Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Chesti! Tudom, én hogy nem vagyunk lemaradva, csak kíváncsi vagyok, hogy velünk közel egy idős bébik mit tesznek :)
Niki már emelgeti a popóját, meg fordulgat, az tök jó!
Már annyiszor hiányoltam Rozust milyen másik topicon van?

Gesztenye, Tina! Köszönöm a körmös megnyugtatást. igen a kézkörmöket nűlunk is hetente 2× kell(ene) vágni.

Gesztenye! köszönöm szépen, hogy leírtad a fekvős pózt, nagyon érthető volt, ki fogom próbálni!
Bevallom, én is imádok enni :) szerintem az egyik legjobb élvezet :wink: de egy kis testmozgás nekem sem fog ártani.
(lehet, hogy újra focizni fogok)
elhiszem, hogy fáradt vagy, hisz már kezdtél hozzászokni a hosszú alvásokhoz :( hátha csak egy ilyen periódus ez most, és jobb lesz megint a helyzet.
Nekünk jövő vasárnap lesz a keresztelő, egy kicsit félek...jó akusztikája van a templomnak :)
Gratula a hófordulóhoz!

Á_Kata! utálom, hogy nem tudok elmenni a cora-ba! :(
Gratulálok a csajoknak a feledik szülinaphoz!!! VÁRJUK A KÉPEKET!!
Na igen, ilyen áron nem kell fogyi :roll:

Tina! a nyálfogó rongy jó ötlet! Kipróbálom. NEm csodálom, hogy nem egyszerű nálatok az etetés :roll: mi lesz még később :shock:
nem szép apától, hoyg beleszól a vezetésedbe. Az teljesen le el tudva venni az ember kedvét :(

Mamy! örülök, hogy benéztél! Teljesen igazad van! Ne hagyd magad befolyásolni!

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!

Huuu Krisszi köszi a recepteket..Tényleg semmi gond nem vagyok én olyan sértödös.. :lol: Egyébként a multkori rucikat is a börzén vetted?Nagyon szépek..Én most rákaptam a német e-bay-re(vagy ra??)és böszen vásárolok,(hála Napraforgonak)néha ki lehet fogni.Nagyon szép és márkás cuccokat sikerült edig beszereznem,Igy a géptöl el sem mozdulok és pénzt költök.:lol: :lol:

Lányok a fiam épp most vágott be egy egész doboz Milupa frutapura alma -körtét..nagyon szereti...

Linda:
Ezt azért nem kellett volna: szuper buxa vagy .. :lol: :lol:
Basszus azota itt röhögök rajta..Laura kis fürdöruciban..Biztos nagyon cuki..
Fogyokura:
multkor beprobáltam R.R-t 5 percig birtam..Béres-t még addig sem..Szoktam felüléseket csinálni mint ma is de aztán a jo munkáért meg is jutalmaztam magam lekváros gomboccal..Még mindig fránya 5 kilo van rajtam ami meg sem mozdul..(pedig már uj mérleget is vettünk :lol: )

Chesti:
Nagyon szeret fürdeni a fiam..A te kislányod meg olyan mintha az apukáa hordta volna 9 honapig kiköpött mása..Gyönyörüek a szemei(mármint Nikinek)..
Vendég
 


Kedves Lányok,


Miután Mamy eljátszotta a Hattyú halálát, megspékelve egy kis „ő vagy én” drámával, úgy érzem, hogy Fruzs által közvetve (merthogy ez az álnok nőszemély a barátosném) én is a főgonoszok közé kerültem, aki , mint az a hsz-okból kiderült számomra, csak ármánykodik, gonoszkodik, piszkálódik. Szóval, itt az ideje, hogy rituális öngyilkosságot kövessek el, vagy minimum angolosan távozzak, nehogy még a végén más is a kardjába dőljön.

Legyetek jók,

Kata

Aki azért még tud ezen a felfújt hacacárén nevetni :) ;)

Függöny lehull, balra el
sz_kata
 
 

 
 

Sz_Kata és aki még távozni akar!
Hát ilyen nincs csak a mesében. Mi történik a mi jó kis topikunkkal??? Remélem nem akarjátok egymást überelni a hülyeségben, mármint abban, hogy ki hagyja itt a topikot. Mindenki marad és kész!!!! Nem vagyunk már gyerekek, hogy mindenen megsértődjünk. Milyen példát mutatunk így a gyermekeinknek, ha még ezeken a problémákon sem tudunk felül emelkedni és inkább mindenki elkezd sértődősködni. Egyébként én a hsz-ban mindenkit csak védelmezek, remélem ezt azért észrevettétek.
Jó lenne, ha végre mindenki megnyugodna, lehiggadna és folytatnánk a mi kis eszmecserénket ott ahol abbahagytuk (mielőtt még kitört a forradalom). Véleményem szerint itt mindenki szeret mindenkit valami miatt és nem érdemes a véleménykülönbségeken ennyire fennakadni. Egyébként pedig ideje lenne a következő baba-mama talinak :lol: , hogy jól az eszünkbe véssük, miért is tartjuk egymással a kapcsolatot.

Tina!
A párom meglátta Marvint és azt mondta, hogy biztos már 10 hónapos :shock: . Erre én: ez 2006 őszi topic, tehát nem lehet több fél évesnél, sőt ő még Barninál is fiatalabb. :lol:

Krisszi!
A szomszédunknak van Bioptron lámpája, így nekem már volt szerencsém kipróbálni. Amikor aknés pattanások jöttek elő az arcomon kb. 2 hét alatt rendbe tette, sőt az inhüvelygyulladásra is használtam és amikor a terhesség végén a szeméremcsontomnál gyulladás lépett fel, azon is sokat segített. Szerintem mindenképpen megéri, ha valakinek van rá pénze. Egyébként én már láttam másik cég által forgalmazott ilyen lámpát sokkal olcsóbban, színkártyákkal együtt.

Beuka!
Csak nem fociztál? Én anno hobbi szinten fociztam a fiúkkal és még most is szívesen játszanék, ha lenne kivel (a fiúk most már elég durvák tudnak lenni). Egyébként hamarosan már a gyerkőcökkel focizhatunk a Városligetben vagy a Margitszigeten. Megalapíthatnánk a 2006-os őszi topic focicsapatát :lol: .
Sok sikert a keresztelőhöz és ne aggódj az akusztika miatt :lol: .

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Gesztenye:
Pedig még talákoztunk is és megcsodáltuk egymás babáit..Focicsapat jo ötlet én is fociztam a fiukkal..
Vendég
 


Beuka!
A fekvő szopis pózhoz még annyit, hogy Barni alatt van egy vékony pléd is kettéhajtva és úgy fekszem rá, hogy a mellem is a pléden legyen (így kényelmes nekünk), de meg lehet próbálni sima felületen is.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Tina!
Igen a kórháznál találkoztunk, de akkor annyira be volt bugyolálva, hogy nem lehetett rendesen látni :lol: (legalábbis erre foghatja a párom a félreértést).

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 21:55-kor.
Vendég
 


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 21:56-kor.
Vendég
 


Csajok, könyörgöm, legalább mi - a társadalom kivetettjei, az "ingyenélő, egésznaplebzselő, sorozatbámuló, unatkozó, a feneérti-miért-depressziós-hálátlan kismamák :lol: "tartsunk össze!!!!!!!!!!!!!!
Akiktől már lassan a gyest is meg fogják vonni!!! :lol:

SzKata, TE vagy a mi szoptatási gurunk, nagyon sok jó ötletet adtál és mindig a segíteni akarás vezényelt, szóval nehogy már itt hagyj minket !!!! Légy szíves !!! Annyira hiányoznál!

Mamy, tök igazad van Neked is és megértelek, hogy rosszul esett, hogy mindig cseszegettünk ezzel a miért adod a sinlacot-miértnemelőszörszoptatsz :lol: mizériával, de annyira főszereplője vagy a topicnak, hogy el sem tudom nélküled képzelni, ahogy SzKata nélkül sem.

Szerintem most mindenki dobjon be egy alkoholmentes sört (olyat, ami 0,5%-os, attól jól be lehet seggelni, csak mennyiség kell hozzá :lol: ) és aludjunk erre a sz@r napra egyet.

jó éjt!
Krisz

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi
 
 


:cry: :cry: :cry: Hááát, büszkék lehetünk magunkra! :cry: :cry: :cry:
No comment....

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


LÁNYOK, NE veszekedjünk, ne húzzunk szét, legyünk mi is ilyen jó barátok:
Kép

Kép
Kép
beuka
 
 


Á_Kata! mobil babazokniba? :shock: :shock: micsoda divattal rukkolnak elő a fiatalok :lol: aranyos :)
nyaralni 5 gyerekkel ! jesszus! nem csodálom, hogy eltartott egy darabig a mosogatás!

Krisz! gratula a forgáshoz! Köszi a recepteket! igazad is van! könyveket el!

Linda! most kezd nyúlni dolgokért, de még nagyon nehéz neki, és sokszor még ökölben van a keze, így nem tudja megfogni. Épp tegnap beszélgettünk róla, hogy milyen jó lesz, ha már rágcsálja a lábujjait! az olyan cuki! :) (nekünk még nem megy :), legalábbis magától még nem húzza oda)
Köszi a fürdőpelusos infót! Azt hittem sokkal drágább :)

Gabriel! Igen fociztam rendes női csapatban. nagyon szerettem, és már hívnának vissza...
oké, megalapíthatjuk a 2006 őszi topic csapatot :lol:
valamit nekem is kell majd a mellem alá tenni fekvéskor, mert lejebb van, és kicsúszik, majd egy kispárnával próbálkozom. Már elkészítettem a fészket, hogy éjjel csak bele kelljen feküdnünk :)

JÓ ÉJT! BEA

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!

Nahát, nahát.... :wink: miket látok?
Erre csak azt tudom írni, hogy "akinek nem inge, ne vegye magára". De én folytatom: akinek igen, az magára is veszi.
Nem ez volt a célom. Sőt egyáltalán nem volt célom, csak merészeltem leírni a véleményemet, de úgy látom ha valaki őszinte, az borítja a bilit.
Részemről a témát lezártam.
A Hattyú :wink:

Krisszi!
Köszi a sinlac recepteket, nagyon jók!!! Már én is gondolkodtam, hogyan lehetne változatosabbá tenni? Bár Geszti így szimplán is imádja. :lol:

Kép
mamy
 
 


Lányok,

visszaolvasni nincs továbbra sem időm, de mivel a csajok ma fél évesek, hát felrekok én is egy "ilyen volt - ilyen lett" párost:

Kép A 8. napon

Kép ...és 6 hónaposan

Puszi és jóccakát - Kata

ákata2
 
 


SZiasztok,

Látom izzott a bnet, mióta nem voltam :shock: Nagylányok vagyunk, szerintem kultúráltan meg lehet ezt is oldani...



Figyuka! MINDENKINEK!!!

Most olvastam a wiw-en egy ismerősöm hirdetését, hogy holnap bébicasting lesz egy ügynőkségnél, bemásolom a szöveget, hátha valakit érdekel:

Küldjétek tovább!!FONTOS!!És ha van ismerősötök akinek van ilyenkoru babája légyszives szóljatok neki..Köszönjük!!!!Keresünk 2-7 hónapos babákat babakozmatikum reklámfotózásához. Casting hétfőn. Akit érdekel, hivjon fel sürgősen, hogy a részleteket meg tudjuk beszélni. Mariann (+36309772562) & Böbe (+36309715440


Én fel is hívtam őket 5 perce, holnap 11h-től, kb 1 óra a válogatás, cím: Hajógyári sziget 108. Movie bar van kiírva.

Velünk csak annyi van, hogy most szoktatom Bencust az egyedül alváshoz (no cici, no mászkálás... ) A MAdarász u.-i kórházban van az alvászavar centrum vagy hogyishívják :lol: az ottani tapasztalt dokkerek meg írtak egy könyvet: Aludj velem a címe, 1500Ft és szerintem rengeteg jó dolog van benne. Remélem hatásos, mert szegénykém sírt ma ,pedig tegnap már elaludt egyedül... Persze én is vele bőgtem..

Chesti: Az Rtl-nél voltam 6 évig riporter. Sajna nem ismerek más progit. És tényleg nagyon klassz lett a kisfilmetek!

Ákata:De cukik a lányok!!! Nagyon szépen fejlődnek, jó így visszanézni a képeket!

Tegnap voltunk bowlingozni, persze Benibaba is jött velünk és egy hangja sem volt, pedig közel 3 órát voltunk ott, ő meg csak figyelt, nézelődött, aludt is egyet, no meg szopizott- Sőt, még dobott is velem!!!Mindenki a csodájára járt :lol: Rakok fel néhány képet is!

Bocsi, ha valamire nem reagáltam!

Puszi

KépKép
Kép
jadey
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
jadey
 
 


Jadey, nahát, úgy irigyellek. :oops: Mi mindig csak itthon dekkolunk - nem a Párom hibája, hanem mindkettőnké - de innentől majd nekivágunk mi is az ÉLETnek Ricsivel. :lol:
Szuperek a képek, szépek vagytok!

ÁKata, hihetlen, mekkorát nőttek a lányok!!! Gyönyörűek !!! (persze én ezt már tudtam, mert már láttam őket élőben is :wink: )

Remélem, lehiggadtak a kedélyek... :wink:
Csak még egy gondolat, aztán részemről lezárva a téma: azért az LLL-t nem kéne fikázni, mert a liga nem a pénzért fejti ki a szerintem nagyon is áldásos tevékenységét - szemben mondjuk a tápszergyárakkal...
(könyörgöm, tudom, hogy tápszerre szükség van, de akkor is szar látni, hogy az LLL-n gúnyolódunk)

Intelligens, nagylányok, nagyasszonyok :wink: vagyunk, szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy mi a jó a gyerekének és kész. Az őszinteségért pedig egyszerűen nem járhat büntetés és sárdobálás, szóval szerintem maradjunk csak ilyennek, amilyenek eddig is voltunk, a magam részéről elvárom, hogy leírjátok, ha valamivel nem értetek egyet, maximum ignorálom és legyintek rá.

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem most déja vu-m volt, tiszta gyermekágyi időszak feeling volt tegnap éjszaka: Ricsi háromóránként ébredt, 10 percet evett, elaludt aztán kelt megint - én meg síkideg voltam. A szél miatt lehetett???

Dorka, hogy vagytok???

Rolex, Ti meg HOL vagytok??? :wink:

Tina, olyan gáz, hogy néha pont azt bántja meg az ember, akit nem is akar. :oops:
A cuccokat a szokásos börzén vettem, de a Soroksári úti outletben is végigszkenneltem a kínálatot és annyira azért nem volt horrorár ott se. (Nike cipőcske 4-5 e, ennél többre emlékeztem. Viszont ezt szinte ugyanennyiért el is lehet majd adni a vaterán. :wink: ) Van a GL Outlet meg a másik nem jut eszembe a neve outlet Törökbálinton, ott vettem a sógornőmék gyerekének tök jó Nike cuccokat, elég olcsón. Azt néztétek? Volt újszülött cipőcske 1500 forintért, majd megnézem, hogy most milyen a kínálat. (ja, nem vagyok ennyire márkabuzi, csak egy-egy Nike-t mindenképpen akartam venni a FIAMNAK. :lol: )
Annyira ökör vagyok, pelenkatartó zsákocskáért mentem a Soroksári úti outletbe és mindent néztem, csak azt nem. Elfelejtettem.

Lassan nekünk fix gyerekülést kell vennünk, van valakinek valamilyen tapasztalata, hogy milyet ne, vagy milyet igen, mennyiért, hol, miért, meddig? :wink: 10-70 ezerig terjedő intervallumban láttam ilyeneket, szóval eléggé hezitálok.

Ma viszont elmegyek az IKEA-ba, Apa szabit vett ki, halleluja!!! Kiszabadul a szellem a palackból! :lol:

pusz,
Krisz

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenki aludt egy jó nagyon és vidáman ,jókedvűen indul az amúgy utálatos hétfői napja,mármint annak utálatos akinek melóznia kell mennie :lol: Hihihihi :wink: Jajj de vicces vagyok korán reggel :roll: de csak azért mert fel vagyok dobódva ismét megyünk usziba,várom a sok herce-hurcát:felöltözés,kocsiba be-kocsiból ki,cipekedés,levetközés,átöltözés.....na jó nem fárasztalak benneteket hisz mindenki tudja miról hápogok :wink:

Ákata
Jajj már 6 hónaposak a csajok!!!!!Jajj de nagyok már!!!!És milyen gyönyörűek!!! Még nem is láttam őket!!!Mikor megszülettek egy ágyikóba tették őket úgy látom és az tök szupiNagyon formásak voltak akkor is ,csak azt nem tudom melyik melyik :lol:
Gratulálok!!!!

Jadey
Ti is fantasztikusan néztek ki!Nagyon jó lehetett ez a családi boowlingozás!Olyan az a pálya mint a filmekben :lol: nálunk a környéken nincs ilyen szupi pálya csak ilyen gázos és már nagyon régen játszottam.

Krissz
Jó korai vagy te is :wink:
Már mi is gondolkodunk egy fix ülésen, mert Laura lassan kinövi a hordozót,a lábikója már így is túllóg,de azért ma is belepréselem mert megyünk usziba.Amúgy lövésem sincs hogy milyet kéne venni,persze olyat ami jó sokáig kiszolgálja az igényünket.

Most megyek mert lassan elkezdődik a "macera"
Üdv:Linda

Szép napot mindenkinek!!

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Most nincs időm visszaolvasni.
Kérdéssel jöttem:

EVETT MÁR VALAKI KELKÁPOSZTA FŐZELÉKET???
Egész hétvégén itt mosolygott rám ez a fránya káposzta, és most megfőzöm. Neeem bírom tovább, enni akarok belőle! :twisted: Számítsak rossz napra?

Jaajjj... :lol:

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Ági!

Én már mindent ettem, de semmi gond nem volt belőle. De szerintem ez alaktfüggő. Ha úgy vetted észre, hogy Pannika eddig is érzékenyen reagált az általad evett kajákra, akkor inkább ne, de ha nem volt semmi gond eddig, akkor egy kis adaggal bevághatsz :wink:

Krisszi!
De jó nektek, hogy Ricsi megfordult! Jázmin még mindig nem :( Mondjuk vagy eszik vagy alszik, vagy megelégedve játszadozik, néha oldalra fordul, de átfordulni még mindig nem megy. Nem is nagyon próbálgatja :roll: Mondtam a Páromnak, hogy nevezhetnénk a világ leglustább, legnyugisabb babája címre :D Mindenesetre ma kitalálok valami jó motivációs trükköt....majd beszámolok.

Sz_Kata!

Tudod, hogy én sok mindenben nem értek veled egyet, de a stílusod nagyon hiányozna nekem, és az is, ha nem hallanék többet Peti kalandjairól! Szerintem kezeld a helyzetet lazán, úgyis olyan laza csaj vagy! :D

A Jazi karján van egy elég nagy hemangióma. Most hogy közeledik a nyár (fő az optimizmus) azon kezdtem gondolkodni, hogy érheti-e majd a Nap? Valaki nem tudja esetleg a választ?

Á_Kata!
Jó nagy a kontraszt a két kép között. A lányok meg olyan hosszúak, hogy csak lestem :shock: Hány cm-ek?
Ha árt a tejcsinek, akkor inkább ne fogyózz, nekem hála Istennek nem befolyásolta eddig...

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


bocs..alkatfüggő

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jóreggelt, Lányok,

itten Érden hatszor nagyobb a szél, mint amikor a média riogatott vele :shock: Lehet, ma bent dekkolunk. Viszont a piszkosodó havat elvitte. Ami jó, mert olyan volt a kert, mint egy giga használt papirzsepi.

Köszönöm a bókokat a csajok nevében! Jubi, úgy 43 centivel születtek, és most 60 felett vannak. Liza 68-ast hord, Lili 74-est, mivel kábé 5-6 centi van közöttük. Születésükkor egyébként Liza volt a nagyobb.

CzMelinda,
úgy a negyedik-ötödik napon fektették őket egymás mellé, akkor átkerültek a korarészleg kevésbé intenziv részlegébe. Az a kép, amit kiraktam, a 8. nap készült. Van egyébként róluk rengeteg, a http://baddog.hu-n (az a honlapunk).

Jadey,
kiváncsi vagyok, milyen lesz a casting, irj majd! Én is gondoltam Lizára (ő annyira kis mosolygós, mindig csillog az a szép szeme), vagy kettejükre együtt, de félek, megviselné őket a hercehurca, és ennyit messze nem ér meg a dolog. Különben is, igy félévesen kezdenek érzékenyen reagálni az idegen arcokra. Viszont a rég nem látott ismerősöket simán felismerik. És most látszik, mekkora hatalma van már most is a megszokásnak: Liza egy kiskacsával szokott fürdeni, és ha nem találja a kádban, hiányolja! Forgatja a kis fejét, és nyüsszög... persze megkapja :wink: és addig rágja, mig fel nem öltözteti a férjem :D

Krisz,
autós babaülésre gondolsz, ugye? Corában feb 1-18 közt baba-mama hetek, lesz több akciós darab! Én már kinéztem egyet a lányoknak, ami 0-18 kilóig jó. Igazán az tetszik, ami 9 kilótól jó, de belegondoltam, hogy mostmár nem hiznak nagy ütemben, és ki tudja, nyárra, mikor soxor megyünk ide-oda, belenőnének-e rendesen... Hát majd eldöntjük a helyszinen. Egyébként messzemenően egyetértek az Általad leirtakkal...

Na megyek, égig ér a sár az étkezőben (kutyák), és ha szimatom nem csal, ma jön a védőnő...

Pussz, később jövök (mig a férjem ide nem ül dógozni :wink:)

Kata

ákata2
 
 


Jadey,
de hülye vagyok! A lényeg kimaradt: nagggyon klasszak a képek! Bencus hatalmas ám! És milyen édes a nővérkéjével...

ákata2
 
 


Sziasztok lányok!
Krisszi:
Mi már vettünk fix autosülést feljebb már raktam ki képet rola abban ül Marvin. Concord Ultimax.nagyon tudom ajánlani..Jo tágas de ami a legfontossabb adapteres és nem kell állandoan a kocsiba ki-be szerelni csak a tetejét lekapod..Dönthetö olyan szinten hogy a gyerek szinte visszintessen fexik benne..Szemben és háttal is beköthetö..5 pontos övvel rendelkezik..Elörébb egy linket is felraktam a bekötésröl..0-18 kg-ig jo.
Mi már felavattuk Marvin nagyon jot aludt benne..Az ára a Brendonban.54 000ft.Máshol nem is találtam.
Remélem tudtam segitteni. :D
Egy kis Nike cipöt már én is beszereztem,egy melegittövel.Én sem vagyok fanatikus de annyira cukik.. :lol: :lol:


Ákata:
Nagyon szépek a csajszik..Engem elvarázsol az a 4 gyünyörü szempár.. de azt hiszem a srácok is bajban lesznek..Jo lenne egy tali ,személyesen is összehozhatnánk az apronépet... :lol: :lol:
Zokniban telcsi??Ide még nem jutott el.. :lol: :lol: De a tesire nem vittem hajgumt ,és levágtam a tornazoknim passzentos szárát guminak :shock: :shock: ,,na az igen..

Jaedy:
Bencus hatalmas .Hány centi?Milyen hosszu?Nagyon vagány a szerkoja..Tök jo lehetett a bowling ,életemben egyszer játszottam,akkor is majdnem hasra estem a golyoval..

Szkata:
Ne menj el...Valojában nem sokat beszéltünk egymással de azért birom a stilusod..MI lenne ha egy talit szerveznénk és ott mindenki csak nevetne a történteken.. :lol: :lol: Nagyon szeretnélek téged is megismerni és persze Petikét is..

Jubi:
hemangióma. Az mi??

Mamy:
Gyere te is.. :D

Mennem kell Marvin itt ül az ölemben és a sarkával veri a billentyümet igy képtelenség BABNETEZNI....
Vendég
 


Bocsi most olvasom vissza és megint hiányzik 1-2 betü.. :oops: :oops:
Vendég
 


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 21:56-kor.
Vendég
 


Sziasztok

Tina: nekem is ismerős a billentyűzet ütögetése. Olyan kombinációkat tud ütögetni, hogy mindig elindít valami programot. Múltkor egy játékot indított el és nem tudtam leállítani, aztán megint rácsapott egyet a billentyűzetre és leállt. :lol: Úgy látszik nem lesz gondjuk a számítógépezéssel.
Megkuksiztam a fürcsis videót: nagyon klassz! Én szavaztam hogy az legyen, de a többiről is szívesen néznénk. Én is szeretnék csinálni a lányomnak ilyen honylapot, de sajna nem tom hogy kell. Lehet ideültetem egyik nap aztán püfföl egyet magának :lol:

Párom hívott, hogy nem menjünk sétálni mert nagy a szél. Pedig én akartam :cry: de amikor azt mondta, hogy még majdnem őt is elfújta akkor megijedtem és most itthon gubbasztunk. Vagyis 10-kor beletettem a b.kocsiba, és aztóa ott szunyázik. Nem szokott délelőtt ennyit durmolni. Na majd megiszom a levét délután :roll:

Tegnap voltunk vendégségbe egy 5 hetes babánál. Hát milyen rég volt mikor ilyen picik voltak. Csak álltam és néztem ahogy alszik a kis baby :D majdnem elsírtam magam :oops:
Azt hiszem mégis megpróbálkozunk egy tesóval, persze csak később!!!!

Á_Kata: mennyit nőttek a csajszijaid! NAGYON KIS CSINIK!!! Olyan jó lehet ikreknek lenni, bizti annyi kis murit fognak csinálni. Pasicserék, az órán egymás helyett felelnek, stb.

SZ_Kata: ne csináld már itt a fesztit!! :wink: Azért tőled ez nem elvárható!!! Igen is kellesz nekünk, mert sokan sokat tanultak a hsz-aidból, na meg egy ilyen macho csávó is kell ide a topicba mint a te Petid :lol: Úgyhogy nehogy már elmenj!!!

Na de én most lépek, megnézem a Szigetet, tegnap vettük fel a HBO-ról.
Puszó mindenkinek: Betti

Kép
bettus79
 
 


SZKATA!!!!!!!!!
Most, most meg hova tépsz? Szívedre vetted?
Hát, hát veled még viccelni se lehet?
Hé Sz_Kata! Sz_Kata, hova mész?
Postán küldjem vissza az emlékkönyved?
Sz_Kata! Ne tégy tönkre, szeretlek te őrült! Gyere vissza!


:) :) :)

siba

Kép
siba
 
 


Szép napot lányok!

Csak egy gyors bekukk ismét, mert rohanok tovább!! :oops:
Vagy fúj a szél tovább!! :oops: :cry: :roll:

Remélem elcsitultak a viharok, és jön mindenki újból cseverészni, semmi értelme nincs a vitának!!Az életben mindig vannak nézetkülönbbségek, de nem szbad rosszul lereagálni őket!!
örüljünk egymásnak, és a babáinknak!! :wink:
Vagy beszéljük ki megint inkább a férjeinket... :wink: Vagy az anyóst, vagy bárkit, de egymással ne civakodjunk!! 8)
úgy szeretek itt mindenkit, és hiányoznátok Mamy, és Szkata!! :wink:

na, egy picit rólunk!! Eltűnésem oka, hogy betegek vagyunk!!
Vagyis Pistike...
Csütörtök reggel megkapta az oltást, délután már lázas volt!!
Gondoltam,hogy csak az oltástól egy kis enyhe láz, adtam neki kúpot!!
viszont másnapra már hidegrázás, remegés is társult hozzá, meg nálam egy szívroham, egyből hívtuk a dokinőt!
Ő nem talált semmit, azt mondta a hidegrázás természetes, ha nagyon megy fel a láza, és bizti az oltástól van!! Max. 72 óra, és lecseng!!
De a láz kitartó volt, tegnap újból orvost hívtam, mert már öklendezett is, és hófehlér volt, a lázát is csak prizniccel tudtam levinni!!
Az ügyeletes dokinő szerint valami vírus is társult az oltás mellé, kicsit nagyobb a lépe!!
Adott hányingercsillapító kúpot, és továbbra is azt csináljam vele mint eddig, majd menjünk a háziorvoshoz!!
Nemsokára indulunk hozzá, szerencsére ma már nem lázas, de az öklendezés fenáll még néha!!
Szopizik, és pótlást kap, igaz most azért inkább többet szopizik!!
Ha éppen nincs rosszul, jókedvű, virgonc, vigyorgós!!
Én meg kb. 10évet öregedtem!! De ma már legalább nem lázas!! Tegnap együtt bőgtem vele, amikor vizesruháztam!!

Beuka!!

Pistike 8200g, és 66 cm!!! :wink: az ügyeletes dokinő megkérdezte, hogy ez hogy sikerült, hogy ekkora ez a gyerek?? :roll: Majdnem mondtam, hogy kacsatömővel tömöm!! :? Olyan mérges tudok lenni az ilyen kérdések miatt!! Egy jóétkű gyerek, olyan mint az apja, ennyi!! :lol:
Még mozgás terén semmit különöset nem csinál!! afejét hason tartja, de még nem nyúl semmiért, keze még neki is ökölben van legtöbbet!!
Amúgy hanyatt fekve kézzel-lábbal ezerrel rúgkapál, és teli pofival vigyorog!! Zabálni való!!

Tina!! Hogy álltok a tápszerrel??
Kafa az autósüléstek, lassan nekünk is kell, mert az óriásbébe kinövi a hordozót!! :lol:

Jadey!!
Ti aztán tudtok élni!! nagyon szépek vagytok!!

Na mentem, mert készülődünk a dokihoz!!

Üdv: Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Á_Kata!
Amikor először láttam mobilt babazokniban, én is megmosolyogtam. De most, hogy jobban belegondolok tetszik az ötlet, én is kipróbálom…hátha fiatalít rajtam :wink:

Jadey!
Látom, Bencus is elég rugalmas baba. :wink: Apucin meg látszik, hogy mennyire büszke rá. Jade meg egyszerűen csak szép…és te is jól nézel ki! :D Az a kedvencem, ahol a tesók ölelik egymást. Annyira jó, amikor a tesók kimutatják egymás iránt a szeretetüket! Ilyenkor én is úgy érzem magam, mintha hájjal kenegetnének.

Tina!
A hemangióma jóindulatú érduzzanat. Van kisebb, nagyobb. Jazinak elég nagy kiterjedésű a jobb karján. Látványnak nem szép, de nem fájdalmas, és az esetek 90%-ában ovis korra elmúlik.

Betti!
Á_Kata lányai kétpetéjűek. :D

Melódia!
Valószínűleg vírus. Nálunk két hete hasonló volt a helyzet Danival: hányt és magas láza volt, amit nagyon nehezen tudtunk csak lehúzni. Jobbulást Pistikének!!!

Valaki kérdezte – bocsi, de most nincs időm visszaolvasni - , hogy milyen a DM-es hajhullás elleni hajszesz. Ilyen:
Kép

Most megyek, délután pedig viszem Benit a dokihoz, reggelre elment a hangja :( ...olyan félelmetesen süvít odakint a szél :roll:
J

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

Jó régen nem voltam…Nagyjából olvasgattam…

Nagyon gáz ez a szél, nálunk a nagy kukát is felborította. A lakásban is szinte sűvít és tök hideg van. Most is lefagy a lábam. Ennyit a távhőről, vhogy mostanában tök hűvös van, pedig öntöttvas radiátor van és forró. Nem értem. Szegény gyerek meg 1,5hete néha köhög, éjjel a nyaka, mellkasa is hideg, pedig jól betakarom és 2h.u.felső van rajta. :( Ti nem tapasztaltok ilyet éjjel?

Megvagyunk. Kata megint hasra fordult többször egymás után, a zenélő játékát akarta elérni, amit előtte tologattam a parkettán. Csütörtökön megyk súlymérésre, olyan 7200g körül van, 63-64cm. De 62-es rucikat hord. :)

A lakás tiszta kupi. Kata bútora jövő hét végén lesz kész. A szőnyeget már kiterítettük, rátettük a játszószőnyeget. Már egy hete külön szobában alszunk Katától, semmi gond nincs. Ugyanúgy hallom, amikor kicsit sír álmában, megyek etetem. Éjjel 1x eszik. De azt vettem észre mi is és ő is jobbakat alszik, mint amikor egy szobában voltunk. Azért reggelente természetes ahogy eddig is, egy ágyban alszunk, van amikor du. egy ½ órát. Jó vele együtt na. :)

Nagyszobában csak a sarokban van a franciaágy, aztán szétszórva a többi maradék bútor, aminek egy része elkerül majd. Tavaszra megleszünk, addig kupi, de engem nem zavar.

ÁKata!
Hát igen, szépen megnőttek a lányok. :) Jó erős a kontraszt. A 74-es ruha ujj, naci nem hosszú nekik? Nálunk az a gond, hogy széles a Kata, de rövid a keze, lába, ezért kell 62-es, de naci derékban meg 68-as is elkelne.
Milyen pelust használtok?

Jubi!
Lusti Jazi. :wink: Majd ő is ráérez és lehet, hogy mindent egyszerre fog csinálni. Amúgy nagyon békés, nyugodt kislánynak látszik. (Kata is ilyen, bár megy a nyüszi, meg hiszti kicsit, szerencsére nem sokszor)

Tina!
Nagyon jó az autósülésetek. :) Édi Marvin mint mindig. Kinek van ilyen nagy sérója a családban?

Melódia!
Pistikének jobbulást!!! Te hogy vagy? Tejecske visszajött, vagy még nem annyira? Szép a súlya, ne foglalkozz mással. :)

Ági!
Szerintem nyugodtan megeheted a kápit…Mi volt a hatása?

Krisszi!
Jó, hogy rákérdeztél, már én is akartam, ki milyen autósülést vesz. Asszem akkor veszünk egy kicsi babakocsit is, ami a corsába befér. Ilyen hipp-hopp összecsukom, fél kézzel megemel típusút.

Bettus!
Sör, sóska…hmmm. Hogy bírja Kitti a kiképzést? :D
Amúgy adsz neki gyümölcsöt?

Gesztenye!
Hogyhogy adsz Barninak majd mást is? Nem elég a tej vagy így látod jónak? Mivel fogsz kezdeni?

Linda!
Gerinc :(, Hajrá a fogyihoz, majd ötleteket leírhatod, nekem is kellene 5kg-tól megszabadulni, gyorsan, de mégis kíméletesen. Édességgel hogy állsz?

Mamy!
Örülök, hogy jelentkeztél. :)

SzKata!
Most meg te? Hogyhogy nem akarsz jönni? Úgy érzed, nem szeretnek itt a topikon? Érdekelne…Te is hiányoznál ám!

Beuka!
Sikerült a fekve szopi?

Jadey!
Jók a képek. :) Bencus szerelése nagyon menő. :wink:

Lívi!
Nagyon édes a kis fülesmackód, ahogy az alsó ajkát beszívja :)
Kipirulásra nincs ötletem, azóta sikerült vmit kideríteni?

Na mennem kell mosogatni, mire apa hazajön készen kell lennem, mert kapok a fejemre. Édességet meg nem enged enni!!!! (titokban kell)

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Kata képek:

Kép Kép

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Köszi a káposztás válaszokat...ettem... :oops: majd jövök az eredménnyel.

Jubi!
Pannikának a szemei között van haemangioma... :? Úgyhogy nem igazán tudom nem kitenni majd a napsütésnek... :roll: Én inkább attól félek, hogy ha elkezd mászni, járni=esik-kel majd, és nehogy felsértse. :shock: Majd teszek fel róla képet. Egyébként a doki aztmondta, hogy szürkés szigetek kezdenek megjelenni benne akkor kezd elmúlni. Nekünk már van benne ilyen. Nektek?

Gabi!
Vonat :lol: Azt szeretem benne, hogy bővíthető+egyedül is könnyen össze tudja építeni.
Pannikának tetszett a táncház. 1 órát táncikáltunk együtt kenguruban, majd beletettem a babakocsiba, és beájult 1,5 órára. Pedig jóóó hangus volt, kurjongatással, gyerek sikítozással...Khm igen jó az alvókája a csajszinak. :lol:
Már 1 héten 3-4x át is aludja sz iccakát. :lol:

Melódia!
Jobbulást Pistikének!!!! Majd mesélj mit mondott a doki!?

Holnap megyünk oltásra, meg mérésre. Igen kíváncsi vagyok a súlyára, mert kezd nehéz lenni a sejhaj. :lol:

Kép

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Linda:
Én tudom ám melyik kiscsaj melyik..A jobb oldali Lilike a bal oldali Lizácska....Vagy tévedek Ákata??
Vendég
 


Sziasztok!

A múltkori szélnek mekkora feneket kerítettek, ezt meg be sem harangozták, pedig.... :shock: :shock:
Szerencsére az egyik teraszunk most teljesen szélvédett, úgyhogy most ott szundizik Boti. Egyébként délelőtt aludt az ágyában 1,5 órát, ilyen már nagyon rég nem volt!

SZ_Kata! tényleg ne hagyj itt bennünket! TUDNI szeretnénk mi van Petikével!!! :) :)

Jadey! de jó lehetett a bowlingozás! Annyira édesek a gyermekeid együtt! Tényleg látszik,hogy Jade hogy odavan Bencusért! Nem tudom mi bajod az alvókájával, ha ekkora zajban is tudott aludni :) :wink:

Krisszi! milyen volt az ikea?? Inkább ne is mondd el, úgyis csak irigykednék! :lol: micsoda?!?! akkor nálunk még mindig gyermekágyi időszak van, ha az éjjeli 3 óránkénti etetés azt jelenti :roll: :roll:

Á_Kata! nagyon édesek a lányok! miylen nagy volt rájuk akkor a pelus :) most meg már mekkorák!!! Olyan szépek!!!
FElmentem a cora honlapjára, de nem találtam semmit :(
ja jut eszembe, köszönöm szépen a mérleges infót, az a dubaújvárosi céget megnéztem, de a honlapjukon nincs ár. Viszont találtam egy mérleget 5770-ért egy másik honlapon szerinted megrendeljem, vagy drága?

Siba! tecccik a marasztaló szöveg :lol:

Melódia! jaj szegénykém, szegény Pistike :( :( mielpbbi jobbulást kívánok Neki! Mit mondott a háziorvos? Nem csodálom, hogy te is sírtál :( viszont jó hallani, hogy inkább szopizik! te jó ég, tényleg óriásbébi!!! igen a hanyatt rugkapálás ismerős! :)

Jubi! szerintem azt fogja javasolni a doki, hogy ha lehet kerüljétek a napot. Jaj szegény Beni! jobban van már?

Edi! hideg :( na akkor Kata nagyon üyges volt a különalvással! Nos a jobb oldali mellembből szotattam először éjjel, az sikerült, a balnál fel kellett ülnöm. MÉg gyakorolnom kell :) az a baj, hogy ahogy cihelődök, Botond annál idegesebb lesz :roll:
annyira éde Kata! Nagyon csinos, és a kesztbetett láb!!

Ági! de jó! tánc kenguruban :) nagyon aranyos Panni!! milyen érdeklődően néz!

ma vett a férjem 300 db akácfa csemetét (inkább gally) ha eláll a szél elültetjük, így legalább picit megynyugszik a lelkem :) :)

Autósülés:
Épp tegnap beszélgettünk róla, hogy mi lesz nyáron, mibe ültetjük Botit,
és elgondolkodtam, hogy valahol olvastam vagy hallottam (lehet hogy itt???) hogy a hordozóba addig lehet háttal ültetni a babát a kocsiban, amíg a lába nem ütközik a háttámlába. Tudtok erről valamit???
Nekünk még elég lenne egy darabig a hordozó úgy látom, azért kérdezem, utána már úgyis fix ülést veszünk, ami ugye előre néz.
Tényleg tudja valaki miért kell eleinte háttal utaztatni a babákat? Az áramló vérhez, vagy belső szervekhez van köze??

Kép
Kép
beuka
 
 


Beuka:
A babákat azért kell háttal utaztani mert ha fékezés van akkor elöre billenne a fejük amit még ugye nem tudnak tartani és sulyos bajt okozhat a nyaknál.Háttal viszon csak felfelé csusznának amit a válluknál lévö öv megfog..A fix ülések sem elöre néznek mind mert a baba 7 hos koráig ajánlott a háttal utaztatás.És ugye azok között is van 0-18 kg-ig.Ezért azokat is lehet elöre és hátra felé bekötni..
Vendég
 


Na ez lemaradt..:
Ugy látszik ma egész nap én firkálok ide :lol: :lol: ..
Én született Dunaujvárosi vagyok és az auchanban vettünk digitális mérleget gondoltam hátha a hazai a pártomon áll..de sajna ugyanannyit mutat :shock: :shock: ..Ja 3490 volt és digitális..

Na most már tényleg dugulok Kép
Vendég
 


Ezt előbb készítettem :D

Kép

Kép
Kép
edi78
 
 


Még egy :D

Kép

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Rohadt, rohadt szél. fujj.

SzKata, ne viccelj már, szeretünk, hiányzol, mit mondjak még??? Szükségünk van rád!!!!

ÁKata, hallottam a Cora baba-napokról, asszem, elugrok én is.. Nálunk a 9 kiló lassan megvan, szal nem aggódom... :lol:

Tina, ezt a Concordot néztem ki én is, ezt és a Römert ajánlják, mint "piacvezető" márkát. Ezeknek a legjobb a minősítése, de adj Isten, hogy sose legyen alkalmunk kipróbálni.

Melódia, jobbulást Pistikének!!! A dokinő meg no comment, az is baj, ha gyarapszik, az is ha nem... Szép szál legényke, no...

Edi, én is titokban nassolok. :oops: napi egy tábla milka csúszik le, és csodák csodájára alig jön rám a kedvenc farmerom.
A szemét digimérlegen meg le se írom, hogy hány kiló vagyok, drága Párom viccelődik a hetvennel és bizony nem áll távol az igazságtól. Viszont ha nem eszem, tej sincs. Méghogy szoptatás alatt fogyni. :shock: Szülés után tök jól néztem ki - magamhoz képest - most meg simán dagadtabb vagyok, mint akkor. ez nem igazság.

Húúúú, voltam ám a Brendonban, IKEA-t kihagytam, ugye az anyatej, ami elöntötte az agyam... Szóval olyan, de olyan babakocsik vannak... tiszta high-tec. Tavaly ilyenkor még híre-hamva sem volt az ilyen bugaboo stílusú csodáknak, most meg tessék.

Beuka, képzeld, nálunk kb két hónapos korban beállt az éjjeli 1x kaja, aztán négy hósan átaludta Ricsi az éjszakát, utána meg kezdett csökkeni a tej, szóval éjjel is visszatértünk a minimum 1x-i keléshez. holnap megyek a dokinkhoz, asszem íratok sinlacot és ha nem lesz javulás, elkezdem este adni, mert a hajam kihullik - szó szerint - a zombi-léttől és ami fontosabb, Ricsi is nyűglődik az éhségtől, azt pedig nem akarom.

na megyek, jön az esti szopi és a vészhelyzet. olyan jó, hogy nem kell tanulnom.....
Szerintetek az milyen, amikor az ember már annak örül, ha végre takaríthat egy jót??? Nem normális, ugye?

pusz,
Krisz

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi
 
 


Edi!
Hát, valóban, Jazi kiérdemelné a Miss Nyugi címet :D A Katás fotók közül a ruhácskás annnnyira nőcis :D Nagylány kicsiben :D A pucisokon látom, hogy ő sem éhezik :wink:

Ági!
Igen, a szürkés szigetek nekünk is megvannak, és mintha egyre nagyobb terület szürkülne el...de nálunk jóval nagyobb, mint a tiétek. Nekem is mondta a doki, hogy majd vigyázzunk rá, hogy fel ne sértse. Ezen a képen látszik nagyjából a mérete, és a szürkébb részek is:
Kép

Beuka!
Itt is óriási a szél..brrrrrrr :cry: Benivel voltam a dokinál, de haza is jöttünk, mert tömve volt a rendelő, nem akartam, hogy még több bacit kapjunk be. Most indul vele vissza a Párom, hátha kevesebben vannak...

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

Hát Ti meg mit csináltok itt??? Nehogy összevesszetek már :!: Mindenki csak annyit fogadjon el az itt leírtakból ami a javára válik, ha meg valaki leírja a véleményét nem kell rajta megsértődni! Ugy kell elfogadni ahogy van! Ha meg nem tetszik az amit monduk valaki más tesz, vagy csinál azt el lehet mondani, mert ez egy beszélgetős topik, ahol másnak ötleteket adunk. És ha tetszik neki az ötlet megfogadhatja, ha nem akkor meg nem.

Szkata
Nehogy má elmenj! És ne gyere többet, Te olyan sokat segítettél mindenkinek! Tessék visszajönni :!:

Tegnap szörnyű napunk volt, Már 2 napja épp meghalni készültem a fáradtságtól, erre éjjel 2-ig nem aludt. Akkor még evett, én is bealudtam. Fél 3-kor betettem az ágyba, na mondom végre alhatok. Erre fél ötkor megint kelt és evett, aztán megint 2 ora mulva evett. Ugyhogy éjjel 2 oránként etettem. Ez a hülye szél az oka , mindig ez van ha fúj. Éjszak a igy mindketten kínlódtunk manóval. De vigyorgott is olyanokat, meg rendesen röhögőgörcsöt kapott. Erre mondta a férjem, hát hogy lehet nem szeretni ha ilyan édes. Pedig akkor már mindketten nagyon fáradtak voltunk.

Meglett a böjtje annak hogy sógoréknál cigiznek. A gyerek fullad éjszaka, az orvos azt mondta majd 5-6 éves korára kinövi. És kapja a kupot meg calciumot, meg fenistilt. De a cigiről még mindig nem szoknának le. :evil: Persze azt nem is mondom hogy a kutya is ott van állandóan szinte belebújva a gyerekbe. Beleszoktatták a kompba is ugy hogy szerintem még akkor ülni is alig tudott, mérges is volt mindenki érte. A járóka az nem is kell, pedig az ilyen korú gyereknek az kéne. Ha nem a kompban cvan akkor ordít. Mondta hogy majd ideadja, mondom nekem nem kell, erre azt mondja hogy majd milyen jo lesz az, hogy szabadon mehet a gyerek. Hát ja én meg rohanhatok majd mindig utána hogy hol van meg mit csinál. Mert ajtó sincs meg küszöb sem nálunk és a ház 120nm. A járóka épp arravaló, hogy ott biztonságban van, nem mászkál el, stb. Most a komban ha benne van az ugyanaz, mintha már tud menni, aztán mindig rohanhatok utána. Meg a gerincének sem tesz jót.

Jo hogy írtátok hogy háttal kell lennie az ülésnek, mert mi nem ugy tettük eddig. :oops:

Na megyek eszek egy kis kocsonyát, nagyon szeretem.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok!

Beuka!
Összetévesztettél Gabriellel, mert én írtam a focival kapcsolatban :lol: , de azért megtalált a válasz :lol: . Csak így tovább és sok sikert a fekvős szopiztatáshoz.

Jadey!
Én nem mentem el a Hajógyári szigetre, mert olyan szél fújt, hogy attól féltem felkap minket is :? . Ti el tudtatok menni?
Nagyon jók a képek, igazi sportman lesz belőle. Azon csodálkozom, hogy Jade milyen könnyen elbírja Bencust (vagy nem is olyan könnyen? :lol: ). Hogy haladtok az alvással? Nálunk ma egy kisebb fajta csoda történt, ugyanis délelőtt egyedül aludt be és utána 2 órán keresztül húzta a lóbőrt. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy a 4 hónap alatt hányszor aludt ennyit egyszerre napközben. Valószínűleg az is közrejátszott, hogy vasárnap viszont eléggé nyűgös volt és szerintem most pihente ki a fáradalmakat :roll: .

Krisszi!
Mi a múlt héten kezdtük el átszoktatni Barnit a bölcsőből a kiságyába (a másik szobában van) és eddig úgy néz ki, hogy elég jól sikerült. Szerintem élvezi, hogy végre terpeszkedhet, mert mindig széttárt karral alszik :lol: és imádja nézegetni az új fejvédőjét. Ti még mindig a bölcsőt használjátok? (Azért még nem szereltük szét a bölcsőt :lol: ).

CzMelinda!
Remélem jól sikerült az uszizás és élveztétek a lubickolást.

Juborka!
Mi tegnap gyakorolgattuk az átfordulást Barnival. Pár alkalommal már sikerült magától átfordulnia hasról hátra, de már pár napja nem csinálta, így elkezdtünk vele játszani. Hasra fordítottuk és amikor már majdnem sikerült neki egy picit besegítettünk, majd újra hasra fordítottuk. Több sem kellett neki, rögtön átfordult magától és ezt még párszor megcsinálta. Úgy látszik ráérzett az ízére :lol: .

Ákata!
Micsoda változáson mentek keresztül az ikrek. Hamarosan már rá sem férnek egy fényképre :lol: . De édes lehet, ahogy keresi a kacsáját. Nálunk most az a sláger, hogy elkezdek játszani vele valamivel, majd ő elkezdi nézni a másik játékát, hogy inkább az kell neki (imád csicskáztatni :lol: ).

Tina!
Te anno ollóval jártál tesi órára????

Edit!
Nekem már kétszer is lecsökkent a tejem és eddig csak a fagyasztottak mentettek meg a tápszertől vagy hozzátáplálástól, de most csak 4 adag van lefagyasztva (mindent kiszív belőlem és nincs már mit fagyasztani) és az kevés lenne. Szerencsére mostanában elég a tejcsi (kipp-kopp), legalábbis úgy érzem, de ki tudja, hogy az élet mit hoz. Természetesen csak akkor nyúlnék máshoz, ha már nincs más lehetőség. Valószínűleg én is Sinlaccal kezdeném és lassan tesztelném a gyümiket és zöldségeket (szopi után).
Az egyik képen tisztára olyan Kata, mint egy fekvő törökbasa vagy egy kis buddha :lol: . Egyszerűen imádnivaló.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sz_kata - szerintem te félreértettél valamit! Nem hiszem, hogy főgonosznak tartanának téged, sokan kaptunk hasznos tanácsokat, bátorítást tőled. Egy félreértés miatt pedig kár lenne itthagyni minket - sokunknak hiányoznál.


Gyere haza! :wink:

Kép
nózi
 
 


Gesztenye:
:lol: :lol: Nem én voltam hanem a lányom..Gondolom a technika cuccábol vadászta elö. :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Gesztenye, Ricsi napközben a járókában van, ha látom rajta az álmosság jeleit, akkor átrakom a bölcsőbe és ott elalszik. Hú, nekem akkor pont mázlim volt, mert a vizsgák alatt 3 órákat is aludt napközben, az éjszakát meg átaludta. :lol:
Éjszaka szigorúan a kiságyban van, én meg mellette alszom a fotelágyon. Lassan - majd ha nem kel éjszaka - visszaköltözködök a hitvesi ágyba. Bár - bevallom - nagyon imádom éjszaka is hallgatni Ricsi szuszogását, csodálni a békés kis arcát, széttárt kezeit.... megzabálom.

Pont azon gondolkodtam, hogy mit fogunk csinálni a szétszerelt bölcsővel? remélem, hamarosan szükség lesz rá. :wink:

Kellemes estét mindenkinek!
Krisz

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi
 
 


Többen kérdeztétek az etetőszék árát - talán mondanom se kell - heroinárban volt. Az a helyzet, hogy mi se járókát, se pihenőszéket nem veszünk, és ezek a műanyag, stabil etetőszékek nagyon drágák tehát azt mondtuk, hogy le kell nyelni a békát ez nem lesz ócsó - így költöttünk rá 29.000Ft-ot. Vadi új, egy karc sincs rajta - 6000Ft-tal adták olcsóbban a bolti áránál. Amúgy márkája peg-pérego príma pappa duplatálcás etetőszék - ránézésre jobban megéri az árát, mint a legtöbb ebben az árkategóriában. Másnap egy 45000ft-os szék volt leárazva ugyanennyire, na mindegy ez van - már túl vagyok rajta... :lol:
Ja és a babakocsinkat használtan vettük 10.000 ft-ért és léptem nyomon leállítanak, hogy hol vettem ezt a szupi kocsit. Mivel ez mélykocsis most vettünk egy sport kocsit is - féláron - tehát ezen sporóltunk. (ugye milyen jól megtudom magyarázni, ha többet költök a kelleténél? :wink: )

Edit - Kata imádnivaló! Nagyon-nagyon cuki! Etetőszéket majd akkor használjuk, ha Zsoltika már legalább jelét adja annak, hogy ülne, tehát egy hónapot még szerintem várni kell vele - Zsoltika könyvek szerint csinál mindent - kivétel az oldalra fordulás - azt már születése óta tudja :D Még aggódtam is, hogy sose fog háton feküdni és görbe lesz a háta, Mamy nyugtatott meg, hogy ki fog az egyenesedni - igaza lett :lol:

Mamy -örülök, hogy visszajöttél - tényleg főszereplője vagy a fórumnak, mindig szívesen olvasom, hogy épp mi történik veletek. :)

Beuka - igen Boti és Zsolti is kis súllyal születtek - Zsoltika mindig is vékonyka volt, de most tényleg hízott, már 6.5 kg.

Á_kata - a lányok szépen kigömbölyödtek! Milyen nagy volt rájuk a legkisebb pelenka! Megnéztem a képeket - mindig egy élmény!:D

Valamit még szerettem volna írni...
ja kb. egy hete folyamatosan fáj a fejem. Másnak nem???

Kép
nózi
 
 


Liza itt ül az ölemben, ú.hogy csak gyorsan:

Beuka,
bocs, lemaradt: mérleg ennyiért olcsó! Cora-honlap: nem értem, akkor minek teszik fel a szórólapra a webcimet :evil:

Kata,
TESSÉK VISSZAJÖNNI!

Krisz,
én se tudok fogyózni, megy el tőle a tej...

megyünk fürdetni

pussz - Kata

ákata2
 
 


Sziasztok!

Ákata!
Tündéri a két kép a lányokról, és olyan hihetetlen, hogy már 6 hónap eltelt!... Én is úgy várom már, amikor fel tudom tenni a két képet, nem is tudom mintha valami fontos fordulópont lenne a féléves kor.

Jadey!
Nagyon jók a képek! És hogy Bencus milyen békésen alszik a (gondolom) nagy ricsajban, nem semmi! Egyébként miért van az, hogy a gyerkőcök zajban jókat alszanak, de itthon a legkisebb pisszenésre is megébrednek?... :roll:

Edit!
Kata baba is szokás szerint tünemény. És micsoda jó husiban van!

Nózi!
Érdekes, hogy Zsoltika és Geszti majdnem egyidősek, és majdnem egy súllyal is születtek, és most is nagyjából azonos a súlyuk. Geszti szombaton volt 6550 gr. Ez volt az itthoni utolsó mérés, ma visszavittük a mérleget... Legközelebb március elején megyünk védőnőhöz, akkor lesz mérés. Szerintem akkor már a 8 kg-t fogjuk alulról súrolni. :wink:

Melódia!
Pistikének mielőbbi, gyors gyógyulást kívánok, jaj nagyon szörnyű lehet ez a hidegrázás, meg a vizesruházás... De a súlya nagyon szép! :wink:

Hát ez a mai szél, tényleg nagyon durva volt. Szerencsére már enyhült. Úgy rázta itt az ablak előtt a fákat, hogy néha még a párkányra is koppantak az ágak... Szerencse hogy Geszti nem riadt meg tőle az éjjel. Hálistennek a lakásban jó meleg van, és az ablakok is elég jól zárnak, annak ellenére hogy ősöregek mint a ház.

Egy tegnapi kép:

Kép

Jó éjt mindenkinek!

Kép
mamy
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?