Zsombor elaludt, így gyors leírom, ami az eszemben van...
Képeket átfutottam Csudahelyesek ezek a gyerköcök.
Bala, ahogyan cipeli azt a táskát!!!!!!!!!Csúcs!
Samu anyás, reggeli kép is nagyon klassz, és valóban, ti még reggel is nagyon szépek vagytok!
Panni, szánkós képekért, én is irigykedek
.
Laura nagyon csajos, és egyre nagylányosabb lesz!
Farkas képei is nagyon tetszenek, ahogy nézik egymást Bill-el, meg ahogyan alszik a válladon! Milyen nagyfiú már ő is!
Zsóka, jól láttam, megint új Borcsi avatar képe?
Nagyon klasszul áll neki a rózsaszín!!!!!!!!
Sztem is jobban áll neki, ez a félhosszú haj, jobban kiemeli a kis arcát!
Marcipánnak meg jobbulást!
Nyelv, én sem beszélek angolul Zsiggel, apa néha néha, de nem hajlandó velünk angolul beszélni, viszont látszik rajta, hogy érti.
Talán azért, amit ti is mondtatok, mert személyhez köti.
Katáék. Talán ezzel kellett volna kezdenem, de a szita agyam...
Szóval tegnap beszéltem Katával, hasonlókat mondott nekem is, mint Zsófiéknak.
Számomra Kata hangja végtelen nyugodtnak tűnt.
Nagyon jól kezeli az egész helyzetet. Talán ma már hazamehetnek, de ez akkor derül ki, ha a doktornőjükkel tudnak beszélni.
Szerintem nagyon jó, hogy Kata ennyire ügyesen, higgadtan csinál mindent, ez szerintem Lizunak is sokat segít. Hiszen látja, hogy akik őt körülveszik nem idegesek, pattognak, hanem épp ellenkezőleg, végtelen nyugodtak, kedvesek, amire neki most pont szüksége van.
Szóval Kata, így tovább, nagyon jól csináljátok, én meg csak annyit tudok nektek kívánni, hogy találják meg a hatásos gyógyszert, ami enyhíteni, majd múlasztani tudja Lizu görcseit.
Reni, örülök, h jobban vagytok, és nem volt szükség a tápszerre.
Panni, örülök, hogy akkor a++++++++++ célba értek, és jobb lett az éjszakátok.
Mangó, kitartást, az éjszakákhoz. Nálunk is megviseli a fiúkat, meg a telihold is, akkor sokkal nyűgibbek.
Pusszok Bendének
, tali
, fodrász, nagyon kedvesek a pasik!
Mircike, Nóra nektek is pusszok.
Ja
Nóri, kösöznöm szépen a gyömbéres tippet, eddig még nem hallottam róla, úgyhogy minden tanácsot szívesen veszek.
Most vettünk gyömbéres kekszet, vmivel jobb. Így napközben már nincs az az erős émelygés, csak reggel. köszi. ja , és ha lesz időd, reagálsz majd nekem az utolsó 2 sorra, amit írtam neked priviben. köszi, előre is.
Julcsi, szegénykéim, ez a fránya vírus.
Sajna egy legyengült szervezetet - már most Te is , és Barnus is kimerültek, fáradtak vagytok/voltatok - , így nem is csoda hogy utolért titeket, ez a fárnya betegség.
Jobbulást Nektek!
Ja és az "okés", h a drnő bepipult, és rajtad vezeti le a dűhét, amivel persze
nem értek egyet, de hogy szegény Barnus szájába vág bele!!!!!!!!!!!!!!!
Hát tudod, erről tudnék csúnyákat mondani, hogy lehet egy ilyen nő orvos????????????!!!!!!!!!!!!!!
Persze, ahonnan jön a zsé - magánpraxis - gondolom, ott véleltelül sem vág bele/mellé....
Erről a nőről olyan csúnyákat gondolok, h nyomdafestéket nem tűrne!!!!!!!!!!!!!! /ilyenkor azzal vigasztalom magam, h majd ő is visszakapja a sorstól! Bűntetlenül nem lehet ilyeneket csinálni!!!!!!!!!!!!Egy kisgyereken kiélni az aggresszióját!!!!!!!!!!!!!! Jön még kutyára úthenger!
/ de nem is folytatom, mert csak jobban felmegy a pumpa...
és keddre soksok+++++++++++++++, hogy aki szedi majd ki a varratokat kedvesebben bánjon pici Barnussal!
most mennem kel, ha tudok, még jövök...