A
képek, zsiga rengeteget változott, zsombor jobban hasonlít újszülött énjére, de valóban, sírás közben torzulnak a vonások.
Timcsi, én nagyon örülnék, ha csak részben is, de együtt pocakosodnánk.
Jó volna, ha Ti is belevágnátok!!!!!!!!!!
Én nagyon nagyon örülök!
És várom,hogy mikor fogod bejelenteni, majd skubizom a vonalzódat én is!
Hogylétem: a reggelek nagyon rosszak, akkor a gyomrom a nyakamban, és nem tudom, mi lenne a legjobb.
Próbálom kexxel enyhíteni a témát…, vagy várom, míg elmúlik a hatás....
Fáradékonyság, álmosság
kevésbé (nincs rá idő), talán mert már van két duracellem, és nem dőlhetek le akkor, amikor én szeretném. Néha napközben leszek álmos, de akkor nem pihenhetek, ha meg átestem a holtponton.., utána nehéz elaludnom.
Fáradékonyság megvan! Már nem bírok annyira pörögni.
Aranyos volt, ahogy leírtad, hogy kiskifli, nagykifli.
Mi is szoktunk, ha rosszat álmodik, és vigasztalni kell, és imádom belefúrni magamat a tarkójához. Sztem 1-2 kilengés, nem a világ!
És köszönöm a soridat, jól estek!!!!!!!
Remélem, a Proféta szól belőled!
Zsófi, babakocsiban zsig is üvöltött, így volt, hogy levettem napirendről a sétát, mert az egész utca a tippket adta.
Zsomb csak azért nem csinálja, mert látja, h előtte ül zsigusz. Hippen és citrusféléken én is csodálkozok.
Vonalzót köszi!!!!!!!!!Ha megtudom kukis, vagy puncis, akkor arra gondoltam, hogy a csörgőt lecserélem kislány/kisfiú babára, elvileg nem csörgöt szülök majd 9 hónap múlva…
De nekem a kicsi zoknik nagyon tetszenek. Emlékszem, amikor zsigu pociban volt, és kimostam a ruhácskáit, apa kiteregette a “hatalmas” zoknikat, bodykat, és kuncogtunk magunkban, h ez kire lesz jó??????????!!!!!!!
Napirendet meg ugyis megoldod, mert eddig is nagyon jól oszottál, szoroztál e témában. Samu alvásáért meg én is csak irigyelni tudlak téged/titeket.
Timcsi, Bala nagyon édes, de azért látszik, hol van igazi sírás, és hol van hiszti. Csúcs, ahogy a kosárban ül. A 17. hós képhez meg lesz majd meglepink, csak idő kell hozzá…Újszülött, és étkezős Bala is nagyon édes!!!!!!!!!!!!!mennyit nőtt a nagyfiú!
Panni, frutapura nálunk is kedvenc!
Háttámla, az nekünk is segített részben. Akkor volt gond, amikor már tudott menni, mert nem akart bent megmaradni, hanem sétálni szeretett volna mellettem. De Samunak a háttámla lehet, h megoldás lesz…
Síros Márk nagyon édes, első képen először mintha zsombeszt láttam volna, mert ő is ezt a rucit+sapit kapta. Kívánom, hogy jobb legyen az éjszakátok.
Zsófi, Samu nagyon édes! Csúcs az a zokni, ahogy térdig ér neki!!!!!!!!!!
Megzabálom!!!!!!!!!!!!!
A 2. képen meg látszik, hogy egy kicsit durcis, hisztis, azaz nem valós sírás, inkább nyűgizés, de nagyok cukkancs!!!!!!!!!
Na remélem, midnent összeszedtem, és most eldugolok egy csöppet….
Ja és mindenkinek nyugodt, frontmentes napokat+éjszakákat!!!!!