Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,


Kriszti,


De jó, biztos jó buli lehetett a sok vízi parádé :)
Én is mondat férjecskémnek, hogy szülés előtt ránkférne 3-4 nap valami kényeztetős helyen!De majd meglássuk(anyagiaktól függ :roll: )
van új kocsi????Nem is tudtam, vagy lemaradtam?!lehet :D


Borsó,


Nálunk is Brendonos volt az első ágynemű, de azt én vettem!Annyira tetszett, hogy úgy döntöttem, hogy ennyit megengedhetek az első gyerekemnél :) ezért is ismertem fel, a stílusáról, egyből.Olyan szépek, kis finom :)
Hát igen, azért az elég vékonyka!Mondjuk én is 176 cm vok, de most sokkal súlyosabb :oops: :oops: Krisztinél is több!!!
Mi az Infacollal jártunk ugyanígy!!,,


Floci,


De jó, hogy írtál már, hiányoztál :)
Andris :( van ez így, szerintem jól teszed, hogy hagyod, majd lenyugszik!Ha hiszti van, mi is általában ráhagyjuk!
Gratulálok Briginek, nagyon nagyon ügyike!!!!
Tali, tőlem lehet :) :) :)
manóci
 
 


sziasztok!

floci!

csatlakozom, gratulálok Biriginek!

Kriszti!

én se tudtam h van uj kocsitok..az se volt rossz amit én láttam..sajnálom szegény Domit h mik történhetnek az ember fiával..azért igazad van, igenis biztonságosabbnak kéne lennie a strandoknak..



Mano!

ha Orsi vékony én mit szoljak? 46 kg..

megkaptam a privit, köszi..de mgé tartozol egy válasszal..

most megyek, még jövök ha tudok.. bár a fiam állandoan elesik, és már szegény nagyon csunya kezd lenni szeme környékén..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Csilla,


én válaszoltam :roll: asszem legalábbis arra ami olyan nehezen jött meg.Az volt az utolsó!

Hát te se vagy vastag, az tuti :lol: de azért nem vagy 176 cm,nem?legalábbis én alacsonmyabbnak látlak a képeken!orsi, azért magas is ám! :wink:
manóci
 
 

 
 

A kocsit nem most vettük,hanem akkor,mikor a házat is lefoglaltuk,a kettőt kb. egyszerre.Akkor azért mertünk belevágni,mert a söröző majd úgyis jól megy,lesz miből fizetni.Most meg a magas részleteit nyögjük...Viszont ha visszaadjuk,akkor amit ebbe is beleraktunk,nagyon nagyot buknánk,és inkább próbáljuk megtartani,amíg csak lehet.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Jaaa, hát így igen akkor tartsátok,legalább van egy jó kocsitok! :)
Pozitív hozzáállás,tudod :wink:
nem emlékeztem, csak azért kérdeztem,pussz
manóci
 
 


Mano!

irtam..

Kriszti!

én is igy jártam..azt hittem h madj tudom fizetn i de mégsem..rajam kivül álló okok miatt. igy most nincs kocsim..azért remélem nektek több szerencsétek lesz vele, tudom nem könnyü..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Csilla!
Igen,én is ezen gondolkodtam,hogy neked volt kocsid,aztán mostanában meg írtad,hogy nincs már...Akkor ezek szerint ezért :(
Nekünk meg kell izzadni érte,mert munkaeszköz is lesz,rendezvényekre meg esküvőkre vállalunk vele szállítást,kiegészítő munkaként.

Manó!
Te nehogymááá a súlyodért aggódj!!!!!!!!!Te csak gömbölyödj a babóddal,aztán majd ráérsz utána foglalkozni vele!!!!!!!Én se lennék ilyen golyó,ha kellőképp odafigyelnék.De egyrészt nincs időm rendszeres mozgásra,másrészt meg baromi könnyű erre hivatkoznom,mert az az igazság,hogy iszinyat lusta vagyok ehhez a mozgáshoz 8) :lol: És nagyon szeretek határ nélkül zabálni :D :D Majd megvárom,amíg megint olyanom lesz,hogy elinduljak a fogyi felé,akkor lesz erőm,mert most amíg imádok falni,addig semmi esélyem,úgysem lenne elég akaraterőm...

Flocika!
Na,ha tudtam volna,honnan való az a tusoló :oops: :lol:

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Kriszti,

Te egy tündér vagy, hogy vígasztalsz! :)
De akárhogy is nézek ki, megmondom a frankót most tényleg nem érdekel!Most még!!!Azért, ha megszülök, 1/2 év után el kell kezdenem valamit, ha a szopitól nem mennek vissza a kilók!Bár nem hinném, mert Eszti után is csak feljöttek :(
De a 1/2 évet azért kivárom, mert szeretnék neki is addig csak anyatejet adni, és a saját hiúságomért nem vonnám meg tőle!

Amúgy kicsit taknyosak vagyunk, mert ebben a f..z időben sose tudom mennyit, és mit adjak rá!Én meg elkaptam tőle, mert a szerelem azért nagy :) :) csókolódzunk rendesen
manóci
 
 


Lányok!
Ha az engedélyeket is hamar el tudom intézni, már február 5.-én nyitok!! Ha valakinek van kedve látogasson meg!!!
Káposztásmegyer I Dunakeszi u. 16 BrAnTo bababolt. Megközelíthető:
20 busz vagy 14 villamos

Manóci!
Gyógyuljatok!!

Kép
flocika
 
 


Floci!

sok sikert a bolthoz!!! :) :P Ha jo idö lesz egyszer meglátogatunk..

Mano!

továbbra i smennek a gyogypuszik!!!

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Csilla,

Köszike :)


Floci,

Köszi neked is :)

Bolthoz "nagy vödörrel" :lol: kívánok!Meglátogatunk valamikor :wink:

Ezt csináltuk ma de. :) tök jó volt, csak kár, hogy elolvadt!


Kép


Kép
manóci
 
 


Na, ez namtom mért lett fekete-fehér :( valamit elnyomtam?!Mind1
A hó itt is szép fehér :lol: :lol:
manóci
 
 


Manó,azt hittem,direkt fekete-fehér :D :D De jó nagy hó volt nálatok....nálunk egyből el is olvadt,főleg mire Dóri délelőtt fölkelt....Kimerült,napok óta vírusokzunk,hányás-hasmenés nála.A félévi bizi Dominak nagyon jó lett,az új suliban meg folyamatosan hozza haza a piros pontokat :)
Flocikám,látom ám a neveket az üzlet nevében :lol: ,ilyen egy jó anyuci!!!!!!!!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Kriszti!

Milyen kis sas szemed van :lol:

Kép
flocika
 
 


bocs, nem akartam még elküldeni, csak rossz helyen klikkeltem.folyt:

szóval , jól látod a neveket. Elösször Ada bababoltot akartam, de hát nem ő az egyetlen, és nem is csak bébi ruhákat fogok tartani. 174-es méretig próbálok mindenkinek szép rucikat szerezni.
Virnyák remélem a hideg miatt kicsit megritkulnak, gyógyuljatok!!

Manó!
Nekem nagyon tettszik a fekete - fehér kép, Olyan nosztalgiaérzés fog el :D Mi is lent voltunk Adával, két kesztyűt áztatott át, annyira tapicskolta a havat.Igazándiből ez volt az első, hogy találkozott vele.
A "vödröt" köszönöm :lol:

Csilla!
Várlak! És persze mindenki mást is!

Na, most a vége, mert mennem kell. Szép vasárnapot mindenkinek. Kép

Kép
flocika
 
 


Floci,

Örülök, hogy nosztalgia érzéseket tudtam benned kelteni, bár tényleg véletlen lett ilyen!
Bolt neve, de jóóó :) hát én ezt most nem vettem volna észre!!!Tényleg édes anyuci vagy!

Kriszti,

te meg ügyike, és főleg ilyen későőőőn??!!Ilyen sas szemekkel!!! :shock: :lol: :lol:
gratula Dominak, a biziéhez! :)
De már az új suliba is jár???Ez tök jó!
manóci
 
 


Ja, Dorcsinak pedig jobbulást! :) :)
manóci
 
 


Kriszti!

jobbulást Dorinak, és gratula szintén Dominak!

Mano!

jo volt msnen dumcsizni, és köszi ...tudod..(pálmafa)

Flocika!
Bocsáss meg én sem vettem észre, látszik h közülünk Krisztinek van sasszeme.. :D Gratulálok a bolt nevéhez, tényleg nagyn jo és talpraesett anyuci vagy!!

mindenkinek szép napot, itt alig szálingozik a ho..

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Csilla,

Ok.szivi :wink:

Képzeljétek megvan az afp eredményem, és 0,8 lett!Elvileg ugye ez már jó innen van a határ a normál értéknek!Nem vagyok feldobva, de azért remélem nem lesz baj!Csütörtökön megyek genetikai UH-ra de.Szorítsatok, hogy jó legyen minden! :)
manóci
 
 


Sziasztok!

Manó :) Jó lesz minden!!!! De azért még szorítok is :wink:

Flocika :) Neked is drukk a bolthoz, bölcsihez, mindenhez!!! Egy újpesti anyukatársammal szerintem elmegyünk, ha nem a nyitásra, akkor valamikor mindenképpen! 174-es méretig? Az szuper, az egész családnak tudok vásárolni :D

Kriszti :) Debrecen nekünk is tetszett, igazából nem volt gond. Csak a Kolping volt a mérce, és bizonyos szempontból nem érte el azt a szintet. De csak azért, mert Gergő 4 hónapos volt akkor, és neki nem volt az igazi. Ha most mennénk, egész más lenne. Az a trópusi hőség a medencéknél nem esett jól neki, és én tőle nem tudtam máshol pancsolni, mint a bébimedencében. / igaz, hogy elsősorban Balázs miatt mentünk, ő volt a lényeg/. Nagyon tetszett az, hogy van bébimedence pár centis vízzel, ami klórmentes, és ebben is volt csúszda. És persze a nagyobb gyerekmedence is jó, de Balázs nem ment bele nélkülünk, és mi nem mehettünk be, így ő is inkább a bébiben volt, igaz, az 2 éves korig használható :oops: Ez a veszélyes csúszkálás engem is idegesített. De biztos, hogy ha tehetjük, megyünk megint :) Először most asszem megint a Kolping jön, láttam a képeidet, hogy szépen felújították a játszót, még jobb lett :) És Gergőnek is nagyon fog tetszeni, Balázs meg már eleve imádja.

A súlytémára talán jobb, ha nem is reagálok, épp magam alatt vagyok miatta :( Mérlegen nem álltam hónapok óta, de elég a tükör is...

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Sziasztok lányok!

Köszike a szép szavakat, olyan jó, hogy így drukkoltok nekem. Ma voltam az Ikeában, vettem a játszósarokba kisasztalt és padot. Lesz macikás bordűr és mintás játszószőnyeg.Játékok itthonról mennek be. Van miből :)
Elintéztük, szerdára készen vannak a szórólapok és árcimkék.Még a müködési engedély híányzikaz önkormányzatnál.Az a szerdai programom.Aztán rámolás ezerrel, itthon már nem tudok bemenni a nagyok szobájába mert tele van rucikkal.

Jucc!
Várlak szerettel, ha van vmi konkrét dolog ami kellene szólj és félreteszem.A 174-es méret nem véletlen minden szentnek maga felé is hajlik a keze :lol: ( én 175 vagyok) :wink:

Manó!
Drukk UHra megy!!

Kép
flocika
 
 


Köszi a drukkokat :)

Floci,

De klassz lesz :) tuti benéézek majd egyszer, bár nekem állandó vásárlóként igen messze lenne!
De egyszer bizti bemegyek!
De milyen műkködési engedélyÍ??Az a bolt nem ugyanilyen ruhás volt?Vagy tulajváltásnál kell mindent előről intézni?Én ehhez béna vagyok, sose volt még üzletem :lol: :lol:
manóci
 
 


Floci :) Köszi, iszonyat sok cucca van a két fiamnak, így konkrét nincs, de mindenképp körülnézek, és ahogy ismerem magam, vásárolok is :) Tesómat megkérdezem, neki mi kell, és nekik is bevásárolok. A hó eleji nyitás nagyon jó, tele van pénzzel mindenki :wink:

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


sziasztok!

Látom nem jártok erre én meg holnap nem leszek..ezért elsöként szeretnék BALÁZSKÁKNAK (Jucc, Orsi, Dori remélem nem hagytam ki senkit)

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

puszi,

Csilla

Kép Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Csilla :) Köszönjük szépen :)

Én nézegettem, de mindig én voltam az utolsó hozzászóló :(

Floci :) Működési engedély rendben?

Manó :) UH???

Képeket teszek én is, mi is havaztunk a múlt hétvégén, és a két fiúval hármasban vonatoztunk le anyukámékhoz Szombathelyre, mert Apa Németországban volt.

Balázs híreket hallgat a vonaton :)
Kép

Kíváncsi Gergő:
Kép

Hóóóóóóóóóóóóó!
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Na, csajok!Megvolt az UH, és minden okés! :) Jó az eredményem is, nem kell amnio.Azt mondta az UH-s!
Minden rendben teljesen, úúúúgy örültem!Viszont a nemét takargatj a ababácska :) Jöv héten meg ,egyek a dokimhoz a leletekkel :)


Jucc,


nagyon édesek a képek, tök jó a vonatozás :)
mondtam már én is a férjemnek, hogy el kéne vinni Esztit vonatozni.Nagyon szereti ugyanis.Nyáron mikor voltunk Velencén mindíg néztük a vonatokat! :)
Na, neketk is volt akkor részetek hóban :wink:
Állítólag hétvégére jön a hóóóó!Jó lenne kicsit megint szánkózni :)
manóci
 
 


Jucc!

ekkora havat? én nem láttam csak tavaly.. :) nálunk hire hamva sincs..lehet h idén már nem fognak hogolyozni a csemetéim??????

Mano!

jaj de örülök h minden rendben van,de kiváncsi lennék nagoyn arra h kisfiu vagy kislány lesz!! nevek már megvannak????????

vigyázz magadra és ha lesz uhképed tedd fel jo? és várokm ég pocisképet is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

puszika!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Manó,örülünk,hogy rendben van minden!!!!!!!!!Küldj mááááá képeket :D
Balázskáknak boldog névnapot kívánunk mi is!!!!!Csilla,olyan hangulatos az a kis kép :)
Jucc,Dorina a vírus miatt átaludta a havazást,de Domi úgy örült neki!!!!!Viszont nálunk nem volt ilyen nagy,és nem is maradt meg.Barátnőmék Békáson laknak,ott szánkóztak a domboldalon :)
Flocika,gratulálunk a nyitáshoz,megkaptuk ám a meghívót,köszönjük!!!!
Lányok,én vagyok a legszerencsétlenebb itt esküszöm,már bármikor jövök,mindig van valami....Mintha már sajnáltatni akarnám magam.....Brazil szappanopera vagyok 8) Dominik tegnap délután a szemem láttára taknyolt akkorát a suli aulájában,tompítás nélkül rá az arcára,hogy fogászat,Madarászban röntgen,bent aludtunk.Félóránként ébresztették,annyira kivolt,bódult is volt,nem is csodálom,hatalmasat esett.Én azt hittem eltört az arccsontja.Szerencsére nem hányt,viszont elég aluszékony volt,igaz el is volt fáradva,meg nem is ehetett.Egy kisszéken kuporogtam egész éjjel meg délelőtt,nem is élek már....2 héten belül a második röntgen,komolyan,mit kellene tennem,hova forduljak,hogy elővigyázatosabb legyen,hogy ne legyen olyan kis dömper,mert keze lába hadonászik mikor szalad,úgy örül,mintha egy csövön nézne kifelé,és mindenben elbotlik mert nem lát maga köré.Nem rossz,elevennek eleven ugyan nagyon is,de egyszerűen egy üres sulifolyosón a saját lábában elesik,miközben meg annyira ügyes.....Most indult voln a judo,ehelyett még úszni sem vihetem,sem fociratornáról is felmentve egészen 2 hetet,1 hónapig pedig nem haraphat az első fogacskáival,mert azok már maradandóak,és kilazult az egyik.És olyan fosós,parázós vagyok,beképzelős rettegős anyuka,majdnem bőgtem ott az ágya mellett is,én nem bírom ezt a stresszt.Hazajöttünk,délután már az ágyba vágta bele magát,de nem csinált semmit csak szenvedett,nem tudott mit kezdeni magával a tv előtt......Ha fogom a kezüket,akkor együtt esünk el :) Dorina sem jobb,mindenről lepattan,úgy közlekedik..

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Kriszti,

Köszi aranyos vagy :) képet nem tudok most küldeni, mert nem kértem, maguktól meg nem adnak!De a következőn kérek feltétlen!Bár egy van, de az a 8 hetes :lol: ott sok úgyse látszik még!
Domcsi :( sajnálom, de rossz lehetett!Illetve lehet neked is!
Én is ilyen izgulós meg előrelátó anyuka vagyok, leszek!Szóval rám is ez vár??!! :roll:
jobbulást nektek, és próbáld féken tartani a kis vadórzókat!
Egyébként jól vagytok?Valami hír?

Minden BALÁZSNAK, NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!


Kép
manóci
 
 


sziasztok!

Kriszti!

nagyon sajnálom, biztos nagyon nehéz most nektek, föleg egy kis öökmozgonak nehéz megmagyarázni h ne szaladozzon..nekem i silyenek,m ég boni is lány létére..már veszekszem néha h hagyja abba..én néha az iskolában kapok frászt mikor fejjel lefelé logotta mászokárol..gábor meg olyanokat müvel..inkább el se kezdem..

és nyugi...rám is rossz napok járnak..csak már inkább nem irom ki magabol...de te ird meg, azért vagyunk h meghallgassuk egymást, tudod..a barátságok is arrol szolnak..joban-rosszban.. :D

Mano!

látod, nem csak én szeretnék képet... :P

puszi, és szép napot nektek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Köszönjük szépen mindenkinek a köszöntést! És mi is boldog névnapot kívánunk minden KisBAlázsnak :)

Kriszti, jobbulást nektek!!!

MAnó örülök h minden redben :) Csak így tovább!

Flocika!!! Majd rakj ám képet a boltról!! Ki tudja én mikor jutok el oda!
De mindenképp megyek egyszer, jól bevásárolok!!

Puszi

Kép
borso18
 
 


Sziasztok!

NAgyon szépen köszönjük a névnapi köszöntést és természetesen mi is boldog névanpot kívánunk Balázsnak!! :D

Sajnos mi is marha betegek vagyunk, az egész család 1 hete beteg. Szerencsére csak Balázs nem kapta el, de Blanka is tiszta taknyos meg köhög 1 hete. Szóval nem unatkozunk!

Floci! Neked sok-sok sikert kívánunk a bolthoz, ígérem, ha arra járunk, benézek!

Kriszti! Ti meg gyógyuljatok meg, szegénykéim, állandóan történik veletek valami.

Manó! Örülök, hogy minden rendben van. Hogy bírod? Van már hasad? Eszti? És kérünk képeket mindenről!

Csajok, ha túl leszünk a betegségeket, találkozzunk már!!! :) Annyi mindent dumálnék, de itt egyszerűen nincs időm!

Már sír is a kicsi, mennem kell.
Gondolok ám rátok sokat....

Üdv Dóriék

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Köszönöm Balázsom nevében a köszöntéseket, és természetesen én is BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK A KICSI BALÁZSOKNAK!!!

/ bocs, tegnap nem tudtam jönni/.

Kriszti :) Sajnálom ezt a rossz szériát Nálatok :( Jó lenne már egy kis eseménytelen, már-már unalmas időszak, gondolom...
Szerencsére enyémeknek komolyabb balesete még nem volt/kop-kop/, pedig ők is mindent kipróbálnak, mindenhova fölmásznak :)

Manó :) Örülök, hogy minden rendben!!!! :D :D :D

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Flocika :) ha lesz időd, azért számolj be, hogy sikerült a megnyitó, Andris hogy bírja nélküled, meg ilyenek! Sajna mi ma nem mentünk, mert Balázs is én is köhögünk, és Balázsnak a szeme is kicsit be van gyulladva, nem terjesztünk kórságot, ha lehet! De mindenképp készülünk valamikor menni!!!!

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Floci!

én is akartam má rkérdezni, h milyen volt a megnyito..majd gyere és mesélj..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Dóri!
Boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok lányok!
Kicsit megkésve de nagyon sok szeretettel köszöntöm én is a Balázsokat és Dórit!!!! Kép

Boltocskát tegnap kinyitottam,nagyon pozítív volt a visszhang.
Viszonylag sokan voltak, ha minden nap ez lesz nem fogok panaszkodni.Természetesen majd csinálok képeket és küldöm.
Vendégségbe, vásárlásra érkezőktől elöb kérek méreteket és megpróbálok szép holmikat félre tenni, ne gyertek hiába.
Andris anyukámmal volt, nem is hiányoztam neki :?


Jobbulást Dominak és minden náthás betegnek!!

Puszi mindenkinek!!!

Kép
flocika
 
 


Dóri :) Boldog névnapot!!!

Flocika :) Örülök, hogy jó volt az indulás, további minden jót! Ha megyünk, jelzem a méreteket :wink:

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Dori,


NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Floci,

Gratulálok a jó kezdéshez, maradjon is így :wink:
Jelzem én is, ha megyünk, mindenképp! :)
manóci
 
 


sziasztok!

Köszönöm a köszöntést mindenkitől. Már akartam jelentkezni, de nem jött be a babanet mér 2 napja. Túl vagyunk (majdnem) egy 2 hetes infuenzán, sajnos senki nem úszta meg, még Balázs sem. Ő még mindig taknyos és köhög. Mi 2 héten át szenvedtünk, Blanka még lázas is volt. Nagyon utáltam. Remélem, titeket elkerülnek ezek a dögvészek.

Floci! Remélem, hogy a továbbiakban is sikeres leszel! Szerintem majd tavasszal mi is meglátogatunk.

Manó! Örülök, hogy jól vagytok. Vigyázz magadra, hogy nem kapj el egy hülye betegséget te is.

Kriszti! Ti meggyógyultatok?

Nálunk egyébként semmi extra, zaljalnak a szürke mindennapok. Teszek fel képet, igen szörnyen nézek ki, de ez van. Balázs tök jó fej, már múlik a hasfájása és egyre értelmesebb. Má 60 cm és 5900 g, tejem alig, de sajna nem tudok vele mit csinálni. 30-40 g tej, utána tápi. Blanka ezerrel magyaráz, nagyon édes. Kép

Puszi Dóriék

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Dóri,


De jó, hogy már jelentkeztél!Kép, jó nagyon :)
Blanka :) milyen fura, hogy már ő is ekkora.Mikor találkoztunk, még a hordozkával jöttetetk, és milyen pici volt.
Betegség :( hát az nem jó, de legalább már kijöttetetk belőle.
Ha mindenki meggyógyult tavasszal kéne megint egy tali valakinél, nem?

Köszi, én megvagyok, igyekszem vigyázni magamra, csak Eszti néha kikészít :oops: soxor nagyon fogytán a türelmem!
Ez van
manóci
 
 


Sziasztok,

azt szeretném megtudni, hogy szült-e valaki monstanában a Harsányinál?
Hozzá járok rendelésre de nem találtam a MÁV-os dokik között. Ja, és a Rókusba küld laborba, úgyhogy kicsit tanácstalan vagyok mi a helyzet vele.
Nagyon szimpi a doki de a Rókusban nem szeretnék szülni.

Köszi előre is:
silka
silka
 
 


Silka,


Harsányi doki valóban nagyon jófej, engem anno egyszer UH.-ott.De ő már nagyon rég nincs a MÁV-ba!Átment a Schöpfibe.A rókusba nemtom mért küldhetett?! :roll: De lehet, hogy azért mert most a Schöpfivel nemtudni mi lesz!Ennyit tudtam segíteni!
manóci
 
 


silka!

én ugy tudom h rokusba ment át..én épp ezér tnem követtem anno..ha jol emlékszem 2004végén,de lehet ha zota megint korházat váltott? passz..szerintem hivd fel és kérdezd meg..

Csilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Sziasztok,


Tegnap kis baleset ért minket :( Voltunk egy barátosnémmal+ az ő 2 gyerkőcével a kika játszóba.Tök jól elvoltak a gyerekek, meg nem is voltak sokan bent, mert ugye hétköznap.Egyszer csak égtelen üvöltés, mindenki aki ott volt szülő fölugrott, hogy kinek a gyereke sír!Hát az enyém volt :( láttam, hogy ömlik a vér aszájából, üvölt és hozzák ki!Na, annyira megijedtem rohantam vele a mosdóba, azt hittem először a foga :shock: de aztán szerencs "csak"jól megharapta száját.De azzért azt jó csúnyán :cry:
Aztán némi vígasz után ő akart újra bemenni.Mondjuk örültem, hogy ne a rossz emlék maradjon meg benne, kicsit rajzoilt színezett, aztán akart újra menni a csúszdára! :shock: át oda már nem engedtem!!!Érthető okokból :lol:


Harsányi doki lehet a Rókusba ment??? :roll: Csilla,igazad lehet én a balhés dokival kevertem mert ő ment a schöpfibe! :oops:
Silka, bocsi, de az vviszont tuti, hogy a Mávból már rég elment!
manóci
 
 


Hello Lányok,

nagyon köszi az info-t. Közben kiderült, hogy tényleg átment a Rókusba és CSAK ott szül :cry: Akkor viszont csalóka, hogy a MÁV-ban van a magánrendelése. Anno azért kezdtem hozzá járni, mert sok jót hallottam róla és a MÁV szülészetéről is. El is határoztam, hogy ha majd egyszer szülök, az itt lesz. Hát erre most, hogy aktuális lenne, nem fog ilyen kombinációban összejönni...
A Rókusba én sem követném... Ti kihez jártok? Tudtok ajánlani jó dokit a MÁV kórházból?

Köszi:
silka
silka
 
 


Silka!

ebbena többiek tudnak segitne mert én végül is nem a mávban szültem.. de ha tudok segitek...

Mano!

nagyon sajnlom örülö h nem lett nagyobb baj..

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Sziasztok csajok!
Kicsit be vagyok havazva mostanság. Gondoltam hogy nem lesz egy könnyű dolog így három gyerek mellett, de remélem meglesz az értelme.A mai nap nagyon gáz volt, az eső miatt nem is járt ember az utcán.
Amúgy jól vagyunk, Andris egész jól viseli, hogy nem velem van. A nagyik rendesen elkényeztetik. Aztán nevelhetem majd vissza :lol:
Képekek sajnos még nem csináltam :oops: de igyekszem.

Puszi mindenkinek!!!

Silka!
dr.Kelemen!!!!!!!!!! :P

Kép
flocika
 
 


Flocika!

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG SZÜLINAPOD ALKALMÁBOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Csilla :) Megelőztél, pedig csak ezért ugrottam be :)

Boldog szülinapot, Flocika!!! :D

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?