Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, Éva, már akartam sms-t is írni Neked! Igen, elég magas a hőm! De tudod, már azon gondolkodom, talán attól van, hogy elmentem szoliba. Mert azt hittem pénteken, hogy végül megjön, és befeküdtem. De a szoli nem hinném, hogy így megemeli a testhőmérsékletet. Egyszerűen hülye vagyok, már lassan magamba beszélem a babát! Jaj, bár így volna! Őszintén, nagyon-nagyon remélem, de igyekszem reális és higgadt maradni!

És nem kell bocsánatot kérni, hogy itt vagy, nagyon-nagyon szívesen látunk!!! Gyere közénk többet! :)

KépKép
titi_27
 
 


:oops: :oops: :oops:
Szégyellem magam amiért nem jöttem eddig, bocsi lányok!
Az elmúlt hetekben azt hiszem átestem valamiféle szülés utáni depresszión.Iszonyú volt.Most már úgy érzem, hogy múlik, vagy elmúlt(?).Nekem sose volt ilyen bajom, és ezért nagyon letaglózott.
Hülye rémképzeteim voltak, különböző halálos betegségeket vonultattam fel magam előtt és meg voltam győződve róla hogy beteg vagyok.
Nem bírtam egyedül maradni a házban, úgyhogy volt egy pár nap amikor egész nap kint sétáltam a gyerekkel az utcán, csak etetni jöttem haza.Egész addig kint keringtem amíg a férjem haza nem jött.
Aztán egy hétig minden nap itt voltak anyósomék, hogy ne legyek egyedül.Állandóan féltem.
Nem tudom nektek volt-e már ilyen?Nagyon nehéz úrrá lenni rajta.
Valamit biztos nem jól csináltam, vagy nem jó úton haladtam eddig, úgyhogy újra elkezdtem meditálni.
Igyekszem lefoglalni magam mindenféle hobbival, még a dobozkészítést is megpróbálom:)Majd Kodától tanácsot kérek, ha elakadok.Díszítem a gyerekszobát, majd csinálok fotókat nektek.
A kisfiú jól van hál istennek.Nagyon aranyos, sokat mosolyog, hízik, már 6,30kg.Határozottan nyúl a dolgokért, sokat dumál.
8-án lesz 4 hónapos, sajnos a tejcsi nem elég neki így pótolni kell, de ez legyen a legnagyobb gondunk:)

Egyenlőre ennyi.Most olvaslak Titeket, hogy miről maradtam le?

rimar
rimar
 
 


Kép Kép Kép

Mostanában így nézünk ki :)

rimar
rimar
 
 

 
 

Jó reggelt lányok!

Jucikám, olyan drága vagy!!! Igen, hát a remény meg van még, de a barnázás miatt azért várható, hogy megjön. (Olyan jó látni a babás görbéd!!! :))

Ma reggelre 1 tizeddel mértem kevesebbet, mint tegnap, úgyhogy talán elindul süllyedni a hőm. Azért ez nem túlságosan normális, hogy 4 napig csak barnázom a megjötelel előtt. Már alig várom, hogy hívjam a dokimat! Úgy dél körül fogok próbálozni.

Rimaaaaaar!!! Jaj, de nagyon örülök, hogy végre jöttél közénk!!! Már nagyon-nagyon hiányoltunk! Gondolom, mennyire elfoglal a kicsi, de tessék minket is beleilleszteni a napirendbe!!! Hátha így legalább ki is tudod beszélni a problémákat a lányokkal. Szegénykém, remélem, túl vagy a nehezén, valahogy tényleg próbáld meg elfoglalni magad. Nem szoktál festeni? Vagy talán valami más igazán kikapcsoló hobbi kellene, mint ez a dobozkészítés, amit nagyon jó ötletnek tartok. Kár, hogy tél van, nem lehet kint kertészkedni, már én is nagyon várom, az biztosan jó lesz Neked! Amíg a piruc alszik, addig Te is kint tevékenykedhetsz mellette!
Vigyázz magadra, és kitartás!!!

KépKép
titi_27
 
 


Kép

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Rimar!

De jó,hogy jelentkeztél!Biztos nehéz lehetett,de az a lényeg,hogy túl vagy rajta.Szerintem mindenkit elér szülés után egy ilyen hullámvölgy,csak mivel különbözőek vagyunk,másképp dolgozzuk fel.A tejcsin ne aggódj,az a fontos,hogy kapott a picifiú anyatejet is.4 hónap után már mi is próbálkoztunk gyümölccsel és egyebekkel.A tápszert elfogadja?Eleinte Emma válogatott,de ma már megeszi.Bár a rendes kaját jobban szereti.

Titi!

Nagyon izgulok,hogy mi lesz veled(veletek)!

Lányok!

Nektek milyen lánynevek tetszenek?Egyszerűen nem jutunk dűlőre a választással!

Mona
monaszisza
 
 


Lányok, képzeljétek, szerda este 1/4 7-re kaptam időpontot ahhoz a dokihoz, akinél szültem. Azt mondja, megvizsgál. Bár, hogy mit fog megvizsgálni, azt nem tudom, de akkor legalább meg tudjuk beszélni az esetleges hormonvizsgálatot is. Biztos vagyok benne, hogy pont akkor fog dőlni belőlem a vér, úgyhogy vizsgálni, nem tudom, hogy fog! Bár már lassan a rendes mensinek is örülnék, mert ez a bizonytalanság a sírba visz!

KépKép
titi_27
 
 


Mona, én oda vagyok a Kittiért, tetszik az Adrienn, a Vivienn, a Tímea, a Rita, a Beatrix ... de a mi kislányunk Alexandra lett volna...

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Titi!
Nagyon örülök, hogy van időpontod! Ugye este írsz még nekünk? Nagyon jó, hogy elébe mégy a dolgoknak!

Rimar:)
Örülök, hogy jobban vagy! Nehéz lehetett ez az időszak....... de a nagyfiú édes tündérke:)
Pont dobozolok, úgyhogy ha van kérdés, csak bátran! Itt van a hobby oldalam, bár már lehet, hogy láttad. Nagyon régi, de rajta van a dobozkészítés technikája. Dobozok készítése képeken címszó alatt:
http://www.gportal.hu/portal/kodda/

Ági:)
Én is ugyan azt szedtem, mint Juci:) Látod, nem akarok én rosszat neked! Csak én magnézium citrátnak hívom szép magyarosan, de úgy kell leírni, ahogy Juci írta:) Látod, ő is min. 1000 mg (2x500 mg)magnéziumot szedett!

Én most voltam tanácsadáson. Megint gyors volt a baba szíve, de már a tanácsadó orvos se ijedt meg, tudta, hogy én is ideges vagyok. Az én pulzusom 125 volt.....nyugtató teát ajánlott, azt mondta nagyon görcsös, feszült vagyok, ennek az eredménye a gyors babaszívhang. De most legalább normális volt.
A dokimat is hívtam, ő is mondta, ne nyugtalankodjak a szívhang miatt, rendben van minden.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok

Rimar,
de jó, hogy jelentkeztél! Nem egyszerű időszakon vagy túl! Vigyázz magadra, és gyere hozzánk! Esetleg kiirhatnád nekünk magadból a bajokat, hátha az is segítene!!!
Olyan gyönyörű a kicsi fiad! :)

Koda, Juci,
Köszönöm a magnézium javaslatokat. Honap veszek mindenképp magamnak! A doki nem irt vissza, de rájöttem, hogy nem is fog tudni, mert tanulmányi szabin van, külföldön, most vizsgázik... :( Helyettesítő dokija van, de azt meg nem hivom, inkább veszek ilyen magnéziumot! :D

Titim,
annyira szorítok! Az az egy tized tényleg semmi! Mérted most délután??? Hogy állsz? MInden másnap tesztelsz?? :D Nem semmi vagy! :)

Koda,
nem is gondoltam, hogy a babára ennyire kihat az idegeskedés! Nyugtató teát szerintem csak akkor igyál, amikor tényleg szükséged van, rá, nehogy aztán meg az ne tegyen jót!!!

Sziszike,
elküldöd nekem az új lakásotok weboldalát??? Annyira szeretném megnézni!

Amugy az ortopédián semmi nem volt végül!
Rövidebb a kelleténél az achillese, ezért sarokemelőt kapott, és a rossz testtartás miatt gondoltuk (a doktornő is), hogy esetleg gerincferdülése van, de szerencsére semmi!!! :)
Úgyhogy kicsit most nyugodtabb vagyok! :D

megyek, mert Vivi nyaggat, apa meg mindjárt indul dolgozni... :(

puszi mindenkinek,
Ági
csné
 
 


Jaj, Ági, igen, szégyenlem is magam a tesztekért, de csak azért van, mert megvettem egy duplát a Rossmannban, és ugyebár ha nekem itthon van... de persze, hogy negatív lett.

A hőmet még nem mértem, de érzem, hogy magas. Viszont már volt vér is ami jött, úgyhogy tuti mensi lesz, már csak az a kérdés, hogy mikor óhajt végre megjönni?! Mindenféleképpen jól fog jönni ez a dokilátogatás!

Lányok, úgy szeretlek benneteket! Annyira jól esik, hogy így próbáljátok tartani bennem a lelket. Én meg önző módon most magammal foglalkozom a legtöbbet. :(

Koda, már megint magasabb volt a szívverése?! Tényleg ilyen ideges vagy mindig? Mondjuk én is. Minden felhúzom magam. Ha láttál volna tegnapelőtt amikor a cigi miatt üvöltöttem a párommal! De már lehiggadtam. Minden második másodpercben rájövök, hogy nem szabad hergelnünk és stresszelnünk magunkat. Ráadásul neked duplán sem, a kisemberke miatt! De nagyon nehéz, igaz? Ha az embernek van egy alaptermészete, azt nagyon nehéz bárhogyan is megváltoztatni.

Juci, Rimar, annyira, de annyira szeretem a fotóitokat nézegetni! Tudod, mindig ezek adnak erőt ahhoz, hogy tovább menjek! Ha Ti nem lennétek...

Virágom, Virágom!!! Merre járunk???!!! Tessék visszatalálni közénk újra!!!

KépKép
titi_27
 
 


jaj, Titim! :(
Neeee mááááár!! :cry:
...bár Te régóta a jövö hónapot mondogatod! De én mégis annyira reménykedtem...
Kiváncsi leszek a holnapi hődre! Gyere reggel!
csné
 
 


Ági, mindenképp jövök reggel, de még este is itt leszek, ugyanis SZERDÁIG VAN ITTHON NEKEM IS NETEM!!! Saját géppel, külön nettel ahogyan kell :) Úgyhogy itt vagyok most ám veletek, közben főzök, meg majd fürödni fogok, ja és persze rohangálok a wc-re folyton nézegetni a fejleményeket.

Amúgy én tényleg a következő hónapra számítok, de akkor nagyon!!! De muszáj is tovább gondolkodni, nem itt feladni, amikor megjön... :( Csak ne legyen hormonális problémám. :(

KépKép
titi_27
 
 


Drága vagy Jucikám!!!

Hát, lányok, a hőm szépen kúszik visszafelé, úgyhogy tutira megjön, csak már azt nem tudom, mikor. Most megint semmi! Alig várom már, hogy mehessek dokihoz, nem értem, mi ez a már 5. napja tartó valami.

Kép

Amúgy egész jól vagyok, csak ez a bizonytalanság őrjít meg, hogy rendben van-e bennem minden. Na, de hamarosan kiderül, és jön a várva várt hónapom!!! Lányok, nekem minden bizodalmam a februárban van!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok lányok!
Sajna most sem tudok annyit írni mint amennyit szeretnék, de majd később megpróbálom.
Most aludt el egy órája Bazsó és mindjárt ébresztenem kell, mert megyünk szurira 2-re.
Reggel 7 óta nem volt hajlandó elaludni.Most meg már készülnöm kell.Aztán lehet, hogy elszaladunk miskolcra, ha a hugom vigyáz picurra délután.Futópadot akarok venni és a párom ott talált olcsón.Majd meglátjuk.
Na megyek muszáj öltöznöm mert a végén még rám kell várni és azt a párom nem szereti.

rimar
rimar
 
 


Sziasztok!

Bocsi lányok , hogy most én sem jövök gyakrabban, de most szokja Dávid az ovit és nem megy minden olyan simán mint ahogy én elképzeltem. Hisztizik vergődik amikor ott vagyok ki akar jönni hozzám, ha elmegyek akkor is még vagy fél órát nyafog. Utánna egészen jól elvan azt mondják az óvónénik. Nem sír, csak kérdezgetti mikor jövök. Délelőttönkén ezért nem vagyok.
Tegnap még a 3 éves oltást is megkapta, hogy teljes legyen a nap. Ma fájlalja a szuri helyét és mindig gyógyikenőcsöt kell rá kenni.
Mindjárt itt van Eszter aki Áront tornáztatja. Nem uncsizok.

Titi
Remélem minden jól alakul akár megjön akár nem. Nagyon kíváncsi vagyok mit mond a doki. Mindenképpen gyere addig is és számolj be a fejleményekről.

Rimar
Sajnálom, hogy ilyen dolgokon kellet keresztül menned. Remélhetőleg nem lesz többet ilyen. Nagyon jó, hogy sikerült rajta túllépned. Gyere gyakrabban, ha valami baj van megpróbálunk segíteni,és jobb kedvre derítünk.
Bazsi szép nagy lett. Nagyon jók a képek. :)
Ha sikerül akkor jó vásárlást!

Csné
Remélem sikerült beszerezni azt a Mg bogyót amit Koda és Juci írt.
Pihenj sokat és ne idegeskedj, ne rohangálj annyit.
:) :wink:

Koda
Örülök, hogy minden rendben van a pocaklakóval. Tessék sokat pihizni és nem idegeskedni. Ja egyébként a te picurkádnak gyártottál már valamit? Mindenkit ellátsz szép dolgokkal nehogy saját magatokat kifelejtsd. :lol:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Koda, neked szeretnék írni! Tudom, hogy olvasod a másik topikot is :lol: , de biztos ami biztos!
Szeretnélek megdicsérni a ruha miatt, gyönyörű lett! Ha már tudnám, hogy kislányom lesz, akkor meg is venném tőled. Minden nap megnézem, annyira tetszik. A kisfiamnak is volt rendes keresztelője, és a másik babámnak is lesz, és ha kislány lenne ennél szebb ruhácskát el se tudnék neki képzelni!
Vendég
 


Sziasztok!!

Ma végre megszületett a születéstörténete Bencének.:)

Válaszok:
párod teljesen egyedül csinál mindent? -igen!
Meg is becsülöm, nagyon kreatív a drágám.
Mikor költözhettek az új házba? -remélem jövőhét vége felé már.
És mi lesz a régivel? -olyanunk nem volt..vagyis eddig albérlet volt.
Kiadták másnak.
Jól vagytok a szülőkkel együtt? -meg vagyunk, én szüleimnél vagyunk, de így se könnyű...kibírjuk.
Gondolom így most kicsit könnyebb, mert van segítséged!
-Van segítségem , igen aranyosak is..imádjak a kicsiket!
Apu sokat van velünk ...ő vállalkozó-megteheti.:)

A nagyok hogy vannak vele? Sokat nyúzzák?
-igen, illetve csak próbálják, egyik szemem mindig a kicsin kell lenni.
Bár nagyon szeretik, néha túlzásba vinnék.

Szeretem énis intézni ezeket a költözéses dolgokat.
Párom tesója és apu, illetve apósom is lehet jön még, ők cipekednek és fogok pakolgatni, majd.


Hozol majd képeket a babókról?
-hamarosan, talán, amjd holnap.

http://www.krifin.hu/krifin.php?ok&kat1 ... =52&akt=52
itt vannak a képek a házunkról, milyen lesz..16os/130os lesz a mi fajtánk.

Bence születése:
1170190407.52.doc

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziszi, elolvastam a történeted! Hát, a dokid tényleg nagy csalódás! Publikus, hogy hol szültél? Én már nem emlékszem, bevallom őszintén... :(
Hogy egy 5 kg-s babát ilyen simán megszülni?! Ügyes vagy, és még nem is vágtak?! Atya ég!!!

A házatokat meg akartam nézni, de nem jöttek be a képek. :(

Rimar, semmi baj, majd jösz, amikor tudsz! Hogy viselte Bazsó a szurit?

Bufo, gondolom, idő kell, míg megszokja Dávidka az ovit. De biztosan csak néhány nap szükséges hozzá.

Lányok, nekem még teljesen most sem jött meg! Biztos holnapra fog, mikor megyek a dokihoz! :) Kíváncsian várom a reggelt!

Jó éjszakát lányok, reggel jövök a tönkrement görbémmel! :(

KépKép
titi_27
 
 


Eszter, remélem, ide is benézel! Remélem, nem betegszel ám le! Ugye nem lettél rosszabbul?! Sokat gondolok ám Rád!!!

Virág, olyan jó, hogy előkerültél!!! Remélem, ide is benézel.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Uzsokiban szültem.

Csatolom még1* javítva a történetet...tegnap este még az elírásokat is kijavítottam.

1170226581.1.doc

Sziszike.

U.I.:később írok még nektek.

Kép
sziszike1000
 
 


Most olvastam végig és még mindig találtam benne hibákat, bocsi, de már nekem ezis nagy szó, hogy sikerült összehoznom a kicsik mellett.

A házról 7végén csinálunk képeket és csatolom, majd.
Élőben egész más..alig várom, hogy beköltözhessünk.

Hétfőn levágattam a hajamat, majd erről és a babáról is rakok fel képeket este.

Puszi: Sziszike.
sziszike1000
 
 


Sziszike!

Olvastam a történeted!Én annyira meghatódtam,most itt könnyezek a klaviatúra felett.Örülök,hogy minden ilyen könnyen ment.Gondolom,mekkorát csalódhattál a dokiban!Csoda,hogy egyáltalán van aki hozzá jár!Nem tudom,hogy lehet valaki ennyire bunkó egy szülő nővel szemben.Még jó,hogy a szülésznőre számíthattál!
Sok örömet kívánok nektek! :D

Én tegnap voltam dokinál.A kis nokedlivel minden rendben,szépen,egyenletesen vert a pici szíve.Ami nem túl jó,hogy a méhszáj kicsit megrövidült,2100 lett az eredmény.A doki azt mondta pihenjek,mert nem lenne túl szerencsés,ha romlana az érték.Persze ezt nem tehetem meg egy 8 hónapos baba mellett,akit még sokszor cipelgetni kell,stb...

Titi!

Nálad mi újság?

Mona
monaszisza
 
 


Köszi.

A dokim szülés után sem látogatott meg 1* sem, míg mindenkihez bement a dokija, engem vhogy elfelejtett, egészen az utolsó napig, amikor közölte"reggel megvizsgál"..gondolkoztam mit is akar vizsgálni???
nem vágtak, s igaz nagy babót szültem, de ez eddig sem érdekelte..első napokban kellett volna a pocimat figyelnie sztem, hogy rendesen megy-e vissza a méhem és megkérdezhette volna nem vérzek-e nagyon. a többiek dokijától több törődést kaptam, mint az enyémtől egész idő alatt.
Szóval csalódás az egész, úgy ahogy van!

A doki még ezek után kihív "megvizsgálni" vagyis várja mit adok neki.:(
sziszike1000
 
 


Sziszike!

Nagyon köszönöm,hogy megosztottad velünk a szülésedet egyszerűen csodálatos lehetett ilyen természetesen megszülni egy ekkora babát.Még szerencse,hogy ez a hülye doki nem zökkentett ki abból a békés boldog lelkiállapotból,amiben voltál.Remélem a hálapénzt is hiába várta.Az előző szülésnél gondolom nem így viselkedett.Ez annyira elkeserítő!

Én beteg vagyok,fáj a torkom és alig bírok nyelni.Ez nagyon nem hiányzott.Aggódok nagyon a baba miatt.

Rimar!

De jó,hogy jelentkeztél.Én is sokat gondoltam rád,hogy valyon mi lehet veled.Biztosan nehéz lehetett leküzdeni ezt a depis lelkiállapotot,de a lényeg,hogy sikerült.Szerintem ilyen,vagy ehhez hasonló érzések néha mindenkit a hatalmukba kerítenek,csak az a lényeg,hogy ne állandósuljon.

Koda!

Az a ruha álomszép.Nagyon ügyes vagy!Milyen érzésekkel várod a szülést? Van amitől tartassz?

Én úgy félek,hogy nem leszek képes megszülni a babát! :oops:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Lányok, ne haragudjatok, de képtelen vagyok bármit is írni, ugyanis meghalt a nagymamám ma reggel. Valószínűleg este azért jelentkezem a doki után, de utána hétfőig nem leszek, pénteken lesz a temetés.

Nagyon kivagyok, apukám vele élt, most egyedül maradt.

KépKép
titi_27
 
 


Jajj szegénykém!

Részvétem.Azt hiszem most elég sok jut neked a rosszból.Annyira sajnállak.Azért a doki után feltétlen gyere.Gondolatban veled vagyok! :cry:

Kép

Kép
anubias
 
 


szia titi!nagyon sajnálom öszinte részvétem! :cry: :cry:

doki után várlak!puszi

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Titi
Nagyon sajnálom, őszinte részvétem! Nem kegyes veled a sors mostanában. :cry:
Ha tudsz a doki után gyere. Remélemélhetőleg jó hírrel jössz.
Gondolok rád! Kitartást!

Sziszi
Hú nem semmi dokid van. :cry: :roll: Még volt mersze privát vizsgálatot kérni hogy hátha adsz neki valamit.
Az előző szülések alkalmával gondolom nem így viselkedett. A lényeg az, hogy minden simán ment és összességében nem tudta elrontani az élményt, ahogy a szavaidból kivettem.
Várjuk a képeket nagyon! :)
A helyesírás miatt ne aggaszd magad nekem sem mindig sikerül visszaolvasni amit írtam, így néha nálam is vannak hibák.

Eszter
Jobbulást neked, remélhetőleg hamar rendbe jössz.
Pihenj amikor csak tudsz. Sajnos most nem sok mindent vehetsz be, hogy gyorsan túllegyél ezen a nyavaján.
A szüléstől ne tarts egyszer már ment, most miért ne sikerülne. Még odébb van az inkább élvezd a pocakosságot, ráérsz izgulni. :) :oops:

Virág
Mi a helyzet nagyon eltüntél megint?
Tessék gyakrabban jönni, nem búslakodni otthon egyedül. Tudom most nem tudsz beszámolni arról, hogy szorgosan próbálkoztok stb... De sok másról is beszéltél régen is.
Hiányoznak a jó kajás írásaid. Olyan sok fini dolgot szoktál készíteni, most meg nem írsz.

Csajok egész jól ment ma az ovi. Nem volt sírás kaptam puszit és ment is be játszani. Ebéd után ugyan legörbülő szájjal fogadott, de csak kb 1 percig és akkor sem sírt. Az óvónéni megdícsérte, hogy jó fiú volt és nem kellet nyugtatni szépen játszott nem hiányolt. Most nagyon örülök ennek.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Bufo!

Nagyon jó,hogy így szokja a kisfiad az ovt.nekem az már nem volt gond,mert ő másfél évesesn ment a bölcsibe.De akkor is volt beszoktatás.Köszi a biztatást,de sajnos pont azért van ez bennem,mert elsőre nem ment.Amíg csak készültem a babára,mindíg az volt bennem,hogy most majd átélhetem amit akkor is kellett volna és egy szülőszéken szeretnék szülni beavatkozás nélkül.Most viszont,hogy itt a baba a hasamban egyre elevenebb emlék kisfiam születése és egyre jobban tudom,hogy ő ott akkor sokkal nagyobb károsodást is szenvedhetett volna,vagy el is veszíthettem volna.Ez a félelem,hogy nem leszek képes nagyon erős.Nem merem mondani a dokinak ,mert félek bolondnak fog tartani.De Bálintka csodával határos módon lett egészséges,és az,hogy 28 óra embertelen kínlódás után kirángatták belőlem vákummal,miközben paszírozták a hasam és nekem még tolófájásom sem volt soha,az egyre félelmetesebb.A méhszájamat pedig 18 évesesn műtötték,így szinte egyálztalán nem tágult.De hát tudjátok a szüléssztorimat. :cry: Talán nagyon gyáván hangzik,de egy időzített császárt tudnék elképzelni.Nem a fájdalomtól,hanem a kockázattól rettegek. :cry:

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Juci!

Hol a Dudi vonalzója?

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok Lányok!
Nagyon olvaslak Titeket! Az egész topikot az elejétől átolvastam már.
Most Eszter miatt néztem be.Bocs :oops:
Eszter!
Ez el fog múlni! Mármint a félelem. Nekem a terhesség elején mindig iszonyúan erősen jött a félelem a szüléstől. Nem a fájdalomtól, hanem a baba károsodásától. Ha mégse múlik akkor azt érdemes elmondani az orvosnak. Még egy: A programozott császár sokkal veszélyesebb a babára nézve is, mint a spontán szűlés! Fel lehet egy szülésre készülni hidd el!

Éva

Kép
balimama
 
 


Szia Titi!
Csak pár sor erejéig....

Nagymamád miatt őszinte részvétem.
Most apukádnak is, biztosan nehéz..mi lesz vele..:(

Megértem a fájdalmadat, átéltem énis hasonlót.

Este, majd írj.

Puszi.
sziszike1000
 
 


Bocsi lányok, csak nagyon kivagyok! Készülünk holnapra, megyünk apához. Pénteken lesz a temetés, és vasárnap jövünk vissza.

A dokitól kaptam beutalót vérvételre, hormonvizsgálatra hétfő reggel 8-ra. Úgy beszéltük, hogyha minden rendben van, és 4 cikluson belül mégsem jön össze a baba, aztán visszamegyek hozzá, és valami gyógyszert kapok, ami segít majd a teherbe esésnél. Gondolom clostyra gondolhat?! Majd kiderül. Reméljük, azért nem kerül sor erre!

Ne haragudjatok, gondolatban itt vagyok veletek, de nem vagyok képes semmire. Nagyon magam alatt vagyok. Sajnos apukámmal nem tudom még mindig, mi lesz.

Sziszi, nálatok mi volt a helyzet?

Puszillak benneteket lányok, hétfőn igyekszem jelentkezni!!!

KépKép
titi_27
 
 


Titi

Már tegnap bekukkantottam este, hogy mi újság veled, csak már írni nem volt időm.
Szomorkodj csak nyugodtan ez ilyenkor természetes.
A doki rendes, hogy ilyen hamar megnézi a hormonokat. Most mit állapított meg? Biztosan nincs baba,Uh- volt, megvizsgált?
Vagy ezekre már nem volt szükség mert rendesen megjött?
Jaj remélem megint erős tudsz enni. Sokat gondolok rád!
Nagyon várom, hogy hétfőn jelentkezz!
Sok puszi!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Itt vagyok még lányok, olvaslak benneteket, csak szinte élni sincs kedvem. Tudjátok, szomorú ezt így leírni, de a nagyi halála kevésbé visel meg, mint hogy apukám magára maradt. Nagyi volt mindene. Élt halt apukámért! Most egyedül maradt.
Nagyon meg van zakkanva, és félek, hogy maga alá csúszik. Sosem élt egyedül, valaki mindig egyengette az életét. Sajnos nem egy erős ember, bár bízom benne, hogy összekapja magát. Az ital rabja, és azt hiszem, ezután méginkább az lesz. Félek, hogy semmi nem fogja érdekelne, csak menni fognak a napok egymás után. Tudom, hogy rettentően magányos. Próbálom 2 hét múlva elcsalni hozzám egy hétre, akkor Dani úgyis elutazik. Tudom, hogy nem lesz könnyű az elkövetkező időszak, mert most én fogok vele annyit balettozni, mint a nagyikám, azelőtt anyukám. Mindent próbálok megtenni érte, gondolokom már rajta, hogy fogok rá mosni, vasalni, stb... de 300 km az sajnos nagy távolság! Próbálom majd noszogatni, hogy jöjjön el közénk többször, a párom családjával pedig megértetni, hogy az ital problémát jelent... ha így elfogadják, akkor boldog leszek, és igyekszem minél többet arra bírni apát, hogy látogasson meg bennünket.
Gondoltam, ezt megosztom veletek, hogy tudjátok, mi nyomja a lelkem, amelyre nem találok megoldást. Az életem feladni nem akarom azzal, hogy magam mellé veszem, hisz akkor nekem is sok problémám volna vele, ugyanis dühös vagyok a pia miatt. De magára sem akarom hagyni. Talán egy kicsit még zsúfoltabb időszak következik, havonta egyszer nem anyukámhoz fogok járni Miskolcra, hanem felváltva egyszer ide, egyszer oda, vagy még nem tudom... valahogy meg kell tudnom oldani. Most egyelőre úgy érzem, képtelen vagyok józanul gondolkodni. Valahol az apukám élete, nélküle nem tudok döntést hozni az életéről, és nem is akarok. Mégis az a késztetés van bennem, hogy nekem kell megoldanom az ő problémáját. Lányok!!! Azt hiszem, segítségre szorulok!!! Nagyon magam alatt vagyok, és tehetetlen!!! :(

Bufokám, a doki nem csinált UH-t, gondolom, hogy nincs baba, hisz próbál megjönni, meg leesett ugye a hőm is (bár ma nem mértem reggel, ami igen rég fordult elő).

Megyek lányok, van még mit csinálnom idebent, és 3 körül elkéreckedünk, utána indulunk apához! Küldjetek sok erőt kérlek szépen benneteket!!! Bár volna kisbabánk, az most mindenkinek nagy erőt adni, apukámnak is, volna miért élnie.

De Koda mondatát elmondtam neki! Koda, hálás vagyok a mondatodért!!! Hiszen ha egy élet elmegy, jön helyette a másik. Apának is azt mondtam, lehet, hogy a Jó Isten azért szólította magához, hogy tudja küldeni helyette a kicsikénket! És nagyi most majd onnan fentről terelgeti a picinket közénk! Lányok, ti hisztek az ilyenben?!

Ölellek benneteket!!!

KépKép
titi_27
 
 


Titi
Jaj ez nehéz ügy így a papáddal. Remélhetőleg nem fog elhatalmasodni rajta a bánat és még jobban az ital felé fordul. Sajnos hiába akarunk mi segíteni ha ők nem akarják. Nagyon nehéz időszak jön most neked tudom , mert én is végigcsináltam már ezt. Azzal a különbséggel, hogy mi egy városban laktunk. Nem tudok jó tanácsot adni cselekedj úgy ahogy a lelkiismereted kívánja. Egyre figyelj nagyon, hogy ez ne rontsa el a pároddal való kapcsolatodat. Tudom jót akarsz apuádnak, de a párod ne érezze azt, hogy ő kevésbé fontos.
Legyél nagyon erős szükséged lesz rá. Sokat gondolok rád!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Titi
Én hiszek abban amit Koda írt a babáról és a lélekről. Remélem ez minnél hamarabb be is következik. A nagyikád segíteni fog a ti kis kincseteknek leereszkedni azon a" tündérlétrán".
Még egyszer sok puszit és sok erőt küldök!

Benézek még, de most mennem kell Dávidért az oviba.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Végre van egy kis időm.
Gyorsan kezdem a jó hírrel: A picibabám 7.3 mm nagy és 6-7 hetes minden rendben vele normális szívrimusa van. Teljesen megnyugodtam.
Tegnap volt egy nagyon kínzó napom hányással kikövezve, de mára hála az égnek jobban vagyUNK.
Ennyit hamar rólunk.
Sokat nem tudok jönni, mert annyian vannak, ez a február meg ilyen is lesz, tele vagyok farsangi jelmez foglalással. Ne haragudjatok, majd azért jelentkezem közben. 27-én kell újra mennem. 8-án vérvétel, mert már van VÁRANDÓS KISKÖNYVEM. Jaj, lányok el se hiszem.

Titi: Sajnálom a nagyidat, Őszinte részvétem. Mi a helyzet azonkívül, sikerült talán a bébi?! Nagyon szorítok.

BAJTÁRS ESZTER ! Te hogy érzed magad? Ne aggódj én hétvégén voltam beteg, fájt a torkom még az ügyeleten is voltam, azt javasolták, hogy igyak hársfa teát mézzel és citrommal, és egyek sok gyümit kiwit, narancsot. Azóta márcsak náthás vagyok. De ez a hányinger mellett már elviselhető.

Ha tudok még jövök, de épp vannak megint, anyu meg elugrott haza.

Puszi mindenkinek:

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Titi!

A másik topicban is írtam,de ide is kell írnom pár sort.Olyan szépen és szépeket írtál,nagyon megható ám.Remélem meglesz a megoldás is.Én azért örültem volna,ha a dokid csinál Uh-ot. :evil:

Anita!

Azért ne dolgozz olyan sokat,maradjon időd pihizni is.Picit talán én is jobban vagyok már.Nekem szerencsére nincs hányingerem,csak álomkórom és farkasétvágyam.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok:)

Titi!
Gondolok rád!!!!!!!

Sziszike:)
nagyon jót nevettem a szüléstörténeten, mikor a nevet bediktáltátok :)
Az orvoson meg nem csodálkozok....én már annyi mindent láttam mostanában.....

Anita:)
Szuper hírek, nagyon örülök nektek!

Eszter!
kívánom, hogy találd meg a legjobb dokit! Tudod, hogy az elején én is így voltam. 12 hétig nem volt orvosm, azt se tudtam mit csináljak. Hála égnek én megtaláltam a nekem nagyon megfelelő dokit! Úgyhogy ne sajnáld az időt, pénzt rá. Látod, már most is milyen hülyeségeket írtak a papírodra.......
és hogy hogy érzek a szüléssel kapcsolatban? magától a szüléstől nem félek, felőlem bárhol kibújhat. csak egészséges legyen, engem ez foglalkoztat! A fájdalom meg ilyenek nem izgatnak:)
Torkod???????

Zsuzsa:)
Hogy megy az ovi? Ott alszik már? és ebédel? vagy még megy a szokatás?

Juci:)
Ez a Dudi olyan cuki:) Olyan kis értelemes szeme van:) Jó alvó? éjszak mikor kel fel? Szopizik még akkor?


Én tegnap voltam barcikán az orvosomnál. Ő volt az ügyeletes, így délután 6-kor kellett bemenni hozzá. Tök jó volt, nagy csend és nyugalom volt. A méhszájam 3110, kicsit ki vagyok nyílva, de ez így jó 35 hetesen. Pont olyan, amilyennek egy másodszor szülőnek kell lennie. Azt mondta, ez nagyon szép így:)
meghallgattta a szívhangot is. előszőr kézi szívhangvizsgálóval. Mondta, hogy ez tökéletes. De hogy biztosra menjünk, átvitt a szülőszobára és ott rákötöttek a CTG-re 20 perce. A kórház legjobb szülésznőjét is odahaívta, hogy két szem többet lát alapon nézzék a görbét. Azt mondták nincs itt semmi baj, jó a görbe. Végig mozgott a baba, így voltak kiugrások 180 körülire, de az rögtön vissza is ment 150-160ra. Azt mondták ennek így kell lenni, ez a jó. Ha épp nyugton volt Bence baba, (kb. pár másodpercig) akkor szépen 150-160 kürül volt a szívhang. Röhögtek is, hogy ennyi mozgást egy CTG alatt ritkán látnak :) Tehát ennek tükrében is jó lett.
Nagyon jó, hogy ilyen alapos az orvosom. Álmomban sem mertem gondolni, hogy bevisz a szülőszobára és néz szívhangot. Még itthon gondolkoztam rajta, hogy megkérem, hogy legalább egy kézi szívhangot csináljon, de hogy még a szülőszobai gépre is rákötött teljesen magától, kérés nélkül.......Hát örülök, hogy nála kötöttem ki!
Annyit mondott még, hogy a baba szépen be van fordulva, de egy kicsit nőnie kell még:) kb. 2,1 kg-ra saccolta most. Szerinte 2,8-3 kg körüli lesz mire megszületik. A szülésznő is mondta, hogy az épp elég nekem. Nem is érti, Marci hogy lett 3,3 kg és 53 cm:)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Anita
Nagyon örülök, hogy minden redben van veled és a kis pocaklakóval.
A hányás miatt nem irígykedem, de lehet, hogy jobb ha kijön mintha egész nap rosszul vagy. Én néha azt kívántam bárcsak hánynék egy jó nagyot és akkor utánna minden oké.
Vigyázz magadra, gyógyulgass és pihizz ha van időd!

Koda
Tényleg nagyon szuper és alapos orvost fogtál ki. Kíváncsi vagyok milyen lesz a szülés közben, de biztosan akkor is mindent maximálisan figyelni fog.Elhiszem ezért, hogy nem izgulsz.
Szerintem is teljesen jó ekkora méret amit jósolnak, ráér itt kint megnőni jó nagyra, és különben is te sem vagy egy díjbírkózó.

Dávid egészen jól viseli az ovit. Itthon legörbülő szájjal indulunk, de amikor ott vagyunk akkor közli, hogy ő megy játszani csak ígérjem meg ha mindent megeszik ebédre akkor legyek ott érte. Még nem alszik az oviban, mert du helyettesító óvónéni van és azt mondták akkor aludjon ott először amikor a mi óvónénink lesz velük így csak jövő héten kerül rá sor, remélem.

Eszter
Ne idegeskedj még bőven van időd rendes dokit találni. Látod Kodaának is sikerült.
Hogy vagy sikerült kicsit kikúrálnod a megfázást? Hányinger rosszullét továbbra sincs?

Megyek főzök valami ebédet ,meg takarítgatok egy kicsit, de még benézek.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, most Titinek írok csak, később jövök még...

Titi: Apukám anyukája meghallt rákban, ezt nagyon nehezen viselte a papám, eleinte látogattuk is-majd azt hittük minden rendben, de nem...rá egy évre meghallt...
Azóta mindig úgy gondolok rájuk, mint az őrző angyalaimra, nagyon szerettem őket.
Apu nagyon nehezen viselte, mai napig, úgy érzem nem engedte el őket...ő nem iszik és itt van neki anyu, de nincs jól. Belső örlődésű, ami a gyomrára és a szivére megy, szóval azóta mindig izgulok érte!
A másik oldalt is ismerem..anyukám szülei: nagymamám elment 5éve, elhagyta nagypapámat, mert elege lett belőle. Ő most új életet kezdett, van sok barátja, stb.
Viszont nagypapám egyedül van, anyu gondozza, hetente 4*jár át hozzá, tartja benne az erőt, de sajnos nagyon sokszor visszaesik, mostis iszik. Anyu meg fél tőle..nagyon rossz látni.:(
Én a gyerekek mellett tehetetlen vagyok, de hugom is hetente átjár, többet nem tudunk tenni érte, így is sokat panaszkodik és nagyon önző nagyon. Azt akarja anyu költözzön oda és, mintha neki ez a kötelessége lenne, pedig nem csak 1gyereke van. Ráadásul aput vágja folyamatosan, ha iszik, anyunak ez agyon fáj. Én meg nem tudok, hogy segíteni ezen.:(

Szóval nem tudom mi lenne a megoldás, de, ha magára hagyjátok lehet nem fog sokáig élni sztem, ha a közeletekbe költözne, örökké gondozhatnád esetleg és emelhetnéd..ami lehet egy bizonyos szintig a kötelessége a gyermeknek,de ne vigye túlzásba, mert a férjed a jelened az életed és a benned növekvő gyermek esetlegesen.

Puszi.
sziszike1000
 
 


Szavaztam!!! :wink:

Kép
sziszike1000
 
 


Juci
Egy szavazatot tőlem is bezsebeltetek. :D :wink:
Mi újság felétek? Mostanában nagyon csöndes vagy. :cry:
Gyere gyakrabban ha tudsz hiányoznak a regényeid. Az sem baj, ha nem írsz sokat csak kicsit. :roll: :wink:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Szavaztam!

Ti pedig kérlek drukkoljatok,hogy ababaám még egy 7 hónapig bent maradjon. :roll: Mert görcsölgetek,barnázgatok. :oops: :cry:

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Jucim,
Én is szavaztam, és ha lehet, mindennap fogok :D

Eszter,
Pihenj kérlek sokat és irj folyamatosan, hogy mi van veled! Nagyon fogok rád gondolni!
Orvost nem tudsz elérni???
csné
 
 


Juci!
Mi is szavaztunk és minden nap fogunk! Nem csak miattad, hanem őszintén!

Éva

Kép
balimama
 
 


Eszter
Jaj ne már! Nagyon szorítok, hogy ne legyen semmi baj. Orvost nem tudsz elérni? Tudom most nincs dokid, de ha bemégy a kórházba biztosan megnéznek.
Mindenképpen jelentkezz mi van veletek!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok lányok!

Őszintén leírom... először fordul elő ez velem, hogy még írni sincs kedvem. De annyira szeretlek benneteket, hogy megerőltetem magam. Elolvastalak benneteket, és rájöttem, hogy igenis tartozom nektek annyival, hogy bejelentkezem!

Szóval, délután jöttünk haza, túl vagyunk egyelőre az első meneten. Mert szerintem a neheze még csak most fog jönni. Kétségbe vagyok esve, nem tudom, mi hogyan lesz tovább. Apukám egyelőre magába roskadt és bezárkózott, szó szerint. Azt mondja, senkit nem akar beegedni, még a kaput is bezárta. Remélem, ez csak átmeneti lesz, mert én nagyon szeretném, ha járna társaságba, persze bárhová, csak ne a kocsmába. Nagyon félek a jövőtől, és imádkozom, hogy találjon végre maga mellé egy igazi társat, akivel minden könnyebben menne. Éjjel-nappal vele vagyok lélekben, remélem, ezt ő is érzi.

Nagyon félek tőle, nehogy mély depresszióba essen. Láttam rajta, hogy nagyon nehezen viseli, folyton sír, mégis azt mondja, ő csinálni fogja tovább nagyi munkáját, a kertet fogja ápolni, hogyha mi hazamegyünk meglátogatni őt, akkor jól érezzük magunkat. Azzal próbálom tartani benne a lelket, hogy a kisunokái számára fontos lesz a nagypapa, és a nagypapa kertje! Amit nagyon-nagyon szeretnék, hogyha tényleg így volna!

Lányok, a párom egyszerűen hihetetlen volt, bár csendesen, de végig mellettem állt, és ezzel annyira sokat segített! A keresztanyámmal pedig ha lehetett, akkor még közelebb kerültünk egymáshoz!

Szóval most várunk egy-két hónapot, meglátjuk hogyan viseli apa a magányt és az egyedüli léttel való felelősséget. Ha nem megy, még mindig van némi ötletem, remélem, azért azokat nem kell majd elővennem.

Úgyhogy totálisan kivagyok, szívem-lelkem romokban, a testemről ne is beszéljünk. Most már 4. napja alig ettem, apukámmal együtt egy falat sem megy le a torkunkon! Közben pedig tegnapra rendesen meg is jött.
Olyan fura! Képzeljétek, pont február 2-án jött meg!
Momo, ezt Te tudod, mit jelenthet... ha rászámoltok 9 hónapot, akkor az november 2. UH szerint 2006. november 2-re (mensi szerint október 28-ra) voltam kiírva tavaly!!! Kíváncsian várom ezt a hónapot! A párom fog most irányítani, már visszafelé mondta is a kocsiban, hogy akkor február 10-től 2 naponta amíg el nem utazik?! Lányok, én most még hőt sem fogok mérni szerintem, annyira kész vagyok. Lehet, hogy ez lesz az a várt "letojom" ciklus?! Kíváncsi vagyok rá. Ha nem történik velem valami csoda, akkor valószínűleg ugyanilyen búval bélelt leszek egy darabig. Elvileg apukám jön hozzám 19-én egy hétre, amit iszonyatosan várok. Sokkal nyugodtabb voltam, hogy a közelében tudhattam magam. Mindent megcsináltam lányok, kitakarítottam, kimostam. Nem is emlékszem, forgótárcsás mosógéppel mikor mostam utoljára... szóval testem, lelkem mínuszok mínuszám van, és nem tudom, mikor fogom tudni rendbe szedni őket. Szerintem csak akkor, ha apukám mellett lesz valaki, aki segítségével majd esetleg nyugalomban tudhatom őt. Addig nem fogok tudni napirendre térni efelett.

Lányok, kész regényt tudnék most írni a sanyarú életemről, de inkább nem teszem. Így is... ha meghallgattatok végig, köszönöm!!!

Jucikám, lehet ebből gyógyulni?! Csak úgy, hogyha ő maga nagyon akarja, igaz? Én attól félek, hiába mondja, hogy nem fog eljárni kocsmázni, nem fogja tudni megállni. Fene se bánja, csak fizessen ki mindent, és ne adóssodjon el. Meg persze ne menjen az egészsége rovására. Mert nem volna szabad innia. Most a gyógyszer szedését is abbahagyta, emiatt is be vagyok sz@rva!

Sziszi, az írásod után a hideg futkosott a hátamon. Most még jobban félek tőle, hogy el fogja vinni tőlem a Jó Isten, hogyha magára hagyom. De ennél többet nem tudok megtenni! Magamhoz nem vehetem, hisz egy életem van nekem is. Gyakrabban meg hogy járjak?! 250 km-re van tőlem!!! :( Annyira tehetetlennek érzem magam. Ha lenne rá keretünk, akkor legszívesebben ide Pestre költöztetném, hogy közelebb legyen, és gyakrabban tudjak menni. Vagy legalábbis Miskolcra!

Lányok, köszönöm, hogy mellettem álltatok gondolatban, egyáltalán, hogy vagytok nekem!!!

Ölellek benneteket!

KépKép
titi_27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: