Új privát üzeneted érkezett!

Kavicska
Csak Most ,Csak Neked :lol: :lol: :
Még nincs kész,a nagyja hátra van..apával fogunk figurákat festeni :shock: :D Kép Kép
Vendég
 


Gabika!

Naddon szépen köszönöm! Kép

Naddon édesek a Miszimaszkós és malaszkás figurák, na és a barikák!
Nekem is kell!!! :lol: Kidekorálom a szobát! :roll:
Nagyon tetszik! Kép
Már csak egy Miron baba kell a kiságyba és tökéletes lesz a kép! :D

Mir, Csillagfény, Espero, Babancs!
Babaszoba képeket!Kép De csak ha van kedvetek. Semmi sem kötelező :wink:

Cuppp Csajok!

Hétfő :? grr... :? Kép

Túléljük ezt a hetet is! Kép

Kavics
(23cn.)
Vendég
 


Gabi!

Ezek a képek a falon miből vannak és hogy ragasztottátok fel? Nagyon jól néz ki!

Kavics!

Nincs még babaszobánk. Nálunk lesz a hálóban míg kicsi, azt meg nem szeretnénk kicicomázni. Egy pelenkázós komódon kívül még nincs semmink.

Kép
babancs
 
 

 
 

Monyooooo, de joooooooo :)
Dupla zebra, a szokásos :D

Ezo, majd írd meg mi a helyzet. Ne izgulj, én (mi) is tűkön ülünk:)

Na, megyek is.
Mindenkinek szép napot!!! Szép hetet! És kapaszkodjatok,mert fúj a szél.
Bocsi, ha mostanság nem reagálok semirre, de mindig rohanósban vagyok :?

Zsizsiiiiik, lábad??? Szerdán hívlak!
dimet
 
 


Sziasztok !

Kavicska, végre jelentkzetél ! Örülök, hogy Mágus neked is szimpi és ha lombik... hát lombik, de azért kíváncsi vagyok az ismételt vizsgálat mit mond :wink:

Ella, fantasztikusan néz ki a gyerekszoba !!! Jó ötleteket lehet csenni Tőletek !! :lol:

Képzeljétek, a 14. napon vagyok és még nem zebrás az LH tesztem :? igaz, ma a hőm kicsit leesett, majd kiderül, hogy megy-e fölfelé...

Pusz
Mniki(14 cn)

mniki
 
 


LÁÁÁÁÁNYOKKKK, gebasz van.....megjött a terheléses inzulinom eedménye....éhgyomri szuper (4,9, ilyen alacsony sem volt még). Viszont a 120 perces 51!!!!!!! :? de miért??? pedig itt még szedtem a metfromint, most abbahagytam, és betartom nagyjából a diétát....de nem akartam tovább szedni. szedjem????
ah. basszus. miér tpont velem. én, aki egész életemben zöldségen, rozskenyéren, gyümölcsökön éltem......nem igazság :(
az az érdekes, hogy decemberben meg jó volt.......basszus.
dimet
 
 


Sziasztok!

Dimet hát nem is tudom. :roll: Rambóka valami olyasmit írt nekem anno a 6,1 éhgyomisomra, s a 120-as magas inzulinomra, hogy valószínűleg merül lefele az inzulinkészletem.... Majd jön, s megmondjam. Mindenesetre egyre erősebb a meggyőződés bennem, hogy terhesség alatt is szedni kéne azt a metformint.

Csakegy nálad mizu????

Hőmérősben Monyoka szomorú nagyon. :cry: :cry:

Bee
beebeey
 
 


Niki én már nem lh-tesztelek. Két hétig hőmérőztem. De most (megint) elegem lett a hajnali 5.10-es kelésekből. Csak szórakozik velem a természet. Vlszeg pé-m lehet, de a bestia hőm lement, fel helyett. :roll: HÁt ez van.

Ella ez gyönyörű babaszoba! :lol: Sokat dolgoztál rajta?

Bee
beebeey
 
 


írt a petrányi, egy elég korrekt választ. azt hiszem mérlegelek, és ma döntök mi legyen. Tűű-t fel sem merem hívni, eleve kitérne a hitéből, ha megtudja, hogy eddig is szedtem a metformint.......

Monyo????
dimet
 
 


Kavicska, hőgörbét nem tudok mutatni, legfeljebb rajzolhatok neked egy hangulatgörbét ;) Mostanában emelkedik. Már csak egy újabb pé.-s cikli kéne, és kiverné a maximumot :D
Mi van velem? Olyan rohanós mostanában minden, én is. Optimizmusom töretlen, bízom a metfominban, és abban, hogy tavasszal már nem kell alapozó. A mozgást most hanyagolom, hideg van, pedig lenne kedvem sétálni. :oops: Tornára lusta vagyok elmenni, de megfogadtam, februártól újra megyek. "Diétát" változó sikerrel csinálom, haladás, hogy egyre több gyümit és egyre kevesebb édeset eszem.
Elég rég voltam már rosszul, a bkv-s émelygések, kaja-kívánások is megszűntek. De reggelizni továbbra sem tudok. Valószínűleg volt egy pé.-s 32 napos cikli. A bőröm állítólag sokat javult (szerintem is ;)) Javulgatok... Február vége felé kérek nagy drukkokat, megyek hormonos beutalóért. Remélem még meglesz a kórház és a dokim.

Juj, jó sokat írtam ám magamról :)

Ella, nagyon szép lett Miron szobája, azok a kis micmackós, malackás és barikás falivalamik nagyon aranyosak. Már csak a baba hiányzik az ágyból.

Monyoka, hol vagy??? Látod, gyorsabban, ment, mint gondoltad! Szuper! Gratulálok!

Dimet, szöget ütött a fejembe, hogy lehet, hogy nekem sem mondta Tűű, hogy szedjem 12. hétig. Próbálok visszaemlékezni, de nekem az rémlik, hogy mondta. De ha ennyire ellene van, akkor biztos nem. Egy biztos, áprilisban kifaggatom, hogy miért voksol az abbahagyás mellett.

Pocakos és pocaknélküli kismamák, veletek mi újság? Hogy bírják a csöppségek odabent, és idekint ezt a szörnyű szélvihart?
mamint
 
 


Kandi!
Igen, csillaghegyi vagyok, azaz 4 éve élünk itt, a hegy felőli oldalon, a csillaghegyi és a római HÉV-meálló között.

Valaki!
Kérdezted, hogy mi mennyi volt a terhesség alatt Ácsnál. A terhesgondozás a rendelőjében 6000 forint alkalmanként (összesen 6-8 alkalommal voltam a terhesség során), nincs uh-ja, ezért minden uh-ra és egyéb vizsgálatra (vérvétel, ctg) a kórházba mentem, ahol nem fizettem semmit senkinek. Hát ennyi. Pü-t is szívesen írok, ha bármi kérdésed van még.

Mindenki!
Meghatott, hogy meghatott benneteket a szülésem története. Én is meghatódom, ha visszagondolok rá, meg büszke is vagyok, hogy világra hoztam a kisfiamat. És hálás mindenkinek (orvos, szülésznő, a férjem stb.), aki segített ebben, meg mindenben egészen a teherbeeséstől kezdve...

Áfonya!
Én is gratulálok!

Vöcsök
vöcsök
 
 


sziasztok.

nagyon aranyosak vagytok.A mai tesztem utan szerettem volna veletek kozolni a jo hirt,de amint a vonalzomon is latszik megint rosz vege lett :(

Kép
monyoka
 
 


Lányok, tegyük már egy kicsit tisztába a dolgokat... :(

Tűű-t ismerem, nem titkolom, a létrejövő ambulancia miatt. Kezdem jobban megismerni.
Annak, hogy nem ajánlja a metformint terheseknek, oka van, de nem igazán szakmai, hanem gyógyszerpolitikai. Ezt már sokszor tárgyaltuk. Másképp érinti azt, aki több ezer km-ről osztogat tanácsot és másképp azt, aki reflektorfényben itthon viszi vásárra a bőrét és sokan figyelik a tevékenységét.
De annál rosszabb nincs, ha valaki félrevezeti az orvosát. Ezt az NLC-n is elmondtam.
A nőnek van joga rendelkezni a teste felett, ha tisztában van a hatásokkal és a kockázatokkal, a gyakorlati haszon esélyével, és vállalja a felelősséget, ezt meg kell beszélni az orvosával korrekten, akár telefonon akár négyszemközt. Tűű nem ettől tér ki a hitéből, ugyanis adott már metformint terheseknek, hanem attól, ha hazudnak neki. Ezt meg kell vele beszélni, erősen ajánlom.
Vendég
 


Sziasztok... most bevallom nincs energiám visszaolvasni... viszont bekopizom azt a sztorit amit az indexre nemrég pakoltam fel... a ma reggeli diabetológiai kalandomat...

"Hát skacok... engem utoljára nem is tudom mikor idegesítettek így fel... a vérnyomásom az egekbe szökött, a pulzusom 110 volt... csak az segített a helyzeten, hogy ott volt a férjem is (na az övé is az egekbe szökött:) akinek jól kimoroghattam magam :)

Szóval... ma reggel volt a szokásos rapport a diabetológián. 8:30-ra sikerült levetetni az éhgyomri cukrot, utána filóztam, hogy mi legyen, meg merjem-e kockáztatni, hogy a 60 perces vérvétel előtt felhúzzanak a diabetológián (tudjátok... piros aláhúzások a füzetemben...). Végülis ott volt a férjem, gondoltam megkockáztatom.

Bementünk. Nem kellett volna. A torkomnak ugrottak (szó szerint) ketten... a dietetikus és a diabetológus. Hogy nekem hülyegyerekem fog születni, nem tud majd írni és olvasni és satnya is lesz... (höhö :) sovány vígasz, hogy amikor mondta a diabetológus, hogy nekem kicsi lesz a gyerekkel, akkor reflexből rávágtam, hogy persze, hogy az lesz :))))) Még csak az kéne, hogy 4 kilós babám szülessen :)))))

Lesek ki a fejemből... ott a táblázatom, benne a jobbnál jobb cukoreredményekkel, semmi nasi nem volt, semmi csoki, semmi semmi... a férjem is ott áll, szóhoz se jut.

A torkomnak ugrottak, hogy hogy gondolom én, hogy vega étrendet követek, hogy ennyire nem törődök a gyerekemmel stb.

Nézek... mondom, hogy ilyen kiegyensúlyozott és tudatos étrenden még soha nem éltem.... figyelek, hogy egyek sajtot, tojást, túrót és azért húst is, eszek vega felvágottat (az is fehérje!), eszek hüvelyeseket (bab, lencse - kőkemény fehérje).... akkor most mi van? Tény, hogy múlt héten csak egyszer ettem húst a normálisnak mondható 2-3 alkalom helyett (akkor viszont egy csomó halat és csirkét) viszont majdnem minden nap ettem lencsét vagy babot vagy hasonlót. (+ szedek omega 3 zsírsavat, vastablettát, D vitamint, omega 3-as olajat öntök a reggelimbe, tudatosan eszek hagymát, hogy meglegyen a flavonoidbevitel stb. stb.)

Fél órán át anyáztak engem... a férjem is elkezdte sorra cáfolni amiket a dietetikus mondott (tök ellentmondásos a nő - legutóbb pont ő mondta, hogy elég 2-3 húsos nap, most meg azt mondja, hogy nem elég... megjegyzem tényleg elég... ) amire az jobban felhúzta magát... (az összes tízóraira megevett almát lefikázta és aláhúzta...)

A torkomnak ugrottak, hogy nem eszek minden nap percre pontosan ugyanakkor... van, hogy 7:45-kor reggelizek, van, hogy 8:00-kor... ráadásul a tízórai is csúszik fél-órákat... és az ebéd is szokott... viszont figyelek, hogy meglegyen a 3 óra köztük... de ez nem érdekelte őket stb. stb.

Mondom nekik, hogy de nézzék meg, a cukrom igazolja, hogy jól csinálom... De nem csinálom jól... hogy fogjanak így engem inzulinra, ha nem tudom másodpercre pontosan betartani a kajálásokat... Mondom, hogy ebből nem lesz inzulin... (és tényleg nem. Ha kell, akkor saját felelősségre)

A diabetológus mondta, hogy ahhoz, hogy így tartsam a diétét, nincs is rájuk szükség, akár ne is jöjjek többet... meg eleve hülyegyerekem fog születni.

Hát... azt hiszem nem is megyek többet. Beszélek egy normális dietetikussal aztán meglátom mi lesz. Még szerdáig megpróbálok lehiggadni de iszonyú kétségeim vannak. Legközelebb mibe kötnek bele ha a cukromba nem tudnak? (vagy ha véletlenül egyszer-kétszer igen akkor diadalüvöltéssel pakolnak majd azonnal inzulinra... hogy ők megmondták...)

A dietetikus a torkomnak ugrott a kaják eltolódása miatt, mert ilyenkor ki kellene hagynom egy komplett étkezést!!!!!!! és a következővel folytatni (pl. kihagyni az 50 CH-s ebédet és helyette 6 órával a 20 CH-s tízórai után egy 20 CH-s uzsonnát enni csak!!!! Ha pedig az is csúszik, akkor 9 óra koplalás után 40 CH vacsora.,... ha pedig az is.... sejtitek. (most épp elbuktam a tízórait és még egy órám van a következő kajálásig... mindez úgy, hogy reggelire csak 20 CH-nyi zabkorpát ettem mert csak az nem szokta felvinnia reggeli cukrom ... úgyhogy rohadt éhes vagyok... a 150 CH-s diétába nem fér bele a tízórai kihagyása... szegény baba itt kalimpál... (megjegyzem a zabkorpába is belekötöttek, hogy hogy merészelek ilyet enni amikor az iszonyúan felviszi a cukrom... érdekes... én eddig pont az ellenkezőjét tapasztaltam)

Szerintetek melyik árt jobban a babának? Ha nem kap kaját vagy ha fél-egy, extrém esetben 1,5 órával később kapja meg, Főleg, ha a cukromon ez nem látszik!!!!!

Sejthetitek milyen állapotban mentem az egy órás vérvételre... biztos voltam benne, hogy a cukrom az egekben lesz....

Megnéztük vénás vérrel a cukormérőmön... és 5.8 volt... megnéztem ujjbegyből is... úgy is annyi volt.

Bekaphatják.

Szerintem az elmúlt 2 hét alatt (és főleg ma) többet ártottam a babának a stresszel, mint eddig az egész terhesség alatt a néha kicsit magasabb cukrommal.

Mit gondoltok??????????

Tele van a hócipőm (a férjem szerint xarjam le az egészet és ne menjek vissza... és én is hajlok rá, hogy amíg itthon kontrollálni tudom a cukrom tényleg ne menjek vissza...)

ja... abban viszont NEM TUDNAK segíteni, hogy az én életmódomhoz igazítsák a diétát (pl. hányszor egyek ilyen vagy olyan hüvelyest a héten, mivel párosítsam stb.)....

így tényleg semmi értelme... úgyis magam állítom össze az étrendem..."
Vendég
 


Aszta... most nézem csak a híreket...

HATALMAS GRATULA MINDEN FRISS ZEBRÁSNAK :) :) :)

monyoka: nagyon sajnálom :( De látod... előbb vagy utóbb mindenkit utólér a végzete!!!

Kavicska: hűha... akkor néhány hónap és indul a nagy projekt! Nagyon-nagyon szurkolok!!!!!!

(még olvasgatok... csak tiszta szita az agyam :) )
Vendég
 


Csakegy!

Hát ez már tényleg felháborító! :evil:
Nem tudsz máshová elmenni? A terhességi diabéteszt tényleg komolyan kell venni, de azért ez már kicsit nekem is túlzás!
Nem azt mondom, h. vond ki magad az orvosi felügyelet alól, csak keress egy normális orvost!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Csakegy, szerintem hagyd ezeket a barmokat a fenébe, és vedd fel a kapcsolatot egy nagyon rutinos cukrossal, aki nekem segített kismamakoromban, együtt csináltuk (persze ő szigorúan), egyszerre szültünk meg minden. neki dr.Baranyi Éva az orvosa. Ha érdekel, írj privit és megadom a számát meg az e-mail címét. PCOS is, meg I.típusú cukros is gyerekkora óta, nagyon segítőkész lány.
Vendég
 


Norka: Baranyiról azt olvastam, hogy iszonyú vaskalapos... nekem olyan dokit kéne találnom aki elismeri, hogy felnőtt ember vagyok aki tisztában van azzal, hogy mit miért tesz és a találkozások leginkább konzultációk és nem a stresszről szólnak... (már tegnap este óta görcsben volt a gyomrom mert tudtam, hogy már megint a torkomnak ugranak majd...)

Ráadásul ahányszor kiejtem a számon, hogy glikémiás, a dietetikus szó szerint ki akar nyírni, hogy olyannal nem foglalkozunk... (hiába mondtam, hogy nekem pl. a rizs felviszi a cukrom, jajjgat... és azt sem fogják fel, hogy ha a joghurt savat csinál akkor nem eszek olyat... )

Ez a Sote 1 ... pedig nagyon bíztam benne mert a belgyógyászom oda volt értük... a végén lehet, hogy belgyógyászt is váltanom kell majd?
Vendég
 


Sziasztok!!

Monyoka!
Nagyon sajnálom :( De azért szerintem legközelebb sikerül,hiszen már kezelnek, és akkor már ne védekezzetek picit se!!!!

Csakegy!
Hát én is kiakadtam a dokidon, szerintem is keress mást, ennél csak jobbat találhatsz.Én is most készülök vérvételre, utána meg a diab dokimhoz az eredménnyel, akit még teherbeesésem előtt láttam, így majd most fogom vele közölni, hogy szedem a metformint, és szedni is szeretném végig, ha másképp nem, saját felelősségre.Bár ez nem tudom, hogy kivitelezhető :?:

Dimet!
Kiváncsi vagyok én is a mai UH-dra, meg ,hogy hogy döntesz metformin ügyben.
Nekem délelőtt megvolt az UH, tündérkével minden rendben,pedig beparáztam, mert mikor reggel bementem a váróba, abban a pillanatban jött ki sírva egy kismama.Na, mondtam, végem van.Ráadásul a dokimnak se volt jó napja, megmutattam neki a laboreredményemet, és nincs is genny a vizeletemben, pedig azt mondta a háziorvos.A fene se érti ezeket a dokikat.
Picurkám: CRL:53 mm, BPD:19 mm, nyaki redő 2mm.meg még minden jót írt a leletre.Így megnyugodtam.De a terhesség koránál csak a hetet írta le, hogy 12 hét, így pontos napot nem tudok,így a
Duphastont se tudom meddig szedjem.Úgy gondoltam vasárnapig szedem.Szerintetek így , ha tovább szedem esetleg 1-2 nappal, az nem gáz???????????????????????????????????????????????
ezoterike
 
 


Hello csajok!

A ma reggeli ultrahangon azt találták, hogy nagyon kevés magzavíze van a picurkánknak, így aztán szerdán kiveszik. Ez összefüggésben van a veseproblémával, amiről a múltkor írtam (a bal veséje kisebb és lejjebb van) és amire a doki azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni. (ezért kicsit haragszom is rá) Ezek után baromi váratlanul ért a dolog és nagyon aggódom a kislányunk egészségéért. :cry:

Ráadásul annyira nem császárra készültem, hogy most nem is tudom, hogy mennyire kell másképp készülnöm.

Rambóka, emlékszem, hogy te a múltkor olyan megnyugtató dolgokat írtál a császármetszésedről. Ha van egy kis időd, dobj meg néhány jó tanáccsal most kivételesen nem a fogaimmal kapcsolatban :D . Köszike!

Aztán szorítsatok nekünk szerdán, hogy minden rendben menjen! :wink:
espero
 
 


Sziasztok!

Végre van netünk! (másfél hete akadozik, többszöri telefonálgatás után mára végre helyrehozták - hétvégén még kioktattak hogy itthon van gond :evil:)

Annyit artatok hogy lehetetlen mindenre reagálni de azért megpróbálom!

Áfonya, hatalmas gratula! :lol:

Monyóka, :cry: De elkezdted szedni a metformint, helyrehoz és tuti meg fog maradni a babó!

Vöcsök, Mir, annyira édesek a babák! :lol: :lol:

Lara, nagyon tetszenek a mesefigurák!

Babancs, látom! :wink: :lol: (igaz, Apa mutatta meg, :oops: én csak nézegettem, ő meg ránézett és már mutatta is... Dorkánál is ő látta az uh-n hogy lány, én nem)

Kavicska, örülök hogy megnyugodtál! És szorítok hogy Áfonyához hasonló legyen a Te történeted is! :wink: A görbéd pedig nagyon szép!

Ella, nagyon édi a szoba! Micimackó, Malacka és a többiek hogyan készültek?

Csakegy, ez nagyon durva! Hol történt mindez? Én a Bajcsyba jártam és ott nagyon rendesek voltak! Priviben én is adok doki-nevet ha kéred!

Ezo, gratula az uh-hoz! :lol:

Espero, nagyon szorítok szerdára!!! +++++++++++++++

Kandika, köszönöm a tanácsot! Sokkal többet iszom mint eddig és tényleg segít! Ma már egész emberinek érzem magamat! (a hétvége nagyon gáz volt...)

Niki, úgy tűnik hogy nagyon egyformán működünk! Mondjuk én nem tesztelek de a görbém... Mindjárt megmutatom!

Kép

Az, hogy a metformint elkezdtem szedni, bekavarhat most ennyire?

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Sziasztok!

Monyoka!

Sajnálom, h így történt.

Az én tesztem negatív lett. Látjátok? Én megmondtam.

Kép
lara26
 
 


Lara :cry:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Anyoka!
Annyira nem vészes a helyzet, majd legközelebb sikerülni fog. ( csak addig még sokat kell aludni) :)

Kép
lara26
 
 


Lara!
Nagyon sajnálom!

Espero!
Hát erre nem számítottunk! Úristen szerdán lesz megint egy topikbaba lányok!!!!!
Hány hetes-napos vagy most pontosan?? Nézd a jó oldalát, időben észrevették a problémát, nem lesz semmi baja így a babádnak, és két nap van már csak a nagy találkozásig!! Két nap múlva anyuka leszel!!!
Sopk drukk neked, hogy ne legyen semmi baj!!!

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejó,
Pont ma vagyunk 38 hetesek.
Az a kérdés, hogy tényleg időben vették-e észre a problémát?

Már a sima ultrahangos csajszi arca sem volt megnyugtató. Aztán átküldött a profi gépükhoz egy ultrahangos főmuftihoz (két órát vártunk rá, már tiszta ideg voltam), na és látszott az ürgén, hogy haragszik a dokimra, amiért nem szentelt a dolognak nagyobb figyelmet. Fél órán keresztül vizsgált, hümögött, kérdezgetett, aztán minket kiküldött, a dokit odahívatta és utána közölték, hogy holnapután kiveszik. Csöppet sem volt megnyugtató a helyzet.

Azzal nyugtatom magam, hogy ha nagyon nagy gáz lenne, akkor nem engedtek volna haza.

De igazad van, most már azzal kell foglalkoznom, hogy két nap múlva szülők leszünk, tök izgi! :D
espero
 
 


Ella, klassz a babaszobátok!

A miénk is már készen várja a kis hercegnőt. Remélem Kavics nem haragszol ha már csak a babával együtt fényképezett babaszoba képeket láthatod jövő héten :D
espero
 
 


Sziasztok Csajok!

Húha Espero!
Nagyon szorítok Nektek szerdán!
Remélem nem lesz semmi baj! És a kisbabád is jól van! (Tudom, hogy ez közhely, amit írok, de tényleg így gondolom és nagyon remélem, hogy tényleg nem lesz semmi baj!) :)
A fényképeket izgatottan várom! :)

Jaj Csajok, annyit kell izgulni mindenkiért! :roll: Nem bírja a gyenge szívem! :roll:

Csakegy!
Válts! Én ezt a hangnemet nem bírnám. Kb. olyan lehetett (sőt sokkal rosszabb), mint az én véradásos történetem. A hócipőm kivolt a dokival. Rettenetes a megalázottság! :cry:
Köszönöm a bíztatást! :)

Monyoka!
Nagyon sajnálom! De lesz ez jobb is! :) Sokkal jobb :D

Rejokám édes!
Jól vagytok már? Takonykór elmúlt?

Mniki!
Remélem PÉd van :) Fokozott zsexuális vonzalom??? Az nálad igen jó tünet! :)

Anyoka!
Izgalmas a görbéd! De egyelőre csak PÉ kezdeményt tudok beleképzelni! Az a két E betű jól néz ki! :)

Mamint!
A hangulat görbe is jöhet! :lol: :lol:
Az jó ha az ember hangulata csapong. Én most éppen olyan vagyok, mint egy leereszett lufi. Kissé fáradt! :lol:
A harminckettedik napon lévő PÉ is PÉ! :) Nekem múlt hónapban 42-ik napon volt. :)

Lara!
Akkor most jön a pihenés hónap. :? Pedig már épp ideje lenne, hogy tesztelj egy pozitivat! :)

Ezoterike!
Gratula a kispocaklakóhoz! :)

Beebeey!
17-ik napon már rögtön PÉt akarsz? Hova gondolsz? :lol: :lol:
Na jó, szurkolok. :)
A hőd még felmehet, tegyél egy görbét, lássuk milyen. :)

Dimet!
Hallgass Norkára! Teljesen jól látja a helyzetet. :)
Tiszta őrület mi folyik Mo-n.:?

Csók lányok, most ennyi vagyok! :)

Cupp. :)

23 cn.
Vendég
 


Espero: ha gond lenne, szerintem is azonnal befektetett volna és megindította volna a szülést... a 38. héten meg már "kész" van a baba ... Gondolom izgultok nagyon :))))))))))) (azért nem szeretik szerintem a kevés magzatvizet mert akkor nem tud úgy mocorogni a baba mert ráfeszül a burok... és olyankor gondolom már jobb neki kint a szabadban)

Lara: :( Nagyon sajnálom :( De a görbéd akkor is gyönyörű volt:)

Anyooka: megköszönném a doki elérhetőségét... lehet, hogy szükségem lesz rá...

Mindenkinek köszönöm a bíztatást... én is arra az elhatározásra jutottam, hogy ez így nem fog menni... úgyhogy más megoldás kell...

Holnap délutánra szereztem egy időpontot egy hiper-szuper dietetikushoz... ez megér nekem 3000 pénzt... (ismerem a dietetikust, az egészséges életmód híve - ráadásul pontosan ismeri annak a buktatóit és az előnyeit is... tehát mindig mérlegel és figyelembe veszi az egyéni hülyeségeket is... olyan igazi középvonalas aki ellenzi a szélsőségeket... és pontosan látja, meddig lehet elmenni... viszont képben van és tudja, hogy mi is egészséges valójában... )...

Szóval most nagyon bízom benne (eredetileg is hozzá akartam menni de akkor még nem tűnt ilyen gáznak a Sote... azt hittem, elég lesz... tévedtem...)

Az viszont nagyon úgy tűnik, hogy nekem is elég lesz a diéta... csak hát valószínűleg keményebben kell majd tartanom mint a nagy átlagnak (hát igen... nálam elég egy magas glikémiás indexű kaja és feljebb megy a cukor... de ezt nem igazán fogták fel a Sotén... mármint azt, hogy ha nem figyelném ezeket a dolgokat is akkor most 10 lenne a reggeli utáni cukrom és inzulinon lennék...)
Vendég
 


Espero, a lányod már nem lesz kicsi, enyémgyerek is 38+3 naposan is döntötte el, hogy itt az idő. :) Azt pedig én is nagyon remélem, hogy semmi olyan komoly probléma nem lesz, ami miatt meg kellene a későbbiekben ijedni. Gondolni fogok rád szerdán.

Csakegy, most jut eszembe, tényleg dicsérik a Bajcsy diabos részét, azt azért még meg kéne próbálnod, ha esetleg ez a dietetikus segítség nem lesz elég. De ne kerülj ki szerintem az orvos kontroll alól, akárhogy is. :?

Monyóka, itt izgulásztam hétvégén miattad és nagyon drukkoltam, de látom, nem volt elég. De hidd el, hogy jó úton jársz, még csak nemrég szeded a gyógyit!

Kavicska, progit nem csekkoltattál esetleg?

Rejo, még mindig betegek vagytok? :( Kép...? :(

Zsizsik, hogy megy a gipsz-szex? :lol:

Én ma 13.cn lévén megint ellőttem poénból LH tesztet (Acon-evidence USA gyártmány), hát nem abszolút két csíkos lett? Közben pé-nek semmi jele. Vagy rohadt érzékeny ez a teszt (közben tök olcsó), vagy gáz van az Lh szintemmel, de labor még mindig nem jött át (posta). Mára vártam. :?

Bogigyerek... na, mindjárt felteszek most egy fotósorozatot, mit csinál. Nem mondom, erre gyúrtunk hónapokon át, de... :shock: egy perc nyugtom sincs, hol a kábelt rágcsálja, hol a Netes modemet szereli szét, hol a macskát provokálja szőrtépkedéssel. Jaj nekem!

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Norka!
Hihhetetlenül édes Bogika!
Olyan jó gyurni való kis puffancs pofikája van! :)
Azt elhiszem, hogy nincs nyugtod! :lol: Miért is lenne? :lol: :lol:

Progit maximum holnap tudok csekkoltatni! Reggel.
Ma nem volt lehetőségem!
Megfogom ejteni! :) Holnap du. már lesz is eredmény!

Hogy nálad felé milyen lassú a posta :?
Húha, lehet, hogy PÉd van???

Ne mond már nekem, hogy azon töprengsz, hogyan "védekezzetek" még kb 6 hónapig, amig indulhat a második baba projekt! :)

Tiszta őrület egy állapot! :lol: :lol: (lásd Rambókáéknál! :lol: )

Macska bundáját csak addig fogja cibálni, amíg a macsek fel nem pofozza!:lol:
És meg fog lepődni.... :lol:
Vendég
 


Kavics, Norka édik vagytok hogy érdeklődtök, még mindig taknyolunk, fáj a torkom, Johanna tök nyűgös a tököm tele van az egésszel! :twisted: :twisted: fallosz ki van ettől a qva vírustól!! :twisted: :twisted:

Norka nagyon szép a szőnyegetek!Hol vettétek?
Jó a színe és a mintája is!

pussz!

ja a gyerek is szép rajta! :lol: (Látszik hogy kitört rajtam a lakberendezői vénám! :lol: :lol: )

Kép

Kép
rejo
 
 


Kavics!

Egy LH tesztet szerintem tudok produkálni, mert a hormon cuccoknak még tart talán az utóhatása. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
lara26
 
 


Rejoka!
Méghogy a fallos kivan! :lol: :lol:

Lara!
Én még mindig a te eseteden töprengek! :?
Olyan régen volt már PÉd. Miért késik ilyen nagyon?
Miért nem nézetsz egy progi és hCG szintet? Az biztosan kizárná vagy megerősítené a dolgokat!

Szóval én a te esetedben már semmit sem értek. :?


Vagy legyél terhes, vagy legyél babás, vagy legyél pocaklakós vagy jöjjön meg az a fránya havi, mert gondolom nem lehet kellemes ez az idegölő állapot. :shock:


(Kavics)
23cn.
Vendég
 


Kavics!
Te jó ég !!! Mega sok lehetőséget soroltál fel nekem. Az Utrogestan tolta ki ennyire a ciklusomat. Szerintem nem tapadt meg a pötty. Vékony 5mm -es nyh- val indítottam.
lara26
 
 


Lara!
:?
Vendég
 


Fú, de sokat írtatok mostanság :)
csakegy, ez iszonyat!!! remélem ez az ú diabos jobb lesz!!! persze,hogy szigorúnak kell lenni, de mi a francnak kell egy kismamát stresszelni???????? pfff.......

Espero, drukk-özön ezerrel!!!! csak nyugisan (ah, de könnyű mondani...)
Lara: :(
ja, Norka, valszeg Tűű valóban ilyen etikai okok miatt mondhatja az abbahagyást, és ajánlotta a szigorú diéta betartását. De mivel nem járok mostmár hozzá, így nem tartottam fontosnak felhívni,hogy csak szedem....ha kell, majd megyek...ja, és amikor ott a szent imrébe közöltem,hogy szedem még mindig, a doki tanácsa ellenére is, úgy nekem ugrottak,hogy nem volt kellemes.... :? és ugye a doki(nk) itt a Bajcsyba most megcsináltatott mindent (cukor, inzulin), így majd ha gond lesz a bajcsyba megyek.

nekünk is megvolt az UH. Minden rendben férjem sasolt ezerrel :) én nem sokat láttam, de van videónk!!!! :) majd átkonvertáljuk és lesznek képek. minden okés, 13 hetes vagyok (szerintem a duphastonos mensim után, a metformin hatására rögtön kiszabadult az a szerencsétlen, börtönébe zárt petesejt.... :lol: )
68 mm-es :) , sajtkukacka. Egy idő után megunta a doki piszkálását, és úgy elkezdett mocorogni. meg az egyik kezecskéjét tartotta a szája elé :) szóval, férjem is elolvadt :) ű
Adimetről annyit: NINCS VKINEK TARTALÉKBAN??? lehet nemtok szerezni:( múlt héten szegeden tudtam volna... :? holnaptól elkezdem megint, keveset. és betartom a diétát, amennyire csak tudom. de szerintem fogytam :? pedig nem éhezem.
Holnap integrált teszt, és itt Gyulán tényleg ingyenes, már ide is utaztam.
dimet
 
 


Kellemes hétfő estét lányok!

Monyo Lara :( :( követtem az eseményeket és drukkoltam..

Kavicska nagyon örülök,hogy olvashatom a szellemes vidám hsz-id :D Sok sikert kívánok a következő hónapokra és minden jót!!

Okr nagy puszi a sikeres vizsgádhoz!! Tudsz Te!!!

Espero hamarosan találkoztok!! MINDEN JÓT!!!! Természetesen én is gondolok rátok!!!

Ella jajjj nagyon tetszik a babalak!!! :D Micimackóék és persze malacka!!!!! :D
Én is szoktam már gondolkodni a babaszoba rendezgetésén,legalább gondolati szinten történjen vmi...
most kicsit :( vagyok, türelmetlen ..... De bízom benne hogy 1-2 hónap és pár topiktársammal együtt határtalan örömünk lesz,nagyon nagyon szeretném végre!

Rejo remélem már nem akar sokáig időzni ez a kór nálatok!!!

Norka Bogi napi programján jót nevettünk a férjemmel. Lehet jövőre kettőre kell figyelned? :shock: :D

Csakegy kitartást neked!!!

Pé közeliek húzzatok bele! :wink:

A norcolutból már csak a holnapi nap van,jól átvertem a fertyt ,nagyon érdekes volt ahogy elkezdtem szedni másnap már 37 fokon izzottam.. :lol: :lol:
Vendég
 


Dimet!
Elhiszem, hogy határtalan a boldogságotok!
Én csak ha azokra az (eljövendő) pillanatokra gondolok, hogy babales UHval, elérzékenyülök. :oops:

Kincsecske!
Krisztával beszélgetve elgondolkodtam azon, hogy vagyunk itt néhányan nagyon régi motorosok, akiknél még mindig semmi:
Kandi, TE, Zsizsik, Mniki, Beebeey, Gina és még sok név a tarsoloymban. :? Valahogy nem jön össze.... :?

De hát remélem ez az év tényleg a miénk lesz! :)

Most láttam a fókuszban, hogy egy nő közel hetven évesen szült.
Akkor még van időnk. :lol: :lol: :lol:

Roppant megnyugtató. :? :lol: :lol: :lol:


cupppp
Vendég
 


sziasztok csajok!

kavicska: :P küldöm felvidításként

espero:sztem ne aggódj, ha baj, lenne, már bent lennél a kórházban. gondolj arra, hogy nemsokára babuska lesz a kezedben!!!!

annyian írtatok reggel óta, hogy válaszolni sem lehet mindenre.
norka-baba gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!

ella:nagyon ügyik és kreatívak vagytok!babócának teszeni fog a lakhelye, az tuti
Vendég
 


ma annyi minden történt velem, és tök tanácstalan vagyok, a férjem sem tud mit mondani.
adva van a munkahely, ott egy srác, akivel jóban vagyok,mindog kiállt mellettem. és nem mellesleg a kisfőnököm.aztán adva van a kollegina, akit eddig a barátnőmnek hittem és segítettem neki, ahol tudtam, mert nem nagyon jött bele a dolgokba, amikor odakerült, én tanítottam be, velem egyidős és tök jó fej.

a lány csüt és péntetken szabin volt,szerdán még kapott egy nehéz aktát, amit nem tudott megoldani, amig ott volt.
odaadták nekem. én megoldottam mára.ma volt a határidő.
a kollegina megjött és megkérdezte, miért vették el tőle az aktát.megjegyezném, nagoyn érdekes és hasznos volt, iylennel még nem találkoztam...

elmondtam, hogy mára meg kellett csinálni, ő nem volt, rámszignálták.
nem szólt semmit.
kisfőnök délután mondta, hogy a csaj kivolt teljesen és azt mondta, hogy miért engedték, hogy én virítsak a nagyfőnök előtt, holott az ő aktája.
én erre rákérdeztem a csajnál, aki már úgy adta elő, hogy jaj, csak annyi volt, hogy megkérdeztem, hogy miért szignálták át, de semmi gond.
jött a túlóra, ahol a kisfőnök srác berobbant a szobámba, hogy ne keverjem a szart, mert megkért hogy ne mondjam el a lánynak, amit mondott és mégis elmondtam. azt ő onnan tudja, hogy a lány kérdőre vonta, hogy miért mondta el nekem a srác a dolgokat.
hát ennyi. én hebegtem. és csak annyt tudtam a srácnak mondani, hogy te is így tetted volna, ha a barátod hátba csap....

kérdés:kinek higgyek?eddig mindkettőben bíztam
tudom,nem tudtok válaszolni rá, a férjem se és én sem tudtam, de legalább elmondtam.
tök ideg voltam, aztán voltam arwen tornán, és taláén lenyugodtam.
a torna jót tett
de hát kezdődik a holnap és nem tudom, mit tegyek és belenézhettek-e a szemükbe és kiről mit gondoljak???
Vendég
 


tyűűűű
ez hosszúra sikerült, bocs mindenkitől, akit feltartottam
Vendég
 


Lafead, én ilyenkor mindig szembesíteni szoktam. Meghívod kávéra mind a kettőt, és elmondod, mi történt, a szemükbe nézve. Gyorsan kiderül, ki a hunyó. Nincs vesztenivalód.
Vendég
 


Lafi!

Haha, ebben már csak egy jó ügyvéd tud tanácsot adni! :lol: :lol:
Én biztos nem!
Nehéz ügy. Megoldod! :) Vagy megoldódik! :)
Vendég
 


Sziasztok

Andika
Eddig nem volt netünk...nem hiszem el...bocsi ha vártál! :twisted:

Monyoka :cry:

Csakegy
Még ennyi majmot...erős kötélből lehetnek az idegeid!Remélem a holnapi diabos dokid rendes lesz!!!!!

Ezo,Dimet
Gratula a csöpséghez és a 12. héthez! :D

Espero
Egésznap Te jártál a fejembe,pedig csak most látom h történés volt....nagy már a lánykád ahhoz h kijöjjön,nagyon drukkolok szerdán Nektek h minden simán menjen!!!!! :wink: :)

Norka
Bogi nagyon édi....Neked meg szuper lh teszted van! :wink:

Kincsecske
Ne érzékenyits el :roll: ...annyira szoritok Nektek h minél hamarabb a pocakotokba legyen egy kis bébike! :)

Köszi Mindenkinek a dicséreteket,a figurákat az auchanba vettük akciósan...szivacsos,gumis anyagból vannak és két oldali ragasztóval kell felrakni....hasonlóakat gyártok,na majd az lesz az igazi érdem :lol: ,az vszinű tovább tart,ha kész rakok képet!

Jó éjszakát!

Jaa egy kérdés...a magnéziumot meddig is lehet szedni,most 36+1 vagyunk,ezt a hetet még szedjem vagy már nem?+milyen teát is kell inni,,málnalevél???
Köszike
Vendég
 


ella: málnalevél + palástfű keverék ... 35. héttől (1 tk palástfű, 2,5 dl. víz, 3-5 perc áztatás - napi 1/2 liter + 1/2 liter málnalevél de ez állítólag el is hagyható) Ja... a palástfű erősíti a méhizomzatot (gyorsabban tud tőle majd tágulnia méhszáj) (ha fáj a has amikor elkezdi az ember a teát akkro vagy higítani kell vagy összekeverni a málnalevél teával)

Ezt egy dúla/természetgyógyász diktálta :) (szerinte a málnalevél placebo... tehát működik, de senki sem tudja miért :)))))

(ja... holnap dietetikushoz megyek, nem diabetológushoz... a dietetikus az aki az étrendet meghatározza a diabetológus utasításai alapján - pl. a diabetológus adja meg, hány CH-t hány étkezésre, a dietetikus meg okoskodik, hogy ebbe mi fér bele... :))
Vendég
 


Csakegy

Köszi e teákat,holnap veszek és elkezdem inni :) ...nem sokára Te is ihatod :D

Ok,akkor a dietetikushoz nagy kalappal...most már értem! :oops: :lol: :lol:
Vendég
 


jó reggelt,

Ella, kb. utolsó pillanatban vagy, hogy elkezdd inni a teát. :? Ilyenkor én már javában napi fél-egy litert ittam a málnalevélből. 34 hetesen kezdtem el. azt mondják, 37 hetesen már nem is érdemes elkezdeni.

Ha vizesedsz, akkor viszont érdemes csalánt inni kicsit, mert az vízhajtó, az ilyenkor kötelezően szedetett vas nem okoz szorulást. Én ittam. A palástfűről viszont nem olvastam jót. :shock:

Na ezen igazodj ki. :lol:

Amit én mindenképp javaslok, az a homeopátiás oxitocin, a Caullophyllum. C9-essel kezdj, napi 5 szemmel, aztán lehet fokozatosan növelni napi 15 szemre, majd amikor már érzed, hogy itt az idő és jönnek a fájások, a nagy dózisú C 30-cal is folytathatod. Nekem meggyőződésem, hogy szerepe volt abban, hogy olyan hamar felpuhult a méhszájam, és a szülésből egy csomó minden elő volt készítve már idő előtt (Bogi feje lent stb.) Nekem azt mondta a szülésznő, ha még ezt a munkát is ott szüléskor kellett volna elvégeznie a testemnek, biztosan nem végeztünk volna 6 óra alatt. :?

megjöttek a hormonok. :? nem tudom, mennyire kavar be, hogy 6.cn-en lett levéve a vér.

TSH 1,55
LH 12 (eddig a max. 8 valamennyi volt)
FSH 10,3 (eddig a max 9 volt, 5-ről indult)
prolaktin 142 mU/l
ösztradiol 194 pmol/l
tesztoszteron 1.8 ng(ml

hááááát.... inzulin és kortizol még hiányzik. :shock:
Vendég
 


Jó reggelt !

Espero holnap sokszor eszembe jutsz majd, biztosan rendben lesz minden !!!

Csakegy, bevallom kikerekedett szemmel olvastam mi történt a Sote-n. Jól teszed, hogy elhúzol onnan, felháborító, hogy milyen hangnemben képesek beszélni. Ügyes csajszi vagy, meg fogod oldani a keményebb diétát is !

Norka ! Csak ámulok, hogy Bogibaba milyen nagy lány már és mekkorát fejlődött ! Ha egyelőre nem akartok kistesót, lehet, hogy érdemes lenne a fogamzásgátláson elgondolkozni :lol: :lol: :lol:

Monyoo :cry: Lehet, hogy kéne majd progipótlás neked, a dokiddal szerintem beszélj erről !

Lara :cry: komolyan nem értem, hogy mi az a picike dolog, ami hiányzik ahhoz, hogy terhes legyél. Szebbnél szebb görbéket produkálsz. 1 kis pihi után reméljük márciusban már a Te zebrád is benyargal :wink: :lol:

Kavicska, őszintén szólva nincs fokozott szex-étvágyam, ami van, az inkább fokozott hisztiroham. Borzasztó vagyok az elmúlt pár napban, de komolyan :roll: Az LH teszt sem jelzett eddig, úgyhogy... várok türelemmel (na ez az, amit nem kell elhinni.. :wink: :? )

Rejo, most már biztosan kilábaltok ebből a fránya vírusból, megértem, hogy tele a hócipőd :roll: Sok-sok virtuális gyógysugit küldök :wink:

Dimet, de jó lehetett mozizni ! Elhiszem, hogy a párodnak tetszett, fantasztikus érzés lehet látni a fejlődést.. hogy mi lesz két sejtecskéből :lol:

Lafead, én is voltam tornázni, jól elfáradtam, kiszívta az energiámat, de nagyon jó volt !!
Tanácsot nem tudok adni, de úgy tapasztaltam, ha azonnal nem tisztázzuk az ilyen kényes helyzeteket, akkor utólag már baromi nehéz :roll: és mindig megmarad a "rossz szájíz"..

Tegnap a tornán kaptam egy kérdőívet, egyik kérdés az, hogy mióta szeretnénk gyereket. Hát nálunk bizony ez már az 5.-ik év
kimondani, leírni is borzasztó :(

mniki
 
 


Helló csajok,

kissé magamba voltam borulva az elmúlt napokban, eléggé idegesítő itthon dekkolni, és mozgáskorlátozottnak lenni....

Olvastam a hétvégén Áfonya csodáját, tényleg szinte hihetetlen, hogyan lett terhes, de nagyon örültem neki, Áfi ha olvasod, akkor tényleg szívből örülök nektek ! Néha szükség van ilyen csodákra, komolyan mondom, kicsit erőt adott nekem ez a történés, hogy talán mégsem vagyok/vagyunk mi annyira reménytelen esetek, előbb-utóbb azért mindenkinek lesz gyereke !
Nekünk még egy hónap, tehát február vége, amikor megyek Tűűhöz, és elvileg március elejétől ismét próbálkozhatunk ! Már alig várom !

Norka, a gipsz-szex.... :? izé.... nem próbáltuk még. Nem tudom, mi van, de olyan, mintha a párom félne közelíteni hozzám... és általában estére azért elkezd fájni a lábam, ezért többször én kevertem le a mókát.....remélem, nem a kölcsönös elhidegülés útjára tévedtünk.... :cry: kicsit kezdek depissé válni, többek között ezért is.... pedig nem veszekszünk, minden oké, csak szerintem most ő kicsit túlterheltté vált, plusz tényleg fél attól, hogy fájdalmat okozna az akció.... olyan hülye egy monstrum ez a gipsz, meg a seb is benne, ahogy fordulok, úgy fáj másképpen... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :cry:

Csakegy: komolyan nem semmi, hogy miknek vagy kitéve így terhesen.... :twisted: egyes emberekbe nem szorult egy deka empátia sem ! Remélem, ezzel a diabetológussal jobban szót értesz majd....

Espero, nagyon izgulok értetek, hogy minden rendben legyen !!!

Dimet, örülök, hogy minden oké a poronttyal !! Várom a képeket !! :lol: :lol:
zsizsik
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?