Jó reggelt!
Köszönjük Gergő dícséretét, bezsepeltünk mindent.
Én is jót nevettem rajta, soha nem ültettem még így a géphez egyedül, mindig max. az ölünkben ül.
Nyomkodni meg azért tudja ilyen tökéletesen, mert van neki egy saját billentyűzete, az összes játék közül az a legérdekesebb persze...
Márti!
Nem semmi a történet, amit leírtál, az én hátam is borsódzott tőle. KOmolyan mondom, kétszer is elolvastam. Még belegondolni is rossz az egészbe.
Anikó!
Nagyon-nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen a drukkot a bankkal kapcsolatban. De sajnos ez még egy kicsit odébb van.
Ayse!
Én is halálra röhögtem magam Andris monológján.
Ráadásul mindezt el is képzeltem magam előtt. Hát......
Ja, és én is citromfacsarót használok, és én is rosszul vagyok Stahl szitájától.
Meg amúgy is a Stahl-tól, de hát ez az én bajom...
Duda!
Szegény Nati, el tudom képzelni, mit érezhetett, amikor valszeg csípte a nóziját a krém. De nyugi, szerintem nem te vagy az első, akivel ilyesmi előfordul.
VElem legalábbis már jó soxor előfordult ilyen.
A legdurvább az volt, amikor erőspaprikát ereztem ki Robinak a szendvicséhez. Aztán ugyan kezet mostam, de elég felületesen, és az erőspaprikát amúgy is elég nehéz lemosni a kezedről.
Majd mentem Gergőt pelenkázni, meg bekenni a kukiján a berepedezett bőrt. Ez nem most volt, hanem amikor a régi dokibácsi először felhúzta neki a bőrt.
Szóval sejtheted, milyen reakció volt. Szidtam magamat, meg a hülye agyamat...
Benianyu!
Beni hogy érezte magát első nap az oviban? Nem volt semmi gond, gondolom. Hiszen már annyira várta , hogy mehessen...
Totka!
Mindenképp számolj be, hogy mit szólt Panna reggel a képhez!!!
Frei-dossziét én is néztem, de csak az első részt, nem bírtam kivárni, míg vége a reklámnak.
De én már attól is el voltam ájulva, amit az első részben láttam. Komolyan mondom, így bírnék élni én is. Mondjuk annak a szállodában dolgozó csajnak a helyében, aki a minőségért volt a felelős...
Juci!
Marci nagyon helyes, jó a fürdőkádas kép!
Ja, képzeld, ma a Te (Nyúlné?) tonhalas-babos tésztáját fogom megcsinálni. Majd beszámolok...
Megann!
Léna is nagyon helyes a hatalmas almával!!! És azokat a pillanatokat meg úgy szeretem, amikor jó szívükről biztosítanak minket (egy falat anyának, egy falat babának)
És nem hiába, neked is nagy szíved van, ha mégis bevitted apának az ebédet a céghez...