Sziasztok Csajok!
Hogy micsoda történések vannak!!!
Áfonya!!!
Pont ma beszéltem Krisztával és mondta, hogy indul a lombikod!
Erre eltelik 4 óra és látom a pozitiv tesztedet.
Ez a történet pont olyan, mint a Norkáé.
Átjárhatatlan petevezető, lombik elött! Hihetetlen!!!
Annyira örülök neked!!!
Lányok jelentem, megírtam volna a Kaális történeteket, csak csütörtökön totál kivoltam agyilag, nagyon fáradt voltam, megírtam egy őár privit, aztán befagyott a babanet.
Pénteken már nem volt időm net közelbe kerülni.
No, akkor pár szót rólam, aztán visszaolvasgatok mégegyszer (hajmosás után
) és megpróbálok írni mindenkinek!
Árpádhíd Pesti hídfőtől indultunk 70 perccel 11 előtt, hogy időben odaérjünk (11re), de voltak pillanataim, amikor azt hitten elkésünk. DUGÓ!
De mégsem késtünk.
Első benyomás a Kaáliról....
Nagyon furcsa volt, hogy mindenki fiatal. Meg vagyok szokva az idős, vagy idősebb betegekekkel
Itt életerős nők és férfiak. Persze nem mintha másra számítottam volna, de nagyon szokatlan volt.
Kb. 10-15 percet ültünk, vártuk, hogy szólítsanak és találgattuk a sok fehér és kék köppenyes közül, ki a mi dokink.
És szoktuk a hangulatot (nem volt nehéz
)
A Mágus!
Talpig úriember, kedves, jó humorú és sok más pozitív jelző sorakozik bennem.
Jelen spermakép alapján lombikunk lesz.
(április végére kaptunk időpontot), de február 6-án mégegyszer leellenőrzik a kiskatonákat és ha ugyanez, vagy rosszabb akkor lombik, ha picit javul, akkor megpróbálkozunk inszemmel. (Amikor a lombikot közölte, csak pislogtam a fotelben, mint nyúl a birsalmának
), mert mindenre csak erre nem számítottunk.
Végtelen nyugalom szált meg. Nem kell közölni senkivel. Azt mondta, hogy eszembe ne jusson közölni a munkahelyemen.
Nem is fogom.
Én szófogadó paciens vagyok.
Így minden stressz faktor elmúlt.
Anyagilag hogy fogjuk bírni? mivel több mint három hónap múlva esedékes, addig összegyűjtjük rá a pénzt!
Azóta eltelt egy hétvége. Teljesen átbeszéltünki minden lehtséges megoldást a párommal és úgy vagyunk vele, hogy jöjjön, aminek jönnie kell!
A családdal közöltük. Hihetetlen megértőek és segítőkészek voltak.
De azért közlöm veletek a hőgörbém, egy PCOStól nem is rossz!