Sziasztok!
Mégis vagyok, nem igazán úgy alakult a délelőttöm ahogy terveztem.
Reggel kivártam a kartonozóban a fél órámat, utána megyek a terhesgondozásra, mert ott adják ki a beutalót a vérvételre és az uh.-ra, erre közli az ott lévő csaj, hogy ő nem adja ki, mert (hülye
) a védőnő az előző sorban beírta, hogy utal a 3 rutinra, köv. rublika jan 30 visszarendelés ideje. hiába koptattam a számat, hogy az a védőnőhöz vonatkozik, nézze meg előbb is mindíg beírta mikor menjek vissza hozzá
Na mindegy közölte, hogy nem és kész. Azt hozzáteszem terhesgondozás csak hétfőn és csütörtökön van 30.-a pedig kedd!!!! No comment.....
így jól megszívtam, már bocsánat, mert jövő héten szabin lesz végig a dokim, ugye máshoz nem óhajtok menni, így marad a 2 hét múlva hétfő
na kidühöngtem magamat, bocsánat
Pedig úgy örültem, hogy ma végre láthatom a picit.
Itt is süt a napocska. Igaz reggel hideg volt, Adrika tesztelte is a befagyott pocsolyákat
Én meg nem győztem kerülgetni nehogy elcsússzak
ezt útálom a télben a csúszós részeket....
pedig úgy várják már a havat.
a szervezésre én is kíváncsi vagyok, hogy fog sikerülni. Amitől egy kicsit tartok reggel, hogy készülünk el, de majd megoldjuk. ha minden kötél szakad lesz olyan akivel Adrikát tudom reggel küldeni, az illető is a suli felé megy dolgozni, fél 8-ra, és mehetnek együtt. Ráadásul imádják is egymást
Ez olyan érdekes, Adrinál nem volt "napirend" hagytam, hogy ő maga alakítsa ki a napirendjét. Végül is rendszeres volt...
Krisztikével, már alakítottuk, ugye akkor az ovi miatt. de tök jól beállt arra, remélem most sem lesz gond.
babakocsit én is azért szerettem volna újat, és lehetőleg tartósat, mert én mindíg gyalog megyek, naponta ugye általában 2-szer.Bár van autónk én nem tudok vezetni, meg a párom azzal is jár dolgozni. Normál esetben én sétálok a kislányért, de most terhesen azért sokszor besegít.
Mi az első babakocsival úgy jártunk, holott az is új volt, és akkor sem számított a legolcsóbbnak, hogy 4 hónapos használat után eltört a váz
alul.
Ismerősöknél vettük, se blokk, se garancia
Bár megcsináltatták, de elég sok volt vele a gond.
Most Bergon tipusút választottunk, sok jót olvastam róla, remélem ez most beválik.
Jók ezek az egyedi jelmezek. Nálunk mint írtam is a szokás a csoportos szereplés. Mini csoportban bohócok voltak, kicsiben hawai táncosok, nagycsoportban hófehérkék, és törpék, középsős farsang kimaradt, akkor született a pici. A suliban tavaly varázslók és tündérek voltak
Itt Pásztón sincs sok munkalehetőség. Ráadásul nekem is van egy olyan végzettségem amivel nem tudok konkrétan mit kezdeni
Én szerencsésen el tudtam Adrika után helyezkedni, ráadásul egy olyan munkahelyre ahol tisztelik azt, hogy valaki fiatal, és családja van
Nekem soha ebből semmiféle problémám nem volt, a gyerek mindenelőtt!!! És ez a mai világban tényleg baromi ritka.
Imádtam ott dolgozni...
na kicsit sok lesz belőlem, úgyhogy abbahagyom
Sziasztok:Gabi