hahó,
Zsódajumam, hogy ti milyen jó helyen voltatok!!!! (Szegééééééény Jumam!!!!!
) A vonulósak a legjobb képek...
Drága dolog ez a kolping?
Gabi,
köszi a csizmi árát...én sem akarnálak odaküldeni csak ezért, meg ha nincs ilyen jó kis kék, akkor én sem gondolom, hogy kéne...de valahogy mégis az motoszkál bennem, hogy megérné, és ha mondjuk ott jársz a kínaiban valamiért - akkor esetleg. De csak egy ilyen csizmiért nem akarnám hogy odamenj...szal érted nna...nekünk 21-es kéne...gondolom én. most a 19 és 20 között van Marci lába...de ez egyáltalán nem kiscsajos ez a csizmi, és most nekünk csak egy 22-es bélelt örökölt cipőnk van, amit ha kimegyünk, akkor azt adom rá...eddig azt sem adtam, mert azt hittem, hogy csak sokkal nagyobb cipőket kaptunk a sógórnőméktől, de mégis elővettük a padlásról a NAAAAAGY CIPŐS DOBOZT
, és abban találtam ezt a 22-est. Bár ez még vastag harival, és plusz zoknival is nagy még MArci lábára, de azért amennyit még megy kint arra elég...(Olyan Michelin baba effektus a kezeslábasa miatt) Na jól elkalandoztam, a lényeg, hogy ha ott jársz, és csakis akkor egy 21-est esetleg...
Köszönöm szépen előre is.
Tücsi,
Natasa írásából ítélve, most már én sem javaslom hogy megpróbáld a banánt!!!
Azaz kicsit másképp: Mivel MArcit is kicsapta eddig a citrom, ezért minden hónapban próbálom, hogy még mindig így van-e. És láss csodát, 2 napja próbáltam egy olyan kaját (halat) amiben van citrom is, és most nem csapta ki. Egyetlen pötty sem lett MArcin. Szóval időről időre egy-egy picike falatot sztem megpróbálhatsz, mert lehet hogy kinövi ezt az érzékenységet. Vagy lehet ez is hülyeség?
Vuka, hol a másik két kis gézengúz a képekről????
És tortás kép nincsen? Volt tortája Petrának?
És gyorsan gyógyulj meg!!! Meg a nagypapa is Néo-ban!
Mamac, hajrá, hajrá!!!! Drukkolunk!!!
Képzeljétek bepakoltam a mosogatógépet, és nem működik a bekapcs gombja....
most dühös vagyok, mert lenne mégegy adag, amit el kellett volna mosogatni, és így most nagyon sok van, amit elkéne, és nincs annyi melegvíz, hogy este fürcsihez is maradjon.
(80 literes bojlerünk van) Szóval nem mosogatok...
Kormi,
nekem is tecc ez a narancsos csirke. MAjd írd meg milyen volt....én is így szoktam főzni....általában nem tudom előre hogy milyen lesz a vége...
de valahogy fincsi szokott kijönni mindig...szinte sosem csinálom kétszer ua a kaját. Bár mostmár amióta MArci megszületett, azóta leginkább Apa főz...de ő is követi ezt a technikát!!