Sziasztok!
Jó régen nem voltam…Nagyjából olvasgattam…
Nagyon gáz ez a szél, nálunk a nagy kukát is felborította. A lakásban is szinte sűvít és tök hideg van. Most is lefagy a lábam. Ennyit a távhőről, vhogy mostanában tök hűvös van, pedig öntöttvas radiátor van és forró. Nem értem. Szegény gyerek meg 1,5hete néha köhög, éjjel a nyaka, mellkasa is hideg, pedig jól betakarom és 2h.u.felső van rajta.
Ti nem tapasztaltok ilyet éjjel?
Megvagyunk. Kata megint hasra fordult többször egymás után, a zenélő játékát akarta elérni, amit előtte tologattam a parkettán. Csütörtökön megyk súlymérésre, olyan 7200g körül van, 63-64cm. De 62-es rucikat hord.
A lakás tiszta kupi. Kata bútora jövő hét végén lesz kész. A szőnyeget már kiterítettük, rátettük a játszószőnyeget. Már egy hete külön szobában alszunk Katától, semmi gond nincs. Ugyanúgy hallom, amikor kicsit sír álmában, megyek etetem. Éjjel 1x eszik. De azt vettem észre mi is és ő is jobbakat alszik, mint amikor egy szobában voltunk. Azért reggelente természetes ahogy eddig is, egy ágyban alszunk, van amikor du. egy ½ órát. Jó vele együtt na.
Nagyszobában csak a sarokban van a franciaágy, aztán szétszórva a többi maradék bútor, aminek egy része elkerül majd. Tavaszra megleszünk, addig kupi, de engem nem zavar.
ÁKata!
Hát igen, szépen megnőttek a lányok.
Jó erős a kontraszt. A 74-es ruha ujj, naci nem hosszú nekik? Nálunk az a gond, hogy széles a Kata, de rövid a keze, lába, ezért kell 62-es, de naci derékban meg 68-as is elkelne.
Milyen pelust használtok?
Jubi!
Lusti Jazi.
Majd ő is ráérez és lehet, hogy mindent egyszerre fog csinálni. Amúgy nagyon békés, nyugodt kislánynak látszik. (Kata is ilyen, bár megy a nyüszi, meg hiszti kicsit, szerencsére nem sokszor)
Tina!
Nagyon jó az autósülésetek.
Édi Marvin mint mindig. Kinek van ilyen nagy sérója a családban?
Melódia!
Pistikének jobbulást!!! Te hogy vagy? Tejecske visszajött, vagy még nem annyira? Szép a súlya, ne foglalkozz mással.
Ági!
Szerintem nyugodtan megeheted a kápit…Mi volt a hatása?
Krisszi!
Jó, hogy rákérdeztél, már én is akartam, ki milyen autósülést vesz. Asszem akkor veszünk egy kicsi babakocsit is, ami a corsába befér. Ilyen hipp-hopp összecsukom, fél kézzel megemel típusút.
Bettus!
Sör, sóska…hmmm. Hogy bírja Kitti a kiképzést?
Amúgy adsz neki gyümölcsöt?
Gesztenye!
Hogyhogy adsz Barninak majd mást is? Nem elég a tej vagy így látod jónak? Mivel fogsz kezdeni?
Linda!
Gerinc
, Hajrá a fogyihoz, majd ötleteket leírhatod, nekem is kellene 5kg-tól megszabadulni, gyorsan, de mégis kíméletesen. Édességgel hogy állsz?
Mamy!
Örülök, hogy jelentkeztél.
SzKata!
Most meg te? Hogyhogy nem akarsz jönni? Úgy érzed, nem szeretnek itt a topikon? Érdekelne…Te is hiányoznál ám!
Beuka!
Sikerült a fekve szopi?
Jadey!
Jók a képek.
Bencus szerelése nagyon menő.
Lívi!
Nagyon édes a kis fülesmackód, ahogy az alsó ajkát beszívja
Kipirulásra nincs ötletem, azóta sikerült vmit kideríteni?
Na mennem kell mosogatni, mire apa hazajön készen kell lennem, mert kapok a fejemre. Édességet meg nem enged enni!!!! (titokban kell)
Edit