sziasztok!
olvstam a pöttyös gondokat, nálunk szerencsére nem volt ilyen gáborral boni is "csak "bárányhimlos volt, mikor máskor..mikor épp a 3.honapban voltam gáborral... Ehhez sajna nemt udok hozzászolni, de a szájpenésszel nagoyn sokáig küzdöttünk, már kezdtem félni h esetleg gond lesz belöle, mivel ugy nézett ki h tovább terjedt, probáltunk mindent szegény gyerek olyan lila volt..
probálok közben visszaolvasni és irni..
Klmaria!
A banán tök jo, Gábor is szereti most vettem neki mert kiharcolta a boltba mikor meglátta. (amguy is szoktam venn i ám...) de Boni pl nincs oda érte.
IRtad már nem emlékszem mivel kapcsolatban h majd kinövi a gyerek..hát én ebben nem hizsek nekem is mondtak ezt azt h majd ekkor meg akkor és minden elhuzodott vagy épp nemnötte még ki..de persze minden gyerek más és más...
A fogával ö is nagyon megszenvedett, most 12 van neki, és ug ynézet mjöna többi.
Ma amguy is rossz napja van, állandoan nyügös, sirdogál, álmos..nem tudom de tuti ez az idöjárás sem tesz jot neki(k).
Ichtus!
örülök h beszéltünk, remélem még fogunk is. akár konferenciabeszégetés?
Mano83!
olvastam h katona van a családotokba, hát én i katonáéknál dolgoztam anno, de csak civilként, viszont oda azt hiszem visszamennék..de nem hiszem h lenne rá esély..családod merre felé dolgozik honvdéségen belül?
Láttam a kádas képet is szülöszobárol, én pont ilyen kádban szültem. örülök h már ilyen lehetöségek vannak akorházban, amikor még én szültem, rémesen nézett ki a korház az akkori apá szülöben szültem..nem felejtem el milyenátjáro ház volt, ráadásul 9en álltak körbe..
Myvpien fent vagy?
Naccempilla!
Gábor is ilyen volt nekem, hol sokat aludt, 2-3sor másfél két orákat, hol meg keveskét, egy ideje meg már csak egyszer alszik.. a legnagyobb gond ezzel kapcsolatban h mostanában rászokott akésöi alvásra..
Csanomano!
a fiam még kb 3szor cicizik alvásokhoz, de van h még napközben is igényli..hát nem tudom h majd magátolszokik le vagy kénytelen leszek mikor már ovis lesz.de én nagoyn szivesen szoptatok, olyan felemelö boldogito érzés...
kékfény: hát borzalmas volt látnom mikor 4naposan bekerült az inkubátorba egyedül más gyerek sem volt ott, a szivem megszakadt, ott letakarva a szeme, egy pici pelusban..törékenynek tünt..most szerencsére megusztuk..
Thenus!
egyetértek veled én se hagytam sirni öket, és nem is hizsem h ettöl el lennének kényeztetve. mindig van oka annak ha sir egy gyerek, csak meg kellfejteni hmi az..néha a cici jött be vigaszként, néha séta, ringatás.. De vannak olyan babák is akik sokkal jobban igénylik a szeretet, a törödést, többször szreetnének kézben lenni..
boni nekem is nagyon késön érö volt..7hosan fordult meg, 8hosan ült fel, 9hosan állt fel, és 13 hos volt mikor elindult, kibujt a foga,és el kezdett beszélni.
a fiam még most is csak 4-5 szot mond, 14 hosan indult el, a foga viszont korán jött ki. De ö is fél évesen fordult meg, és 9 hosan ült fel.
Most megyek, ha kihagytam valakit bocsánat..igyekszem potolni!
puszi