Sziasztok!
Helyzetünk a cicizéssel változatlan. Már semmire se elég. Egy óra múlva megint éhes a kicsi fiam.
Újabb szokásunk van. 3 óránként eszünk éjjel-nappal.
Gondolom be kell hozni azt a két hét kiesett súlyt.
Kinga is meggyógyul szép lassan. Nem tudom hogy, hogy lehetne egy kicsit erõsíteni Kingus immunrendszerét. Pedig tömöm gyümölccsel, pezsgõs vitaminnal, és mégis mindig összeszed valamit. És még csak most jön az infulenza járvány.
Nektek, hogy viselkednek a gyerekek a hóra. Nálunk a hétvége "borzalmasan" telt. Egyikük nyûgösebb volt, mint a másik. Kinga egész vasárnap hisztizett, pedig azért annyira nem jellemzõ rá.
Neva!
Laura milyen tápszert eszik. Nekünk a dokinéni BEBA HA-t írt fel. Kristófnak izlik. Egész elfogadható szaga van. Olyan mint a tejpor. (Nekem sincs több kedvem dolgozni, mint neked
)
Panka!
Nagyon szép az új tábla.Sajnálom, hogy te is beteg lettél.
Az orrdugulást a Sterimar orrspray remekül kidugítja, és terhesek is használhatják, mert csak tenger víz van benne. Vigyázz ezen a csúszós úton el ne ess.
Ez Marikára is vonatkozik. Csak óvatosan lányok.
Lina!
Sajnálom, hogy Martin úgy döntött, hogy Õ már nagy fiú. És a nagyfiúk már nem cicikéznek.
Elhiszem, hogy rosszul érintett. Engem is megvisel, hogy elment a tejcsim.
A tehéntejjel kapcsolatban (persze izlések és pofonok
) én Kingának 1 éves korától adtam vízzel hígítva. Csináltam neki karamellás tejet, meg gyenge kakaót. Nagyon szerette. Nem lett tõle semmi baja. A mai napig nagyon issza a tejcsit.
Szerintem nagyon jó kis étrendet állítottál össze.
A fogyókúráddal kapcsolatban: Hogy fogyizol, hogy ilyen jó sokat sikerült le adnod? Rám is rám fér, hátha tudok olyan ügyes lenni mint te.
Ezzel kapcsolatban kérdés. Szerintetek lehetne mostanság Kristófnak már gyümölcsöt, (gondolok itt reszelt almára, banánra, bébi desszertekre) vagy híg tejpépet adni. Szeretném, ha mást is enne, mert nem szeretném, ha a tápszertõl olyan kis "felfújt" gyerkõcöm lenne. Bár ez szerintem elkerülhetetlen.
Meg lehet, hogy este egy kicsit jobban jól lakna, így nem lenne rögtön éhes. Hisz rám is rámférne egy kis alvás.
Kata!
Gratulálunk a 2. fogacskához. Olyan aranyos lehet.
Bizony, a fogacskának csak egy hátránya van, hogy lehet már vele harapni.
Ha az evéssel kapcsolatban tudsz segíteni (bár te biztos, hogy tudsz
), akkor SEGÍTSÉG!!!!
Gyöngyöske!
Gyöngy meggyógyult már? A csöpp csajos biztos aranyos már. Képetek nincs még. MÁr olyan kíváncsi vagyok. (Gondolom, ezzel nem vagyok egyedül).
Egyszerre ennyi!
Remélem még tudok jönni.
Kriszta