Sziasztok!
Totka
De aranyos vagy! Nem ma ünneplem, de ezt már láttad az iwiw-en
Szerintem is túlzásba vitték a szomszédaitok, de hát ők tudják. Ismered a mondást, amit adnak fogadd el...
Ayse
Sajnálom, így nem lesz annyira hamar otthon Apa. De nézzétek a dologk jó oldalát. Legalább marad a mhelye
Izgi lehetett az 5 éve becsomagolt cuccokat kicsomagolni!
Benianyu
De jó lehetett az előadás! Apa hogy bírt Danival?
Hétfőn séta?
Duda, Megann
Jobbulást a lányoknak! És Neked is Megann!
Megann
Vacsi tök jó lehetett. Sajnálom, hogy haza kellett rohannod.
Érdekes Lénánál ez a változás alvásügyileg. Van egy elképzelésem, persze lehet hogy csak bedumálom a dolgot.
Ja és szerintem nagyon jófejség, hogy kígyót simiztetek. Még én sem simiztem soha!
Kuha
Hát fájt ez a cicagyilkolós történeted!
A félelmetes filmektől én is nagyon félek. Sőt, amiben erőszak van azt sem bírom. Árpi mindig mondja is,hogy miattam nem lehet semmit megnézni, mert mindig találok valami borzasztót mindegyikben.
Átázik még Gergő pelusa?
Lehet, hogy márkát kéne váltanotok. Változik a babócák alkata, és ami jó volt odáig, az azután már nem.
Nyúlné
Nagyon édes Kisnyulad. Pü-t megint próbálom!
And
Lemaradtam. Most akkor Esztinek milyen elektromos izé van???
Nagyon alapos munkát végzett a somlóival
Rokica
Nem könnyű a helyzet.
TEkintettel az idő rövidségére, kevesebb megoldás jöhet szóba szerintem.
Ami az én fejemben szöget ütött. Mi lesz Zsuzsával amikor szülni mész? Most lehet, hogy bolondságot kérdezek, de nem aludhatna Ő is bent?
Én maximálisan azon a véleményen vagyok,hogy minden lehető eszközzel meg kell erősíteni a megingott bizalmát benned és meg kell gyógyítani a kis lelkét.
Amúgy ami talán a legközelebb áll hozzám megoldásilag az a Zsuzsa a kiságyban Veletek egy szobában és az ágyhoz tolt ágyikóban Szilvi, hogy csak oda kelljen fordulnod szoptatni.
És amikor mindenki megerősödik jöhet az átszoktatás.
Szerintem.
Amúgy nagyon örülök, hogy jobban van.
Az, hogy kevesebb szilárd ételt eszik, szerintem is a sok tápszertől van. Fokozatosan úgyis átáll majd megint.
Ha megmérted majd, akkor tájékoztassál!
Prüntyi
Nem tudom, hogy írtam e már, de nagyon ügyi vagy, hogy tornázol!
Ugye milyen jól esik. Ha kihagyok kettő napot, akkor már fájdogál a derekem és hátam.
És hajrá minden fogyózósnak! Drukkolok!
Majola
Hát nekem is csak a pelus "alátét" ötletem van.
Illetve a lepedő alá még a gumilepedő vagy mi.
És nyilván cserélgeti az ember.
Nálunk ma nagy vendégség volt. Illetve Anyuéknál.
Tesóm elsején lesz 30 éves és kb 25-en voltunk ebből a szép alkalomból. Jó volt, csak Marci nem díjazta a tömeget. Nem csodálkoztam, tudtam hogy ez lesz. Ahhoz képest még jól vette szerintem. Csak kicsit kellemetlen, mert úgy érzem hogy furcsálják, hogy ennyire anyás. A többi gyerek többet van sok ember között és több gyerek között és nem ilyenek. Meg Marci különben sem egy könnyű eset szerintem. Na mind1. Én megértem Marcit. Én is ilyen voltam/vagyok, sőt Árpi méginkább.