Hahó, jóestét,
Na itt vagyok egy kicsit én is (Cool, kedves, tudnád milyen jó érzés, amikor az ember hiányzik!
), pedig a főnököm munkát akarna nekem adni, de ahhoz más domainba kéne belépnem, amit nem tudok most
és megnézni pár dolgot a hálózatunkon...holnap meg beszélnem is kéne vele...
Én nem szavaztam, mert nem találtam köztük olyat akinek adtam volna pöttyöt...
ez gáz, mi? (meg annyira nem érdekelt a szavazás végeredménye sem.
A gyűrűnket mindketten hordjuk, bár Apánál tökre megérteném, ha levenné, de nem teszi...néha kicsit aggódom is, nehogy az akadjon be valami gépbe egyszer, aztán leszakítja majd az újját...de ez csk ritkán jut eszembe, és jól el is hesegetem a godolatot mindig....
Nekünk is egyszerű karikagyűrűnk van (engem is ezzel jegyzett el Apa), és én végig hordtam terhesség alatt, aztán rajtam is maradt, mert az utolsó 3 hétben nem tudtam már levenni. Nem szorított vagy ilyesmi, csak nem jött le, még szappannal sem...pedig megpróbáltam....
Aztán szülés után két nappal már oly könnyedén húzttam le meg fel, hogy csak na... igaz akkor 3 hét alatt ugye 14 kiló huss le is ugrott hirtelen....bezzeg most...
Ilba, miért kell neked drukkolni holnap?
Hol látod te a meccseket? A sporton nem láttam, hogy közvetítenék, pedig érdekelne...
Én olyan mérges voltam az orosz meccs után.....hát ha már kikapnak, és nem jutnak tovább, akkor kapjanak ki úgy, hogy tényleg jobb a másik csapat....de ez annyira magyarsors, hogy nagyon. Ha nem sikerül valamit elérnünk, akkor a leggyakoribb az, hogy ennyire icipicin múlik....(itt csapkodtam, mert nem akartam elhinni, hogy 30 mp alatt bukjuk el az egészet... )
Natasa,
azt én sem gondoltam, hogy mindennap takarítasz...
Csak hogy Szonjától akár meg is tehetnéd...ha akarnád...
Tücsi kipróbáltad a banánt ahogy írtam? Vagy nem mered?
Marci Kaja:
reggel szopi fél6-6h körül
reggeli fél9h abonett joghurt (vagy mindkettő) sonka, tojás (főtt vagy sült) kenyér vagy kiflibél...nem sok, csak falatozik, a maradék az enyém...
tízórai: gyümi, gyümi+túró vagy tejszínes túrókrém (én csinálom habtejszínbőlegy kis mézzel és rizzsel) túrórudi belseje néha, fruttapura, vagy gyümölcsturmik (mostanában a 4 gyümis a kedvenc /persze mert nincs is más most/: alma, körte, narancs, banán)
ebéd fél1-1h körül: 3-400 főzi zöldségek+husi sütve, vagy főzve ha én csinálom. vagy 1 nagy ü. bébikaja ami legalább 8 hós.
alvásokhoz szopi de és du is, ha itthon vagyunk. Ha babakocsiban alszik, akkor szopi nuku...
uzsi 4h-5h között amikor felébred utána:
mit is akartam még? nemtom.
Gabi mennyi volt a hótaposó? nem emlékszem, viszont nekem is tecc. Ha a talin megnézzük Marci méretét akkor esetleg kaphatnék én is egyet? Mármint nem én, hanem Marci...én csak fizetem...