Sziasztok!
Petrának (csak így feketén), de tiszta szívből, nagyon boldog első születésnapot kívánunk!
Szülőknek, nagyszülőknek meg jobbulást. Vuka, tetszik ez a vendéglős ötlet bár, nálunk a nagyszülők(apai vonal) tuti kiakadnának ha "csak" séfek főznének rájuk
Hahaha, milyen buli lenne ha rendelnék kaját és fazékból tálalnám. Majd a végén elmondanám, hogy kiket illet köszönet
Hogy gonosz lennék?!
Tücsi, Eszti ha nem is Natasa, de annyira konkrét, hogy én pont ezeket a gabonákat adom Szonjecnek
Eszti, nekem nagggyon tetszik az a gyűrű! Valójában és így igazán még egy tetszik csak mellette arról az oldalról.
Cool, elnézegetve Noki képeit mindig beugrik a "sooo bad" vagy hasonló feliratú kép, amit egyszer feltettél róla
Mancsusz, Petike után dögleni fognak a csajok. Erre most adom a nyakam! És mákod (vagy mákja), hogy 31 év van közöttünk
Bubek, azért én nem vagyok olyan rendes, hogy minden nap takarítok
És egyébként meg bizonyos értelembe könnyebb, mert itt nincs az embernek raktárérzete és nem kell kismillió cuccot félrerakni, hogy felporszívózzon vagy mosson alatta. Ma pl mostam meg vasaltam, de csak félig (bár így is sok volt) amíg Szonja az egyik ruhadarabjával játszott.
Függönyök kb két hét kivéve a sötétítő, mert annak 4 hét, hogy befusson az országba. Ja, nem lenvászon csak van benne lenn. Egyébként Gardéniából van mindegyik
Szonjának egyik foga kibújt a párja meg alakulóban. Ezért kissé zaklatott, de érdekes módon ha mellettünk alszik akkor nincs fájdalmas felsírás éjszaka. Így mellettünk alszik
Egyébként ma megvettük a parkettát Szonja szobájába és sokszor bevittük, hogy meglássa, hogy EZ az Ő szobája. Aztán majd meglátjuk mikortól lesz funkcionálisan is az övé
N.