Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Na kicsit jobban érzem magam. Reggel nagyon ramaty lelkiállapotban voltam, gondolom ez érződött is azon amit írtam.

Voltunk délelőtt kontrollon, a helyzethez képest elég jól viselte Zsuzsa. A tüdeje tiszta, az meggyógyult, viszont a jobb füle még mindig "kicsit hurutos" :-/ De mind a fülész mind a röntgenes egymásra mutogatnak, hogy biztos a másik miatt van még néha hőemelkedése. Mondjuk a legmagasabb mostanában ilyen 37,9 volt popsiban, erre minden orvos legyint hogy az semmi. És azóta nem volt 37,5-37,6-nál több. Van hogy alacsonyabb...

A kórházban is kidőlt szegény kis maki az apja vállán míg vártuk a papírokat, és itthon is aludt két órát délután. Én is vele, gondolom ez is hozzájárult ahhoz, hogy egy picit jobb volt a hangulatom.

Kajaügyben ma egy kicsit jobb nap volt, nem mondom hogy akkora adagokat evett mint amiket itt leírtatok, de evett végülis egész nap. A legmeglepőbb az volt, mikor kinézte az apja szájából a melegszendvicset, amin paradicsomszósz, resztelt máj és sajt ékeskedett (ne kérdezzetek engem az apja ízlése felől se), úgyhogy csináltunk neki egy olyat min csak a paradicsomszósz és a reszteltmájnak a szaftja volt, hát azt úgy magába tömte, hogy öröm volt nézni. De hát fene az ízlését, ki gondolta volna hogy a resztelt máj szaftja kell neki. De gondolom abban is van legalább valami maradék máj, ami tele van vitaminnal meg fehérjével, úgyhogy ennek örülök. Evett egy kis borsót is, meg banánt, délután pattogatott kukoricát... reggelire egy fél szelet margarinos kenyeret meg egy krumplis pogácsát. Szóval azért nem rossz. Éjjel meg "csak" 300 ml rizstej csúszott le, ami azért sokkal kevesebb mint az 5-600 ml tápszer plussz víz. A Sinlac viszont reggeli pépnek sem kellett, ezen nem is lepődtem meg, a pépes dolgokat sose szerette.

Vacsorára viszont megint nem evett... most egy 100 ml rizstejjel megy aludni, hát meglátjuk. Igaz, előtte bekukoricázott, és a Tescoban ivott egy fél doboz csokis szójatejet, ennek lehet van valami köze a dologhoz. Csak szóját is félek neki adni, mert az is allergizál... :-/ Remélem csütörtökön csinálnak ilyen allergia vizsgálatot, és akkor talán kimutatják, mire allergiás. Csak azt nem tudom, hogy ez a bőrkapirgálós teszt ez kimutatja-e az ilyen bélrendszeri érzékenységet is, mert neki bőrtünete sose volt, mindig csak ez a bukás-hasmenés volt a tünet. Meg hát a betegeskedés onnantól kezdve mikor elkezdett nagyban tejet kapni mikor teljesen elfogyott a tejem.

Felhívtam az Eszterláncot, leírták az adataimat, ott holnap kell visszatelefonálni, hogy van-e valaki akitől lehet tejet hozni. VIszont a doki néni a kórházban jól rámijesztett, hogy ő nem fogadna el tejet senkitől, mert AIDS meg hepatitis mind átmegy rajta. :? Na most?

Ma megint David próbálja elaltatni, de ahogy hallom, már megint túl korán próbált kiszökni mellőle, mert nyifog.


And!

Tkp mit jelent a hurutos szó? Azt jelenti, hogy valami gyulladás van még ott? Ha esetleg tudod angolul... inflamed? Infected?


Most visszaolvasok...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


És holnap megyek Majolához, akinek szintén ezer köszönet. Zsuzsát nem merem vinni, mivel még mindig van valami a fülével, nehogy Julcsi vagy Anna elkapjanak tőle valamit, úgyhogy addig anyu fog rá vigyázni.

Csütörtökön meg Siklóshoz megyek (most már hetente kell, CTG, stb, kezdenek felgyorsulni a dolgok), este pedig Veres doktorhoz...


Juci:

Marci fenekes képe :) Nagyon szexi. Direkt csinálod őket? :D


Barbi:

Csak sárgulok a jó kis termálos képek láttán... úgy beleülnék egy jó meleg medencébe. :)


Márti:

A kéményes sztori engem is jól megijesztett, mert nálunk is esedékes lenne kibélelni ezt a fránya kéményt. Már szólt miatta a közös képviselő.


Göndörzsóf:

Minden jel arra mutat, hogy tejallergiás, mondjuk a legkonkrétabb hogy mikor tejet/tejterméket kap, aznap bukik. Nem azonnal, de egy pár órán belül. Ha nem kap, akkor nem bukik.


Totka:

Nekem is olyan furcsa ez az összefüggés, és nem igazán látom a logikáját... gondolom azért mert azt még a kutatók sem. Egy-két tudományos cikknek a címét láttam csak a témában, de hát ehhez jobban bele kéne ásnom magam a szakirodalomba, és sajnos nincs hozzáférésem tudományos adatbázishoz, hogy ezt megtegyem.


Barbi:

Jó hogy írod ezt az elektromos orrszívót, anyukám mindenáron olyat akar venni. Én is azt hallottam, hogy a porszívós az hatékonyabb, akkor neked is ez a tapasztalatod?


Lányok!

Arra kérnélek titeket, segítsetek nekem mint analfabéte háziasszonynak. Ha főztök valami finomat amiben nincs tejtermék, leírnátok nekem a receptjét? Receptgyűjtő hadjáraton vagyok, mert tényleg be vagyok szűkülve nagyon a tejtermékekre. Főleg ha olyan dolog amit kézzel lehet csipegetni, mert ezeket részesíti előnyben az én válogatós kislányom.


Ancsi:

Úgy tudom, az adókedvezmény már megszűnt. :(

A többi intézéssel én is elég analfabéta vagyok...


Rajzolás:

Zsuzsa "rajzol" ami abból áll hogy a mágnestáblájára vagy legújabban ceruzával papírra firkál. Vagy mutogat nekem, hogy mit rajzoljak, és akkor "rendel", már azok közül a szavak közül amit tud. De van hogy csak bököd rá, hogy "E! E!" ez nála a felszólítás, hogy akar valamit. Én még filctollat nem mertem neki adni, se zsírkrétát...


Rólam:

Nekem is sikerült levadásznom a diabetológust, bár ez is komédiába illő dolog volt, mert először mindenképpen be akart rendelni, de mondtam hogy ma kell mennem a kislányommal is kontrollra kórházba, akkor azt modnta, hívjam vissza, amikor visszahívtam, akkor megintcsak később kellett visszahívni, szóval röhej volt mire megtudtam, hogy hát a hemoglobin tök jó (And??? Mi köze a hemoglobinnak a vércukorhoz?) és tartsam a diétát (kösz) és menjek kontrollra. Mondom neki, 3-4 hét múlva szülök. Ja, akkor nem kell kontroll. Szóval még jó hogy nem mentem be... Ezt tök elég volt telefonon meghallgatni.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Na most hol van mindenki?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 

 
 

Róki!

Szia, én vagyok, csak most fektettünk :D
Ma azért már jobban evett Zsuzsa, nem lehet egyszerű főzni neki.
Az elektromos korántsem olyan hatékony, mint a porszívós, ami elől van azt kiszívja, de ennyi. Ami hátul letapad, az viszont bent marad :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Rokica
Örülök a híreknek, ez azért már jobban hangzik.
Szerintem süssél meg husit bármilyen formában, fűszeresen, tarja, csirke és azt kenyérkével tudja csipegetni Zsuzsa hidegen is.
Aztán rántott zöldségek. És még gondolkozom.
Marci vhogy mindig elém tolja így a popóját és adja magát hogy lefotózzam :lol:
Vitamin? Holnap megyünk, kb 10 körül leszünk a Központban.

Kuha
Nyúlné készített pár fotót, amit átküldött nekem. ÍGy igyekszem feltenni :oops:
De bónusz Kisnyuszi képek is vannak!

Barbi
Milyen ügyesen játszik Leon! Biztos sokat számít,hogy Nolcsitól ellesheti!

Ayse
Tényleg peches vagy oviprogram ügyben. Amúgy ez a rendetlenség szerintem is szóvátehető.

Totka
Valóban nem túl jó, hogy nem törődnek a fogmosással. Kérdezd meg szerintem, hogy van e rá mód. De szerintem akkor sincs nagy tűz, ha elutasítanak mert reggel és este megtudod mosni a fogát.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Rokica!
hemoglobin -> hemoglobinA1c - ez egy ún. glukolizált (vagy milyen :) ) hemoglobin, ennek a szintje kb 2-3 hónapra visszemenőleg mutatja, hogy milyen volt az elmúlt időszakban a vércukorszint. ha ez normális, az azt jelenti, hogy jól tartottad a diétát. ez nagyon jó, mert most kisebb bajod is nagyobb annál gondolom, hogy még ezzel is bajlódj, és későbbieket nézve is jó hír. (viszont majd időnként nézesd meg a cukrodat és kérjél vércukor terhelést is, mert azoknak a nők, akiknek terhességi diabétesze van, nagyobb valószínűséggel lesznek később cukorbetegek :(
hurut: igen, amit mondtál, ez azt jelenti, hogy egy kisgyulladás még fennáll. van egy ilyen, hogy catarrhal, ez nem tudom mennyire szakszó. de az inflamed is ok.
és csak, hogy ne érjen csalódás, sztem ne várj bőrtesztet holnap!
sztem az lenne a legértékesebb holnap, ha valami jó koncepciót kapnál, és remélem ezt megkapod és segítséget is hozzá!!
kaja: fasírtgolyó (tej helyett vízben áztatott zsemle)

egyébkpént ma Eszti az apja májas hurkáját kívánta meg, én nem is néztem oda.. valahogy sertésmájat nem adnék neki. ok, hogy vitamin, de az a szerv szűri ki az összes trutyit, amit megetetnek a disznóval.

KépKép
KépKép
and
 
 


mi ma voltunk megint orrszíváson Andival és Natival. Eszti lilára ordította a fejét, szerencsére Natinak nem volt annyira letapadt a trutyi, mint az orvosanyja által elhanyagolt Eszti orrban, de azért benne is volt szufla rendesen.
és hogy már mennyi szót tud Nati! csak ámultam!

délutánra kimenőt kértem és kaptam apától, és mondta, hogy akkor már intézzek el 1-2 dolgot. goondoltam vásárolgatok is :) ebből persze az lett, hogy a felét elintéztem a dolgoknak, így is 7-re értem haza. de most apa jön nekem valamivel :)

orrszívásról még: én lehet, hogy benevezek egy rendes orrszívó kütyüre. azt mondta Zsuzsa (néni), hogy kb 35ért lehet egyet venni. mi már ugye egysezr leégettük a porszívó motorját... és még tervezünk babát, úgyhogy szerintem megéri, és útra is el lehet vinni. most megyünk síelni szombaton, porszívót vinni elg macerás.
a többi szerintem meg pénzkidobás. szerintem nem éri meg megvenni ezt az elektromos vacakot, nekünk is van, de semmit nem ér. én is szívesen odaadnám, ha valaki ki akarja próbálni, tényleg jól lehet fertőtleníteni.
Megann, ha holnap sikerül vennem ilyen kütyüt (ez lenne a délelőtti program), akkor én is szívesen odaadom neked, úgyis akarok menni az árkádba, de kb nemtudommikor délután érek oda.

na hol vannak már a Marci talis képek??? :D :D nagyon várom!
és Juci, én nem is tettem megjegyzést a szexi Marci popóra :lol: nagyon csábi :wink: egy kis karika benne egy számmal lemaradt a képről :D

képzeljétek van nem messze egy bölcsi, ahol van minden nap játszócsoport, 9-13-ig, 287 ft/óra, nem kell előre bejelentkezni, és lehet ebédet is igényelni, ha egyszer már gyógyulétak leszünk elmegyünk meglesni :)

és lányok, még egyszer bocsánatot akartam kérni, hogy múltkor jó kis talit szerveztem, és közben Eszti meg már akkor is beteg volt. mert ez a taknyis dolog már jó rég óta gyűlik benne :( én voltam a hanyag anya :( csak lelkiismeretfurdalásom van, azért szabadkozom ennyit.

KépKép
KépKép
and
 
 


mi ma voltunk megint orrszíváson Andival és Natival. Eszti lilára ordította a fejét, szerencsére Natinak nem volt annyira letapadt a trutyi, mint az orvosanyja által elhanyagolt Eszti orrban, de azért benne is volt szufla rendesen.
és hogy már mennyi szót tud Nati! csak ámultam!

délutánra kimenőt kértem és kaptam apától, és mondta, hogy akkor már intézzek el 1-2 dolgot. goondoltam vásárolgatok is :) ebből persze az lett, hogy a felét elintéztem a dolgoknak, így is 7-re értem haza. de most apa jön nekem valamivel :)

orrszívásról még: én lehet, hogy benevezek egy rendes orrszívó kütyüre. azt mondta Zsuzsa (néni), hogy kb 35ért lehet egyet venni. mi már ugye egysezr leégettük a porszívó motorját... és még tervezünk babát, úgyhogy szerintem megéri, és útra is el lehet vinni. most megyünk síelni szombaton, porszívót vinni elg macerás.
a többi szerintem meg pénzkidobás. szerintem nem éri meg megvenni ezt az elektromos vacakot, nekünk is van, de semmit nem ér. én is szívesen odaadnám, ha valaki ki akarja próbálni, tényleg jól lehet fertőtleníteni.
Megann, ha holnap sikerül vennem ilyen kütyüt (ez lenne a délelőtti program), akkor én is szívesen odaadom neked, úgyis akarok menni az árkádba, de kb nemtudommikor délután érek oda.

na hol vannak már a Marci talis képek??? :D :D nagyon várom!
és Juci, én nem is tettem megjegyzést a szexi Marci popóra :lol: nagyon csábi :wink: egy kis karika benne egy számmal lemaradt a képről :D

képzeljétek van nem messze egy bölcsi, ahol van minden nap játszócsoport, 9-13-ig, 287 ft/óra, nem kell előre bejelentkezni, és lehet ebédet is igényelni, ha egyszer már gyógyulétak leszünk elmegyünk meglesni :)

és lányok, még egyszer bocsánatot akartam kérni, hogy múltkor jó kis talit szerveztem, és közben Eszti meg már akkor is beteg volt. mert ez a taknyis dolog már jó rég óta gyűlik benne :( én voltam a hanyag anya :( csak lelkiismeretfurdalásom van, azért szabadkozom ennyit.

KépKép
KépKép
and
 
 


jól van, csak kétszer küldte el, én már háromra tippeltem :lol:

KépKép
KépKép
and
 
 


Juci!

Nagyon szépen köszönöm, de holnap reggel megyek Majolához az anyatejért! 10-kor már biztos nem leszünk itthon, mert Zsuzsát viszem előbb anyukámhoz... de én is átugorhatok érte vagy holnap du vagy bármikor. Végülis általában itthon vagyunk. Esetleg péntek?

Hússal az a baj, hogy Zsuzsa nem eszi. Ma is az volt vacsorára, tepsiben sült csirkecomb sok-sok zöldséggel, hát nem evett belőle. Anyukám csinált rántott csirkét, azt sem ette. Csinált nekünk zsírjában sült húst zsíroskenyérnek, azt sem ette. Szóval a hús nálunk nem nyerő, eddig csak a fasírt meg a virsli meg a McDonalds-féle csirkefalatok vagy a halrudak... bár már ez is valami. A rántott zöldség jó ötlet, azt kipróbálom.

Analfabéta háziasszony kérdés: a rántott zöldséget (mondjuk karfiolt vagy brokkolit) előre meg kell főzni, vagy csak bepanírozom a nyers zöldséget és úgy kirántom? Bár lehet inkább cukkinivel kéne kezdeni... gombát még nem ehetnek, ugye?


And:

Köszi szépen! A hemoglobinom 5-ös, állítólag az nagyon jó... a diétát meg nem mondom hogy nagyon szigorúan tartom. :oops: Az édességeket nem eszem, de nem számolom a szénhidrátokat... Így is elég nehéz kitalálni, hogy mit főzzek, mikor Zsuzsa tejet nem ehet, húst nem eszik, David is csak a szárnyasokat vagy a halat, a tésztát mindketten szeretik, csak azt meg én nem ehetném. Szóval nem könnyű hármunkra kombinálni... sőt, kész idegbaj.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Rokica: a hamoglobin A1c 6,1 alatt normális, ha jól emlékszem :oops:
tényleg nem könnyű összekombinálni :( én sem vagyok egy háziasszony, de arántott zöldség tök jó ötlet, én is fogok csinálni Esztinek.
ha a cukkinit elég vékonyra szeled, akkor nem kell megfőzni előtte, legalábbis én nem szoktam. a patisszont és a karfiolt én meg szoktam. brokkolit meg még soha nem csináltam... össze is futott a nyál a számban, úgy szeretem a rántott patisszont :)

KépKép
KépKép
and
 
 


Rokica!

Pl a karfiolt meg kell főzni egy kicsit sós vagy vegetás vizben...olyan féligre...
A borkkolit is,de azt szerintem csak pár percig, mert az hamar megvan...
A cukkinit nem kell természetesen... :)

M.

Kép

Kép
megann
 
 


a gombában úgy tudom olyan nehezen emészthető fehérjék vannak, ami miatt fájhat a hasuk. asszem ezért nem ajánlott, allergiára nem emlékszem.

KépKép
KépKép
and
 
 


And!

Olyan aranyos vagy, hogy a vadi új kütyüdet is odaadnád nekem...... :oops: :oops:
De mivel ti is szombaton mentek..ezért neked is szükséged lesz rá....
Viszont nagyon érdekel hogy hol veszed az árkiban.. :roll: meg hogy mitől olyan jó is az....

Léna lassan gyógyulgat...talán megússzuk hogy ne kelljen vinnünk semmit...de végszükségre elviszem a porszivósat..és kérünk a szállodában porszivót...
Csak nem küldenek el minket a francba....
Vagy ellopom a takaritónőktől reggel.... :wink: :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


és a felvágottat eszi Zsuzsa? azt is jól meg lehet fogni..

KépKép
KépKép
and
 
 


Rókica!

RAKOTT KRUMPLI :P

vessetek meg de Léna imádja a kolbikat a szalámikat..és én adok neki ilyesmit is... :oops: :oops:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Megann, mi "csak" Murauba megyünk, barátokkal, és már múltkor is a kiságyat ők hozták haza, mert nem fértünk el.. úgyhpogy szerintem én is a porzsívós megoldást fogom választani úgy, hogy majd ott szerválok porzsívót. most olyan helyre megyünk, ahol tudnak magyarul, úgyhogy gondolom mindent meg lehet dumálni :)
a kütyüt nem az árkádban venném, hanem délelőtt körbejárom az általan ismert orvosi műszerboltokat, az arany jános utcánál meg talán az istván kórházban van egy nagyobb, hátha ott van. aztán utána mennék az árkádba 1-2 nélkülözhetetlen dolgot beszerezni :lol: te vettél már fehér stafírungot a kabátodhoz :D

KépKép
KépKép
and
 
 


Eszti is szereti a rakott krumplit, de abban van egy csomó tejföl nem? vagy legalábbis, ahogy anyukám csinálja.. alig tudtam lekapirgálni a tejfölt az alkatrészekről

KépKép
KépKép
and
 
 


Megann:

Rakott krumplira is kell tejföl, nem? Egyébként anyukám csinált a múltkor, de abból sem evett sokat, pedig kihalásztam neki a tejföl alóli rétegeket... a kolbászt kiköpködte, a krumpliból meg a tojásból evett egy pár falattal.

Ezt a cukkinit úgy írod, mintha magától értetődő lenne egy analfabéta háziasszony számára :) De majd belerázódom... a karfiolt én egyszer próbáltam előfőzni, na akkor szét is esett olyan puha lett. Van még hova fejlődnöm. :oops:


And:

Köszi... azt nem értem, ha a hemoglobin a normális tartományban van de a vércukor magas, az mit jelent? Egyébként mivel Zsuzsával is magas volt a vércukrom (nem ennyire, pedig vele többet híztam), már akkor fel lettem készítve, hogy ez valószínűleg azt jelenti, idősebb korban problémám lesz vele. Nem örülök, de nem is meglepő, hiszen túlsúlyom van... lehet ezt kéne ledolgozni, és tényleg átállni valami kőkorszakbeli csakhúsészöldség diétára, magyarul fittebben élni, és akkor megelőzhetem...

Felvágottból csak a prosciuttót ette meg eddig (ami nyers és szívinfarktust kapok tőle hogy valamit bekap) vagy a virslit. A főtt sonkát kiköpködte. Nem egy egyszerű eset ő sem.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


ettől a kajakiköpködéstől én is megőrülök. amikor már azt hiszem, hohy ok, megette, egyszer csak fintorogva kitolja a száján a nem tetsző darakbákat, és tök természetes módon kipotyogtatja a száján.. hát nekik is van ízlésük..

az egészségesebb életmód, sportolás tényleg jó lenne neked fokozottan! sajnos a genetikát nem tudod megváltoztatni :( de egyébként én mindig ettől rettegtem, hogy majd egyszer cukros leszek. én nem bírok diétát tartani, úgyhogy magyon megértek minden cukrost, de azért, ha már kő keményen az ember életéről van szó, akkor nincs kegyelem... na elkanyarodtam.
ha a hgb normális, akkor nagy átlagban jók voltak a vércukraid, tehát lehet köztük magasabb érték is, de átlagosan jó volt. mivel, ha folyamatosan magas lenne, akkor a hemoglobin molekulához is több cukor kötődne, ezért magasabb lenne ez az érték. de majd Zsóf talán még szebben is el tudja mondani, mert ő a kémiához jobban ért :D lényeg: diétázz, de ne aggódj, és később is figyelj oda :)

KépKép
KépKép
and
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsban jövök, mert úgy fáj a fejem, hogy alig látok! :?
Este jutott eszembe, hogy szinte egész nap nem ittam semmit...

Andrea!
Még1x nagyon köszönjük a mai segítségeteket! :)
Nati már a lépcsőházban felébredt, így nem csúszott az esti alvásunk. Szegénykém az esti orrszívást végképp nehezen tolerálta. :(
Remélem Eszti kipihente a fáradalmait! :)
Kíváncsi vagyok, tudsz-e kütyüt vásárolni! :) :roll:

Juci!
Marci naggyon jóképű! :D

megyek aludni. jó éjt! :)

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Sziasztok!

A patisszont nem szoktam megfőzni.

Andrisnak ma olyan hamit csináltam, hogy felkockázva összefőztem egy krumplit, meg egy céklát. Amikor megfőtt, leöntöttem a levét és azon melegében egy kis margarin hozzáadásával összetörtem, mint a krumplipürét. Ezt nagyon szereti.
Ma tiltakozós napja volt, rázogatta a fejét, hogy nem kér. De én tudtam, hogy igazából kéri, úgyhogy beraktam egy kanállal a szájába. Gondoltam, legfeljebb kiköpi. Hát nem köpte ki!!! :)

ayse
 
 


Andi:)
én meg elindulva jöttem rá, hogy milyen éhes vagyok úgyhogy jól leteszteltem a mozart golyót :wink:
képzeld ESzti egyáltalán nem aludt már utána! én is csak lestem. viszont legalább időben le tudtuk tenni. esti orrszívásra hasonlóképpen reagált :? de egyszer ennek is vége lesz, már legalább jó úton haladunk!

KépKép
KépKép
and
 
 


A padlizsánt is ki lehet rántani.

Duda!
Ezt én is el szoktam játszani és valóban nagyon rossz a fejfájásnak! A hugim is panaszkodik, úgyhogy valami a levegőben is lehet!

Holnap megyünk madarászkirándulásra a Szigetre. Hurrá!!! :)

Ma olyan bókot kaptam :)!
AMíg vártuk az ovis torna végét, beszélgettem Lili barátnőjének anyukájával. Szó esett a pályaválasztásról. Mondom neki:
- Mi azon szoktunk röhögcsélni a férjemmel, hogy lassan nyugdíjba megyünk, aztán még mindig nem tudjuk, hogy mik legyünk.
- Ne hülyéskedj már, olyan fiatal vagy.
- Nem éppen - mondom.
- Mért mennyi?
- 36.
Leesett az álla, azt mondta egy tizest letagadhatok. :D

ayse
 
 


Itthon lesz farsang, szerintem mi Apjával rómaiaknak öltözünk (bár olcsóbb lenne Ádám- Évának :lol: ), Lili Csipkerózsika akar lenni. Most beszéltem a hugimmal, Bécs állítólag tele van jelmezekkel, megnézi mit kóstálna egy ilyen mulatság :D. Andrist még nem tudom. Ötletek???

ayse
 
 


Sziasztok!

Ayse
Superman? Repülni tud, sérthetetlen, sérthetetlen és gyönyörű.
Supermanos pizsi pedig volt tavaly a h&m-ben.

Szilvi

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Lányok!

Szombaton Gryllus Vilmos koncert lesz a Csörsz utcában (Maszkabál, Tomi kedvence,minden nap meg kell hallgatnunk), van kedve valakinek csatlakozni hozzánk?

Juci
Formás férfipopsi!

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Hánykor? Konkrétan hol?

ayse
 
 


10:30
XII. kerületi műv. központ, Csörsz u. ? a MOM környékén.
www.csorsz.hu-n megtalálsz minden infót.

Kicsit izgulok, mert arra még nem vezettem és nálam ez komoly probléma, de majd erőt veszek magamon. Tomiért mindent!

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Thomasanne!

Szerintem mi csatlakozunk, itt van egy köpésre úgyis :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbi!

Hurrá!
Jegy már csak a Kalákában van, holnap délelőtt megyünk, vegyünk nektek is?

Ayse?

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Thomasanne
szerintem mi is! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
nekünk is csak köpnünk kell és már ott is vagyunk :P :wink:
na mentem
voltam megint(nagyon szorgalmas vagyok rá kell jönnöm)tornázni,lassan nyuszimat is megfuttatom,ha jól látom ma már nincs olyan nagy szél!
remélem nem is lesz!

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


ja!
és ott is meg lehet majd venni a jegyet?????
vAgy nézzem meg az oldalt és akkor tudni fogok mindent,mi? :oops: :roll: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Thomasanne!
Igen, légyszi-légyszi-légyszi!!!!!! :P :D
2 felnőtt jegyet vegyél légyszi, gondolom a fiúknak nem kell.....

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


:shock: :shock: :shock:
nekünk is
2 felnőtt egy Marci
vagy hol van az a Kalálka???,

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Halihó!

Sajna a gyerkőcöknek is kell, 1 év alatt ingyenes! :shock:
Mindenkinek 800 ft!

Szóval akkor kinek mennyi?
Jegy már csak a Kaláka zeneboltban van a Deák térnél. 10 körül gondoltam felöltözünk és elbuszozunk.
Én még pizsiben, szóval lesz abból 11 is. :D

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Jó reggelt...

Én ezt nem birom....

Mindjárt felöltözünk és megyünk..bárhová...csak el..mert Léna kikészit.... :evil: :evil: :evil:
Tegnap is kapott egy játékot...de komolyan mondom még egy újjal sem ér hozzá.......
Összeszedem az egész kócerájt és kivágom az ablakon... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Thomasanne!

Mi is szivesen mentünk volna...de ugye nem vagyunk itthon...
De majd legközelebb....

M.

Kép

Kép
megann
 
 


ha a Deák téren van,akkor hagyd,mert megyünk ma dokinénihez a Madách térre és beugrunk érte mi magunk!addig tutira kiderítem,hogy tudunk e menni!és ,ha nyuszi is engedi!
de pontosabban hol is van??????????
ráadásul én reggel majd mennék tornázni és lehet ,hogy csak éppen hogy beesnénk,akkor meg a jeggyel szarakodhatnánk!és akkor már arról nem is beszélve,hogy jó sokszor kéne 800Ftot befizetned! :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Helló Megann!

Megértem, amit mondasz.
Én tegnap annyira ki voltam már borulva, hogy egész nap csak bőgtem.
Gergő két napja megállás nélkül hisztizik, ráadásul mindezt éktelen sikítással körítve. Komolyan mondom, megáll, ökölbe szorítja a kezeit, és belead apait- anyait.
Szó szerint látom, ahogy vörösödik a feje.
Semmi sem jó neki.

Tegnapra jött el az a pont, hogy nem bírom tovább. Komolyan mondom, semmit nem csináltunk, csak ültünk a négy fal között.
És ez az, ami valószínűleg Gergőt is kiborítja.
Nem tudok mit csinálni, hová menjek vele ebben a szar szeles időben??
Na, nem mintha olyan marha sok minden lenne ezen a nyomortelepen, de hát akkor is.

De most én is úgy látom, hogy nem nagyon fúj a szél, úgyhogy ebéd után összekapjuk magunkat, és elmegyünk a postára. Persze, babakocsival, mert odáig nem merek elmerészkedni Gergővel.
Az is egy jó órás túra gyalog...

Már azon is gondolkodtam, hogy fogom, és bemegyünk az Árkádba, vagy az IKEÁ-ba.
CSak az a baj, hogy fél 12-kor megy a HÉV-hez buszunk. Kb. 1-re ott lennénk, viszont Robi csak 5 felé tudna értünk jönni.
Az nagyon sok idő, mit csinálunk addig ott?

Ha meg a későbbi busszal megyek, akkor meg épp, hogy odaérünk, már fél 5.
Áhh, komolyan mondom, nem bírom én ezt...

Kép
kuha
 
 


Nyúlné

Alapesetben is 7 jegyet vettem volna, tehát kicsit több már igazán nem számit. :D

A Bárczy I. utcában van a Kaláka zenebolt, ez a Deák téren a templom mögötti kis utca.

Megann
Sebaj, majd legközelebb! Szerintem kisfiam igazi Gryllus rajongó!

Barbi
Akkor 4 jegy rendel?

Kép
Kép
thomasanne
 
 


köszi Szilvi,d akkor megveszem magunknak!ráadásul az 5.kerületben ingyen parkolok,legalább néha kihasználom! 8)

Kuha!
ordíytásról én is mesélhtnék! :? ez van!
kitartás!remélem nyuszi ma kiüvölti magát dokinéninél és akkor mára be is fejezi! :twisted: :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Megann!

MEgkérdezhetem, hogy hol vetted ezt a ki/le mosható filcet??
Egyébként a falról is lejön?

Kép
kuha
 
 


Kuha!

A filcet az Árkádban vettem Barbi ajánlása szerint..8 db 1290.- :?
Még nem teszteltem a falon...de Léna kezértől simán lejött... :) a szájáról is :?

Ráadásul ma már 7 órakkor felkelt..máskor csak 8 kor szokott...ennek megfelelően csak nyűglődött 10 ig...akkor fogta magát és lefeküdt a kőre... :shock: :shock: ,
mondtam neki, hogy legalább a szivacsra feküdjön...és idehoztam .....na most ez van...:alszik mögöttem a szivacson Macc-al.....

Amúgy sem tetszik nekem..mert megint folyik az orra....
Már azt sem tudom mit csináljak vele.....

Na ennyi már fel is kelt....és tol el a géptől......

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Thomasanne!

Mi nem ismerjük Gryllust- de már láttam a CD-jét...lehet hogy beruházok egyre.. :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok!

Kuha
nagyon furi olvasni a soraid, azt hittem, csak én veszem igénybe a tömegközlekedést, és hogy rajtam kívül mindenki kocsival jár!Szóval totál együttérzek Veled!(bár Neked van jogsid).Ha Panninál kitör a frász, felkerekedünk bicajozni, és kitisztulunk mindketten!
Ti szoktatok bicajjal közlekedni?
Megann
Majd Róma felvidítja Lénát!De jó lesz Nektek!Gondolom, házipatikát viszel, és így tuti nem lesz rá szükség!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok!

Peti ma megint 5.20-kor kelt! :shock: Voltunk már doktornéninél is, azt mondta, hogy piros a torka, meg egy kicsit a mandulája, de nem komoly! Kaptunk orrcseppet, köptetőt, meg calcimuscot, meg egy homeopátiás gyógyszert. Suzóval az antibigyót egyelőre megúsztuk, remélem rendbejön anélkül is! Most alszik éppen, remélem jobb kedvvel ébred, mint amivel elaludt! :(

Szia Thomasanne!
De rég írtál már! :)

Megann!
Peti sem játszik a játékaival igazán, mindig a számítógép, vagy a telefon, vagy a távirányító kellene neki! Habár mostanában a kislabdákkal néha le lehet kötni egy fél órára, de akkor is nekem kell vele játszani! :?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Szia Viki!
Petidnek jobbulást, pussz-pussz Neki!
Ayse
éljen a 26 éves Ayse!!!!!!Tényleg jó, ha érik az ember lányát effajta örömök (is)!! :D

Mentem, mert úgy hallom, felébredt Művésznőm!
Pusszantás Mindenkinek.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Totka!

Ááá, ne hidd, hogy Te vagy az egyetlen!!! Többnyire tömegközlekedem, ami nagyon nehézkes, mert annyira szar innen a közlekedés, hogy kb. másfél óra, míg beérek Pestre.
És azt is össze kell hangolni, mert nem mindegy, melyik járathoz megyek.
Ugyanis legtöbbször olyan buszokat szoktak küldeni, amilyenek a kirándulásokon vannak, én turista busznak hívom. Tudod, az a magas ülés, szűk sor.
Hát nem azért, de már terhesen sem fértem el a sorok között.
Nemhogy babakocsival.

Azt a sztorit meg meséltem, amikor egy ilyen járatnál (mellesleg délután fél négykor az volt az utolsó busz, ami Pestre ment), szóval egy ilyen alkalommal megkérdeztem a sofőrt, hogy szerintem mégis hogyan szálljak fel babakocsival a buszra???
Közölte, hogy csukjam össze a babakocsit.
:shock: :shock: Erre én megkérdeztem, hogy és szerintem a gyerekkel mit csináljak (Gergő még nem tudott menni akkor, sőt, önállóan megállni sem).
Erre a kormány mögül széttárta a karjait, majd becsukta a buszajtót, és elment.
Na, ez nálam is kiverte a biztosítékot, sírva hívtam Robit, akivel Pesten kellett volna találkoznom...
Gondolhatod...

Egyszerűen úgy érzem, hogy minden, de minden összejátszik ellenem, és egyre szarabbul érzem magam...
(azt hiszem, épp valami depi kellős közepén vagyok :cry: )

Bicaj?? Nem is rossz ötlet. Azt hiszem, láttam is valami cangát a kamrában...
Csak nincs még gyerekülésünk, meg szerintem igencsak helyre kéne pofozni a bicajt.
Meg aztán rólam ne is beszéljünk...
Igencsak rég ültem már biciklin, másnapra tuti izomlázam lenne.

De tényleg nem rossz ötlet...

Kép
kuha
 
 


2x szerintem = szerinte :oops: :oops:

Kép
kuha
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?