Sziasztok! Fiona! Mondjuk inkább mostanában az a baj a kiságyban, hogy a kisnőcim vagánykodik és még nem igazán tud egyedül megállni, de azért ott is próbálkozik..Nem mindig tudom elkapni.És amikor eldöl mint a lisztes zsák, az azért elég gáz mikor ezt a kiságyba keresztbe teszi.Szegénykém, főleg akkor esik kel amikor már nagyon fáradt. Nem tudom ki hogy csinálja, de az én kislánykámnak esze ágába sincs tentizni. Már hulla fáradt, lerakom, feltérdel, feláll, újra lerakom, újra feláll,...ezt játszuk egy ideig, ott hagyom sír, visszamegyek..Alkudozunk.Ott gubbasztok vele én olvasok (4-5 mesét, olyan 3 oldalasakat), ő ágyaz, átrendezi a berendezést a kiságyában és általában ülve előredölve egyik párnájára alszik el. Utánna ha végre idáig eljutunk át lehet rakni normálisan fekvő helyzetbe, elhelyezkedik, tentizik rendesen, de addig. Kínlódunk. Reggel fél 9ig alszik, éjszaka inni kel csak fel, vagy max. cumiért. Ja és persze a napközbeni alvás majdnem teljesen elmarad..10 perceket- max. fél órákat alszik...és este 9-kor fekszik ki először, aztán éjjel 11kor kel. Pedig fárasztás alatt van. Levegőzünk, játszunk, rendesen eszik , iszik, nem fáj semmi neki, tök egészséges kisbaba, csak aludni nem akar. Mondjuk pocakban is nagyon aktív baba volt. Mondjuk nálunk amellett, hogy ráül, húzza, ki is köti és rágja a kötőjét.A csomó is megy neki, addig bizergálja míg kikötődik. Nem unatkozom vele..és mindent megfigyel, pillanat alatt tanul..úgy vágja ki az ajtót, ha ki akar menni, hogy csak lesek:).Aranyos, de most már a kilincs felé is próbál nyúlni, hihetetlen hosszú tud lenni a keze. Egy pillanatra nem lehet egyedül hagyni. Gondolom ti mint gyakorló anyukák ezeken már mind túl vagytok..Én meg csak lesek mint a moziban miket csinál.
Bár én gyerekként emlékszem, hogy sosem akartam oviba aludni..és most sem vagyok valami jó alvó..lehet tőlem szedte ezt..
A kezdésnél én azt szoktam csinálni, hogy ha nincs másik szín a közelben akkor egy picit hagyok a szálból amikor áthúzom (kb 2 cm-t) ezt megfogom és abba az irányba hajtom amerre varrok.és akkor az öltések hátsó részével ráöltök.Olyan mintha áthúznám, csak önmagával.Remélem érthetően írtam le. Na megyek, mert nemsokára jön haza a férjikém és varrogatok még egy ici picit, mert sosem leszek kész és vár a kisegér:).Olyan kíváncsi vagyok már milyen lesz.