluk hogyan folytatódott a történet?

Na de elég a szomorúságból, fel a fejjel! Ezután csak jó történhet velünk :!: :D

Az biztos, hogy holnap este megnézem a Házon kívül adását, mert nagyon kíváncsi vagyok mi vár ránk.
Vendég

Öröm látni, milyen hosszu a zebra-tábla! Remélem hamarosan folytatódik a sikerszéria! mindenkinek drukkolok!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Nők :D
mi is andrológiai probléma miatt járunk lombikra, az eredményeket látod a csíkoknál :)
szóval ha kevés van, de jó a minősége, az teljesen jó a lombikhoz.
Az, hogy voltál már spontán terhes megint csak jó!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Aranykavics! :D

Mi saját megfontolásból pihenünk. 3 egymást követô sikertelen inszem után éreztem, elfogyott az erôm. Csak azért pedig nem akartam menni, hogy elmondhassam magamnak, túl vagyok a 6 inszemen. Nem, túl akarok lenni rajta, hanem azt akarom, hogy sikerüljön. Ehez nekem feltöltôdésre van szükségem...
A doktornô bár nem mondta a szünetet, de szerintem is jó a szervezetnek, ha nincs minden hónapban stimulálva.

Sok sikert mindannyiunknak!!! :D :D

Lona
lona1

Sziasztok!
Már elég régen nem írtam ide, örülök is, hogy így pezseg az oldal, meg egyben szomorú is, hogy ennyien vagyunk érintettek.
Szóval, amiért jöttem:
Csendben mondom és halkan, belső info:
Úgy néz ki, hogy a lombikos gyógyszer árak talán újra változnak. Eleve ez volt a terv, csak most a kollektív 50 %-os támogatás 25- ösre csökkentése elsodorta ezeket is. Most vissza akarnak térni az eredeti elképzelésekhez, és inkább növelnék a támogatást rájuk 90%-os állami részvállalással. Úgy két hónap alatt kiviteleződik a dolog, talán már áprilistól.
Persze garancia nincs semmire, ne kövezzetek meg, ha mégsem valósul meg, de a forrás eléggé megbízható.
Sziasztok!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Köszönjük a jó hírt! De jó lenne, ha igazad lenne!

Szép napot mindenkinek!!!

Kép
zölddisznó

Nők! Nagyon sajnálom, hogy elvesztetted a babádat. AZ ügyeletes orvost meg inkább nem véleményez
ném :(

Loislane!
Remélem, hogy igazad le és nő az állami támogatás.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok lányok!

Nagyon régen írtam már a topicba de folyamatosan olvaslak benneteket!
Szívből gratulálok a sikeres lombikokhoz és kívánok nektek "sikeres" folytatást!
Pandácska sajnálom,hogy a második inszemed sem sikerült, majd a következő fog!Gratulálok a nővérednek!

Üdvözlet az új forumozóknak és sok sikert!

Magamról annyit, hogy a hónap végén kezdem majd szedni a köv.lombikhoz a fogigátlót kb április elején punkció.Második lombik sikertelenségében az is benne volt hogy a férjem leletei romlottak sokkal rosszabb volt mint az első lombiknál.Egy órábam egy mozgó spermium volt. Nem tudom,hogy ez mond-e valakinek valamit!Ugyhogy most ugymond ő van soron a kivizsgálások tekintetében mégegyszer de immár alaposabban.Most várjuk az eredményeket és reméljük, hogy valamit tudnak segíteni!
Köszi, hogy leírhattam már ez egy kicsit segített!
Minden jót mindenkinek!
beu9

Szia Icsilya! :D

Köszi a biztatást, és gratulálok a babákhoz :!: :P

Lehet, hogy butaságokat kérdezek, nézd el nekem légy szíves :?

Ha valakinek ilyen jellegű problémája van, akkor rögtön lombikkal kezdenek? Nincs inszemináció? Tőled kértek vizsgálatokat?
A lombikot megelőzi valamilyen injekciós, vagy gyógyszeres kezelés? Körülbelül mire számítsak anyagilag, amikorra az első lombikra sor kerülhet?

Egyenlőre ennyi, lehet, hogy még kérdezek, ha nem baj? :oops:

Köszönöm 8)
Vendég

Babaimádó :)

Köszönöm!!! :)

Üdv, Nők
Vendég

Sziasztok!

Erika,
persze, biztos fogok tudni még döfni, csak az időt akartam érzékeltetni! :D
Drukk neked! :wink:

Lois,
én is hallottam ilyesmit! :) Persze sajnos semmi nem biztos... :roll: Lehet, hogy u.az a forrásunk? :wink:
Te most hol tartasz?

Pandácska,
akkor most egy hó szünet...
Ha esetleg nem jön össze a köv. inszemből (ne így legyen!), hányat csináltok még? Vagy akkor már a lombik jönne?

Nők,
stimuláció van szurikkal, hogy legyen jó sok tüsződ! :wink: A mostani gyógyszerárak mellett 120ezer kb. a minimum, amiből kijön, de sajnos vkinek sokkal több stimulálás kell, így akár 300ezer is lehet :?

Harcika,
köszi az infókat, ilyenkor mindig megnyugszom! :P
angel37

Sziasztok!

Sajnos mostanában nem tudok jönni rendszeresen :(, de mindenkinek nagyon drukkolok!
Kismókuska, majd írj át lécci áprilisra, mert 1 hónappal arrébcsúsztattam a kezdést.
Melcsi :!:
Szombattól földiek leszünk :P

Puszi mindenkinek!

Fanni
fanni73

Nők,
Ez pontosan attól függ hogy mennyi a párod hímivarsejtje és a mozgása mert lehet hogy még lehet annyival inszemezni de ezt majd a dokid pontosan elmondja. A lombikot sok szuri elözi meg amivel sok petesejtet növesztenek. Meg kell egy jó pár vizsgálat is elötte.

Angel,
Még egy inszem lesz márciusban és utánna jön a lombik májusban ha akarom. úgy beszéltük meg Krizsa dokival hogy még gondolkozzam rajta beszéljem meg a párommal mert tudja hogy szerettem volna ezt elkerülni. Kicsit még bizonytalan vagyok mert sokan azt mondják a környezetembe hogy ne menjek még fiatal vagyok, rámehet az egészségem stb.stb. Persze tudom hogy ezt csak nekem kell eldöntenem. Örülök hogy meg van az időpontod elötte még nyaralhattok egy kellemeset :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?