Sziasztok.
Nem győztem megint olvasni.
Utólag is boldog hófordulót a picuriknak.
Ez a bölcsi téma tényleg elég gáz.Érdemes volt megszüntetni anno a rengeteg bölcsit,most meg lassan várólisták vannak.De ugye csupa ésszerű dolgokat csinálnak odafenn a "nagyok"
Mi már az ovis beíratkozást várjuk,mert Sziszi minden nap nyaggat,hogy ő menne az oviba játszani.
Judit.még múltkor kérdezted,hogy mikortól szoktattam bilire.
Sziszinél nagyon könnyű helyzetben voltam,mert szinte nem is kellett erőltetni neki-látta ugye,hogy Zsoltika bilizik és utánozta már 9hónapos korától !! kb 1éves korától napi 1* (fürdés előtt) már pisilt bilibe-mondtuk neki,hogy üljön rá és már pisilt is (mellesleg a csobogó víz hangj is segített
)-ilyenkor nagyon meg lett dicsérve.Azon a nyáron amelyiken a 2-őt töltötte már sokszor volt pelus nélkül-több kevesebb sikerrel.sokszor ráültettük,volt,hogy magától is szólt.így elértük,hogy már 2évesen nem volt pelus nappalra.
Egyébként azt mondják,hogy akkor érdemes elkezdeni,ha már legalább utólag jelzi,ha a pelusba került valami.
Zsoltinál sokkal nehezebb volt minden mert már elég jól bilizgetett és ugye 2éves volt mikor megszületett Sziszi-na innen dobott egy hátraarcot és felhagyott minden bilizéssel és csak pelus volt- na ezt
meguntuk mikor 28hós volt és picit kényszerrel 1hó alatt szobatiszta lett.de neki is csak azért erőltettük,mert már éjszaka sem pisilt be ekkor,okosan beszélt és egyszerűen lusta volt szólni ha kellett neki-de ha ráültettük akkor azonnal pisilt.Rávezettük őt is,hogy milyen rossz is a "szúrós-pelus"
Nekünk ez így vált be.
Nemtudom Diácska,hogy volt e benne valami számodra használható tipp,de már Dia is nagy csaj,beszélgessetek vele róla,hogy a nagyok....
Ja még valami eszembe jutott.a szülői példa
.szerintem nem kell a gyerek előtt titkolni,hogy mit csinál apa és anya a wc-n,hisz tőlünk tanulnak (sokszor utánzással) mindent.
NA,befejezem a szövegelést.
Még valami.Letti. a tortákat a Marcipánban rendeltük,van egy fényképes katalógusuk is,hogy milyenekből lehet választani.
Pusza mindenkinek