Sziasztok!
Pannica!
Pedig én már teljesen beleéltem magam, újságoltam is itthon, hogy valószínűleg megvan a következő baba is. De ami késik, nem múlik, ugye? Biztos nagyon jó még Neki ott bent!!!
Benkoka!
Nekem is az AFP-vel egyidőben nézték a hepatitist! Ja, és a védőnős mérleg nekem is többet mér. Múltkor indulás előtt álltam itthon rá, és mire a védőnőkhöz értem, "híztam" vagy 2 kilót!!!
Times!
Azt hiszem ez a történet kell most nekünk, sokkal jobban hangzik, mint néhány előző. De hát sajna ez nem kívánságműsor...
Rekanna!
Gyönyörű kislány Niki!!! Gratulálok! Főleg, hogy még jó baba is. Csak el ne "romoljon"! De biztos nem fog!!!
Azt néztem az első képen, hogy már otthon vagy, és nem tudtam mit keres ott egy kerekes-szék. Aztán láttam a kép alatt, hogy pár órásan készült a kép. De a bútorok mögötted, a magnó, meg a gyertyatartó valahogy olyan "otthonos", nem az a tipikus kórház-fíling!
Gyanixi!
5-re megyünk a dokihoz, előtte vásárolunk. Bár a férjem éjszakás, nem indulunk túl korán.
Úgyhogy aki a szegedi Corába megy, az hagyjon egy-két jó cuccot nekem is!!!
Barbimami!
Most informatikus-könyvtárosnak tanulok és 7-8. osztályos gyerekek olvasási szokásairól írom a szakdogát. Csak hát már régen el kellett volna kezdenem. De majd belehúzok!
Túl vagyok a gyantázáson, tesóm megcsinálta (szerencsére kozmetikus). Még majd egy kis igazítás és egy darabig jó lesz.
Na, abbahagyom, mert szerintem egy regényt írtam már!
Szép estét mindenkinek!