Új privát üzeneted érkezett!

Pannica, igen ez már biztosan az lesz, de izgi! Szorítunk! :D

Képzeljétek tegnap éjszaka görcsölt a hasam, de nagyon. Jó sokáig, úgy 40-ig számoltam. Gondoltam, hogy lemérem gyorsan stopperrel, de előbb zuhanyozni mentem, és attól teljesen elmúltak. Holnap doki, és megbeszélem vele.

Fenix, szuperül nézel ki!

Ancsa, Babcsern, alakul a pocak! Most már tényleg én is rakok fel pocis képet, most már jó nagy. (nekem nagyon sokáig semmi sem látszott)

Barbimami, a képeiden felbuzdulva, én is varrni fogok garnitúrát. A lámpabúrát hogy csináltad?

Az őssejttéma nehéz kérdés, túl sok tapasztalat még tényleg nincs róla, viszont anyagilag nagyon megterhelő az eljárás és a felhasználás is.

Lilo

Kép
Kép
34372
 
 


Zsana,
Ha nem olvasol vissza, akkor gratulalok Nektek megegyszer!!! Irhatnal kicsit bovebben is mi van veletek, alid tudunk rolatok valamit! A mamas topikban pedig mar nagyon varunk, ha van kedved, nezz be oda is!!!
Igen leirtam mar a tortenetunket, de figyelmeztetlek, hogy nagyon hosszu. A 114. oldalon van...

Nanett,
Ertetek mar nagyon aggodom, semmi hir feloletek!!! Jobban vagy mar kicsit? Mi volt a varratszedesen? Hogy alltok a tejcivel? Javult mar a helyzet? Van segitseged ebben? Tudok valamiben segiteni? Teged is varunk a mamas topikban, ha lesz egy kis idod!!!

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Barbimama,

Én kozmetikushoz járok, de bikinivonalat még én sem mertem bevállalni, pedig mindig megemlíti, hogy könnyebb lenne, s ha máshol nem fáj, tuti, hogy ott sem érezném.
Amikor nagy pocim volt és nem láttam, hogy mi a helyzet, jó-e?, akkor én becsaltam nagy nehezen a férjem-uram és a segítségét kértem, van-e esetleg vhol elmaradt terület.

Kép
Kép
times
 
 

 
 

Barbamami:
Én a tükröt ajánlanám,nekem bevált.Igaz én borotválkozom,mert most az egyszerübbnek tünik.Kitapogatom,meg lesem a tükörben.Biztos nem tökéletes,de a szándék a lényeg :D
Lehet,hogy Balázs baba is elkezdett befordulni,bár nem vagyok biztos benne,hogy a feje van lent.Mintha a feneke lenne.
Az biztos,hogy valamit elkezdett felfelé nyomni :)
Én február 13-án megyek dokihoz,majd kiderül.
Én 3 hetente járok,mindig van uh meg vizsgálat.
Ezzel kapcsolatban van is egy kérdésem hozzád:Neked a méhszáj C3000?Nekem C3100.Állitólag a többedik babánál ez természetes.
Remélem hamar fogok tágulni.

Pannica:Én is drukkolok neked :)
Legyen nagyon könnyü és gyors szülésed!!!

Kép
dorcacs
 
 


Sziasztok!

34372:
A baba-lámpabúránál nem szórakoztam szabással. Lemértem az alsó kerületet,(tulajdonképpen egy téglalapot szabtam),annyit hagytam rá,hogy össze tudjam varrni. Alul és felül bújtatósra varrtam,és zsinórt húztam bele. Ráhúztam a búrára,és alul-felül összehúztam,csak a ráncelosztásra kell figyelni. Nagyon hamar megvan!
De ha pontosan rá akarod szabni,hogy passzoljon.. A hálószoba lámpák IKEA-sak,csak a huzatuk nem tetszett.Egyszerűen lefejtettem az anyagot,és a sötétítő anyagából így simán ki tudtam szabni,csak körbe kellett rajzolni. Így csipkét is lehet az aljára varrni,ha olyan mintájú az anyagod.. (és ha nem kisfiút vársz :lol: )
Kép

Timi:
Köszi.. A kozmetikusom ilyenkor már nem hajlandó gyantázni egyébként sem,mert azt mondta,hogy alhasi vérbőséget okoz,és megindíthatja a szülést. :?

Dorcacs:
Én is azért gondolom,hogy befordult,mert folyton felül rugdos.. Holnap kiderül,jajjjjjj,de várom már hogy lássam a képernyőn!!
Nekem C3000 szokott lenni,de ez a 3100 szerintem nem valami nagy különbség. Terhesség alatt még jó is,hogy jobban zár.. :D
Te hogyhogy 3 hetente jársz? Egész végig,vagy csak bizonyos héttől?

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok,

Pannica:
nem hallottunk ma még felőled, csak nem beindult? Drukkolunk!!!!

Liolo:
van újabb görcs? mit érzel pontosan?

Zsana:
híreket szeretnénk!!!!! :)

Nanett:
olyan régen nem hallottunk rólad... remélem minden OK, csak nagyon lefoglal a picúr...

megvolt a 38 hetes UH, 3100g-ra becsülték a picúrt, a fejmérete 97mm, ez nem túl pici (bár azt mondják teljesen jó érték), szóval kicsit izgulok hogy fog kiférni, időre fog születni azt becsülte a gép.
Nekem a picúr állandóan mozog, pedig azt mondják a végén már nyugisok. Szóval furi, nem annyira nagy a hasam, én sem terebélyesedtem nagyon, a pici nem kicsi és állandóan mozog, de hogy fér el???? :)

Nektek mennyi a vérnyomásotok? Nekem tegnap majdnem végig 130 fölött volt (140ig), a doki mondta hogy nézzem rendszeresen, ez már sok? Milyen bajt okozhat? Nem csak a 160 fölötti kóros? Mit csináljak hogy lemenjen? Kinek van tapasztalata?

Ja és amúgy még mindig semmit sem érzek, az éjszakákat végigalusszuk, mint a sicc :)

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!!

Pannica!
Szerintem már a kórházban vagy, azért nem jelentkeztél tegnap óta! Megy a drukk nagyon, de az is lehet, hogy már régen a kezedben van a babád! :D

Fenix!
Nagyon csini vagy! :lol:

Parapiri (Gyanixi)!
Nagyon ügyik vagytok, hogy eddig kihúztátok. Nem is gondoltam volna, főleg hogy gyógyszereket kellett szedned, meg kórházban is voltál! :D
Mi holnap megyünk Szegedre, kiságyért, babakocsiért. Ja, meg a Corába, mert annyira felbuzdultam az akciókon. (bár katalógust még nem láttam)

Barbimami!
Ezen az "szőrszabadulás" dolgon én is most gondolkodtam el. Holnap dokihoz megyk, tehát vmi normális formát kéne öltenem, nem ilyen dzsungelharcost! Én eddig gyantáztam (magam), de 3 hete már alig ment, csak ahol épp gondoltam, hiába néztem tükörrel, az se segített. De most végképp reménytelen, nem tudok a hasam miatt leülni úgy, hogy abban a pózban ne nyomjam. Így másra fogom bízni, talán a tesómra vagy megfűzöm a férjecskémet. Tegnap említettem neki és nagyon belelkesedett! :lol:
Nagyon ügyes, kreatív kismami vagy!!! Úgy irigylem az ügyes embereket. Én nem tudok ilyet csinálni, pedig nagyon tetszik minden, amiket gyártottál!
De most lelépek, mert el kell(ene) kezdenem a szakdogám írását. A leadási határidő pont akkor van, amikor a bébi is születik, és jó lenne ha a szakdoga lenne előbb kész! :D

Pusssz mindenkinek!

sch.judit
 
 


Sziasztok Lányok!
Köszönöm a bokokat Nagyon jól esett!
Szerelmes pillantásokat el tudnám viselni!))) Gyakorolok is ezerrel/tükörrel/! :lol: :lol:

Nikky
Nem tudom mit rejt a 2az1ben ruha… De ha terhes ruhát jelent, akkor ez az! C&Aban vettem… NAGYON kényelmes… Majd szülés után kicsit átalakitom és tovább használom :)

Dijcsi
Nem megyek… basszus… ugy sajnálom… Sok a munkám.. és kénytelen voltam kivenni az egész pénteki napot mivel felujitás lesz… igy most 2 nap alatt három napos munkát kell megcsinálnom…. Jövő héten se megyek, mert müteni fognap apámat és megyek segiteni /na nem müteni :wink: … hanem talmácsolni/ Na és akkor elvileg feb közepétől megyek!!! Remélem akkor még te is jösz :D
Vérnyomásom nem tud eldönteni … milyen legyen olyan mint csikeé bagy olyan mint egy csigáé…. :lol: Pihenni kellene…. De nem engednek… :roll:

Pannica
HAJRÁÁÁ!!!!!


Bacsbern
Egyidősek vagyunk! Én már 9 kg-nél tartok…. Borzasztó.. és az utolsó 2 kg valahogy egy hét alatt rám szaladt… pedig nemis etem többet vagy ilyesmi…. :oops: :cry:

Barbamami
Én MÉG látom…. /én nem epilálok… hanem baratválok../ Azt vettem észre, hogy SOKAL gyorsabban nő a ször… mindenhol… csak a lábamom nem… ott szinte megállt… hmmm nagyon érdekes…. Ha majd magamtól nem lánom már…. Akkor tükröt fogok használni… vagy nemis tudom…

És azt is akartam mondani, hogy ARANY KÉZED VAN!!!! Minden tiszteletem!!!!
[/b]

Kép

Kép
fenix
 
 


Szép jó reggelt..olyan nekem mintha már dun lenne...
reggel 6 óta talpon vok...végre vége ennek a cukorterheléses kínlódásnak...a tegnapi eredményeim nagyon jók..picit sok a fehérvérsejtszámom-de elenyésző és kevés a heamoglobinom...de ennyi!!a cukrosért megyek este 6-7fele..dehát ez mennyire undorító egy lötty volt...még jó hogy raktam bele kis citromnak a levét...de még igy is szar volt 2 órán keresztül nem tudtam kiöblíteni a számból az ízt...na de adtam neki rögtön a 2ó lejárta után... :lol:

barbamami
Én mondjuk rábízoma kozmimra a szőrtémát(bnőm is egyben régóta),de ha nem akarod,akkor kérd mega férjed!!!Ki tudja,lehet utána már nem kell soha többet foglalkoznod vele úgy bejön neki... :lol:

Dorcas
Nem semmi a 3hetente doki+UH!!!
Miért jársz ennyiszer??
Én dokihoz mivel semmi probléma nem volt eddig 6hetente járok,azt mondta hívjam ha van vmi..Uht meg elvileg csak azokon a heteken kell amikor vmi vizsgálati célja is van...persze én már mentem pluszba...de azért ez soknak tűnik nekem...3hetente..??

Times
Én nem mondanám hogy nem fáj..a lábamat meg sem érzem,de azért ott lennt elég kellemetlen tud lenni-nem a bikivonal maga..hanem a többi... :roll:

Na takarítok egy pindurit,aztán lehet bepótolom a kimaradt alvást..elég fári vok!!!

Kép
nikky
 
 


barbamami: én emlékezetből borotválom, meg érzésből és néha a férjem segítsését is kérem!!

Pannica: remélem már babázol!!!

Judit: aranyos vagy, én sem gondoltam, h Réka eddig bent akar maradni és még mindig van 2 hét...lehet,h nem is akar kijönni!!!???!! De szerintem a dokim sem hitte, h így lesz!!
Érdemes A Corába kimenni, nagyon édi dolgok vannak a katalógusban én is kinézem ezt-azt, de mi nem veszünk végülis semmit, mert teli vagyunk ruhákkal, nem fér!!
Mikor jössz és kivel?Bizti sokan lesznek!!

Luisa: nekem is rengeteget mozog a baba, pedig nekem sincs nagy hasam és alig van helye. szinte ki tudom mindenét tapintani. Sokszor fölrug még a bordáimhoz is!!

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok! :lol:

Minden kismami nagyon csinos,gratula nektek!
Pannica megy a drukk,és várjuk a hireket!
Tegnap meglátogatott a védönő. Szerencsére még a párom is itthon volt,és ő is megismerhette. A babaszoba nagyon tetszett neki. Utána a nappaliban ültünk le beszélgetni. Semmit nem fogadott el enni,vagy inni. Semmi újat nem mondott nekem,csak amit már eddig is tudtam.
Képzeljétek a szomszédunk egy kismama,aki 2 nappal előbbre van kiírva,mint én,már 1 hete kórházban van. :( Császár lesz neki. Ezt is a védönőtől tudom. Nem tudom mi lehetett a baj,hogy már be kellett mennie.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Szörtelenités:
És a brazil gyantáról tud valaki valamit? Hol lehet csináltatni Budapesten?? Milyen??? stb....

Köszi
fenix
 
 


Tábla:
Akkor ha csak várandos kismamás táblánk lesz, kérjuk meg Őzit, hogy a babás-mamás táblát tegyel fel ife is... Akkor az újjanan csatlakozó mamik tudni fogják, hogy azok a maik babák a mi babáink mamáink!!!!! Szeretjuk őket!!
??????????
fenix
 
 


Ez jó ötlet Fenix, szerintem is. Akkor így látjuk azt is, hogy ki hogyan lépeget egyre előrébb a sorban, de a megszületett babócákat is követni tudjuk.

sch.judit
 
 


Fenix!

Ok,ezt ajánlottam én is a táblával kapcsolatban,szerintem megszavaztuk! :lol:
Írok neked egy telefonszámot priviben,a kozmetikusomét,brazil gyanta királynő!!!

Kép
babzsák
 
 


Sziasztok!

Nekem mindig is három hetente kellett mennem,de minden kismamát igy hiv vissza a dokim.
Ő elég elismert a kórházban,és lefoglal magának egy uh rendelőt.
Nagyon alapos,nem hiszem,hogy bármi baj lenne igy.
Mondjuk nem sokáig uh-z,éppen csak 5 perc az egész,és utána megvizsgál.De jó,mert mindent megtudok vele beszélni.
Ma én is voltam a corában,és bár holnaptól van akció,már ma is azokon az árakon adták a dolgokat.
Vettem szoptatós melltartót,nem rossz ennyiért.
Meg rugikat is vettem,kombidresszt stb.Nekem már nem kell nagyon semmi mert a kisfiamról maradtak ruhák.
A babakocsik amik az ujságban vannak azok szerintem elég gagyik :(
Na megyek a lányomért a suliba.

Barbamami:Tényleg nagyon ügyi vagy. :D Ha lenne gépem most én is kisérleteznék :)

Kép
dorcacs
 
 


visszatero tema: szortelenites :arrow: tukor, borotva es joszerencse ;) Amugy a labam nekem is elfelejtett szort noveszteni az utobbi honapokban, most mashova fokuszalodik a bunda termelodese... Kemeny az elet, na!

A CORAban itt Szegeden is kint volt par cucc tegnap. Micimackos rucik: aranyos, de sztem eleg gaz, hogy a ruginak a hatan van a varras! Viszont vettem tigrises racsvedot, imadom, meg pihepuha pledit "tigrisszinben", nem tudom hogy birom majd ki, hogy ne gyomoszoljem mar en is. Katalogus amugy nyista, azt mondjak, majd 1-en erkezik - nagy uzleti erzekrol teve tanubizonysagot...

Van uj Baba M. es AL. is Brendon kuponokkal. Vki kerdezte: a Graco Quattro Tour Deluxe TSB lesz 99 helyett 69e AL kuponnal. 1-2-termeknel azt birom, hogy meg igy az akcios ar is felhaborito!

Olyan regen lattunk mar 4D-s kepet :( Nincs vkinek friss?

Kép
Kép
-macsek-
 
 


times,
egy óra latt megszületet Gergő??????????Ezt el kell mesélned!!!!!

barbamami,
ez a dolog nekünk is gondot jelentett..Apát kértem meg végül,aki a terhesség végére profi bozótvágó lett... :lol:

luisa,
nekem is avágén 130-160 körül volt a vérnyomásom. az uccsó héten még gyógyszert is kaptam. A szülénél nem jó ha túl magas a vérnyomás, ezért érdemes "lenyomni"

fenix,
a táblás dolog naagyon jó ötlet!!!!!!!

Képzeljétek ma éjjel megint sikerült majdnem 7 órát aludnom 2 felvonásban...JÓÓ VOLT. (vicces, hogy miknek tud ilyenkor örülni az ember...)
Vendég
 


Sziasztok!

Mindenki szőrtelenit,mi is.tükör,apa...

A cora akcióra én is kiváncsi vok,de már annyi mindent vettünk,majd most veszünk nagyobbakat...

Pannicát meghipnotizáltam itt a tpoicon,gyorsan ment babázni gondolom.de jó neki!már biztos szerelmetes a babájába!

A dokim engem is mindig 3 hetente rendel vissza,de most nem megyek,kicsit csúszunk,nincs rá keret.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk a védőnőnél és persze az volt neki most is a legfontosabb,hogy vajon hány kilót híztam.Két hónap alatt 3-at,de érdekes,hogy az ő mérlegén mindíg 3-4 kg-al több vagyok,mint itthon....De engem már nem is érdekel,sose voltam karcsú,ezt már kibírom,különben meg az a fontos nekem,hogy a babám egészséges,a kilók meg majd lemennek.
Vérnyomás:Nekem a védőnőnél 77/49-130-as pulzussal,meg is kérdezte,hogy nem szédülök?Nekem általában mindíg ilyen alacsony,észre sem veszem.
Szőrtelenítés:Én már komolyan meggondolom,hogy neki álljak-e egyáltalán,de aztán mindíg rászánom magam,mert idegesít.Az én taktikám is a tükör,de azzal sem egyszerű,mert nem igazán tudok lehajolni a pocótól.
Kérdés:Ti honnan tudjátok megállapítan,hogy hogyan fekszik a picuri?Nekem sehogy sem sikerül.Eddig végig fejvégű volt,de az uccsó uh-n összegömbölyödött a gyomromhoz,a doki mondta,hogy beszéljem rá,hogy forduljon meg.
Még egy utolsó kérdés és itt se vagyok:Nektek mikor vették le a Hepatitis-t?Ma tűnt fel a védőnőmnek,hogy tőlem nem vették még le és azt mondta sürgősen szóljak a dokinak,mert szülésre meg kell legyen.Állítólag az AFP-vel kellett volna...Sziasztok!
Vendég
 


huu gabibaba kerek meg egy kis hipnotizalas!!! :D

Mindenkinek koszonom a drukkokat, de tegnap estere lealltak a fajasaim. Ma elbattyogtunk a korhazba mert at kellett venni a sorszamunkat. Ez tok vicces, kell, hogy legyen egy sorszamod, mint a versenylovaknak, csak ugy engedik be apucit a szuloszobaba, nekem kellett engedelyezni a jelenletet :D hat persze gyorsan alairtam!

Szuleszno megnezett (doki nem ert ra :( ). A noci azt mondta minel tobbet gorcsolok annal jobb, mert annal rovidebb lesz a vajudas. Ez igaz??? :?
Azt mondta nehezen tudja elkepzelni, hogy az elkovetkezo napokban beinduljon a szules mert meg mindig magasan van a pocim. Hat mindenesetre a doki holnap megnez, kivancsi vagyok o mit mond. Ma enyhe mensi gorcsok, teljesen rendszertelenul.

Times: igen, kerlek meseld el hogy szuletett Gergo! Olyan jo lenne egy konnyu szulestortenetet olvasni :D

bacilivi hajra, tudtam en, hogy egy kis angyalkad van, na ugye hogy lassan hagy aludni :D

KépKép
KépKép
pannica
 
 


benkoka en onnan tudom, hogy a baba fejjel lefele van, hogy felul (altalaban a jobb oldal fele) kidugja a kis popojat ami olyan kis gombolyu es a rugasokat is egeszen felul erzem :D (meg persze mondtak az ultrahangon)

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Sziasztok!

Végre otthon! Köszönöm mindenkinek a sok gratulációt, annyit írtatok, még nem tudtam mindent visszaolvasni.

Majd jön a szüléstörténet is, egyenlőre annyit, hogy 11 óráig tartott az egész szülés mindennel együtt és pont olyan volt, mint amilyennek elképzeltem egy tipikus szülést.

Nikibaba nagyon jó kislány, sokat alszik, keveset sír és jól szopizik. Két kép a tüneményről:

Kép
Niki 1 órásan

Kép

Niki 3 naposan

Kép

Kép
rekanna
 
 


Fenix ! Hát rajtad aztán pláne nem látszik az a 9kg :D ,de lehet én már 10-nél vagyok mert a 8kg -at még a védönő mérte kb.1hete. De remélem majd olyan +15kg-nál max megállok :( BENKOKA nekem a hepatitiszt a 16 héten vették le mikor az afp-t csinálták. Azt én is akartam kérdezni ,hogy honnan lehet tudni a baba hogy fekszik én egyszerüen nem tudok rájönni :oops: De ahogy kivettem Pannica a szavaidból ,ha nekem egész lenn rúgdos, akkor a feje fenn van a lábai meg lennt??? Nekem soha nem rúgdos a köldök felett :shock: De azért örülök hogy nem csak nekem vannak ezzel gondjaim,hogy eldöntsem ,hogy a pici lányom hogy is fekszik........... :( Azért be kell valjam "szép egy anya leszek"!!!! :(
Vendég
 


Rekanna
Örülök h eljöhettél..ezekszerint minden rendben van...gratulálok..
Gratulálok mégegyszer..nagyon szépek a képek!!! :lol:

Benkoka
Nekem sem vették le az AFP-vel(mert nem normált csináltam hanem quartett tesztet...te nem véletlenül??)Lehet azért hagyták ki...szóval nekem most csinálták meg a cukorterheléssel együtt!!
Volt már neked az??ha nem biztos leveteti a dokid akkor!!!ha nem akkor megcsak kérsz egy plussz vérvételt gondolom..1 héten belül megvan az eredmény...

Lányok volt vki nagyon szarul ettől a cukros löttytől??Nagyon szarul voltam (vagyok)tőle,úgyhogy felhvtam a szülésznőt aki megnyugtatott szóval mostmár nem para...de nagyon szörnyű érzés..azt mondta kevés kismamánál ugyan de előfordul h így reagál,ha holnapra nem múlik el hívjam a dokim...remélem nem lesz semmi...

Pannica,tök jó..akkor tőled is lehet hallhatok végre egy "egyszerű" szüléstörténetet!!!!??
Ránkfér már!!!

nemtudom ki ötlete volt már,de tök jó hogy felrakjuk a topic babákat..
Babzsák képeket nem lehetne róluk mellérakni...??..
ááá nem nem működik..túl nagy lenne mi??

MI AZ A BRAZIL GYANTA???????? :?: :shock:

Kép
nikky
 
 


Rekanna: gyonyoruek vagytok! Varjuk a torteneteteket es meg kepeket! :D Addig is amig lesz ra idod sok tejcsit es boldogsagot kivanok nektek!

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Hogy fekszik a pici? Hat az UH majd megmondja, en neha erzek vmi gombolyded kidudorodast, jol megsimogatom, lehet a popsija vagy a feje is, mindegyikre rafer a simogatas ;)

Pannica, most hogy mar sorszamot is teptetek, hajra!!! :D

Kép
Kép
-macsek-
 
 


Gratula rekanna a babához, nagyon édes!!
Pannica:
Már azt hittem túl vagy rajta!!!! :lol:

Kép
gyanixi
 
 


Gyanixi: hat sajna nem...na de ami kesik nem mulik :wink:

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Köszönöm az ötleteket a bundátlanításra.. :roll:
Sch.judit:
Én is holnap megyek dokihoz,azért ötlött fel bennem a bundakérdés.. Miről írod a szakdogádat?

Fenix:
Nagyon jó az ötleted a táblázat(ok)kal!!

Pannica:
Én már azt hittem,babázol.. :roll: De ne szomorkodj,egész biztosan kijön :D :D . Hát,biztos lehet valami abban,hogy ha többet görcsölgetsz,az alatt is tágulhatsz!

Rekanna:
Nagyon édesek vagytok,GRATULÁLOK!! :D :D

Timi:
Én is szeretnék villámszülésről olvasni!!! :D :D

Benkoka:
Nekem az AFP-vel vették le,de úgy tudom,bármikor le lehet venni..

Dorcacs:
Mikor voltunk a corában,már kint volt pár babakocsi.. Hát,élőben se jobbak,sőt.. Szerintem a fiam alatt egy hónapot se bírnának ki..

Bacilivi:
SZUPER!! Kezd belejönni a kinti életbe a Dalmi :D :D :D Tök jó,amikor már kialakul egy jó kis rendszer,és sokkal gödülékenyebb minden. Még aludni is lehet.. :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok!

Ha már ennyire kéritek akkor leírom, és mindenkinek hasonló szülést kívánok.

Szóval kezdem ott, hogy majdnem a végéig dolgoztam (szept. 15-ig), így nekem semmi sem volt még összepakolva, sőt vásárolni is alig vettünk vmit.
Október 8-án pénteken bementem a táppénzes papíromért, majd bevittem a munkahelyemre. Aztán vettem 7db szép új pamut bugyit, hátha úgy jön rám a szülés, hogy az összes a szennyesben van (mivel nagyobb méretekből nem vásároltam be), és bementem a patikába is megvenni ami a picurnak kell majd. Aztán haza.
Este nagy alvás, elaludtunk reggel 9-ig, amikor arra ébredtem, hogy tiszta víz mindenem, azt hittem bepisiltem... Majd mikor felállok, vmi megint csurog, majd minden lépésnél csurog, WC-be látom, hogy egy kicsit zavaros. Keltem a párom, elfolyt a magzatvíz...
Egy jó zuhany, bepakolás a táskába, majd öltözés és indulás a kórházba. Szerencsére pont ott volt az orvosom, mindjárt behívott megvizsgált, valójában magzat víz, de semmi tágulás, semmi fájás.
Vizsgálat után az orvos azt mondta, hogy ne aggódjak, de lehet, hogy nem fog megindulni a szülés, és akkor 24 óra múlva neki kell beindítani, de a 24 órát megvárjuk, addig is az infúzió (fertőzések ellen, mivel a magzatvíz már nem védi a picit) után sétáljak a folyosón fel-alá, az segíthet.
Délután bejöttek anyuék és a párom 4 óra lehetett, még akkor sem volt semmi fájás, majd fél 5 körül egyszercsak vmi nagy fájdalom, (így még nem örültem fájdalomnak) ez az első jelem!!! 5 perc múlva egy újabb, kérdeztem anyut ez első ismétlésnek nem túl gyors? Pont akkor jött érdeklődni az orvosom, mondtam neki, hogy már talán lesz vmi, megvizsgált 2 ujjnyi tágulás (jött a borotva és a beöntés+ WC, s utánna olyan jól esett egy jó zuhany...)
Majd az orvos azt mondta még egy fél órát lehetek a párommal, majd irány a szülőszoba, addigra visszajön és megvizsgál. (párom nem akart bejönni és én nem is erőltettem a dolgot) ez lehetett úgy 6 körül.
Negyed 7 körül egyre erősebbek lettek a fájások és egyre sűrűbbek, így megpusziltam mindenkit, és bementem a szülőszobára, kaptam egy nagy gumilabdát, az nagyon jó volt, de már fél 7-kor tolófájások jöttek. Képzeljétek volt egy fájásom, ami nagyon fájt és egy kicsit felkiálltottam, és utánna mindenkitől bocsánatot kértem, persze kinevettek és megnyugtatott a szülésznő, hogy valószínű azért fájhat ennyire, mert túl gyorsan akar megszületni a picur, és nincs idő tágulásra. Szólt az orvosnak.
Felfeküdtem a szülőágyra, megvizsgált, és azt mondta szülünk...
3 nyomásra kint is volt a törpém, fél 8-kor már a cicin próbálkozott...
Jaj de jó volt, most is jó persze...
Most jut eszembe, hogy lesz ez kettővel???

Remélem minden ugyanilyen simán!!!

(A helyesírási hibákat kérlek nézzétek el, de ma nem vagyok a toppon!)

Kép
Kép
times
 
 


:D Sziasztok!!!!!!! :P

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei
 
 


Times: koszi, hat ez olyan szuperul hangzik! En most itt szugeralom magam, hogy nalunk is minden ilyen siman fog menni! (ha nem is ilyen gyorsan, mert hat azt azert nem tudom elhinni, hogy nekunk is ilyen szerencsenk lehet :D )

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Pénteken megyek az első ctg-re, már nagyon várom.
Egy héttel előbb kezdjük mert a dokim szerint hamarabb meglessz a bébi. :D :P

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei
 
 


Pénteken megyek az első CTG-re, már alig várom, 1 héttel hamarabb kezdjük mert a doki szerint hamarabb meg lessz a bébi.@>-;- :P

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei
 
 


Luisa
Nekem a vérnyomásom inkább alacsony (de még azt hiszem belefér), de mindig is az volt 100/50.

Nikky
Én 6 hétig ki sem bírnám, tövig rágnám a körmöm izgalmamban. Én 4 hetente járok, az első hét szuper fellegekben vagyok, a másik 3 hetet pörgetni tudnám.
Valószínű a kozmetikusom azért mondhatta, hogy nem lenne nagyon fájdalmas, mivel a lábam, hónom és a szemöldököm (igaz a szemöldököm csak igazíttatom) gyantázása nem fáj.

Fenix
A babás-mamás ötlet tényleg jó.
Tegnap elfelejtettem megírni: a fotód nagyon szuper, képzeld sajnos rólam nem készült, amikor a Gergőmet vártam, pont azon a hétvégén akartam, hogy átmegyek anyuékhoz és csinálnak egy fotót, mikor megszületett (15 nappal jött előbb a kis rosszcsontom)

Benkoka
Nekem az első vérvételkor nézték a Hepatitis-t.

Pannica
Előbb-utóbb ki fog bújni, csak már gondolom alig várod, hogy kezedbe vehesd és babusgasd!!!

Rekanna
Gratula, nagyon szép a kisasszony!!! Sok boldogságot és sok tejcit kívánunk!

Kép
Kép
times
 
 


Bocsi de az előbb nem ment el, le írtam mégegyszer és akkor már az előző is ott volt.:-/

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei
 
 


Lanyok anyukam az agyamra megy. Valtig azt hajtogatja, hogy marpedig a 9. honapban a szulest megelozoen nincsenek fajasok o mar csak tudja 3 gyereket szult.

Most nem akarok vitatkozni de akkor en mit erzek? Nem azt mondom, hogy faj nagyon, de azert van egy-ketto olyan gorcs, hogy felszisszenek. Most csak en vagyok ilyen nyamnyila, nyavajgos vagy o emlekszik rosszul? :?

Mindenesetre nem segit, hogy ugy allitja be mintha en lennek a hulye :roll: meg jo hogy nemi tavolsagra vagyunk egymastol...

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Sziasztok!

Pannica!
Pedig én már teljesen beleéltem magam, újságoltam is itthon, hogy valószínűleg megvan a következő baba is. De ami késik, nem múlik, ugye? Biztos nagyon jó még Neki ott bent!!!

Benkoka!
Nekem is az AFP-vel egyidőben nézték a hepatitist! Ja, és a védőnős mérleg nekem is többet mér. Múltkor indulás előtt álltam itthon rá, és mire a védőnőkhöz értem, "híztam" vagy 2 kilót!!!

Times!
Azt hiszem ez a történet kell most nekünk, sokkal jobban hangzik, mint néhány előző. De hát sajna ez nem kívánságműsor...

Rekanna!
Gyönyörű kislány Niki!!! Gratulálok! Főleg, hogy még jó baba is. Csak el ne "romoljon"! De biztos nem fog!!!
Azt néztem az első képen, hogy már otthon vagy, és nem tudtam mit keres ott egy kerekes-szék. Aztán láttam a kép alatt, hogy pár órásan készült a kép. De a bútorok mögötted, a magnó, meg a gyertyatartó valahogy olyan "otthonos", nem az a tipikus kórház-fíling!

Gyanixi!
5-re megyünk a dokihoz, előtte vásárolunk. Bár a férjem éjszakás, nem indulunk túl korán.
Úgyhogy aki a szegedi Corába megy, az hagyjon egy-két jó cuccot nekem is!!! :lol: :lol: :lol:

Barbimami!
Most informatikus-könyvtárosnak tanulok és 7-8. osztályos gyerekek olvasási szokásairól írom a szakdogát. Csak hát már régen el kellett volna kezdenem. De majd belehúzok!

Túl vagyok a gyantázáson, tesóm megcsinálta (szerencsére kozmetikus). Még majd egy kis igazítás és egy darabig jó lesz. :lol:

Na, abbahagyom, mert szerintem egy regényt írtam már!

Szép estét mindenkinek!

sch.judit
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a 4D-s UH-ról! Ime néhány kép!Remélem tetszik nektek!
Majd utána visszaolvaslak benneteket!


Kép A pici fiunk!

Kép A picurink grimaszol!

Kép Épp kostolgatja a pici kis kezét!

Kép Picurkánk kis pofija!



Majd még jövök!

Pussz mindenkinek!!
Vendég
 


Pannica

Nyugi, nekem maga az orvos mondta, hogy minden terhesség más. S lehet, hogy érzel vmit, lehet, hogy jelez a pici, hogy készülődik.
Különben is létezik olyan is, hogy jóslófályás NEM???

Dicemama
Ezek a 4D-s képek fantasztikusak, a 7. hónap végén a baby-d nagyon édi... Nem kívántad közben, hogy milyen jó lenne megsimogatni? Én is akarok ilyen fotókat...
Tuti hogy most én sem hagyom ki. Drágának drága, de már látom megéri!!!

Kép
Kép
times
 
 


Pannica:

Mindenki más és más. Attól,hogy az anyukád 3 gyerekkel nem érzett jóslófájásokat,neked még nyugodtan lehet,ebben én egyáltalán semmi kórosat nem látok. Sőt,még terhességenként is változó.. A lányommal SEMMI nem volt,még keményedés se. A fiammal már a 25. héttől keményedett a hasam időnként. Most meg már a 18-19. héten kezdődött.
Sőt,örülj neki,ha gyakorlatozik a méhed a szülésre. Van,aki már 2-4 ujjnyira tágulva megy szülni,mert voltak elő-fájásai..
Az a lényeg,hogy a TE szervezeted tudja,mi a legjobb,más meg tök mindegy,mit mond,vagy mi a véleménye. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


[img]
Sziasztok,
megjöttünk a dokitól. Blanka baba 2600-2800 g körüli, a méhszáj nem nyílt tovább, csak minimálisan. Jól van, a szívhang is jó. Görcsök azóta nem voltak. Megnéztük a szülőszobákat és teljesen meglepődtem milyen modern. Mindenhol állítható ágyak, szülőkerék, labdák (mindenféle), jakuzzi stb. Van külön előkészítő, ahol wc, zuhanyozó van. Szülés után bent lehet maradni. A kórház maga egyébként elég gáz, kb 100 ember tolongott a váróban (látogatók).

Remélem sikerült feltenni a pocakos képet, folyton hibát jelez.

Lilo[/img]

Kép
Kép
34372
 
 


Macsek:
Küldtem e-mailt! :D Ha minden igaz,elmentek a minták..remélem :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


36 hetes poci
Kép

Kép
Kép
34372
 
 


Rekanna, nagyon helyesek vagytok, rád hasonlít a kislány. Nagyon jó hallani, hogy minden úgy alakult, ahogy terveztétek, és van tejcsi is. Mégegyszer: Sok Boldogságot Nektek!

Times, köszi a történetet, kíváncsi vagyok, hogy az ikrekkel majd milyen lesz.? :lol:

Barbamami, nagyon ügyi vagy, köszi az infókat, ha kész az alkotásom, teszek fel képet.

Pannica, drukk ezerrel!

Bacilivi, de jó, látod, hogy milyen hamar beállt az alvás?

Luisa, szerintem ez a vérnyomás még a normál felső határa, de tényleg gondot okozhat 140 felett. Nincs ötletem, hogy hogyan lehet csökkenteni, mert nekem nagyon alacsony volt mindig is. Mindenesetre ne aggódj, csak próbáld figyelni. Ja igen a görcsökről azt mondta a doki, hogy csak a rendszeres fájások jelentik a szülés megindulását, ha folyamatosan görcsöl a pocak, az nem az.

Sch.Judit, én is szakdolgozatot írok, illetve írnék, ha még tudnék koncentrálni :oops:

Dicamama, nagyon édi a kis Bence!

Lilo

Kép
Kép
34372
 
 


Sziasztok!

Na végre visszaolvastalak benneteket!

Ancsa, Bacsbern!
Szépen gömbölyödik a pocakotok!
Ancsa-a kis rucik nagyon édesek!

Fenix!
Nagyon csini kismami vagy!

Barbamami!
Szőrtelenítést nálunk már apa csinálja mert már sajna egyedül nem tudnám megoldani!Egyébként és irigykedek hogy ennyire ügyessen átalakítod a dolgokat!

Benkoka!
Nekem is az AFP-vel vették le a hepatitist!

Pannica!
Akkor úgy néz ki még jól érzi magát odabenn!De azért kitartás és drukkolok hogy a napokban már a babócáddal legyél!

Rekanna!
Nagyon helyesek vagytok a kislánykáddal!
Mégegyszer gratula!

Times!
Örülök hogy leírtad a szüléstörténeted!Nagyon szerencsés vagy!
Szerintem mindegyikünk ilyen gyors szülésről álmodozik!
Egyébként már nagyon nagyon várom hogy meglegyen a picur!!!
Nagyon türelmetlen vagyok!!De nagyon jó volt újra látni és tudni hogy nincs semmi gond!


Egyébként a doki mondta hogy 1héttel nagyobba koránál!De mindene megvan.A súlyát 1470gr-ra becsülték!Már most jó nagy és a picur tiszta apja!


Bocsi ha hosszú lett!
Pussz mindenkinek!
Vendég
 


Hát igen az első babym gyorsan és ügyesen jött a világra, remélem, hogy az ikrekkel is hasonlóan fog történni, és nem császárral kell majd világra jönniük.

Kép
Kép
times
 
 


Jo reggelt!

Pannica: +1 fő?

Bocsi tobbiek, nem tudok reagalni ratok, tiszta nyugos vagyok. Tegnap este kezdte a kicsi a koldokomet kifele forditani. Tudom, hogy nem igy van, de latom lelki szemeim elott, ahogy bungyurgeti, hogy neki nem kell, dudorodjon most mar kifele! :roll:
Szoval tok erzekeny a hasam :cry:
Vigasztaljatok, nektek is az :?:

Kép
Kép
-macsek-
 
 


Hello Lányok!

Remélem Mindenki jól van!

Pannica: gondolok Rátok! Meg van, hogy kinek küldesz SMS-t?

Rakok fel képet az 1 hetes Vackorról... Kép Kép Kép Kép Kép

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?