Sziasztok,
Húúh 2 napi lemaradásom volt, de bepótoltam:
Először is Joe-nak kitartás, hidd el minen rendben lesz, Boti meglát téged és egyből fülig fog érni a szája, ez tuti
Rita
Hozzászólása nagyon megfogott engem is
, tök igaz amit írtál. Én igyekszem kevés tévét nézni, kevés újságot olvasni mert hamis képet fest az anyaságról. A könyveknek hiszek és főként nektek
Az előző mondat nem azért van mert bunkó lennék, csak nagyon sok benne a rémhír, a felkapott vagy a felelőtlen információ, ellenben nálatok/veletek ez nem mondható el és mind hiteles információ. Állítom, hogy senkitől nem kaphattam volna jobb ötleteket, tanácsokat mint itt sokatoktól a babaneten.
Lilló
nak is igaza van, mindenkinek az a jó, amit saját maga jónak tart és azt következetesen csinálja a saját gyerekének. Hiszen mindenki a legjobb anya a gyerekének.
Annyira jó, hogy írtátok, hogy nem hisztek annyira az anytej varázsában, mert hát ugye nekem sem volt sok tejem és bár kaptunk angyon sok tejet de Berregő elég hamar tápszeres lett, és akkor nekem ezt lelkileg fel kellett dolgoznom, de nem lettem depis vagy nem estem kétségbe de tápszerezni kezdtünk. Akkor azt hittem, hogy kicsit kilógok a sorból, mert hát szinte mindenki nagy hévvel szoptatott én meg nem
. De azt hiszem, hogy azért valamit csak jól csináltam, mert szerencsére Berregő még nem volt beteg
Prücsök
Te kérdezted az alvásunkat, ha jól emlékszem. Nálunk a Bergő reggel 7-fél 8 körül ébred akkor még kicsit dumálgat apukájával, én csak 8-kor kelek, megyek melegítem a tápszert és az első dolgom az, hogy reggelit adjak neki. azután napközben alszik egyet 10-től 2 órán át biztosan, majd 3 felé is elszenderedik, és végül este 8 -kor már megint biztosan alszik. Este még egyszer kap enni úgy, hogy kiveszem az ágyából 10 körül,és szinte félálomban beszlopál egy adag tápszert majd simán visszaalszik (álomba etetés by Tracey). Én is úgy hallottam, hogy akkor alszik este is jól a gyerek, ha nappal is szundikál legalább egyet, mert az őt érő hatásokat így ki tudja pihenni.
Én még azt szoktam csinálni, hogy a gyerekszoba ajtaja mindig résnyire nyitva van, tehát mindig hallom ha valami nyöszörgés van, akkor bekukucskálok, de nem megyek be, hogy ne zavarjam meg. És imádom nézni, ahogy angyalian alszik a drágaságom.
Én soha nem hagytam talán 2 percnél tovább sírni, azt figyeltem, hogy mikor kezd ásítani vagy dörzsöli a szemét és azonnal ágyba raktam, azóta meg már beállt a napirendünk. Nekem az az elvem, hogy jól ki kell fárasztani, tehát tornáztatom, képeket nézegetünk, énekelünk, most a forgás és a kutyázás is eléggé kimeríti, szóval próbálom jól kimeríteni, hogy aztán jókat aludjon.
Dorka, Sára készítem a Cd-ket, mp3-ban jó, mert akkor a 3 album ráfér egy Cd-re?
Na megyek,
Gabek