Sziasztok, csjok!
Drága Anna! Délelőtt írtam, dehát valakinek be kellett mennie az órákra is...
Szóval: mi a 11., 14., és a 16. napon szeretkeztünk, a hőm a 16 napon reggel 36.7 volt, de másnap leesett 36.4-re. Úgy gondolom, a drága kis spermáknak várniuk kellett, mert szerintem úgy a 17. vagy a 18. napon volt a tüszőrepedésem. A hőm végül is csak a 18. napon ment fel, tehát nálam a tüszőrepedés az emelkedés előtti 2-3 napban lehetett. Egyébként nem nagyon hittem benne, hogy ebben a hónapban sikerülhet, mert a suliban rengeteg munkám volt (ünnepi műsor, versenyek, dolgozathegyek). Nem is volt túl sok időm a babára gondolni. Talán ezért sikerült?
Először a 26. napon teszteltem, mert a hőm szokatlanul magas volt (37.1). A teszt negatív lett. Aztán napokig csak aludtam volna, és elég komoly görcseim voltak. A hőm továbbra is ilyen magas volt. A következő tesztet a 30. napon csináltam (Expect), az már egyértelműen pozitív lett. Ma pedig (33.nap) még egyet csináltam, (Medilab), az is pozitív...
Koraterhességi tünetek: erős álmosság, mensi megjöveteléhez hasonló hasfájás, levertség, enyhe hányinger, hatalmas cicik
.
Legyetek jók, sok puszi!
Csajok! HOVÁ TŰNT LARA????????
Viráganya