Manó,örülünk,hogy rendben van minden!!!!!!!!!Küldj mááááá képeket
Balázskáknak boldog névnapot kívánunk mi is!!!!!Csilla,olyan hangulatos az a kis kép
Jucc,Dorina a vírus miatt átaludta a havazást,de Domi úgy örült neki!!!!!Viszont nálunk nem volt ilyen nagy,és nem is maradt meg.Barátnőmék Békáson laknak,ott szánkóztak a domboldalon
Flocika,gratulálunk a nyitáshoz,megkaptuk ám a meghívót,köszönjük!!!!
Lányok,én vagyok a legszerencsétlenebb itt esküszöm,már bármikor jövök,mindig van valami....Mintha már sajnáltatni akarnám magam.....Brazil szappanopera vagyok
Dominik tegnap délután a szemem láttára taknyolt akkorát a suli aulájában,tompítás nélkül rá az arcára,hogy fogászat,Madarászban röntgen,bent aludtunk.Félóránként ébresztették,annyira kivolt,bódult is volt,nem is csodálom,hatalmasat esett.Én azt hittem eltört az arccsontja.Szerencsére nem hányt,viszont elég aluszékony volt,igaz el is volt fáradva,meg nem is ehetett.Egy kisszéken kuporogtam egész éjjel meg délelőtt,nem is élek már....2 héten belül a második röntgen,komolyan,mit kellene tennem,hova forduljak,hogy elővigyázatosabb legyen,hogy ne legyen olyan kis dömper,mert keze lába hadonászik mikor szalad,úgy örül,mintha egy csövön nézne kifelé,és mindenben elbotlik mert nem lát maga köré.Nem rossz,elevennek eleven ugyan nagyon is,de egyszerűen egy üres sulifolyosón a saját lábában elesik,miközben meg annyira ügyes.....Most indult voln a judo,ehelyett még úszni sem vihetem,sem fociratornáról is felmentve egészen 2 hetet,1 hónapig pedig nem haraphat az első fogacskáival,mert azok már maradandóak,és kilazult az egyik.És olyan fosós,parázós vagyok,beképzelős rettegős anyuka,majdnem bőgtem ott az ágya mellett is,én nem bírom ezt a stresszt.Hazajöttünk,délután már az ágyba vágta bele magát,de nem csinált semmit csak szenvedett,nem tudott mit kezdeni magával a tv előtt......Ha fogom a kezüket,akkor együtt esünk el
Dorina sem jobb,mindenről lepattan,úgy közlekedik..