Sziasztok!
Gyönyörű idő van odakinn! Szonja aludt is egy picinykét. Reggel korábban kellt, mert mind a ketten órára ébredtünk és ez megviselni látszik. Nyűgös mint a fene
Kertészkedtem, ritkítottam. Még pár nap és virágpompában a japán birsek
Szobája alakul. Mármint Szonjáé
annyit beszéltek itt a csizmácskákról, hogy komolyan vissza kell fognom magam. De, erős vagyok, marad a tütyi (vagy hívja ki aminek akarja). Majd ha már járkál magától és nem csak a kanapé mellett,....
Tücsi a minap néztem egy nagyon "okos" csatornát, de gyerek nevelési, táplálkozási gondokkal foglalkozik. És ott volt egy fiúcska, aki CSAK joghurtot evett és már 2,5 éves volt. Az ember ( pl én) azt gondolná, hogy minden hiánya van meg sovány. De, teljesen normális volt és nem halt éhen sem
Elhiszem, hogy marha nehéz egy válogatós meg egy rosszul evő gyerek anyjának, de azért ne akard, hogy pont annyit egyen mint amennyit szeretnéd.
Kollegina elég horror módon szült,....
Ráadásul adtak a babájának mindjárt tápszert cumiból. Majd a csajnak meg a bimbóvédőt javasolták,.....
Most meg szenved, mert a bébi nem akar cicit. Ráadásul semmi használhatót nem mondtak neki a csecsemősök. Plusz olyan cseppeket kap, ami tejelválasztást gátol
De lennék ilyenkor illetékes!
Cool, szinte a körmömön érzem a lakkot
Ja, Vaterán rendeltem akváriumot, mert azuram belement, hogy nagyobb/szebb aksink legyen a nappaliban
N: