Új privát üzeneted érkezett!

Marcsi, Bende nem kieszi az ujját :) hanem kiesik neki :) :lol: :oops: :?
mangó
 
 


Zsombor elaludt, így gyors leírom, ami az eszemben van... 8)

Képeket átfutottam Csudahelyesek ezek a gyerköcök. :P :P
Bala, ahogyan cipeli azt a táskát!!!!!!!!!Csúcs!Samu anyás, reggeli kép is nagyon klassz, és valóban, ti még reggel is nagyon szépek vagytok! Panni, szánkós képekért, én is irigykedek 8) .Laura nagyon csajos, és egyre nagylányosabb lesz!Farkas képei is nagyon tetszenek, ahogy nézik egymást Bill-el, meg ahogyan alszik a válladon! Milyen nagyfiú már ő is!

Zsóka, jól láttam, megint új Borcsi avatar képe? :oops: :roll: :) Nagyon klasszul áll neki a rózsaszín!!!!!!!! :P Sztem is jobban áll neki, ez a félhosszú haj, jobban kiemeli a kis arcát! :P Marcipánnak meg jobbulást! :)

Nyelv, én sem beszélek angolul Zsiggel, apa néha néha, de nem hajlandó velünk angolul beszélni, viszont látszik rajta, hogy érti. :wink: Talán azért, amit ti is mondtatok, mert személyhez köti.

Katáék. Talán ezzel kellett volna kezdenem, de a szita agyam... :oops: :oops: 8)
Szóval tegnap beszéltem Katával, hasonlókat mondott nekem is, mint Zsófiéknak. :)
Számomra Kata hangja végtelen nyugodtnak tűnt. :) Nagyon jól kezeli az egész helyzetet. Talán ma már hazamehetnek, de ez akkor derül ki, ha a doktornőjükkel tudnak beszélni.
Szerintem nagyon jó, hogy Kata ennyire ügyesen, higgadtan csinál mindent, ez szerintem Lizunak is sokat segít. Hiszen látja, hogy akik őt körülveszik nem idegesek, pattognak, hanem épp ellenkezőleg, végtelen nyugodtak, kedvesek, amire neki most pont szüksége van. :) Szóval Kata, így tovább, nagyon jól csináljátok, én meg csak annyit tudok nektek kívánni, hogy találják meg a hatásos gyógyszert, ami enyhíteni, majd múlasztani tudja Lizu görcseit. :)

Reni, örülök, h jobban vagytok, és nem volt szükség a tápszerre. :P

Panni, örülök, hogy akkor a++++++++++ célba értek, és jobb lett az éjszakátok. :wink:

Mangó, kitartást, az éjszakákhoz. Nálunk is megviseli a fiúkat, meg a telihold is, akkor sokkal nyűgibbek. :oops: :? Pusszok Bendének :P , tali :wink: , fodrász, nagyon kedvesek a pasik! :D

Mircike, Nóra nektek is pusszok. :P :P

Ja Nóri, kösöznöm szépen a gyömbéres tippet, eddig még nem hallottam róla, úgyhogy minden tanácsot szívesen veszek. :) Most vettünk gyömbéres kekszet, vmivel jobb. Így napközben már nincs az az erős émelygés, csak reggel. köszi. ja , és ha lesz időd, reagálsz majd nekem az utolsó 2 sorra, amit írtam neked priviben. köszi, előre is. 8) :wink:

Julcsi, szegénykéim, ez a fránya vírus. :evil: :( Sajna egy legyengült szervezetet - már most Te is , és Barnus is kimerültek, fáradtak vagytok/voltatok - , így nem is csoda hogy utolért titeket, ez a fárnya betegség. :cry: Jobbulást Nektek! :P :P
Ja és az "okés", h a drnő bepipult, és rajtad vezeti le a dűhét, amivel persze nem értek egyet, de hogy szegény Barnus szájába vág bele!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Hát tudod, erről tudnék csúnyákat mondani, hogy lehet egy ilyen nő orvos????????????!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Persze, ahonnan jön a zsé - magánpraxis - gondolom, ott véleltelül sem vág bele/mellé.... :evil: :evil: Erről a nőről olyan csúnyákat gondolok, h nyomdafestéket nem tűrne!!!!!!!!!!!!!! /ilyenkor azzal vigasztalom magam, h majd ő is visszakapja a sorstól! Bűntetlenül nem lehet ilyeneket csinálni!!!!!!!!!!!!Egy kisgyereken kiélni az aggresszióját!!!!!!!!!!!!!! Jön még kutyára úthenger! :roll: :oops: :wink: 8) / de nem is folytatom, mert csak jobban felmegy a pumpa... :oops: :oops: :?
és keddre soksok+++++++++++++++, hogy aki szedi majd ki a varratokat kedvesebben bánjon pici Barnussal! :P

most mennem kel, ha tudok, még jövök... 8) :wink:
mazsolák
 
 


Közvéleménykutatás, nagyobb gyerköcök anyukái: Nóra, Timcsi, Mircike, Vera (+ mint eüs is), Zsóka mi a véleményetek a bárányhímlő elleni védőoltásról? :shock: :roll: :oops: Beadatni, nem adatni, pro, és kontra???? :shock: Köszi előre is!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P
mazsolák
 
 

 
 

képzeljétek ma tök jól alakul minden eddig! reggel nem tettem vissza a fiatalembert aludni (ahogy szoktam) hanem 7kor kezdtük a napot és 8kor már kidőlt, így gyorsan visszatettem és 10 ig (!!!) aludt. így tök jól bírta a 11es tornát és egészen f2ig nagyon virgonc volt. megemeltem ababakocsit, ahogy panni javasolta és nagyon élvezte- bár egy kicsit még így is elaludt, de csak vásároltunk és jöttünk haza. evett 7-10-2kor és most letettem aludni. kíváncsi vagyok meddig alszik.
torna továbbra is nagyon szuper, képzeljétek ma mértem magamat és -5 kilónál tartok decemberhez képest! pedig SEMMIT nem teszek érte!!!!!
samu forog mint a grillcsirke de csak hasra tud egyelőre, így sajnos az alvásnál ez gáz- hasra fordul, de vissza nem tud... stb. viszont hasra mindig. ja és a tornán nem tudjuk már a baba-mama hasizmot csinálni (térdemnek dőlve a combomon hever, én felhúzott lábakkal fekszem és fejemet meg a felsőtestemet emelgetem-tudjátok) mert fel akar ülni állandóan belőle... így meg fogni kell a kezét h le ne essen a hasamról.
remélem az evés jó lesz így, végülis most próbáljuk úgy mint régen. na majd kiderül.
angéla (szoktak anginak becézni??) a babakocst 3 napja állítottuk föl- még nem függőleges, csak meg van kicsit döntveölben meg 1 hónapja üldögél. a dokim szerint nem gáz már. van barátnőm akinek a kislánya már teljesen ül. de mi még itt nem tartunk! kézfelfedezéshez gartula!!!! tök jó!!!!!
kata??????

még jövök. puszi
kerekpocak
 
 


edu:
bár én nem vagyok nagyobb gyerekes anya, én megkérdeztem a védőnőnket aki szerint hülyeség. ők van akinek beadják, és mégis elkapja. szerinte nem 100%, és annyira meg nem durva a bárányhimlő h ne lehessen kiskorban túlesni rajta. ha viszont nem jó a vakcina és később derül ki, felnőtt korban gáz a bárányhimlő. szal nekem a védőnő ezt mondta.
kerekpocak
 
 


Nóri: Hogy ez a Farkas milyen helyes kisfiú! :) Kutyás kép :) Nyelvtanulást jó, hogy felvetettem, mert pl. ezt az elméletet még nem is hallottam, hogy különböző emberekhez köti, de teljesen logikusnak tűnik, ráadásul férjem tényleg így beszélt rácul annó, vagyis nagyszüleivel rácul, szüleivel magyarul. Na akkor kicsit átbútolom a nyelvtanulásról alkotott sznobizmusaimat :)

Reni: Wc-papír nálunk is nagy sláger volt, kábé mostanra már nem amortizálja le őket. De a békesség kedvéért néha hagytam, hogy egy-egy teljes gurigát szétcincáljon a lakásban, vagy beletömködje a wc-be :) Most az a sláger, hogy amikor veszünk nagy csomagot, akkor ő bontja ki, és rápakol ötöt a tartóra (ikeás cső).

Zsófi: 300-at szopik? Hát az nem semmi. Vagy, ha annyit eszik, az se semmi :) Szerintem csak azért gáz a háromszori szopi, mert még folyadékként is funkcionál. De megoldást nem tudnék :roll:
Mai napirendhez gratula :) Ez jó ötletnek tűnik, hogy reggel már gyorsan kifárasztod :)

Anaci: Mi is kábé annyikat ettünk, szerintem nem sok a 180-200. De hát nem vagyok védőnő :) A 60 az biztos? Mindegyik evésnél? Mert a darabszám hat hetesen sztem teljesen rendben van...

Julcsi: Remélem jobban vagytok. Nagyon nem hiányzott nektek ez a hülye vírus még pluszban. Fogínyt majd én is megkérdezem, pár héten belül kell mennem, nagyon kedves dokinénim van. Evés hogy megy??? Sétálni tudtok friss levegőn?

Zsóka: Wááá jaj, de jó, hogy "csak" trutyi. Milyen gyógyszert kaptatok? Köptető-szerűt?

Edus: Én ma hajnalban a pulmonológia szóval álmodtam, pedig nem is tőlem kérdeztetek :lol:
Bárányhimlős oltás: A kötelezők ellen nincs bajom, de ha nem muszáj, akkor ne kapjon semmi olyat a szervezetébe, ami nem odavaló :) Szóval én nem oltattam be, elvileg nem is fogom.

Mangó: Sztem nagyjából akkor tudod, amikor a kis fejét tartani tudja. Nálunk ez a fajta karban "ültetés" [mivel nem kicsi, hanem nagy fejről volt szó :)] kábé három hónapos korban volt.

Pusz mindenkinek. M.

Ps.: Gondoltam, hogy csinálok egy másik vonalzót is, de aztán mégsem 8) márminthogy: áció káció :)
mircike
 
 


Zsóka! Gyógypuszi Marcipánnak, hála, hogy nem asztma meg krupp. A trutyit meg gondolom nektek is le kell szívni ezerrel.

Nálunk is volt ma dokinéni, megnézte Barnust, persze végigordította, pedig mindig úgy örült mikor megláta a drnőt, dehát most nem, mondta, hogy majd elfelejti, és akkor nem fog félni. Nekünk is "csak" vírus meg trutyi, nincs komolyabb.

Köszi holnapra a drukkot Edus! Én is félek azért, hogy minden rendben legyen. Megint haragudni fog egy kicsit ránk, hogy dr-k kezébe adjuk. Úgy néz ki taxival fogunk tudni menni!

Mostanában mindenen elsírja magát, nem engedtem, hogy belenyúljon az üvegbe, mert már álmos volt, és belekenné a szemébe, egyből sírt, könnyesen. Nagyon érzékeny lett.

Gyógyszertár jó drága lett, basszus! Egy sinlac, ami eddig 779 volt most 1345 ft. Támogatás (recept) nélkül 3000. Kész rablás! Egy csomó pénzt hagytam ott, pedig alig vettem valamit.

Mangó! Bende aranyos lehet! Mit csinál, nézegeti a kezét meg a szájába veszi? Tárgyak érdeklik már? Szokott mosolyogni? Apa jófej lehet! Szerintem enyém apa nem jön, Mircikéhez hasonlóan.

Még annyi, hogy édes lehet, hogy állandóan szopizna Marcipán ilyenkor, meg persze Niki is! Ha kiszedik a varratokat holnap lehet, hogy én is megpróbálom, minden nap rágcsálja a pólómat, félek, hogy több kárt okozok ott neki belül, mint amennyit érne az a 10-20 ml, ha visszajön egyáltalán ennyi is.

Na megyek én is ledőlök, fiúk még horpasztanak, van kb. egy órám.

Ja! Tegnap is és ma is egy egész üveg főzeléket megettünk ebédre, igaz még fájdalmas, de már egyre ügyesebb. A pépből azért még mindig csak 100-120 megy neki, a korábbi 200-220 helyett. Azért haladunk!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Mircike!
Köszi a fogdokit! Az evést írtam. Azért a legtöbb falatnál mindig kifolyik oldalt egy pici kaja. Még nem zár jól ez az izom. Nagyon remélem, hogy hamarosan erősödik majd!
Levegőre nem merem kivinni ilyen időben, pláne, hogy így is meg van fázva, és ha rájönne ilyen köhögési roham mint tegnap...

Ezt a vonalzót nem értettem, bocsi. MilyeN áció...?
Ja! Hogy mindjárt bölcsi és mész dolgozni?

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Edu, bárányhimlő elleni szurit nekünk sem javasolta az orvosunk,ahogy Zsófi is írta, már nem olyan kemény ez a betegség, könnyen átvészelik a gyerkőcök. Mi csak az agyhártyagyuszi ellenit adattuk be marcinak (borcsinak azt sem), apu nagyon védőoltásellenes :) , egyszer beoltatta magát influenza ellen, és egész télen beteg volt :shock: .

Julcsi, drukk-drukk holnapra!!! Na, akkor nincs marci egyedül, ami a nem állást illeti :wink: . Előbb utóbb csak állnak ők is, csak bírjuk kivárni.. :roll: :wink:
Gyógyszerárak tényleg iszonyúak, marci antibiotikumjáért 3000 :!: forintot fizettem, és plusz köptető, orrcsepp, lázcsill....... :roll: :twisted: . Nem éppen gyerekbarát árak :( .
Marci még amroxolt kapott az antibió mellé, és persze orrszívás megy nálunk is. Egyedül le sem tudom szívni az orrát, nem bírom lefogni, iszonyat ereje van a pasinak.

Angi, nincs újabb kép Bendéről? Ha van, tegyél fel lécccccci!!! :wink: Had gyönyörködjünk benne!!!!

mircike, hogy megy a leszoktatás?? Hogy viseled? :lol:

KépKép
logi
 
 


Reni, tök jó, hogy nem kellett a tápszer. Niki mennyit szopizik naponta? Ez a bio köles szuper egy találmány, láttam, van egy csomó féle, rizs, meg babamüzli, meg .....nem is tudom mi, de jópárat láttam. Ti mit próbáltatok a kölesen kívül? Szereti Niki?

KépKép
logi
 
 


Persze mire ledőlhettem volna, addigra zsombesz felébredt, és zsigu elaludt. :? Zsombesz köhög, amitől nem tud igazán aludni. :(

Az oltással kapcsolatosan nekünk is ez a véleményünk, ami nektek. Azt hittem inkább ti is "pro"-t írtok róla, de nem. Zsiguval nincs gond, mert ő átesett rajta 6 hósan, de Zsombesz még nem, és nála nagyon forszírozta a témát a dokinéni, de mi kifaroltunk apával, hogy most még nem, meg gondolkodunk rajta...stb.. :? 8) De ti is pont azokat írtátok, amikre mi is gondoltunk. Imri arra gondolt, majd ha vhol lesz bárányhímlős gyerek, akkkor elviszi oda zsombeszt... - persze nem most-.8) :wink:

Zsófi, napirendhez gratula! Menü klassz, finom lehetett! -kilókhoz gratula, ahogyan Reninek is. (Ti mindig méritek magatokat? :roll: :shock: én csak akkor, ha vmi leesik, vagy nagyon passzés. 8) )

Julcsi, gratula, hogy Barnus már ilyen szépen, ügyesen, nagy mennyiségeket eszik! :D izom zárodni fog! :) Minden okés lesz! Ha meg durván bánnak Barnussal nyugodtan mondd meg - persze finoman - , hogy ne a kisgyereken vezesse le a dűhét, hanem beszéljük meg egymással, mint felnőtt a felnőttel! :oops: :? Hidegbe én sem vinném, hátha a szél még jobban bántaná a hegeket, ill a megfázásnak sem éppen jó! :?

Miricke, én értettem, áció....Veled leszünk lélekben! 8) szopi? :roll: Hogy halad? Esti még megvan? Sztem azt a legnehezebb elhagyni. :oops: :? Bölis jel megvan, vagy ott derül majd ki? :)

na megyek, mielőtt zsombesz felkelti a bátyusát....

Katáék, lehet, hogy még bent vannak, a kijövetel feltételesmód volt. Meg gondolom, ha otthon is vannak, még pihiznek... :P
mazsolák
 
 


napirend eddig olyan mintha samu mintagyermek lenne (nem az :)). f7kor kelt evett 7kor aludt 2 órát aztán 2ig semmit, 2kor ebéd aludt 2 órát (!!!!) és aztán gyümi uzsi. most fürdik aztán vacsi és alvás. azért meg bírnám szokni ha mindig ilyen lenne. forgunk ezerrel és állandóan felülne pl félfekvő helyzetből.

mircike 300at csak reggel eszik, de ez csak tipp -holnap lemérem- még sose mértem csak gyanítom h reggel nagyon sokat eszik- főleg hosszan.

zsóka: nehéz megmondani h borkának jó lenne e az ilyen suli v nem. sajna (még) nem ismerem, úgy egyszerűbb, amúgy az ilyen sulikban alaposan megnézik (nem felvételi, csak alkalmasság :? ) a gyerkőcöket. de amúgy való igaz h sokat is tud ártani. pl ha van hajlama diszlexiára, akkor tuti felerősíti. de van akinél meg szuper csudajó!!!!

edu: nem mérem ám magamat, csak van egy nacim novemberben vettem és konkrtan leesik rólam :) :) reméllem ez tendencia!!!

hol van mindenki? elfújt benneteket a szél?
kerekpocak
 
 


lányok az előbb samu ülésbe nyomta magát a fürdetőben...:) :)

és

és

[size=24]most jön::::::[
/size]
kerekpocak
 
 


huuuuu, zsófi, már ott vagy a célegyenesben!!!!!!!!!!ma meg lesz az 1000.!!!!!!!!!!!!!!!Azta!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P

minket nem a szél fújt el, csak keveset aludtak, viszont aktívak, kevés nyügivel! 8) :wink:
mazsolák
 
 


AZ EZREDIK
kerekpocak
 
 


SAMUNAK GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!JA ÉS BENDÉNEK IS, ez már többször is lemaradt!!!!!!!!!!!!!!!! AZ ÚJABB TUDOMÁNYOKHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P CSAK ÍGY TOVÁBB SRÁCOK!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P
mazsolák
 
 


MONDOM ÉN, ZSÓFI!!!!!!!!!!!!!!!GRATULA NEKED IS!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P
mazsolák
 
 


zsombesz elküldte :( :oops: 8) :wink: , szal lemaradt, hogy írdd ám meg, mi lett " a meglepid"" az 1000. után!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :D
mazsolák
 
 


Csajok, ez a meglepi dolog komoly, vagy csak poénkodtok?? :roll:
Fúúú Zsófi 1000 hsz, nem semmi!!

Köszi Zsófi!! :P

KépKép
logi
 
 


Julcsi: De jó, hogy kicsit azért tud enni Barnus! Friss levegő :roll: tiszta hülyeségeket beszélek. Hiszen hideg is van. Holnapra nagyon drukkolok én is, remélhetőleg többet se kell oda visszamenni!!!

Zsófi: Congratulation :lol:

Szopi: Három napja nincs napközben. Ebédnél ma már könnyebben aludt el. Inkább a felkelésnél gond, de mivel kipihenten ébred, valahogy csak túlesünk rajta. Sokat nyúlkál, de tényleg nekem a nehezebb! :wink:
Reggel-este természetesen ki nem hagynánk!!! :)

Edus: Jel nem volt szabad, mire megyünk, addigra lesz valami. Kiváncsi vagyok :wink:

Na megyek, mert valamiért üvölt. Sztem már fáradt. Pusz. M.
mircike
 
 


most csak röpkén.. 8)

Zsóka, nem tudjuk. :roll: :oops: Marcsi mondta, ill írta Zsófinak, h lehet, h kap vmit, azóta viccelődünk. :wink: :wink:

Mircike, akkor drukk, hogy Mirkóhoz illő, anyunak teccő, és felhasználóbarát - azaz könnyen hímezhető - jelet kapjatok! :wink: :wink:

Zsófi, és azt nem is írtuk, hogy átléptél "régi felhasználóvá". :wink: :wink:

Julcsi, akkor holnapra+++++++++++++++++ :P

Akit érdekel, febr. 1.től babamama hetek lesznek a corában, sztem jó cuccok szoktak lenni... :)

nem tudom, jövök-e még este, így pusszok, jó éjt mindnekinek. :) Gyerköcöknek csodagyógyító pusszok, minél kevesebb ébredéseket estére! Anyukáknak meg szép, és könnyű álmok puszikat! 8)
mazsolák
 
 


julcsi, nóri, samu írt nektek levelet.

( www.szeder.blogspot.com )
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Zsóka, Julcsi, ahogy írjátok, hogy miket csinálnak a fiúk, abba meg Farkas van teljesen lemaradva. Ő a nagymozgással kezdte, de a finommozgásai nullák, nálatok meg azok jók, és hipp hopp jön majd nagymozgás is. A finommozgást sem kell ám háttérbe szorítani az is ugyanolyan fontos.

Szerencse, hogy Marcinak nincs nehézlégzése. Úgy félek, hogy Farkas is beteg lesz. Nálunk is a levegőben van a kór. Papa már el is kapta.

Barnusnak nagyon szorítok holnapra. Hányra mentek? Tök jó hogy már jobban tud enni. A mi fogorvosunk is nagyon jófej, majd én is megkérdezem, ha még aktuális lesz. De én csak május körül tervezem a látogatást. Majd akkkor az akkori helyzet függvényében kérdezek.

Hú, Zsóka ezt a sok szopit! Hát nem semmi. Nekünk már csak az éjjel egy órai maradt meg, azt nem bírom elhagyni. De úgy harap hogy megőrülök. Eleve rászorítva kezdi és végig érzem a fogát. Egyébként a cumisüveggel is ezt csinálja, ráncigálja a fogával.
Kíváncsi leszek a mai éjszakai szopira, mert ma jött meg :oops: (másfél év után :shock: ), és állítólag akkor megváltozik a tej íze.

Edus, a bárányhimlős oltást én sem adatnám be. MI az agyhártyásat se adattuk, bár azon gondolkozom, de mindig eltántorodom tőle. Én sem szeretem a felesleges oltásokat.Az agyhártyával kapcsolatban viszont nem tudom eldönteni, hogy csak azért ijesztgetnek hogy eladják a drága vakcinát, vagy azért mert tényleg fenyeget a veszély.
Én egyébként 24 éves koromban voltam bárányhimlős. Hát nem volt kellemes, csak az arcomon 80 kiütés volt, a többit nem tudtam megszámolni. Egy hétig ültem az ágyban és törölközővel csapkodtam magam, hogy ne vakarózzak.
Ja, nem kaptam privit tőled , vagy a múltkori emailre gondolsz?
Örülök, hogy segít a gyömbéres keksz. :)

Nóra, kérdezted a kutyát, hogy nem féltékeny-e. Ő nem, mert ő eredetileg a férjem kutyája, tehát őt tekinti gazdának. De van egy másik kutyánk aki eredetileg az enyém, és ő engem tekint anyjának (nem mondom , hogy gazdának, mert ő is a férjemre hallgat, rám csak elvétve :) ). Na és ő egy kicsit féltékeny volt az elején, mert mindig elzártuk ha kint voltnk az udvaron. De már nem zárjuk el,és így már nem az, sőt ha sír Farkas akkor nagy szemrehányóan benéz az ablakon. :)

Zsófi, csak beáll a napirend. Evéssel kapcsolatban még a sütőtök jutott eszembe. Az laktatóbb mint a gyümölcs, akkor nem kell annyit szopizni, megmarad a tej. Én pont ilyenkor kezdtem, mint most Samu. Hat hónapos kora előtt egy héttel. Üléshez, forgáshoz gratulálok. Meg az ezredikhez is!


MOSt eldugulok....

KATA! KITARTÁST!!!!

Puszi, Nóri

ja, és köszönjük szépen a sok kedves dícséretet! :)

Kép
nóri8
 
 


Mircike, tök jó, hogy Mirkónak nem gond a szopielhagyás. még mindig nem tudom mikor mentek bölcsibe. Mert elfelejtettem. Egy hét? vagy febr. 1?

Zsófi, köszönjük a levelet. Hú sajnos már rég olvastam Samu leveleket, mert csak ide írok, de most megnézem.

Mircike, a te blogodat se tudom mostanában nézni, de te mint gyerekkorunk verseinek nagy ismerőse, emlékszel ennek a folytatására? "fut robog a kicsi kocsi, benne ül a haragosi dindondiridongó, ha kiborul az a kocsi lerepül a haragosi dindondiridongó,...."??? vmi retyerutya van még benne.

puszi, nóri

Kép
nóri8
 
 


Csajok! Beszéltem Katával, minden ok, úgy néz ki, holnap már mehetnek, ill jöhetnek haza. :P :P Gondolom, kicsit pihennek, aztán délután "benéz" hozzánk is! (Azt mondta, lesz segítsége! :wink: )

most elolvasom gyorsan, mit írt Nóri! :wink:
mazsolák
 
 


Nórinak:

Weöres Sándor: Haragosi


Fut, robog a kicsi kocsi,

rajta ül a Hahargosi,

din don diridongó.

Ha kiborul az a kocsi,

leröpül a Haragosi,

din don diridongó.



Fut a havon a fakutya,

vele fut a retyerutya,

din don diridongó.

Ha kiborul a fakutya,

lepotyog a retyerutya,

din don diridongó.
mazsolák
 
 


Versek

most elsőre ezt találtam, de érdemes még böngészni, na most már mentem, pusszok, jó éjt!
mazsolák
 
 


Nóri: Edusnál a pont :)
Március 19-től megyünk b-be. Addig, csütörtöktől én du. négy órában dolgozom. Apa meg délelőtt. Márc. két hét beszoktatás, az nekem két hét szabi... aztán áprilistól full time neki is, nekem is :)

Edus: De jó, hogy jönnek Katáék!

Összes kis betegeknek jobbulást!!!! ++++

M.
mircike
 
 


Éljen az 1000. hsz. :D :D :D :D

Julcsiéknak holnapra nagy drukkkkkk a varratszedésre, Barnusnka remélhetőleg könyebb lesz utána. Kiváncsi vagyok mit mond a doki.
Takonykórra is jobbulás kívánok.

Örülök h Katáék holnap már jönnek haza. Remélem Lizunka is jobb lesz már, és sikerül jól beállítani a gyógyszerzését.

Bárányhimlős oltást nekünk sem javasolta a dokinéni. Nekem a két nagy már túl van rajta, nem volt vészes. Volt hőemelkedés, pötty, meg két hét itthon. 2005. novemberében estünk túl rajta. Mikor már nem jött ki több pötty akkor mehettünk utcára, csak emberek közé nem. A gyerekek közérzete nem volt nagyon rossz. Nyűgösek voltak 2-3 napig, aztán semmi. A vakarózást meg jól megoldottuk.

Nálunk mára apán is kitört a takonykór. Most más mindannyian jó náthásak vagyunk. Flórának már hőemelkedése is van, köhög is, holnap elzarándokolok vele a dokinénihez.
Járt ma nálunk a védőnéni, tetszett neki Liza, hízott is a májam.

Na megyek nagy tömeg zsepikben fújom tovább az orrom.

Aludjatok jól!

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


Zsófi! 1000 :shock: :D Samut mindjárt elolvasom! :)

Mircike! Mirkónak (meg neked is) kitartás a szopi-elhagyásokhoz! :D Sajnos egyszer el kell kezdeni ezt is. :cry: Olyan kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz majd a bölcsi! :D :shock: :lol: MEg a jelre is!

Edus! Már olyan régóta akarom mondani (írni) neked, hogy mi már egy jó ideje Barnust itthon úgy hívjuk, hogy Zsiga. :D :P Nem tudom miért, de általában ez jön a számra. Meg úgy, hogy Kicsizsig, Zsigabiga. :P Nekem tetszik ez a név. :D Csak azért írom, mert egyszer írtad, hogy a család először "tiltakozott" a neveitek ellen.
A bárányhimlősön mi még csak nem is gondolkodtunk, de asszem nem, az agyhártyásat beaadattuk.

Nóri! Neked is köszi a dokit, de remélem ha lesz ott fogunk, akkor májusig csak kinő! :?
Úgy végignézném belül, de nem akarom neki még feszegetni. Pedig tuti jön egy foga most, de meg sem tudom nézni, meg dentinoxozni sem merem. :shock:
A kúp viszont tök jó amit adtál. :D :P Ez ilyen drága? Ma vettem cirka 1400 ft-ért. :shock: :cry: Akkor majd visszaviszem neked a fél dobozzal ha megyünk. Ok?
Most is adtam neki éjszakára. Mire benyomtam már ki is pottyan (szerencsére épségben), aztán bogyóztunk egy kicsit, pedig ma már kakilt egyet.

Nálunk ma nagyon elhúzódott az elalvás. Kb 8-kor kezdtünk el fürödni, aztán a kaja marha lassan telt, viszont tök sok sinlacot evett, persze közben tévét néz meg az elékét leveszi és a kötözőjét rágcsálja. Aztán az orrszívás még egy tortúra. Mire megnyugtattuk, meg még a kaki, utána elringattam, betettem, felkelt, sírt, kivettem, elringattam, stb. 3x. Szegénykém annyira fél már mindentől, egy csomót sírt ma is. :cry: 22.00-kor került végre ágyba.

Kata!++++++++++++++

Köszi Lányok mindenkinek a holnapi drukkokat! Reggel megyünk 8.30-9.00 között, így kaptunk időpontot, hát nagyon remélem nem kell sokat várnunk, mert a kaját nem tudom, hogy oldjuk meg akkor, pláne fájós szájjal.
Asszem csak teát viszek, úgysem fog tudni enni! Vagy max még egy banánt, pár csipetke erejéig.
Különben az a nő szedi ki, aki a főorvosnőnk helyettese, ő is bent volt amikor jelenésem volt a főorvnál, ők ketten nyomták a dumát, és akkor adtak a végén időpontot. Szal ez a nő is elég gáz :evil: , ez mondta szerdán, amikor Zsoltival elkaptuk a folyosón, hogy mondjon már valamit, hogy "Anyuka, ne mondjon ilyet, hogy nem nézi meg az orvos a gyereket, reggel is voltunk maguknál és még aludtak, akkor hogy vizsgálgassuk a gyereket?" Hát mondtam is neki, hogy szerintem ez nem szálloda, hogy aludni hagyjanak (végre tényleg elaludtam reggel egy órát így 6 nap után), ha vizsgálat miatt jöttek, akkor kutya kötelessége lett volna szólni, hogy menjünk, nem visszacsukni ránk az ajtót, aztán szevasz. Úgyhogy ennek sem vagyok a kedvence.
Csak Barnusomat féltem tőlük, de nagyon!!!

Jó éjt mindenkinek!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Julcsi ügyes legyél!!! Ne törődj a hülye pé-kkel :) Ilyen hülye kifogásokat :roll: Hiába volt ott reggel, nem adott tájékoztatást, amint a mellékelt ábra mutatja, úgyhogy hiába magyarázkodik. Lennék csak én a betegjogi képviselő 8) :wink: :lol: Vagy lenne ott bárki, aki betegjogi képviselő... Csak ugye a gyerekeknél ez még nem nagyon szokás...

Szóval csak ügyesen, mosolyogj rá határozottan, és magadban meg add át neki szívélyes üdvözletünket :wink:

Bár már biztosan nem olvasod... Nagyon-nagyon drukkolok!

M.
mircike
 
 


julcsi drukk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mircike mértem: 320 at nomott be f7kor a drága.... :oops: :oops: (na vajon miért ilyen nagy a szentem??)

megyünk ma úszni!!! remélem samu a tegnapi formáját hozza és nem lesz hiszti- max a végén! húúúúú izgulok!!!!!
kerekpocak
 
 


Julcsi én is nagyon drukkolok, hogy minden okés legyen és ne kötöszködjön veletek senki. megáll az ész, gyereken bosszút állni....húúúúú de mérges vagyok... :twisted: :evil: .

Zsófi, nem semmi huzata van Samunak, így aztán érthető, hogy miért nem eszik gyakrabban. Jó úszást!!!! :wink:
Nálatok is van olyan, hogy majd egy kilós a reggeli pelus?
Szerintem Marci is sokat szopizhat, azért nem kell neki sok főzi meg miegyéb..:roll:

De jó, hogy jönnek Katáék, már úúúgy hiányoznak!!

Nóra, jobbulást az egész családnak!!

Nóri, nekem egyik gyerek sem vette észre, amikor először megjött, de én is hallottam, hogy állítólag megváltozik a tej íze ilyenkor. Nálunk nem okozott gondot.
Érdekes, amit írsz, lehet, hogy tényleg így van, Marcinál először a finommozgások fejlődnek, utána a nagyok, Farkasnál meg pont fordítva. Tulajdonképpen tök mindegy, nem?

Edu, Te meg haladó lettél. :wink:


zsóka

KépKép
logi
 
 


Tapsi-tapsi Borcsinak.... :P

Kép

Ezt a hülye piros szemet nem tudom megszüntetni... :(

KépKép
logi
 
 


jaj de édes fiú ez a marci!!!!(zsóka küld át nekem a pokazsofi@gmail.com ra a képet, nekem elvileg van olyan progim ami megszünteti a vörösszemet!)

szokott lenni 1 kilós pelus, de még nem annyira vészes. viszont egész nap RENGETEGET pisil- ezért az éjjeli nem feltünő.

edu, csatlakozva julcsihoz, én "mazskó, mazs, mazsi, mazsó"-nak hívom sokszor samut (m+zs :)) fogggggalmam sincs miért?? :shock: :roll:

kata? infót pls!!!!!!!
kerekpocak
 
 


Julcsi remélem minden rendben volt a körülményekhez képest, és nem viselte meg Barnust túlzottan !
hogy kiszedték ezeket a szúrós vackokat a szájából, hátha a kedve is jobb lesz.

Zsóka, de jó, h. Marcipán "csak" meg van fázva, és nem komolyabb.
rajtatok felbuzdulva én is tapsikolok Laurának. nagyon édes Marci a fotón.

tudom, h.már kérdeztem, de ezt a Holle bio kölespépet hol lehet beszerezni??

Zsófi ezt az ezredikért..
Kép

hányra mentek úszni?
tök jó, h. müüködni látszik az új napirend.
azt hogy csinálod, h. "korábban teszed le Samut" napközben és elalszik? Laura ha nem álmos, tuti nem tud elaludni {max az autóban, mert az mindig elringatja}, sőt mostmár akkor sem nagyon akar aludni, ha az.

Edus, nekünk a bárányhimlő elleni oltásról a következőket mondta a dr-nő:

- akkor érdemes, ha már közösségbe megy
- nem egy életre szól, de kb.90% védettséget ad, tehát a gyerek elkaphatja a bárányhimlőt DE:

- enyhébb lefolyású lesz, egy-két pöttyel megússza tehát :arrow:
- nincs 2 hét betegállomány sem a babának, sem a mamának a munkahelyéről, hanem 2-3 nap alatt túlesik rajta.
- ez viszont már 100% védettséget ad egy életre.

én szerintem beadatom, legalábbis mostani álláspont szerint.

Nóri, nem semmi nagy kutyátok van. én magam biztos nem mernék belopózni hozzátok éjszaka. én félek az ilyen nagy dögöktől. csak messziről gyönyörködöm bennük.
egyelőre mi is megúsztuk a betegeskedést, Laura sem kapta el tőlem, remélem Farkas sem fogja az Apjától.

Kata
, tök jó, h. már jöhettek haza, remélem minden rendben Lizával !


majd jövök még írok magunkról is, csak Laura már kipakolta a táskámat, jelenleg a DVD-ket igazgatja...

Mircikétől plagizálva, akiknek nem írtam azoknak puszi: tehát Mircikének, Mangónak, Anaci-Nórának, Reninek, Panninak.

Marcsi

KépKép
alon
 
 


sziasztok!

Julcsi!! drukk Nektek!!!!
:)
Bende nézegeti a kezét, szájába veszi és kezd a tárgyak után nyúlni és ha sikerül megfogni őket akkor a szájába veszi, nagyon örülök ennek! Mi lesz ha nagyobb dolgokat csinál, visítani fogok az örömtől :) :lol: :lol: :lol:

Zsófi, hát igazából nem szeretem az angit.......magyarosan szoktak anzsinak szólítani :oops: , vagy angie-nek......
kérlek írd meg milyen volt az uszi, olyan kiváncsi vagyok! nagyon szuper a napirendetek!!! és hogy Samu ilyen sokat eszik reggel, nem semmi!!!!!! :lol: :wink:

Zsóka, ok! lesznek!!!! :oops: :? Marci, nagyon édes!!!!!!!!!! tündéri, és nagyon pasis!!

Kata!!! hogy vagytok?????

Lányok, nálunk nem nagyon javul az éjszaka......ma pl. az volt, hogy este fürdetés után, kaja, elalvás és iszonyatosan éberen aludt, aztán 10-kor felkelt és alíg tudott visszaaludni, olyan éjfél körül sikerült......, de akkor sem aludt jól.... nem tudom mi lehet a gond. Szerintetek ha kevés lenne a tejem neki, akkor kiköpné a cicit? mert most az a trend, hogy szopizik kb. 5-15 percet az egyik cicin, kiköpi, nem akarja tovább átteszem a pasikra ott is egy picit van, kiköpi, és sír!!!! de ha a cicit megnyomom, akkor jön még belőle! szerintetek???? böfiztetem is közben....
:roll: :roll: :roll:

puszi a többieknek!!!
mangó
 
 


Na, kimentünk sétálni és jöhettünk is vissza :( , esik az eső :evil: .

Köszi Zsófi, mindjárt átküldöm a képet. De ne vesződj ám vele, ha elsőre nem sikerül, hagyd a fenébe.


Marcsi, bioboltokban lehet kapni, kb 900 Ft, sokféle létezik, a köles azért jó, mert gluténmentes. Teljesen íztelen, a hozzáadott gyümi/zöldség/ tápszer adja meg az ízét.
Ha nem kapsz, szívesen küldök nektek!! Én most a rizses változatára vadászok, de sehol nem lehet kapni :roll: .

Panni, jól vagytok?
Reni meggyógyultál?

Kata írjál ám, ha lesz egy kis szusszanásnyi időd!!

KépKép
logi
 
 


Zsóka, köszi, megpróbálom az Auchan biorészlegét ! megnézem neked a rizsest is - hátha tartanak.

Mangó, fogdosós-szájbatömős Bende képet légyszi !!

Laura akkor csinált és csinál is mai napig ilyet a cicivel v. a cumisüveggel, ha evés közben kizökken. neki is olyan 3 hónaposan nyílt meg a világ, és etetni csak úgy lehetett és lehet mai napig is, ha ingerszegény környezet van körülötte. emlékszem, kezdetben a laptopot olvasgattam, amikor vacsizott. na ezt már régóta nem lehet, meg beszélgetni sem, amikor eszik, mert akkor oda figyel és nem érdekli a kaja. akkor sem, ha félig lakott jól.
pl. most rájöttünk, {na persze csak a tegnapi nap volt ilyen, oszt lehet rácáfol}.. h. az esti sinlac adagját eddig kis 120 ml cumisüvegből kapta. amikor bepuszilta, mentem a többiért a konyhába. na ez elég volt, h. kizökkenjen, és nem kért többet, és és kelt éjszaka.
tegnap a nagyobb cumisüvegből kapott vacsit, és be is döntött belőle simán 200-t. nem is kelt fel éjjel.. !
remélem ez lesz a gyakorlat, majd meglátjuk.

nem lehet, h. az a baj, h. Bende is már ilyen kis kíváncsi-nézelődős lett, és elterelődik a figyelme a kajáról?
szóval nekünk a síri csend és az ingermentes etetés müüködik.

Zsófi, elolvastam Samu Nóriéknak írt levelét. nekem anno annyit mondott a védőnő, ha beakad a keze, nem szabad kiszabadítani. hanem fel kell emelni és picit hátrahúzva a kis vállát, h. maga szabadítsa ki így a kezét.

M.

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Marcsi, köszi szépen a tippet kipróbálom ma, mert azt valóban én is megfigyeltem, hogy most már tényleg sokat nézelődik és lehet, hogy ez lehet a gond.......csak ott hibázik egy picit a dolog, hogy éjszaka is ez volt, de megpróbálom, hátha......köszönöm!! :)


Zsófi!!!!! kikapcsolódásként elolvastam a leveleket!!!! Hát csúcs szuper!!!!!!!Samu nagyon nagyon édesen ír!!!!!! :wink: :lol: Nekem a csajozós dumák nagyon bejöttek, nálunk is erről dumálnak a fiúk :wink: :lol:
mangó
 
 


sziaqsztok lányokpróbáltam néhány oldalt vissza olvasni EDUS nagyon gratulálok nektek, Liza és Barnus babának jobbulást kivánok.
Mi el vagyunk vannak jó és rossz napok, de amint látjátok sokszor nincs időm irni mert amikor alszik akkor gyorsan főzés, mosás amikor apa meg itthon van akkor meg a vacsora, fürdetés meg ilyenek Beni baba még mindig hasfájós vasárnap voltunk két hónaposak, de hasonlóan zsófiékhoz nagyon rendszeretelenül alszik mostanában van olyan hogy nem alszik egész délelött vagy délután de volt olyan is hogy egy napot nem aludt csak este de persze az éjszakát még mindig nem alussza végig.
na megint mennem kell etetés van

sziasztok

igyekszem gyakrabban jönni

kki

Kép
kki
 
 


Csajok, köszönöm az oltással kapcsolatos infokat!!!!!!!!!!!!! :P

Nóra, jobbulást a családnak!!!!!!!!!!!!!!! :)

Tapsolos Marci nagyon édi!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P Zsombesz is úgy örül ilyenkor magának, mintha ők is tudnák, milyen nagy tudomány ez kérem! 8) :wink:
Mangó, sztem lehet benne vmi, amit Marcsi ír. Azért írom feltételesbe, mert gondolom ez is gyerekfüggő. De amiket Marcsi írt, totál igaz a fiaimra, azzal a különbséggel, hogy pl amíg a szomszédasszony bnőm már újszülött kortól tudott olvasni szopizás közben, addig én már ekkor sem, és amint elértük ezt a 3 hós kort, mindenre felkapták a kis fejüket, ha apa telefonált, szólt a tv..., vagy amit Marcsi is írt, elfogyott a kajcsi, láttam még éhes, készítettem újabb adagot, de már nem kellett neki. Elég-e a tejci? ha érzed, hogy van, ill a szokásos: "ha elegendő számú pisis, kakis pelus van", akkor tuti. 8) :wink:

na rohanok tovább, még jövök... 8) :wink:

Ja Julcsi, Barnus, Kata, Lizu gondolotam rátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P
mazsolák
 
 


Szia Iza! :P :P üdv, gratut köszi! :D Picifiúnak kevesebb hasfájást!!!!!!!!!!!! :) És várunk, gyere, ha tudsz! :P (Reméljük, minél hamarabb elmúlik a hasfájás, és akkor talán gyakrabban tudsz majd jönni 8) :wink: )
mazsolák
 
 


Na megérkeztünk! :D
Minden rendben volt. :D Odaértünk, vártunk vagy 20 percet mert csúszás volt, de minket hívtak először.
Segíteni kellett mindkettőnknek lefogni Barnit, mert nekik nem sikerült, kihuzigálták a zsinegeket, hát azért ordított szegény, pláne, hogy semmi érzéstelenítőt nem adtak, még csak spray vagy ecsetelő sem, sem előtte, sem utána. Kicsit vérzett az egyik, de nem sokáig. 3 hónap múlva kontroll.
Kérdeztem, hogy kell-e kérni időpontot, vagy csak 3 hó múlva jövünk, erre mondta, hogy telefonáljak oda, a főorv.nő (a mi drágánk) hétfő-szerda-csütörtökön van. Szóval akkor ezért hívott mára, mert kedden ő nincs és nem találkozunk. Nem is baj!

Köszi, hogy szorítottatok!!!!!! :D
Ja, a taxi meg majdnem 8000 volt, úgy sajnálom, annyira vettem volna inkább neki valamit ennyiért, de hát ez van! :evil:

Nóri! Milyen volt a szopi? Észrevette, hogy megjött? Barnus észrevette az elsőt, 2 napig nem kellett neki, de lefejve belecsempésztem a sinlacba stb.

Ez a kölesgolyó engem is érdekel? MEkkora ez? Odaadhatom én ezt már Barnusnak? Vagy várjak még a szája miatt?

Lehet cumikáznunk meg szopiznunk. :P
A cumi még kiesik mindig a szájából, pedig szívná ezerrel. Kb 10 mp-ig tudja bent tartani, gyakorolni kell, ezzel is erősödik majd az izom.
A cicizést is "kipróbáltuk". Azért idézőjel, mert be sem tudta kapni :cry: , nyitotta a száját, de nem tudott ráharapni, már tiszta ideg volt szegény, úgyhogy hagytam, mert ezzel akartam elaltatni, de maradt a ringatás. Majd este megpróbáljuk.

Kata! Majd írd meg mi volt, ha már pihiztetek egyet (kettőt, hármat...)

Puszi mindenkinek!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Edus: Köszi a Cora tippet, így a szomszédból. jót nevettem, hogy te tudod a legfrissebb infókat :) Én bizti elnézek oda, valamelyik délelőtt!

Nóra: Jobbulást az egész családnak!!!

Marcsi: Teljesen logikusnak hangzik, hogy nagyobb üvegből végigeszi a kínálatot. Igaz, hogy Mirkót nem lehetett eltántorítani, amíg nem ette tele magát, de ha beszélgetés vagy bármi más inger volt, akkor ő is inkább kiváncsiskodott sokáig. Úgy fél éves korától másfélig. Most már nem zavarja semmi :) Ma pl. két virslit kapott ebédre, de csak mert kiabált, hogy hamma, és még nem volt kész a leves. Aztán közben telefonáltam hangosan, ő meg túlkiabálta az egészet, és odahozta az üres tányérját, ütögette, hogy ő még halálosan éhes, kapott még egy virslit, és így kábé jól lakott :) Levest mondjuk nem kérte utána :)

Holle: Én sose voltam, de mindig a Szabolcska utcai bioboltot ajánlották a Móricz mellett. Hogy ott állítólag mindenféle van. Én is a rizsest preferáltam annó. Sztem Auchanban nincs, de hátha...

Zsófi: 320-hoz gratulálok, na az tényleg nem semmi :) Édes kis haspók. Nem csoda, hogy nem éhes, van, akinek ennyi az egész napi adagja :) Uszi milyen volt????

Zsóka: Komolyan, oldalról alig ismertem meg Marcust :)

Mangó: Hát nem tudok semmi bíztatót mondani. Ha jön tej, akkor biztosan van benne, mert ugye közben termelődik. Lehet, hogy már a fogcsírák birizgálják az ínyét...

Kki: Gyere csak, amikor csak tudsz!!! :)

Julcsi: Túl vagytok, szerencsére. Legalább gyorsan történt... Na és a minimum, hogy titeket hívnak először!!! :)
Kölesgolyót sztem adhatnád már Barnusnak, de most inkább ne, amíg be nem gyógyul a kis szája, mert beleragadhat. Olyan az állaga, mint a kuki nevezetű extrduált kukorica izének. Meg igazából pont arra jó, hogy a néhány fogú kisbabák rágcsáljanak valamit, amit nyugodtan lenyelhetnek, mert elolvad. De most lehet, hogy inkább ne... Tündér kisfiú, remélem hamar elfelejti ezt az egészet!!!
8000-et ne sajnáld, a nyugalmat és a gyorsaságot vetted meg rajta, vagyis ugyanúgy Barnusra költötted!!! :)
Cumi és cici szuper jó hír!!! Tényleg, legalább tud vele erősíteni a kis tündér! Remélem szopi is menni fog!

Krisztan-ról tudunk valamit? Nem jelentkezett nagyon régen.

Szopielhagyás: valójában tényleg jól megy, de mintha boldogtalanabb lenne... Nem akarom belemagyarázni, de látom rajta. Elég sokszor kéri napközben is. Már nem sír, ha nem kapja meg, de rám néz, aztán inkább elfordul és játszik valamit, egyedül. Kis zsarnok :) Ha nem kellene bölcsibe, oviba adni, ahol ugye, szóval, ha velem lehetne 20 évig, akkor sose tagadnám meg tőle :) De tudom, hogy neki is az a normális, ha végre leszakad rólam.

Elég lóugrásban mentem, ha kihagytam valami fontosat, akkor elnézést.
Mindenkinek puszi :)
Ja, holnap (az utolsó délutánomon) lehet, h nem leszek, mert a vírusírtóm bedöglött, el kell vinni a gépet egy kis wellness kezelésre.

M.
mircike
 
 


Zsóka

Most voltam a Rózsadomb center bioboltba, és van Holle rizskrém :wink: !!!!

Majd jövök még, csak rohanok :roll: :oops: :)

Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


sziasztok!

gyorsan mert keltenem kell Lizut.. elment az idő az olvasgatással :wink: :wink: :wink: :wink:

köszi a ++++++ -kat vagy-ket nemtom :) szóval köszi!!!

Lizu múlt pénteken reggel nagyon görcsölt (már éjjel is..) így reggel adtam neki a szokásos diazepam végbél-lötyit = görcsoldó.
és azután h benyomtam a szokásos adagot, rá 5 mp-re nem vett levegőt. mellkasa behorpadt én meg egyből nyomtam a 104et.
horror volt, nem emlékszem meddig tartott de amúgy nem sokáig mert mire a mentőkkel beszéltem már szerencsére kiengedett a görcs és vett levegőt.
szal így utólag az én parám volt nagyobb csak hááát főleg hogy egyedül itthon.......... na szóval 25 perc alatt értek ki, addigra abba is hagyta nagy nehezen a görcsöt. összesen így 40 percig csinálta... :? :? :? de ezek mondjuk "csak" apró rándulások, összehúzódások.......... de akkor se jő persze.
na kiértek, halál jófejek voltak, bevittek a kórházba. tudjátok amúgy is mentünk volna a szurira.
nővérkék majd leestek a székről amikor meglátták h a mentősorvos viszi kezében Lizit.... - formaság, át kellett adnia az osztályosnak....
szóval bent maradtunk megfigyelésen. de több mint valszin h a görcsoldó tette ezt, azt mondta a helyettes drnő h ha kis adag megy be az se jó mert a nagy görcsöt lefogja a kicsit meg nem és akkor a légzésnél ha nem emged ki akkor azért nem vett levegőt.
ja, mert amikor beadtam neki akkor ki is kakilta egy részét.

hűűűűűűűű nagyon zagyva vagyok, sorry csak sietek ....

amúgy a helyzet nem sokkal jobb... tegnap jobb volt, ma rosszabb... azért holnap megint szuri...
:twisted: :twisted:

DE KÉPZELJÉTEK!!
tegnap rengeteget nevetett Lizi!!! majd megzabáltam !!!!!!
na de mire hozzánk ért a vizit, görcsölt.... mindig így látják csk, sztem hülyének néznek hogy azt mesélem nevet, mert a dokik mindig a rosszabb szitukat látják csak...
mindegy, nekem jó érzés tudni.

na megyek majd még jövök ha tudok!

ige, itt a tesóm, ma ő alszik Lizuval,én meg apával fent a tetőben :wink: :wink: :wink: :lol:

Zsófi, Edu :arrow: PUSSSSZZZZZZZ :wink: az infókért

csókok
lmkata
 
 


Mostmár teljesen hiperszuperül vagyok :D

Zsófi
Szép adagot szopizik Samu :lol: ! Lassan feljön Nikihez, mondjuk ő főzeléket nyomatja 400ml-enként :lol: Milyen volt az uszi?!

Zsóka
Jaj de ügyi Marci!!!! Nálunk is rohadt nehéz a pelus reggelre. Főleg, hogy leszoktunk a hajnali peluscsesréről :wink:

Nóri
Niki alig akart szopizni mikor megjött először :roll: Szülés után 2hónappal :evil:

Julcsi
Örülök, hogy túlvagytok rajta!!! Mostmár csak jobb lesz minden! Jó, hogy cumizhat végre. Nem csoda, hogy sírósabb lett szegénykém... Biztos kell neki jócskán idő, hogy kiheverje a sok traumát amit átélt (baleset, műtét, fájdalom, dokik, no cumi, no cici stb,) egy felnőttnek is sok, nem hogy neki :(

Kata
Jó hogy itthon vagytok és hogy írtál!!!
Húú, nagyon gáz lehetett amikor nem vett levegőt :( :( Jó soká értek ki a mentősök :?
Akartam már kérdezni, hogy megmutattátok már Lizacicuct több dokinak is? Hátha... Arra emlékszem, hogy először mintha máshol voltatok volna...
Jó pihit estére apával :wink:

PUSZI MINDEN BABÁNAK ÉS MAMÁNAK (és kismamának :wink: )!

R

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Ja, és apa egyre többet nézeget bele a topicba :lol: :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


sziasztok!

Reni! na jó h meggyógyultál, csak az előbb nem volt alkalmam többre reagálni...

igen, ezelőtt a Svábhegyen voltunk, onnan menekültünk el szó szerint!!!!! az egy horror hely volt.
aztán itt meg nagyon jók. és a mostani doktornénink egyike az országban a legjobbaknak... szóval egyelőre maradunk itt, én nagyon bízom őbenne.... nagyon szimpi....


ja Zsóka! annyira édes vagy h írtad h leköröz mindenkit a mozgással, de sajnos azért etéren nagyon rossz a helyzet.
a fejét sem tudja tartani lizi . már. mert régebben azért ment.
az van, h ettől a típusú görcsöléstől izomtónus szabályozási zavar keletkezik az agyban. tehát nem maga az izom gyenge hanem az agyi szabályozás rossz. namármost mennénk mi tornázni ezermegatrillióval de nem lehet egyelőre, mert ami olyan torna h stimulálja az idegrendszert - márpedig ugye csak olyan jöhet szóba! - az provokálhatja a görcsöket és ameddig nincs lizi egy valamivel jobb stagnáló szinten, meg kísérletezünk a gyogyókkal, akkor ha romlás lenne, nem lehetne tudni h most a gyogyó miatt vagy a torna miatt.
kicsit olyan ez úgy érzem mint a hozzátáplálásnál h egy valamit vezess mindig be hogy ha allergiás, akkor tudd mitől... :roll:

szóval ez elég elkeserítő mert télleg annyira kis nyeklik-nyaklik a szerelmem, de hát nem tudunk most lépni. majd remélem hamarosan :cry:

de én alapból azt mondtam magamnak h ha 3 éves korára utólérjük magunkat akkor nagyon boldog leszek.

télleg amúgy hol van mindenki ???
most h itt vagyok végre???? :P :P :lol: :lol: 8) 8)
(ahogy tesóm mondaná itt vok...)
lmkata
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?