Nahát
Mr. Kerekpocak és Mr. Edus
Amúgy is jó kedvem van, pedig olyan gáz volt ma, mert a gyermek visít a fürdésnél. Tegnap is visított. Ugye egész nap mondogatom neki, hogy fürcsi után lesz csak cici. És szerintem valami bekattan neki, hogy valami van a fürcsivel, és visít, kiugrik a kádból... Borzalmas volt. Úgy pucéran vizesen gyorsan megszoptattam, aztán végül hajlandó volt bemenni a kádba.
Csajok ez szörnyű... Remélem nektek sokkal könnyebb lesz egy-két év múlva
De azért van végülis jó kedvem, mert tök jó filmet láttam halálosan véletlenül, két éve nem is nagyon néztem semmiféle filmet, de most akkora változás van, ez az egész nagyon fura. A Hibátlanok c. film volt a filmmúzeumon, De Niro és Seymour Hoffmann. Transzvesztitás zsarus, ennyit rég nevettem. 1999-es, nem is hallottam róla, hihetetlen jó film
Aztán láttam a férjeket itt
Szóval most jó a kedvem üsd a tenyerem
Jó a süti, Mr. Edus
Kata: Jajde jó, hogy jól vagytok!!! Az is jó, hogy nem azonnalra várod az eredményt. A három év szerintem bőven sok, de nagyon szuper hozzáállás részedről!!!
Mentős hívós első pár percért nagyon nem irigyellek. Micsoda izgalom lehetett, atyaég. Remélem valamelyik hatóanyag már jó lesz végre!!! +++
Húgod valami emós, vagy mi?
A fiatalság beszél így, hogy vok meg naon, meg ilyesmee, tokio hotel és társai, wwáááh, nekem ez naon fura, és most olvastam valami szakirodalmat erről az egészről, hogy tök pacifisták, meg jófejek, de mindenesetre naon örülök, h nem most vok tizenéves csajszee
Puszee a húgodnak
Nóra: Nem semmi napirend. Még elolvasni is durva volt. Remélem hamar meggyógyul a család. Dokinéni is beteg, nagyon durva... Jó, hogy van segítséged!!! ++++
Zsófi: Akkor most már érted, hogy mit hadováltam az úszásról annó
Tök jó meg minden, de miezazegész??? Uramat elhívtam az egyikre, hogy fotózzon. Nagy szemekkel unatkozta végig, aztán közölte, hogy ő ezt ingyen is meg tudja csinálni a Mirkóval a Velencei tóban
De ez is olyan, mint a szülés, hogy amíg nem tapasztalod meg, addig nem is hiszed el
Szóval jó dolog meg minden, aki amúgy is szereti az ilyesmit, az biztos jól érzi magát, de nem létszükséglet. Bőven kihagyható.
Ja: Én mindig megvárom, amig apa elalszik, úgyhogy nem is tudna elrángatni a billentyűzet elől
Reni: Üdv a te uradnak is a fedélzeten!!!
Mindenkinek üdv és puszi, holnap viszem a gépet, reggel még lehet, hogy lehelek bele életet, ha engedi.
M.