Új privát üzeneted érkezett!

Gabus, én sem tudom, mi az a kisérő gyűrű. de azért nem metszem fel most emiatt bélrendszerem.
És én gabi után szabadon winklernek és hajósnak adok kb 7est, a többi gennyedzőfekély alaknak kb minusz 3at. És mamac után szabadon nálam is a humor számít. Nnnna. 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


George Clooney-ban is valahogy az a szép, hogy nem kifejezetten szép, no ezt jól megaszondtam...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


"gennyedzőfekély" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cool nálad a humor számít??? nem mondod :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 

 
 

Jumam, csak azért, mert már 2x-ra kapjuk meg tőled ugyanazt a hsz-t, még nem tudjuk ideképzelni a kolpingos képeket, résen vagyunk ám!

Kép Kép
coolasa
 
 


Mama, most mondd meg, tartogatok még meglepetéseket. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Mamac,
aha, ismerős a dolog. Nekem azok sose kellettek, akik "döglöttek utánam" :oops: Mindig csak az, akiért kicsit küzdeni kellett :lol:
Vészhelyzet: dettó :lol: Jó lenne, ha a Viasaton tovább is adnák az ismétlést... Az RTL-en leadták az évadot és kész? Nem lesz folytatás? És a Grace klinika? :D

Kép
mancs
 
 


c
(mit kapok ezért...oké, lőjetek...)

Kép Kép
coolasa
 
 


Én a humor miatt Hajósra szavaztam (bár az ilyen hirtelenszőke fejszőrzet nekem nem jön be) no meg mert érdekelt a szavazás állása! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Kriszta,
miért írtad ezt le mégegyszer? :twisted: :twisted: :twisted:

Mamac,
Ne utánozzál! Először a jeggyűrű, most meg Benedek Tibi! :lol:

Zoli, innentől ne olvasd lécci, nem szeretném, ha Livi elvált szülők gyereke lenne! :oops:

Mancs,
Marat Safin, David Boreanaz (ő volt az Angelben az éndzsel), Matt Dilon. Ők 9 és felesek.
Én Z előtti életemben először a külsőre mentem rá, de ha az illető szellemileg nem ütötte meg a mércét, lehetett akár milyen cuki pasi.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Én a Grace klinikát eleinte nem bírtam aztán egyszer kétszer ottragadtam és kiderült, hogy jókat lehet rajta mulatni...

Ezt a két sorozatot néztem hébe hóba... jaj most mi lesz velem...
A Viasaton adják még...

most jut eszembe, hogy mostanság még a szomszédokat is néztem! Férjem teljesen kiakadt... ezek már erőst depis szoptatós anyuka tünetek :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Éjszakát!
Az úgy van, hogy megnéztem, de nem szavaztam. Lusta vagyok én már ehez :P Egyébként Szebeni mert, szép nagy darab :D

Mamac, te azt hiszed, hogy különc vagy, pedig dehogy :wink:

Nekünk sincs kísérőgyűrűnk. Én kaptam /akartam/ egyet, de az esküvő után kaptam. Ha nem kaptam volna akkor megveszem magamnak :P És nem is kísérő. Egyáltalán miért kísérő a kísérő??? Írja rajta?
Nekem a védőnő mondta, hogy vegyem le a vizesedés miatt. Így hát hetente próbálgattam, hogy felmegy e még az ujjamra. 25kg felment, de a gyűrűm is :D Aztán gyorsan vissza is vettem szinte rögtön szülés után,....nagyon megszoktam :oops:

Miért van az, hogy először én vagyok az utolsó és amikor ismét nézem akkor még x hsz van előttem és olyan mint ha fáziskésésben lenne a hsz-om? :twisted:
Ide jöhetne Sajti szatyros szitka, de mivel nem tudom idézni inkább megyek aludni :!:
Jó éjt!
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


A szépséges, kigyúrt testű cukipasik ugyanolyanok, mint a női megfelelőik: semmi másról nem lehet velük beszélgetni, csak gyúrás, szolárium, szálkásítás, divat, egészséges táplálkozás stb. Menjen az ilyen a p...ba :twisted:
Volt egyszer egy röpke tévedésem egy ilyennel. Azt mondja: bodyzás után olyan jól esik a testnek masszázs. A fiúkkal a teremben mindig átmasszírozzák egymás testét :shock: :shock: :shock:
Nekem ennyi elég is volt ahhoz, hogy lekoptassam :twisted: :shock:

Kép
mancs
 
 


Nekem nem dagadtak be az ujjaim, és hordom a gyűrűmet, de csak ha elmegyek itthonról.

Megyek scrabblezni, de majd még benézek.

Pá!

Kép
mancs
 
 


OFF:
csak mert sokan néztétek. Mo. a VB-n 9. lett. :cry: És hatalmas meglepetések voltak a 4 közé jutásért, akit érdekel, nagyon jó meccsek lesznek még. :wink: OFF VÉGE :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Na megyek a két legjobb pasimhoz! :wink:
Jó éjjt!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Nekem sem dagadt meg semmim, csak befenyített a dokinénim. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Meghalt az Illés Lajos is az Illésből. :cry:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na én is megyek, jó éjt, holnap korán kelünk (9 körül :oops: ) mert Tücsökzene van.

Aztán légyszi kérek soksok drukkot délutánra!!!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Hahó, jóestét,

Na itt vagyok egy kicsit én is (Cool, kedves, tudnád milyen jó érzés, amikor az ember hiányzik! :wink: :lol: ), pedig a főnököm munkát akarna nekem adni, de ahhoz más domainba kéne belépnem, amit nem tudok most :evil: és megnézni pár dolgot a hálózatunkon...holnap meg beszélnem is kéne vele... :?

Én nem szavaztam, mert nem találtam köztük olyat akinek adtam volna pöttyöt... :oops: ez gáz, mi? (meg annyira nem érdekelt a szavazás végeredménye sem.

A gyűrűnket mindketten hordjuk, bár Apánál tökre megérteném, ha levenné, de nem teszi...néha kicsit aggódom is, nehogy az akadjon be valami gépbe egyszer, aztán leszakítja majd az újját...de ez csk ritkán jut eszembe, és jól el is hesegetem a godolatot mindig.... :roll:

Nekünk is egyszerű karikagyűrűnk van (engem is ezzel jegyzett el Apa), és én végig hordtam terhesség alatt, aztán rajtam is maradt, mert az utolsó 3 hétben nem tudtam már levenni. Nem szorított vagy ilyesmi, csak nem jött le, még szappannal sem...pedig megpróbáltam.... :lol: Aztán szülés után két nappal már oly könnyedén húzttam le meg fel, hogy csak na... igaz akkor 3 hét alatt ugye 14 kiló huss le is ugrott hirtelen....bezzeg most... :evil:

Ilba, miért kell neked drukkolni holnap?
Hol látod te a meccseket? A sporton nem láttam, hogy közvetítenék, pedig érdekelne...Én olyan mérges voltam az orosz meccs után.....hát ha már kikapnak, és nem jutnak tovább, akkor kapjanak ki úgy, hogy tényleg jobb a másik csapat....de ez annyira magyarsors, hogy nagyon. Ha nem sikerül valamit elérnünk, akkor a leggyakoribb az, hogy ennyire icipicin múlik....(itt csapkodtam, mert nem akartam elhinni, hogy 30 mp alatt bukjuk el az egészet... :evil: )

Natasa,
azt én sem gondoltam, hogy mindennap takarítasz... :wink: Csak hogy Szonjától akár meg is tehetnéd...ha akarnád... :wink: :lol:

Tücsi kipróbáltad a banánt ahogy írtam? Vagy nem mered?
Marci Kaja:
reggel szopi fél6-6h körül
reggeli fél9h abonett joghurt (vagy mindkettő) sonka, tojás (főtt vagy sült) kenyér vagy kiflibél...nem sok, csak falatozik, a maradék az enyém... :P
tízórai: gyümi, gyümi+túró vagy tejszínes túrókrém (én csinálom habtejszínbőlegy kis mézzel és rizzsel) túrórudi belseje néha, fruttapura, vagy gyümölcsturmik (mostanában a 4 gyümis a kedvenc /persze mert nincs is más most/: alma, körte, narancs, banán)

ebéd fél1-1h körül: 3-400 főzi zöldségek+husi sütve, vagy főzve ha én csinálom. vagy 1 nagy ü. bébikaja ami legalább 8 hós.
alvásokhoz szopi de és du is, ha itthon vagyunk. Ha babakocsiban alszik, akkor szopi nuku...
uzsi 4h-5h között amikor felébred utána:

mit is akartam még? nemtom.

Gabi mennyi volt a hótaposó? nem emlékszem, viszont nekem is tecc. Ha a talin megnézzük Marci méretét akkor esetleg kaphatnék én is egyet? Mármint nem én, hanem Marci...én csak fizetem... :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Halihó!

Ilba a barátnődnek üzenem, hogy mi a Vaskapu utcai gyerekrendelőbe jártunk a babamasszázsra. Utána nagyjából azokból az emberekből szerveződött a baba-mama klub, amit egy nagyon aranyos védőnő tart. Több klub is van, mert korosztályos a dolog.
Holnap reggel 10-kor ez a társaság jön hozzánk egy kis zsúrra, szóval nekünk is korán kell kelnünk.

Tücsi sajnos mi nem tudunk menni jövő héten a Kacaj klubba, mert akkor megyünk az 1 éves tanácsadásra, úgyhogy torta sem kell. :cry:

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 


Ja az előbb Vukavoltam.

Cool úgy döntöttem, hogy mégse rendelek semmit, hiszen azt a körömlakkot sem használom el, ami a szekrényben van.

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 


a fele kaja lemaradt, érdekesen írok ma este... :lol: :lol: :lol: :
szóval MArci kaja folyt:
Uzsi: ua mint a tízórainál, csk nem ua mint ami aznap volt....érted??? :lol:
Vacsi 7h: főzi, ua mint ebédre, csak több. Vagy 2 kisüvegnyi bébikaja (ma spenót volt pl) vagy amit én főzök, az több, olyan 3,5 - 4 deci körül asszem. Annyt bír a tányér, és kb annyi el is fogy.
9h körül lefekvés előtt szopi két ciciből.

Éjjel meg egyszer tuti, de inkább 2x szopizik 1 ciciből még pluszba. (a fél6ost nem számítva)
Napközben sokszor eszünk kölesgolyót, bulátát, és ha én eszem kinder tejszeletet, vagy kinderpinguit akkor abból is kunyizik.
Meg persze a reggelimből, ebédemből, vacsimból. Ezért mindig őutána eszem, kivéve a vacsit, mert az neki 7h körül van, és én olyankor már nem eszem...6h körül vacsorázom keveset, de abból is falatozik.
3 deci körül iszik egy nap vizet, mást nem hajlandó.... :?
a rendes tejet meg jövő héten kipróbálom.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá! elfelejtettem, pedig ezt akartam legelőször!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ


PETRA NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


VUKA, NEKTEK PEDIG GYÓGYÍTÓ DRUKKOKAT!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Szóval nem tudom miért küldte el kétszer. bocs.vagy azért, h észrevegyétek, h itt jártam? :wink:

Beszámoló. avagy, hogy kell négy napból kettőt csinálni:
Pénteken a reggel 8ra tervezett indulásból lett dél. aztán még földváron bevártuk a barátainkat akik később tudtak indulni. Kb 5re értünk oda :( . Rögtön mentünk az usziba, aztán vacsiztunk.
Ilba, a vacsoránál van kitéve frutapura, meg mildi bébiételek meg milupa tejpépek. érdemes elraktározni :wink: a reggelihez a frutapurát és az ebédhez a bébipapit, mert reggelre ezek eltűnnek.

Tavalyhoz képest sok a változás. a hotel tulképp 4 épületből+ebédlő és gyerekbirodalom+uszodából áll. Ezek kb félkörívben helyezkednek el, és össze vannak kötve folyosókkal, így nem kell folyton kabátokat fel le venni, cipelni, ez főleg a kisgyerekkel jó+uszodába lehet egyenesen fürdőköpenyben menni.
Kép Kép
ott szemben a jobb szélen az uszoda
Kép
Na mi nem ilyen házban voltunk :lol: . Han em az ún. biofaluban
Kép Kép
vonulunk az uszoda felé
Kép Kép Kép
még mindig vonulunk (nem ismerő ez a vonulósdi őszrőla szeptfesztes képekről?? :wink:
Kép Kép

Másnap egész nap uszodáztunk,
Kép
ott mellette rögtön lehet ebédelni is, hogy a kedves vendégeknek ne kelljen má :wink: átöltözni és lemenni az étterembe.
Kép
julcsi nagyon élvezte a vizet:
Kép Kép
de kis hőscincérem csak kapaszkodva vagy úszógumival:
Kép Kép Kép Kép
Aztán hamar elfáradt:
Kép
Utána már nem nagyon ment vissza, inkább kintről riogatta a jónépet, beütötte jól a medence közepére a labdát, valaki mindig visszadobta :)
Kép
folyt.
jumam
 
 


Petrának tőlünk is, sok sok gratula az első születésnapjához!!(igazából ez a második :wink: :wink: )

Hatalmas gyerekbirodalom van, van egy bölcsöde szoba, kafa játékokkal, bébicsúszdával. azért nagyobbak is kipróbálhatják
Kép Kép Kép Kép Kép
Van óvoda, ott nem nagyon voltak az enyéim, arról nincs kép, az nagy legalább 40nm szintén rengeteg játékkal, ovónénikkel, akik foglalkoznak is a gyerekekkel.

és egy kb 100 nmes helyen egy hatalmas gyerekjátszó, mászóka, csúszda, mindenféle van benne, mint ami játszóházakban szokott lenni. itt teljesen vegyesen voltak kicsik, nagyok, az enyéim főleg itt töltötték az idejüket, barátkoztak is másokkal, kergetőztek, nagyon élvezték.
Kép Kép Kép Kép
ilyen kicsi volt Julcsi mellette:
Kép
és így kellett felnéznie:
Kép

Voltunk Keszthelyen is sétálni.
Kép Kép
Festetics kastély (Zsozsó fényképezte!!)
Kép
Dani galambot akart fogni:
Kép
Julcsi a pp pliko maticban :wink:
Kép
Nagyon mázlink volt az idővel, végig napsütés, szombat este egy kis szép havazás, másnap délben, mikor indultunk haza akkor kezdett ott fújni a szél.
Az M7esen viszon már felborult teherautót is és mögötte több km-es dugót is láttunk :(
És azért kellett hétfőn délben elindulni haza mert du 5kor Zsónak hegedűvizsgája volt és persze hétvégén nem gyakorolt semmit.

A gyerekek is minden nap jó későn feküdtek le, vacsora után még mindig mentek őrjöngeni a játszóba :) . Persze reggel is az volt az első. Jó, hogy ők már nagyok, le lehetett engedni őket egyedül is.

Ma (most látom, hogy tegnap???!!!) meg csináltam Juleszról egy jó kis sorozatot, de azt már nem most mutatom meg.
jó éjszakát, majd néhány napon belül próbálom leírni a véleményemet, egyéb agymenéseimet az elmúlt napok itteni témáiról.

Ilba, ne kímélj, kérdezz!!!
jumam
 
 


Jumam,
képeket mégmégmég! (bár már csak holnap nézem meg őket) Tök jó lehetett...

Jó éjt!


8)

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!
Csajszik ok akkor csütörtök 3 Nálunk. :wink:

Mariann,Timi ma Én is megyek edzeni(1-2 körül). :)

Petra Boldog szülinapot! :lol:

Pá mindenkinek.Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Jó reggelt. :)

Jaaa? Nekünk sem kísérőgyűrű lesz ez, hanem szülinapi ajcsi majd. Az már csak mellesleg van, hogy anyukáméktól hivatalosan akkor kéri meg a kezemet. Mi is a jegygyűrűinkkel jegyeztük el egymást, szóval mondhatni, lassan két éve jegyes pár vagyunk. :oops: :wink:
Nálunk amúgy is minden fel van kavarodva, semmit nem úgy csinálunk, ahogy kéne..... :roll: Már kitaláltuk, hogy nekünk együtt jó, és legyen Bence, amikor elkészíttettük a gyűrűket, aztán jött Bence, utána egy nyaraláson egymás ujjára húztuk a gyűrűket, de valahogy a házasság eszünkbe sem jutott. Most meg már lassan egy éves a gyerekünk, most meg beszélgetünk róla, hogy talán lehetne egy jó kis bulit csinálni nyáron. :wink: Nahh, szóval nem vagyunk egy eccerű eset. :) :)

A kísérőgyűrűt én sem tudom, mitől kísér....
Amúgy mi is hordjuk szinte mindig a gyűrűinket, és nekünk is szimbólum értéke van, én azt szeretem benne, hogy két lemez egymáson van, csatlakoznak is pontokon, de amúgy két külön részről van szó, ami párhuzamosan fut.......tyűűűű, ez a gondolat még nekem is tetszett... :) :)

Kásásnak egy 9-es. :) :) Egyszer volt egy fickóm, vízilabdás volt, hasonlított a Kásásra, bírtam, dehát nem az igazi volt.... :wink:

Lányok, de ügyik vagytok ezzel a tornával...

Mancs, akkor Petike is hasonlóan jó étvágyú, mint Benyó. Én még csak párszor adtam neki joghurtot, más tejterméket még nem mertem, de lassan elkezdem én is.
Fránya Libero upandgo éjszaka kétszer is átázott. És mindig ugyanott, pedig nem is volt sok a pisi. Mindig azon az oldalon, amelyiken fekszik. Nem tudom, mit csináljak, mert a normális pelustól meg kipirosodik a hasa....ez jó, de azért nem akarnék minden éjszaka kétszer öltöztetni. Mondjuk eddig nem kellett, remélem ez a mai éjszaka csak egyedi eset volt....

Jumam, hát ez tényleg nehéz senyvedés volt.....látszik, hogy milyen rosszul éreztétek magatokat, csupa keserű arc...hmmmmmmm.... :) :) :)
Vendég
 


Jó reggelt!

Köszönöm a kaja leírásokat. Hát mi sokkal-sokkal kevesebbet eszünk, olyan kb. 8 hónapos szint, de már ez is jobb mint ami előtte volt. És akár Petire fog hasonlítani akár rám 28 éves korom előttről akkor nagyon keveset fog enni. Értitek ugye? :D De most már legalább nem vagyok bajban, ha el kell mennem 1-2 órára, mondjuk kozmetikushoz pl. Igaz az apja még nem tudja etetni. Mert nem bírja, hogy egy kicsi bömbivel jár na.
Viszint képzeljétek hízott 10 nap alatt 30 dk-át. Máskor 6 hét alatt van ennyi hízás. Hurrá.

Bubek:
nem merem a banánt. Elég ijsztő volt a szem alatti ödéma ahhoz, hogy ne kísérletezzek.

Most hirtelen ennyit. Pusz.
Vendég
 


Bubek, akartam már 1000x kérdezni, hogy mi az, h nagyüveges bébikaja? Én mindig csak a szokásos kiszerelést látom, azt a kis alig2deciset…

Dia, oké, még gyorsan írtam az eladónak egy rendelésmódosítást, de nem garantálom, hogy vihetem a lakkokat keddre, az túl közeli időpont már a leszállításhoz.... ha valakinek extrasürgős, akkor majd találkozunk napirenden kívül..

Peszti, itt az ékszerész új címe: győrffy istván u. 1, a
tisztviselő telepen van, az üllői és a könyves kálmán sarkánál, a népliget metro megállónál.
telefonon be kell jelentkezni! a számot felhatalmazással megadhatom itt: 06-70-3780567 (Schrank Béla)

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, köszííííí, Béla, igen, erre emlékeztem. :) :)

Tücsi, az a lényeg, hogy eszik, semmi más. :) Látod, Bence mennyit zabál, és mégis még csak 8 kg. :roll:
Vendég
 


Cool, bár nem vagyok Bubek sem :), de van eggyel nagyobb kiszerelés, ez nem 190 ml, hanem 220, és csak kicsit nagyobb. Általában ezek a 8 hó után ajánlottak, vagy 1-2 éves kortól adhatók, darabos kaják. Hipp-ben van, Kecskemétiben nem esküszöm, Nestlében is van, a többiben nem tudom.
Vendég
 


Peszti, aha, köszi, hát én ilyennel még nem találkoztam, vagy csak nem tűnt fel, végülis az a 30ml nem a világ, én legalább a kicsi másfélszeresére számítottam, mikor Bubek mondta, hogy "nagy"...

Kép Kép
coolasa
 
 


Így néz ki:

Kép
Vendég
 


Peszti, azért nem tudok elmenni amellett szó nélkül, hogy Natasa sem vagy, cool sem vagy, mégis mindenre tudod a választ. esetleg a jövőheti lottószámok? (ne felejtsd, Sajtinak az 5ős és 6os is kell, mint kifejtette a múltkor 2 szatyros mondat közt) :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


elmentettem mindenki kölökevészet adagját :lol: most már senki se tudja letagadni :lol:
Vendég
 


Tücsi, akkor az enyém se hiányozzon a listáról:

Noki reggeli: a.t.
Tízórai helyett alvás
Korai ebéd (főzelék)
Uzsonna szintén főzelék
5órai teáját angolosan fogyasztja (=tejjel) csak tea nélkül (hihi)
vacsora gyümölcs
közvetlenül lefekvés előtt kb 160ml tápszer

közben meg a.t. igény szerint, ahogy a kedves vendég óhajtja..

Kép Kép
coolasa
 
 


Tücsi, hogy a miénk is meglegyen :wink:
Fél 8-kor szopi
11-kor tízóraira is szopi
Fél 1-kor nagyüveg bébiétel
5-kor 150-200 ml gyümölcs
Fél 8-kor 100-200 főzi vagy tejpép vagy mindkettő
10-kor szopi
bulátát pedig egész nap nassolja
cumisüvegből saját maga iszik, mióta tudja cipelni is azóta kicsit többet iszik (2dl)

Várom a vendégeket ezerrel, mindent szépen elrendeztem, kíváncsi leszek milyen csatatér lesz majd ha elmennek a vendégek. Petra persze még húzza a lóbőrt odaát.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Antivagy,
képzeld, megnéztem a neten és tényleg 1992-ben volt a téli olimpia Albertville-ben. :wink:

Bubek 1500 forint a csizmike.

Tücsi,
Livi most máshogy eszik picit, mint amit leírtam, mert az 1 éves korában érvényeset írtam, gondoltam az érdekel, merthogy Gergőci is annyi idős. Most a tápszer helyett tej van és reggel-este a tej mellé eszik kenyeret vagy kiflit sonkával, párizsival, kenőmájassal, körözöttel, virslivel. Az uzsinál meg a gyümi mellé jött még danonínó, kinder tejszelet, nagyi sütije, ha épp van, de csak olyan, ami nem csokis, túrórudi szintén csoki nélkül.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vagyis nem én néztem meg a neten, de na.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja és Tücsi, kb. fél liter víz megy le nap közben.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


No akkor mi is

-reggel 7-8 körül szopi 10 órakor pár kanál anya reggeli gyümölcspempőjéből....

-délben csipegetés anyáék kajájából... anya megpróbál egy adag bébikaját is vagy kis üveges vagy ugyanannyi saját...

-este 8- a maradékot anya megpróbálja belém szuszakolni több kevesebb sikerrel a kis üvegből... a többi kiöntése...

Közben annyi szopi amennyit uraság kíván akkor amikor kívánja :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


A husin kívül halat és csirkemájat is kap. Szép lassan csak eszembe jut minden. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


coola
Megkaptad tegnap az email-em kisvacak pont küldéskor kapcsolta ki a gépet... :(
Egy szempillaspirál rendelés volt benne de nemtragédia ha lemaradtam...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Animal Planetet nézek: ez itt Scully, a fehér kígyó. Gondjai vannak a sziszegéssel. :lol: :lol: :lol:
Nem a kígyó baján nevetek, hanem hogy tök ari. Értitek. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Épp olvasom Mamac hsz-ét, hogy Áron kikapcsolta küldés közben a gépet. Erre nézek le, és látom, hogy Petike a gép bekapcsolóját birizgálja, szokásához híven :shock: :evil: MEgúszta. Ő is, és a gép is :lol: :lol: Kis kukac, ha hülyeséget csinál, olyan csendben van, meg olyan halkan oson, hogy csak na :roll:

Egész délelőtt takarítottam, megyek, melegítem az ebédet, és kaja után, míg őkelme alszik megpróbálom bepótolni a múlt heti Született feleségek lemaradásomat :D

Kép
mancs
 
 


Találós kérdés: (fájni fog)

Miről beszélget két kígyó?

Na?

Kép
mancs
 
 


Senki?

Kép
mancs
 
 


Délutánig nem árulom el a megfejtést, addig találgathattok :wink: :lol:

Kép
mancs
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?