Új privát üzeneted érkezett!

Most csak futólag olvastam át, de NAGYON SZÉPEN KÖSÖZÖNÖM, HOGY MELLÉM ÁLLTATOK!!!!!!!!!!!KÖSZÖNÖM A BIZTATÓ SZAVAKAT NEKTEK!!!!!!!!!!! :)

Én arra gondolok, hogy most Julcsi fáradt, kimerült, örül, hogy otthon van, illetve biztos rosszul eshettek Nekik a dokrotnő szavai. Most biztos egy kicsit felfokozottabb lelkiállapotban vannak ők, és intezívebben élnek meg/át mindent. :)

A többire később, mert most segítségért ordít apa! :oops: 8)
mazsolák
 
 


MELLÉM=MELLÉNK

És még gyorsan -amíg le nem kapják a fejemet - BARNUSNAK:

Kép
mazsolák
 
 


Sziasztok!
Julcsi
Jobbulást és sok erőt kivánok Nektek
Minden babaképet végignéztem gyönyörűek még sirósan-nevetősen is ...ezek a legszebb pillanatok :)
Nálunk Andrisnak megvan a suliválasztás :( azért irtam szomorú jelet mert "sajnálom" hogy már nem picike.... :x
[/b]Edus
Irtam a másik topicban
Puszi Vera és a fiúk

Kép
Kép
vera70
 
 

 
 

Gondoltam teszek fel képet, még úgy sem csináltam ilyet. Mondjuk nem sírós, de talán nem baj. :)
Kép

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


jaj de édesek ezek a csajszik!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon nagyoncukik! és hogy szeretik egymást!!! de jó nektek!!! három csajszival! szuppppper!!!

vera, felnőnek hát ez van. iskolás lesz andris! milyen nagyfú!!! melyik iskolába mentek, ha megkérdezhetem? -csak mert jómagam tanítok, és érdekelne!-ne szomorkodj, legyél nagyon büszke!!! juhú új lépés, új korszak!!!
kerekpocak
 
 


Előző képen Emma és Liza látható, elfelejetettem a képnek nevet adni.

Most meg jön a Flóra: Kép

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


anaci :D :D :D :D :D :D :D :D
kerekpocak
 
 


Akkor ami lemaradt:
Először is Kata, nem adtál magatokról hírt. Remélem, a mai nap már jobbra sikeredett, bár ahogy írták a lányok a frontokat... :oops: :oops: :? Ja és amit a dokidról írtál, mármint gyerekszámokat illetően, hát nem semmi! :oops: :? 8)

Síros képek, apa nosztalgiázott este. Különben nekem is szívem szakadt, amikor ilyen képeket készített a fiúkról! :oops: :? :(

Lolo síros képe is nagyon édes, és azt néztem, milyen sokat változott a kis arca! Milyen nagylány lett már! :P

Nóra, kiscsaj nagyon édi!!!!!!!! :P A hiszti nálunk is nagyon látványos tud lenni, és ha sír, akkor valóban vigasztalni kel, ahogyan Te is írtad! Én is bírom a beszólásaikat! :lol: :lol:
És akkor én is idéznék. Reggeli készülődés, ebből a szempontból nem szeretem a telet, az ezermillió ruhadarabb. Birkozok mindkét tökivel az ajtóban, mire zsiga: „anya, te most mérges vagy?” Mire én, nem! Csak szeretném, ha segítenétek! 8) :wink:

Marcsi, elalvás-tombolás: akartam írni, hogy most kezdődik a lázadás korszak. :oops: :? Lázad a nem alvás ellen tudatosan. Majd felfogja, hogy hiába akar ellenállni alvás van, és kész. Nálunk is volt mindkét gyerköcnél kb 8-10 hós korukba, addig lefeküdtek, aludtak.., aztán jött a lázdás, de már tudják, hogy fürdés, kaja, diafilm, és alvás. Majd Lolo is “átáll”. Kb1-1,5 hónap. :oops: :?

Nóri, remélem, most már kipihented magad jobban. Tanulás? Megyeget?:P
mazsolák
 
 


Mircike. Tudom, most nagyon nehéz lehet neked. Nekem a kórházban mondták, hogy el kell választanom zsigát, az esetleges allergia miatt. :roll: :oops: :? (és rám is néztek, hogy egy 15 hónapos gyereket mért szoptatok még??!!) :evil: Nagyon rossz volt, sokat sírtunk, és ahogy Zsóka is írta, minket anyákat visel meg nehezebben. De ügyes, következetes csaj/anyuka vagy Te! Meg fogod oldani! :P :P Apai ágon, :arrow: most hogy írod, férjem is sokáig szopizott, és ebben a tudatallatiságban is lehet valami, mert én sem vagyok egy “tüdös”, és volt dögivel tejem. :roll: :oops: 8) (volt, aki meg is jegyezte, ilyen “kicsiből”, hogy jöhet ennyi??!!nem ezen múlik!!!!!!!!!!! :oops: 8) ) Na szóval sok sok erőt, és kitartás! Megértette? Naná!!!!!!!!!Olyan kis okos kisemberek ők!!!!!!!!!!!Minden éreznek, tudnak! :P :P
Zsóka, labdázás! Nálunk is egyik kedvenc játék, és hangosan kacagnak egymásnak!!!!!!!!!!”Gyere Babám! Guríts Babám!!!!!!!!!!!!”:lol: :lol: :lol:
Fatima, köszönöm!!!!!!!! :P :P
Mangó, remélem, ha elmúlnak a frontok jobb éjszakáitok lesznek! :oops: 8) :)
mazsolák
 
 


Most nézem, az első képet fejjel lefele tettem fel. Olyan mintha a gyerekeken feküdne az ágy. :D
Na mind1.

Vera nekün is lassan eljön a suliválasztás. Az enyémek is felnőnek, de ez rendben van így.
Mondjuk Emma évvesztes, nekünk maradt még egy év.
Sajnálom a gyerekeket a suli miatt, mert az a kisgyerekkor végét jeleni, de mi apával tegnap este éppen arról beszélgettünk, hogy ha nem is vállalunk több gyereket, akkor 20 év múlva jöhetnek az unokák. Ez meg csak akkor lehetséges ha felnőnek a babáink.

Na megyek, mert Liza az egész napos pihi után, most elemében van.

Mindenkinek jó pihit!

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


A képek, zsiga rengeteget változott, zsombor jobban hasonlít újszülött énjére, de valóban, sírás közben torzulnak a vonások. :)

Timcsi, én nagyon örülnék, ha csak részben is, de együtt pocakosodnánk. :P :P Jó volna, ha Ti is belevágnátok!!!!!!!!!! :P Én nagyon nagyon örülök! :P És várom,hogy mikor fogod bejelenteni, majd skubizom a vonalzódat én is! Hogylétem: a reggelek nagyon rosszak, akkor a gyomrom a nyakamban, és nem tudom, mi lenne a legjobb. :roll: :roll: :oops: :? Próbálom kexxel enyhíteni a témát…, vagy várom, míg elmúlik a hatás.... :oops: :( Fáradékonyság, álmosság :arrow: kevésbé (nincs rá idő), talán mert már van két duracellem, és nem dőlhetek le akkor, amikor én szeretném. Néha napközben leszek álmos, de akkor nem pihenhetek, ha meg átestem a holtponton.., utána nehéz elaludnom. :? Fáradékonyság megvan! Már nem bírok annyira pörögni. :?
Aranyos volt, ahogy leírtad, hogy kiskifli, nagykifli. :P Mi is szoktunk, ha rosszat álmodik, és vigasztalni kell, és imádom belefúrni magamat a tarkójához. Sztem 1-2 kilengés, nem a világ! :oops: 8)
És köszönöm a soridat, jól estek!!!!!!! :P :P Remélem, a Proféta szól belőled! :oops: 8) :wink:

Zsófi, babakocsiban zsig is üvöltött, így volt, hogy levettem napirendről a sétát, mert az egész utca a tippket adta. :oops: :? Zsomb csak azért nem csinálja, mert látja, h előtte ül zsigusz. Hippen és citrusféléken én is csodálkozok. :shock: :roll: Vonalzót köszi!!!!!!!!!Ha megtudom kukis, vagy puncis, akkor arra gondoltam, hogy a csörgőt lecserélem kislány/kisfiú babára, elvileg nem csörgöt szülök majd 9 hónap múlva… :oops: 8) :wink: De nekem a kicsi zoknik nagyon tetszenek. Emlékszem, amikor zsigu pociban volt, és kimostam a ruhácskáit, apa kiteregette a “hatalmas” zoknikat, bodykat, és kuncogtunk magunkban, h ez kire lesz jó??????????!!!!!!! :oops: 8) :P
Napirendet meg ugyis megoldod, mert eddig is nagyon jól oszottál, szoroztál e témában. Samu alvásáért meg én is csak irigyelni tudlak téged/titeket. :wink:

Timcsi, Bala nagyon édes, de azért látszik, hol van igazi sírás, és hol van hiszti. Csúcs, ahogy a kosárban ül. A 17. hós képhez meg lesz majd meglepink, csak idő kell hozzá…Újszülött, és étkezős Bala is nagyon édes!!!!!!!!!!!!!mennyit nőtt a nagyfiú! :P :P :P

Panni, frutapura nálunk is kedvenc! :P Háttámla, az nekünk is segített részben. Akkor volt gond, amikor már tudott menni, mert nem akart bent megmaradni, hanem sétálni szeretett volna mellettem. De Samunak a háttámla lehet, h megoldás lesz… 8) Síros Márk nagyon édes, első képen először mintha zsombeszt láttam volna, mert ő is ezt a rucit+sapit kapta. Kívánom, hogy jobb legyen az éjszakátok. :P

Zsófi, Samu nagyon édes! Csúcs az a zokni, ahogy térdig ér neki!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Megzabálom!!!!!!!!!!!!! :P :P A 2. képen meg látszik, hogy egy kicsit durcis, hisztis, azaz nem valós sírás, inkább nyűgizés, de nagyok cukkancs!!!!!!!!! :P

Na remélem, midnent összeszedtem, és most eldugolok egy csöppet…. :oops: 8) :wink:

Ja és mindenkinek nyugodt, frontmentes napokat+éjszakákat!!!!! :P
mazsolák
 
 


Hu, látom, közben Ti is írtatok!
Vera, elolvasom, köszönöm. :P És háát igen, vhol ez az élet rendje :wink: , de gondolom hasonló mérföldkő, mint amit most Mircike csinál az elválasztással. Én is azt nézem, hu már mekkora zsig..., már kész nagyfiú zsombesz mellett. Na majd amikor meg jön a kamaszkor... 8) De Nóra, tök jól megírta, tetszettek a sorai! :P

Nóra, Csajok baromi helyesek, és nekem Flóra olyan kis csibésznek tűnik - mint az én zsombor fiam -. Annyira imádom, amilyen huncutul néz. Emma+Liza együttes is nagyon klassz, és amit Zsófi is, meg én is írtam már korábban, hogy annyira látszik a szeretet a szemükben! :P :P

na most tényleg eltűntem! :oops: :?
mazsolák
 
 


Te jó ég!
Én nem akartam senkit sem megbántani, pláne Edusékat nem!!! Akkor ezek szerint tényleg hülyén fejeztem ki magam, ne haragudjatok!
És én tényleg köszönöm, hogy annyit gondoltatok ránk meg szorítottatok, meg hogy kiálltatok melletünk és a levelet is.
Én valahogy úgy akartam ezt írni - csak még nem vagyok 100-as - hogy a drnőt leb.ták miattam, ő meg ugye engem, és ha én is ilyen nemtörődöm szemét, köcsög disznó orvos lennék, akkor, tehát ha olyan lennék mint ő, akkor biztos nekiestem volna a nekem gondot okozónak. De ezzel nem védeni akartam a dr-t, isten ments, hanem, hogy milyen kifejezni, hogy milyen rohadék és még bosszúálló is ráadásul.
Remélem így értitek. Szóval ismerve a dokinőt nem is képzeltem volna el róla mást, csak ezt a reakciót, de ezt félreértették (bocs, én írtam rosszul), ha úgy jött ki, hogy én ezt helyeselném. Még ha mással történik akkor sem, naná, hogy így meg pláne nem, hogy a saját bőrünkön tapasztaltuk.

Már akkor láttam rajta, hogy na már szóltak neki, amikor (először, hogy ott voltunk) bejött a szobába, és közölte, hogy megnézné a babát. Előbb a kötözőbe mentünk, tök vadállat volt Barnussal, utána nem is szedte ki a varratot, hanem mondta, hogy akkor menjek a szobájába, és vegyék ki a szondát, mert ma mehetünk haza.
Hát nem tudom, hogy ide leírjam-e, hogy mi volt, mit mondott.
Döntsétek el ti!

-------------------------------------
Edus! Nagyon gratulálok a babához. Nagyon örülök neki! Jól emlékszem, hogy csak pár év múlva terveztétek?
Hú, most nekem van lelkiismeretfurdalásom. Ugye nem haragudtatok meg? Imri sem? Olvastam a levelet is, nagyon korrekt volt. Tényleg igaza van Zsófinak is, hogy sokkal durvább is jogos lett volna.
Igaz, hogy a név nem stimmelt, de reggel bejött a főnővér (ő is először), hogy hogy hívják a kisfiút és mikor született, nem volt nehéz kiszámolniuk, hogy 10 hónapos. Aztán nem sokkal jött a dokinő. Nem is bánom, hogy nem szedte tovább Barnus cérnáját, csak azt az egyet. Egyébként dirrekt úgy adott időpontot a varratszedésre, hogy ő nem lesz bent akkor. Ezek szerint látni sem akar. Hát mi sem őt!

Majd ha lesz időm, Zsófi, elolvasom a korábbi hozzászólásokat, mert így látatlanból is jól esik, hogy annyira szorítottatok értünk, Nóri is mindig mondta, hogy rólunk szól a fórum.

És mégegyszer köszönöm a segítségeteket, a telefonokat, sms-ket, vígasztalást stb. Ja, meg a kajákat! Hú de jól estek - főleg, hogy én ott kaját nem kaptam, bár Apa főzőcskézet, de amikor mondtam, hogy ma v. holnap nem kell kaja, így többet volt bent velünk. És ez is sokat számított ám!
Igaz, hogy aztán lebetegedett, és éppen csak jött meg ment, hogy lásson bennünket - ez így tök rossz volt - de még így is elkaptuk tőle. Nagyon köhögünk, orrfolyunk, sajnos Tökmag jobban.

Ma vacsiztattam és többször is kifolyt a szája szélén egy kis sinlac. Még nem tökéletes. Sírni most is sírt. Du-n banánoztunk, kis borsónyi falatkákat adtam a szájába, kb 10 úgy ráharapott az ujjamra, hogy felordítottam, utána szegény ő is. Aggódok a foga miatt, hogy legyen ott is, ahol megégett. Lekaparták, de amennyire belátok a szájába, mert teljesen még nem nyitja, én úgy képzeltem, hogy a felszínét, most meg úgy látom, hogy az alját is. Pontosabban fogalmazva, ott rövidebb az egész, feljebb van, fogalmam sincs, hogy ez így vissza fog-e regenerálódni. Nagyon remélem! Lehet, hogy fogszabályzó kell majd a (másik) doki szerint, ha nem úgy állnának a fogai sérülés miatt.

Na elküldöm, mert mégegyszer nem tudnám leírni, ma nem bagolykodok Timi, még írok gyorsan, fürdök, aztán alszok.
Puszi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Csak az utolsó pár hsz-t olvastam, ahonnan bekapcsolódtam, most csak ezekre.

Mircike! Kisnagyfiadnak hogy tetszik a bölcsi? Akkor nincs átjárás cicizni? Csak este van? Jaj, el tudom képzelni, hogy hogy meglehettek őrülve érte mindketten! De ez csak pár nap, aztán kicsit könnyebb lesz.
Barnus is annyira akarta volna, de nem lehetett. Most meg már szerintem nincs is tejem, bár most este, ahogy ringattam és énekeltem neki, lett egy folt a pólómon. Ilyen talán az első pár hónapban volt. De még most sem lehet. Belül tiszta varrás a szája, és ahogy átnyalábolná a cicit, pont ott súrolná neki, és még tej sem jönne rendesen, hát meg sem merem próbálni. Meg a külső varratok is olyan élesek mint egy halszálka, a belsők is tök szúrnak, a "sarokban" megtapiztam egyet.

Zsófi! Ugye Te sem haragszol! Megértem, hgy így kikeltél magadból, de tényleg nem ezt gondoltam. AMit meg még a kh-ban beszéltünk, hogy írjak a kismamába stb., én már tényleg nem akarok erre még csak gondolni sem, nemhogy mégegyszer átélni, ahogy dühödten leírom, változtatni a mi szemszögünkből már úgy sem lehet, meg bele is fáradtam ebbe az egészbe. Másra kell most koncentrálnunk meg figyelnünk ezerrel.

Katáékkal most akkor mi van? Ugye nincs semmi baj?

Vera! De jó, hogy néha Te is benézel! Most már mindig eszembe jut a Pálmai is rólad, Pálmairól meg Te, egy ismerősöm említette a múltkor, egyből rád gondoltam. Örülök, hogy ő volt aznap az ügyeletes!

Na majd holnap írok még!
Még Edus azt akartam, hogy a hányingerek ellen van valami homeobogyó, meg nekem a vajas-mézes fonott kalács nagyon bejött. Hú, nem semmi lesz Zsék mellett pihenned. Azért szoktasd hozzá őket, hogy más a helyzet. Meg csináljatok délutáni alvásokat, kérd meg őket, hogy altassák el a pocidban a kisbabát, legalább tudsz egy kicsit pihenni velük.

Puszi Csajok!
Úgy bosszant, hogy azt hittétek miattam, hogy nem értékelem a segítségeteket! 1000bocs!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Sziasztok!

Ne hozzátok rám a frászt!
Azt hittem hogy csata lesz köztünk. :oops:
Én Julcsi szavait értettem, s én is az Ő szavaival egyenértékűen írtam azt hogy :
[quote]A írta: doki reakciója valahol érthető, bár nagyon nem szép, hogy Julcsiékat ba..ta le.

A doki reakciója valahol érthető itt azt jelentette részemről, meg Julcsi részéről is, hogy ismerve a drágalátos dr nőt :evil: :evil: :evil: , várható volt, hogy bunkó módon így fog reagálni a levélre, s Julcsiékat ba..a le, ahelyett, hogy magába nézne. Az a sajnálatos, hogy ilyen emberek dolgoznak az egészségügyben.

Julcsi!
Remélem minél előbb nyugi lesz minden téren körülöttetek, s Barnus is szépen javulni fog. A fogas kérdésre meg majd rákérdezek neked a fogorvosomnál, úgyis a közeljövőben el kellene már mennünk felé egy kis kontrollra.
A tejcit még lehet, hogy vissza tudod majd hozni, hallottam már rá példát. Csak nyugi kell hozzá.

Nóra!
Tünemények a csajszik!
A fejjel lefelé feltett képet érdekesen néztem, kitekert fejjel, s jót röhögtek rajtam itthon, hogy "Te meg mit csinálsz?"
Az uncsis okfejtésed nagyon tetszett! :lol:

Zsófi!
Azt a mindenit! Nem semmi hisztis tekintete van Samunak! 8) Olyan igazi szugerálós tekintet: "Úgy is én győzök!"

Edus!
[quote] írta:elvileg nem csörgöt szülök majd 9 hónap múlva…

Annyira jót nevettem ezen! De ne feledd, már nincs kilenc hónapod! :lol: Tényleg mi a hivatalos dátuma a Pocaklakó érkeztének? A vonalzód nekem is nagyon tetszik!
Jó lenne ez az együtt pocakosodás, csak először tényleg le kell dobnom a felesleget. Nem akarok így nekifutni. Se a Picúr se a magam egészsége miatt. Erre már Sóvágó akkor figyelmeztetett, amikor a hat hetes kontrollon szóbakerült a kistesó téma. :oops:
A fiúknál is rosszul voltál az elején? Kitartás, egyszercsak elmúlik ez a korszak, s jön a legjobb második trimeszter. :lol:
Várom a meglepit! :lol:

Vera!
Atya ég! Már iskola! Hogy repül az idő!
Én azon akadtam ki a napokban, hogy kiedrült, hogy idén áprilisig be kell iratnom Balát az oviba. De hát még csak most született? :roll:

Puszi és jó éjt mindenkinek!

Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Ugyan már Julcsi!!!

Örülünk, hogy segíthettünk. Teljesen át tudjuk érezni, hogy milyen volt a kórházban. Mikor ZS volt bent, akkor amilyen gyorsan csak lehetett, menni akartunk haza. Az otthoni környezet mindekinek jót tesz.
A főigazgató egyből reagált, és intézkedett (le a kalappal előtte). Az meg hogy a doktornő olyan amilyen, el kell felejteni (egyébként szerintem ti már x+1. olyan betege lehettetek, akik valamilyen módon panaszkodtak rá). Úgy sem ő szedi ki a varratokat. Ha meg a jövőben bármi féle korrekcióra lesz (ne adj úristen) szükség, akkor kértek egy másik sebészt.
Na elég volt, téma kivesézve.

A LÉNYEG, BARNUS MEGGYÓGYULJON!

Szóval harag nincs :D , dokinő hüje :oops: (csak emberileg, szakmailag nem), főigazgató rendes :) , Barnus meggyógyul :D , áprilisban tali 8) , téma lezárva :wink: .

Csak segítő jelleggel mindenkinek:
CHILD ACCIDENT PREVENTION - a parent's guide (Van esetleg vki önként jelentkező angol tanító néni, aki lefordítaná? Samuval rendelekzők előnyben ;) )

Ja, itt van magyarul: Primer prevenció csecsemőkorban és kisgyermekkorban


Más:
Kicsi zs mindig csak addig a részig eszi meg a mandarin gerizdet, alma szeletet, ameddig kilóg a kis markából. Nem tudjátok hol lehet kapni fogantyús gyümölcsöt? ;) ;)

Puszi 8)
Edus (aki már rég alszik)
A titkár
mazsolák
 
 


Timi, üdv a baglyoknak.
A meglepi amit Edus írt, nem lesz meg. Az a CD, amin az a kép van melyen ZS tökre úgy néz ki mint Bala, na az jól otthon van.

Na megyek aludni, habár itt még csak fél egy van.

(Húúú mit kapok majd Edustól a garázdaságomért, de nézzétek le nekem, terhes vagyok ;) )
Edus
mazsolák
 
 


Szia Pocakos Bagoly Imi!

[quote]d írta:e nézzétek le nekem, terhes vagyok

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyira jót nevettem!
Gyere máskor is garázdálkodni!
Szerintem minden Apuci olvassa titkon a csacsogásainkat, csak nem merik bevallani. :wink: (Apa néha lebukott, vagy kikérdez :))

A képet majd pótoljuk, pedig nagyon felcsigázott. :)

Puszi, tűzök én is aludni.

Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Éljen hurrá, hepiend van! Kicsit azért izgi volt a tegnapi este :) :lol:

Barnusnak sok-sok-sok gyógypuszi!!! :)

Anaci: Nagyon édik a lányok, fejjel lefelé is :)

Edus, Timi, Zsófi mindenki, puszi.

Gyermek jól van, én is :wink: Délután jövök részletesen is.

M.
mircike
 
 


Sziasztok!

S.O.S.

Lányok, egy kis segítség kellene!!! Elkaptam Nikitől a vírust (ő egyébként teljesen jól van azóta szerencsére) csak én rosszabbul viselem :cry: :cry: ... Tegnap hajnal 3-óta a víz sem maradt meg bennem... Ennek eredményeképp alig volt tjem már az este :evil: . Volt itthon valami repi tápszerem, de azt nem akarta meginni... Milyen tápszert lehet vény nélkül kapni, amit szeretnek is a babók??? Légyszi ha tudtok ajánlani valamit írjatok!!!

Köszi!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Szia!

Tápi ügyben csak azt tudom mondani, hogy menjetek el a patikába, ott tuti tudnak ajánlani valami jó tápszert. Niki már elég nagy ő már sokfélét ehet.
Mihamarabbi gyógyulást Neked!!!

Képzeljétek, Apa tegnap beleolvasott a dumálásainkba, azt mondta ha már ilyen sokat lógok itt megnézi miért teszem. Azt mondta jó kis csapat verődött itt össze, és meglepődött hogy milyen komoly itt az élet.

Na megyek, MEGJÖTT A HÓ, és a lányok nagyon be vannak indulva.

Reni, gyógyulj meg hamar!!!

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


ÉLJEN ÉLJEN TISZTÁZÓDOTT A FÉLREÉRTÉS!!!!!!!!!!!! YESYESYESYESYES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
annyira örülök!!!!!!!!


hál' istennek félreértés!! nagyon reménykedtem benne!!!!!!!

szupppppppper szupppppper!!!!!!!!!!!!!

mindenkinek apás boldog gyógyulgatós 7végét!!!! (a leselkedő apáknak meg kevésbbé netfüggő anyócákat kívánok!!!!) :D :D

reni remélem megoldódik, sajnos tápszerügyben nem vagyok a toppon :oops:

szép napot! itt tűz a nap és hull a hó :) :)
kerekpocak
 
 


Reni!

Írtam freemail-re. HA tápszert is adnak vény nélkül, ha megmondod, hogy hétfőn viszel receptet. Mmi Humana HA2vel kezdtük, de az elején csak gyümevel itta meg, mert nem volt íze.

van itthon egy doboz BEBA HA2, de piliscsabán vagyunk.

Írtam telcsi számot a freemailre, hívj ha tudok segíteni!

Puszi

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Reni, nekem van egy Humana HA tápszerem, elég jó ízű, két tasak van benne, egyet már megivott Bori :D és ízlett neki. A másik csomi persze bontatlan!!! Ha kéred, szívesen odaadom, mi közel vagyunk egymáshoz :wink: .

Én is nagyon örülök, hogy rendeződött a félreértés, tegnap már nem tudtam írni, de átfutottam amit írtatok, és még éjjel is ezen filóztam :shock: :roll: .

pusszok


Nóra, lányok nagyon édesek, a pici annyira cukkancs(meg persze a nagyok is :wink: )

KépKép
logi
 
 


Reni,tel.számom megírom priviben!!!!!!!és persze gyors felépülést!!!!

KépKép
logi
 
 


jaj de jó, h. megoldódott minden, és lecsillapodtak a kedélyek !

Julcsi, akkor mostmár tényleg a gyógyulásra koncentráljatok ! mindent energiára OTT van szükség !
de ha tudsz gyere írni, bagolykodni !!

Imri-bagoly .. :lol:
bakker, nektek még a stílusotok is egyforma Edussal. ha nem feded fel magad, én le nem vágom.

uhhh, 1-1,5 hónap míg helyre áll a rend...? remélem hamar elszalad. :lol:

Reni, mi csak Nestlé Sinclac-ot kóstoltunk, ez tejmentes v. nem tejalapú, nem tudom pontosan a kifejezést. szerintem van recept nélkül is. Laura imádja, natúr is.
de lehet azóta megoldódott.

Anaci, csuda helyesek a lánykáid ! mind a 3 !
soraidból meg mindig vmi végtelen nyugalmat érzek, akkor is, ha "panaszkodsz".. jól érzem, h. nem vagy egy ideges típus?


Laura ma éjjel 3, azaz három óránként kelt. én kész vagyok. elszoktam tőle. plusz még mindig nem vagyok 100-as a takonykór miatt. úgyhogy délelőtt együtt szunyáltunk. Apa elment 24-be..
hát ha éhes volt Laura, én megeszem a kalapom. bár amikor fogyott, akkor is ezt mondtam, h. nem lehet éhes, és a súlya bizonyította, h. de. tejem meg már nincs annyi, h. egy 8 hónapost 3 óránként etessek éjszaka. remélem csak egyszeri alkalom volt. mától bevezetjük a napi 2 főzeléket, egyet vacsi előtt, meg vacsit is duplán kap. aztán ha így is ébred nem tudom mi lesz, de legalább sejtem, h. nem az üres pocakja miatt.
viszont lefekvés előtt nem volt balhé tegnap, hurrá-hurrá.
délelőtt meg majdnem állva aludt el. majdnem nem vettem észre, de gyorsan lefektettem, mielőtt ... szóval ma délelőtt sem volt kiabálás.

ma megyek este csajos programra, remélem addig összeszedem magam. 8)

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


két mai kép.

Kép

Kép


meg egy tegnapi, ahol anya tépi a ruhámat és az ülést erőlteti.. :wink:

Kép

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Sziasztok!
Reni
A Humana-HA-t tudom én is ajánlani a Krisz csak ezt volt hajlandó megenni.
Jobbulást Nektek!!!!
Julcsi
Örülök hogy örülsz nekem :wink: :D
Esetleg valamilyen formában szóba kerültem a Pálmai dr.kapcsán?
Egyébként sokak asszociálnak rám és forditva mert elég sok beteget "vittem" már neki és a rendelőből is elég sokan mennek hozzá....
Sokat gondolok Rátok...és a kórházas emlékeket próbáljátok kiiktatni és útólag mondom hogy szégyellem hogy eü-s vagyok
a drnő....no comment...helyette is szégyellem magam :oops: :oops: :oops:
Jobbulást és sok türelmet kivánok Nektek.
Andris kapcsán .....lányok tök igazatok van hogy természetesen ez az élet rendje de olyan fura hogy most született a kis pufók babám és ma már azon gondolkodunk hogy ki lesz a tanitónénije. :? :(
Timi!
Egy cipőben járunk mert amikor tavaly én is beirattam az oviba Kriszt akkor csak csodálkoztam hogy most született és már ott toporgunk az ovi kapujában....ennyire rohan az idő :(

Zsófi
Persze nagyon büszke vagyok rá nagyon okos kisfiú...és szép is :D
Nálunk van egy állami és egy alapitványi egyházi iskola...
de én nem iskolát hanem pedagógust választottam
és az állami iskolába fog járni ahová most a Kispeti jár és én is odajártam
a tanitónéni nagyon tuti:)
várja nagyon a sulit már a kislegény aki már olvas és a számitógépen is nagyon ügyes
Mindenkinek szép hétvégét
Vera és a fiúk

Kép
Kép
vera70
 
 


Reni: Szegényke, jobbulást neked!!! Sajnos tápi ügyben semmit se tudok. Remélem hamar megoldódik, és hogy Niki nem kapja el! Nagyon drukkolok ++++

Zsófi: [Most olvastam csak :wink: a hippes és narancslés hozzászólást.] Mi lesz a narancslével? Kipróbálod? A nagyon anyatejesek nem szokták szeretni, az édes után. De baja biztosan nem lesz tőle, ráadásul ebben a téli vírusos időben legalább egy kis natúr c-vitamin forrás.
Hippről én is azt gondolom, mint Panni, hogy amiben van, azon feltüntetik. Különben ugye már rég kaptak volna a kermitől vagy köjáltól vagy valakitől... :)

Van egy szakmai kérdésem tőled: Helen Doron eralyről mi a véleményed?

Julcsi: Ne haragudj, hogy félreértettem, lehettem volna kevésbé indulatos... Remélem nem bántódtál meg, persze tudom, hogy nem :wink: Bocs, még egyszer!!! :)

Tudtál végül valami teát venni Barnusnak? Azért írtam a Szép álmokat teát, [sms-ben] mert az egy kicsit nyugtató hatású. Egyébként bármelyik hippet szerette Mirkó, még narancsosat és almásat ittunk nagyobb mennyiségben.
Remélem a varratszedés könnyen és gyorsan fog menni! Fogszabályzó pedig szerintem sármos is lehet, főleg egy ilyen helyes fiúnál, mint amilyen ez a tündér Barnus lesz a nagy kékség szemeivel :)
Nem gondoltál rá, hogy a legközelebbi nőgyógyi szűrésre elvidd? És akkor a Balog csak úgy belenézhetne a szájába, valamit csak mond. Nem felülbírálandó a gyerekdokikat, csak hátha neki is van valami jó ötlete a későbbi gyógyulásra és fognövesztésre vonatkozóan. Több szem többet lát alapon... :)
Mehetünk ám egy időben is, legalább akkor biztosan elmegyek :wink: Gondolom hogy örülne a doki, ha Mirkó ott rendetlenkedne a váróban :)

Anaci, Mangó: Tök jó, hogy a férjek érdeklődnek. Imriről már nem is beszélek, mert reggel kész voltam, az éjjeli baglyoktól :lol: Enyémnek fogalma sincsen semmiről :) Persze most már Julcsit és Barnust ismeri, remélem, hogy egyszercsak mindenkit ismerni fog. Bár azt nehezen tudom elképzelni róla, hogy a babás talira eljöjjön :)

Ja tényleg tali. Edus, írjál nyugodtan ezzel kapcs. mélt, dolgoztass nyugodtan, merthogy a szervezésbe szívesen besegítek valahogy, mégiscsak (sokkal) kevesebb gyerekem van, meg Pesten is vagyok :) :wink:

NóriNórival mi a helyzet?

Vera: Tudsz valamit Adlerékről? Olyan nagyok már a fiaid... Amikor "megismerkedtünk" itt, akkor még alig voltak ovisok...

Marcsi: Jó bulizást estére! 8) Édes kis bagoly Laura, cuki a képeken!

Timi: Bala sírós képei nagyon édesek :)
Ma is úgy volt ám délben, hogy mellette feküdtem, és fogta a kezemet. De végülis nem akarnám nagyon ehhez szoktatni, úgyhogy kábé negyed óra múlva inkább odaadtam neki egy macit és Po-t, és mondtam, hogy én a másik szobában alszom. Nyitva hagytam az ajtót, átjöttem a mi szobánkba, és egy negyed óra múlva el is aludt. Nem sírt. Persze kérte a cicit előtte, azt mondja ilyenkor, hogy "ajjcici", de megint mondtam, hogy majd fürcsi után, hátha... Már alig várom :)

Amúgy a gyermek ma fejre zúgott a hintalóval. Mondta apa, hogy á nem tud felborulni, mert ez fizika, és az alja-része a gömbnek olyan kis szelete, hogyha gondolatban meghosszabbítanánk satöbbi, nahát persze előre, fejre. Gondolom a 15 kilója is belejátszott a fizikai képletbe, és megdőlt a rendszer. De szerencsére semmi baja nem lett, csak kicsit megijedt. De ugye szopival nem vígasztalhattam. Áááá :) Nem fájt semmije, nem lett lila se, úgyhogy elterelésként gyorsan kimentünk a hóba játszani, és remélem el is felejtette az azóta apa által kihajított pippap névre hallgató falovacskát :)

Nálunk most minden fiú alszik, úgyhogy a szokásos hétvégi üzemmódban itt vagyok kábé négyig :)

Puszi mindenkinek, M.
mircike
 
 


Hétvégi matiné jelleggel, kérem, a hat (6) kilóval született cuki kisfiú és szép anyukája az alábbi linken :)

http://www.delmagyar.hu/cikk.php?id=70&cid=141295

M.
mircike
 
 


Mindenkinek nagyon köszi a tápszeres segítséget, de Apának végül sikerült szereznie!!! Már csak abban reménykedem, hogy nem lesz rá szükség :( Remélem nem megy el a tejem ettől a fránya vírustól :cry:

Ha jobban leszek majd elolvaslak benneteket, de most még vízszintesen jobban érzem magam :roll: :oops: :(

Üdv!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


mircike: van egy műsor- mostanában ismétlik az mtv1en v 2őn, majd mindjár belinkelem (én is benne vagyok hehehe- nem mindennel értettem egyet, de ezt nem mondhattam el, engem szakértőszerűnek hívtak..hehe)

Február 1.

Február 2.

Február 9.

Február 15.

Február 16.
mindig 13 órakkor, vagy m1 v m2 azt nem tudom, ahol erről-is beszélgetünk. angolka a neve. én egy darabot nem láttam belőle, kicsit necces volt, mondták, h menjek be oszt beszéljek erről-arról...
hááát én meg a kamera másik oldalát szeretem jobban, akkor már terhes is voltam meg minden..
na mindegy szal azt gondolom, h egy kisbaba 6 nyelven tud megtanulni 6 éves koráig úgy, h ez semmilyen gondot nem okoz számára. ez tény- rengeteg kutatás bizonyítja. de hogy kinek jó és ajánlanám az nagyon függ a gyerektől. habitus, nyelvi készségek, mennyit ért-mennyit beszél, mennyire verbális stb. én nem hiszem h samut járatnám, mint ahogy nem is beszélek hozzá angolul, mert nekem kicsit zseniképzős szaga van. de ez nem szakmai kifogás. amúgy szakmailag azt gondolom h csak így lehet a gyerekeket (és felnőtteket is sok esetben..) angolra tanítani. úgy h az játék, h izgalmas, érdekes, minden érzékszerv be van vonva.mondjuk 4-5 éves korban már tök jó helen doron is, én előbb nem hiszem h járatnám samut. (mondjuk az osztrák ovitól viszont nem zárkózom el, sőt). szal alapvetően szerintem a módszer szuper.
kerekpocak
 
 


Angolka :) :wink: :?:
Na elmegyünk a fiúkkal a tecsóba vásárolni, este jövök.
mazsolák
 
 


nahát?????????
kerekpocak
 
 


laura angyalka!!!!!! írtó édes!!!!! olyan cukik a fogai!!!! iszonyú aranyos!!!!!

hogy megtörjem ezt a nagy hétvégi csendet, s hogy katát előcsalogassam, íme egy kis kora reggeli (10 óra) samu (aki 7kor kelt majd 10ig visszaaludt majd estig azaza mostanáig 30 percet bírt aludni, viszont non-stop ment a nyügi...) és zsófi
Kép
kerekpocak
 
 


ja, amúgy kérdés: samu 2-3 napja állandóan keresi a cicimet. nem éhes, csak szopizna. szopizza amúgy a törülközőt, cumisüveget (amiben víz van ) stb. fog??? vagy mi ez?? adjak neki vmi pelus, cumi szerút? pl plüss állatka??
kerekpocak
 
 


Majd este jövök bagolykodni, csak most Barnus akar ntek írni:

rfvliév kllkbn nmk k
g b k xcnd s d n r btr njhxs

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Sziasztok!

De jó, hogy kiderült csak félreértés volt! :D

Julcsi - Barnusnak nagy puszi az üzenetért! De jó, hogy már írni is tud nekünk!

Anaci - lányok :D :D

Marcsi - Anya és lánya is nagyon csini!

Edus - minden kívánságod így teljesüljön az életben!!! Márk fél ötig nyikkanás nélkül aludt 3/4 8-tól. Szupi volt (mármint nekem :D )

Mircike - reméltem, hogy ezt írod - mindketten jól vagytok! Mert csak ez a lényeg. Hintaló story nem semmi. Ezek szerint erre is igaz, hogy a gyerkőcökkel minden, de minden megtörténhet, még az is amit a tudomány kizár.

Zsófi - hát reggel is szépek vagytok! Mindent szopizás - akár lehet a foga is. Mást is észleltél - pl. sok (nagyon sok) nyál, fehér íny - habár most már (így 4 fogúan) tudom, hogy alul pl. alig látszik, ill. nem nagyon lehet benézni. Fönn pedig egyértelműen látszik és nem is fehér, hanem piros és duzzadt az íny. Ha elfogadja adhatsz neki vmit rágni, de nálunk ezek nem nagyon jöttek be. Leginkább a kezével turizik a szájában.

Reni - remélem már jobban vagy és sikeres volt az esti ill. éjszakai program. Gyógyulj!!!

Mi ma sétálni voltunk a szakadó hóban, majd a végén szánkóztunk Márkkal. Nem is tudom ki élvezte jobban :lol:

Nóri merre jársz?

Puszi mindenkinek és jó éjszakát!

Apával...

Kép

Anyával...

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk mi is, de tegnap olyan nyűgös volt Farkas, hogy utoljára szerintem akkor sírt így amikor megszületett. valami tényleg volt a levegőben.

Ma meg reggel jött egy barátnőm Bécsből, délután meg egy másikhoz mentünk Vácra. A vácinak van egy kéthónapos kisfia. Nagyon édes,én már teljesen elfelejtettem, hogy Farkas is ilyen pici volt. :) Viszont volt egy macskájuk, akit Farkas elkezdett üldözni, tekert utána négykézláb, a macska meg menekült, de a végén megsimogatta. A macska persze összenyalta a játékokat, úgyhogy most fertőtlenítek. Elnézést a macska szeretőktől és macskatartóktól, de én sajnos nem vagyok macskabarát. Egyrészt mert allergiás vagyok rájuk (ma is elment a hangom), másrészt meg túl sok macskánk volt gyerekkoromban. Szóval én próbáltam Farkast megóvni tőle, de rámszóltak hogy hagyjam, így hagynom kellett a simogatást, pedig még a kutyáinkat se simogatta meg. :shock:

Jut eszembe Panni nagyon édesek a kutyák! Márk szereti őket? nálunk Farkas legnagyobb barátai, mindig megy az ablakhoz és nézi őket. :)

Mircike, tök jól megy a leszokás ahogy olvasom. Végülis tegnap is meg ma is sikerült cici nélkül aludni., nem ? MIkor is kezditek a bölcsit? két hét múlva? vagy már csak egy?

Edus, reggeli hányingerre én gyömbéres kekszet ettem (ikeásat), de bármilyen gyömbéres cucc jó rá. Már ha tudok újat mondani neked a témában. :)
Egyébként Imri gyere el nyugodtan a tavaszi találkára! miért ne jöhetnél? :)

Timi, tegnap olvastam, hogy Bala milyen hirtelen szokott le ciciről, ezen felbuzdulva nem szoptattam meg délután erre éjszakára akkora lett mint egy ház, alig vártam, hogy felébredjen. :) de továbbra is csak az egyik kell neki, a másikat kiköpi. :?:

Anaci, a lányok nagyon édesek. Nagyon vagány a rövid hajuk! Hú, ha mindhármójuknak három gyereke lesz akkor 9 unokátok lesz! :) Ja,és Flóra és Liza nagyon hasonlítanak egymásra. :)

Zsóka, tök jó, hogy Marci gurítja a labdát. Farkas még semmi ilyesmit nem csinál. Most éppen tapsolni tanítom, de csak néz. Marci tud már tapsolni? És kosárba bepakolni? (mi még egyiket sem..:( )

Marcsi, én elképzelhetőnek tartom, hogy Laura éhes. (aki a képeken gyönyörű és nagyon huncut! :) ) A múltkor ahogy leírtad a napirendjét, pont azt néztem, hogy milyen kevésszer eszik, de gondoltam a kislányok biztos kevesebbet esznek. :) Szóval szerintem az esti főzelék lehet, hogy megteszi majd a hatását. De az is lehet, hogy a foga. Tudod azt mindenre rá lehet fogni.:) Tetszett, hogy írtad nem bírod a háromóránkénti kelést: én Farkast megdícsérem, ha háromóránként kel. :) ( na tessék, mára már meg is volt az első...)

Julcsi, Barnus is eszik már banándarabkákat? Nekem ez a mumusom most. Lassan mindenki rág, csak mi nem (illetve én még igen....:) ) De ez most talán jobb neki, mint a kanál, nem? hátha az sérti az ínyét, száját. A fogszabályzó, meg ne érdekeljen, tényleg szinte divat mostanában, de nem is biztos, hogy fog kelleni.
Jaj, egyébként olyan édes, olyan sokat gondolok rá. Zsolti is szóba szokta hozni. :)
Alig várom, hogy találkozzanak Farkassal. Ja még régen írtad, hogy Farkas lebirkózza, mert kövér....vmi ilyesmit. Farkas egyébként nem vad gyerek, inkább szégyenlős. Ha jön hozzánk valaki, elbújik a "szoknyám mögé" és onnan mosolyog. :)

Zsófi, édes a reggeli képetek Samuval. Érdekes én is pont ma csináltam reggeli képet a papával meg Farkassal, de nem tudom feltenni, mert a papa elvitte a gépet...

Reni, jobbulást!!!

Na abbahagyom magam.

UI: citrusfélék a kismama szakácskönyv szerint 7 hónapos kortól, de allergiaveszélyes családoknál egy éves kor után. Nekünk pl. megtiltotta az orvos. Ja és banán hat hónapos kortól (ajánlott).

Jó éjt, nóri

Kép
nóri8
 
 


Panni, nagyon jók a szánkós képek.Mi sajna ma lemaradtunk a szánkózásról a vendégjárás miatt. Irigyellek az alvás miatt... azért már mi is haladunk. :)

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok!

Voltunk ma havazni, de nagyon kicsike a hó! Mi nem tudtunk szánkózni, mert a mi környékünkön ennyi hó nem maradt meg.
Délután vendégeink voltak, a gyerekek jól szétkapták a lakást, de jól érezték magukat. Az uncsitesó volt itt, a tesómékkal, mi is jól éreztük magunkat.

Reni, remélem jobban vagy.
Edus! Szerncsére én egyik gyerekkel sem voltam rosszul, de a gyömbéres cuccot mástól is hallottam már.

Lányok köszönöm a lányaimért kapott pozitív hozzászólásokat, nagyon jól esett. Majd máskor is teszek fel képet, főleg akkor ha az
önbizalmamnak kell egy kis támogatás.

Ciciről leszokás témában nem nagyon vagyok otthon, mert Emmám nem tudott szopni, meg sem tanulta, neki fejtem és cumiból kapta 4 hónapig csak anyatejet, utána már kellett pótlás, de így is rettentő macerás volt.
Flórávan nem volt egyáltalán tejem, szegénykém tápszeres baba volt. Csak nyugiguminak használta a cicim.
Perzse mindkét gyerekkel halálra izgultam magam a tejkérédsen.
Most meg már úgy álltam a dologhoz, hogy úgysem lesz tej, nem is izgulok rajta. A 9. hónapban kiváltottam a dokinénink által adott tápit, és gondoltam, nem bosszankodom rajta ha nem lesz, meg azon sem ha nem szopizik.
Erre megszületett Liza, már a szülőszobában szopizott mint a gép, és a szülés után 48 óráva annyi tejem lett mint a csuda.
Most úgy érzem maga cicizés és tej témában mint egy elsőgyerekes, mert ilyenem még soha nem volt.
Valószínüleg az tett jót, hogy egyáltalán nem izgultam a dolgon.

Na megyek, már nem is leszek, mert lassan lefekszem. Jól megfáztam, megpróbálom kikúrálni magam.

Mindenkinek gyugis, szép éjszakát!

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


gyugis=nyugis

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


ÁÁÁ Nóra, tudtam, hogy elrontom...EMMA és Liza hasonlítanak, az első képen. :oops: :oops: :oops: Bocsánat! :roll: :)

Kép
nóri8
 
 


Nóri, semmi baj, én magam is összekeverem néha a gyerekeimet, nemhogy más! :lol:

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


Sziasztok!

Reni!
Jobbulást! Remélem gyors lesz a javulás, s nem kell sokáig tápizni Nikit. Mit szólt hozzá?

Marcsi!
Tündéri Laura! Jól látom, hogy tiszta Apja?
Jobb éjszakát kívánok nektek mára, meg a későbbiekre is, mint amilyenben most volt részetek!
Hogy sikerült a csajos program?

Mircike!
Most jutott eszembe Marcsi csajos bulijáról, hogy a múltkor kérdezted milyen az a zenés vacsi, amire mentünk. Az Old Man's Music Pub-ban (http://www.oldmans.hu) minden este más lép fel, s közben vacsizhatsz is egy jót, ha foglalsz időben helyet magatoknak. Nagyon jók a koncertek és jól is főznek. Mi Takáts Tamás-on voltunk ismét. :)
Azt hiszem nem lesz hintalovunk ezek után. Pedig eszembe jutott, hogy névnapra kap egyet Bala, de nem.

Zsófi!
Lehet, hogy már a fogak indulnak. Próbáljatok ki valami rágókát, bár nálunk nem váltak be ezek a kütyük.

Panni!
De jó, hogy tudtatok szánkózni? Hol csúszkáltatok a kertben?

Nóri!
Hogy haladsz a tanulással?
Bala is az egyik cicimet kezdte el először harapdálni :? :evil: , mielőtt leszokott volna rólam teljesen.

Nóra!
Annyira jó, hogy így a harmadik babónál lett tejed. Valszeg tényleg az izgulás is tehetett róla, hogy a korábbi szopiztatásoknál kudarccal jártál. Csakhát minél inkább mondják hogy nyugi, annál inkább idegesíti az embert, hogy miért nincs teje.

Julcsi!
Remélem édesdeden alszik az egész család, s pihiztek bagolykodás helyett. 8)

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


És egy gyors képregény nektek Balától, még tegnapról!

"Anyáék kirakták a szűrömet, mert túl sokat hisztiztem a kajálások miatt."
Kép

"Hahó! Van itthon valaki? Ma-maaaa! Pa-paaaaaa! Befogadtok? Hahó! Nyissa már ki valaki! NAgyon hideg van idekint!"
Kép

"Hát igen! Nagyiékra mindig számíthatok! Itt meleg van, és a krokodilom sem tűnt el!"

Kép

Ui.: Nehogy elhigyjétek neki, hogy kiraktam a szűrét! A kofferjében a babáját cipeli. :lol:

Kép

Kép
timtom
 
 


S még két kép máról:

Kicsi a rakás..., azaz így tv-zik a kicsiny család.
Kép

Imádom Őket!
Kép

Kép

Kép
timtom
 
 


KATA!!!!!!!!!!

Ugye nincs baj?!?!

Kép

Kép
timtom
 
 


na hát nálunk folytatódik a 4 napja tartó hiszti, sajnos még mindig nem találtuk meg a jó rendszert. minden napunk teljesen más. pénteken samu óránként aludt, tegnap szinte semmit, ma meg nagyon nagyon figyeljük és látjuk h dörgöli a begyógyult szemeit, de nem hajlandó aludni. sír, hisztizik. nyilván neki is rossz, h volt egy jó rendszer, ami totál átalakul. tegnap a babakocsiban sem volt hajlandó aludni, viszont szinte végig sírt így kb 20 perc lett a séta (mert váséárolni muszáj volt...). mindez azért mert már nem kel hajnalban, hanem 12-13 órát alszik egyvégtében. és azzal se lenne gond ha nem is aludna többet már nappal-nem én eröltetem, csak hát sajnos hisztis, álmos. és igazából én is teljesen tanácstalan vagyok- hogy etessem, hogy altassam- hogy jön ki 12 órában 4 szopizás + egy kóstolgatás, ha samu csak 4 óránként éhes? sehogy. de akkor meg szinte alig eszik... szóval nem egyszerű és az a baj, h én is nagyon megborulok, ha nincs rendszer. sajnos nekem is kellenek az illeszkedési pontok.
a jó hír az, h napról napra fejlődik a forgástudománya -de szó szerint, most már reggel 4x fordult rutinosan, mintha meg se kottyanna neki. sajnos hasról-hátra még nem megy neki... de reméljük hamarosan azt is elsajátítja apával :) (hogy hogyan azt nem tudom). kicsit kétségbe vagyok esve, h a napirend ilyetén változása azt hozza magával, h megint semmilyen programra nem tudunk menni, de még reménykedem, hátha mégis...


bala és márk irtó édesek!!! márkot innen irigyli az egész család a szánkózásért!!! a timtom család pedig szenzációs!!! nagy a szerelem!!!

nóri: felteszed az aps reggeli képet??

KATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


beszéltünk katával, edusék is meg csabi is (én samu éppen aktuális hisztijét kezeltem:)).
most már minden ok, de kórházban vannak, mert lizu furcsán vette a levegőt, s mint kiderült ez valószínűleg a gyógyszer miatt volt, nem a görcsök miatt. jól vannak, egy szobában vannak és kata szerint legalább az jó, hogy nagyon jól bánnak velük, (bár a dokijuk szabin volt s csak holnap lesz megint) maximálisan kedvesek, segítőkészek velük.
szal gyógypuszik lizunak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

edu majd jön és kiegészít.
kerekpocak
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?