És holnap megyek Majolához, akinek szintén ezer köszönet. Zsuzsát nem merem vinni, mivel még mindig van valami a fülével, nehogy Julcsi vagy Anna elkapjanak tőle valamit, úgyhogy addig anyu fog rá vigyázni.
Csütörtökön meg Siklóshoz megyek (most már hetente kell, CTG, stb, kezdenek felgyorsulni a dolgok), este pedig Veres doktorhoz...
Juci:
Marci fenekes képe
Nagyon szexi. Direkt csinálod őket?
Barbi:
Csak sárgulok a jó kis termálos képek láttán... úgy beleülnék egy jó meleg medencébe.
Márti:
A kéményes sztori engem is jól megijesztett, mert nálunk is esedékes lenne kibélelni ezt a fránya kéményt. Már szólt miatta a közös képviselő.
Göndörzsóf:
Minden jel arra mutat, hogy tejallergiás, mondjuk a legkonkrétabb hogy mikor tejet/tejterméket kap, aznap bukik. Nem azonnal, de egy pár órán belül. Ha nem kap, akkor nem bukik.
Totka:
Nekem is olyan furcsa ez az összefüggés, és nem igazán látom a logikáját... gondolom azért mert azt még a kutatók sem. Egy-két tudományos cikknek a címét láttam csak a témában, de hát ehhez jobban bele kéne ásnom magam a szakirodalomba, és sajnos nincs hozzáférésem tudományos adatbázishoz, hogy ezt megtegyem.
Barbi:
Jó hogy írod ezt az elektromos orrszívót, anyukám mindenáron olyat akar venni. Én is azt hallottam, hogy a porszívós az hatékonyabb, akkor neked is ez a tapasztalatod?
Lányok!
Arra kérnélek titeket, segítsetek nekem mint analfabéte háziasszonynak. Ha főztök valami finomat amiben nincs tejtermék, leírnátok nekem a receptjét? Receptgyűjtő hadjáraton vagyok, mert tényleg be vagyok szűkülve nagyon a tejtermékekre. Főleg ha olyan dolog amit kézzel lehet csipegetni, mert ezeket részesíti előnyben az én válogatós kislányom.
Ancsi:
Úgy tudom, az adókedvezmény már megszűnt.
A többi intézéssel én is elég analfabéta vagyok...
Rajzolás:
Zsuzsa "rajzol" ami abból áll hogy a mágnestáblájára vagy legújabban ceruzával papírra firkál. Vagy mutogat nekem, hogy mit rajzoljak, és akkor "rendel", már azok közül a szavak közül amit tud. De van hogy csak bököd rá, hogy "E! E!" ez nála a felszólítás, hogy akar valamit. Én még filctollat nem mertem neki adni, se zsírkrétát...
Rólam:
Nekem is sikerült levadásznom a diabetológust, bár ez is komédiába illő dolog volt, mert először mindenképpen be akart rendelni, de mondtam hogy ma kell mennem a kislányommal is kontrollra kórházba, akkor azt modnta, hívjam vissza, amikor visszahívtam, akkor megintcsak később kellett visszahívni, szóval röhej volt mire megtudtam, hogy hát a hemoglobin tök jó (And??? Mi köze a hemoglobinnak a vércukorhoz?) és tartsam a diétát (kösz) és menjek kontrollra. Mondom neki, 3-4 hét múlva szülök. Ja, akkor nem kell kontroll. Szóval még jó hogy nem mentem be... Ezt tök elég volt telefonon meghallgatni.