Natasa!
Hát aszem egy lepedő engem sem zavarna, de ez egy kék-sárga-piros összevissza mintás törölkoző... Megmondom az őszintét mi sötétben alszunk... nappal is lehúzom a redőnyt a gyerkőcöknél, ha alszanak... és éjjelre is, hogy reggel ne legyen világos. Ez mind-mind a Danci miatt van és amiatt, hogy ideköltöztünk, ugye pont 11 hónapja. Aztán jött a nyár és jött a napocska... A ház meg délkeleti fekvésű és már hajnal 6-7 óra felé tűz be az ablakon a nap, de nagyon. Ez minket zavart apával, mert akkor még egy szobában aludtunk. De a Dani sem volt rest, mert őt is zavarta, de őt maga a fény, ami beáradt. Tény, hogy a panelban sosem öntött minket így el a napsütés, de ez a változás azt eredményezte, hogy a Dani a nappal kelt. Amint kivilágosodott megébredt. Gyorsan megjavítottuk a redőnyt, amit addig nem lehetett leengedni és mindjárt aludtunk 8-9-ig. azért nem mindegy, hogy 5-6 vagy 8-9. Kicsit zokon vettem. Igaz így is minden nap 6 körül kelek, na de azért mert nekem kell az az 1 óra minden reggel a gyerekek előtt, hogy felébredjek, magamhoz térjek. na mindegy. szóval redőny le, és mindenki hozzászokott.
A szemceruza nálam is sokáig használatban volt a szemöldököm miatt. de megmondom őszintén, néha már a tököm tele volt a minden napos rajzolgatás miatt, és főleg azért mert hiába csináltam éveken át a kézügyességem attól még nem javult. Tust pl pont ezért nem használtam sose, pedig van és sokszor próbáltam, de nem sikerült szép vékony egyenes vonalat húznom A vastag görbe meg igazán mutatós... khm.
Gabus
Hát kb én is ennyit lehettem... én magamat csinálom meg. Kivéve a hajvágást, azzal mindig megvárom amíg felém téved valami ügyeskezű és gyorsan befogom. Régebben anyám volt, aztán egy barátnőm, most meg a sógornőm. Kozmetikusnál kétszer voltam. Egyszer a középiskolás osztállyal (igen tanulmányi kirándulás a kozmetikushoz... hihi. titkárnőnek tanultam és az egyik protokoll órán történt.) Másodjára meg életem első fizetéséből.
A szemöldököd meg biztos azért nem szeded, mert nem volt egy olyan megátalkodott barátnőd sem aki egyszer kiszedte a szemöldökét és ámulva néztél volna rá, hogy mennyivel jobban néz úgy ki és rá nem beszél, hogy neked is megcsinálja, belenézel a tükörbe és nem is ismersz magadra, kicsréltek egy jobbra, egy újabbra egy szebbre és hihetetlenül jónak tartod És mivel a változás olyan pozitív, hogy még a távolabbi környezeted is észreveszi és rengeteg dicséretet kapsz érte... és innentől kezdve nincs megállás. Ez az én szemöldökeim története... tetszett ugye?
van még történetem, ráérek, Gergi már alszik.
A bőrradírozásnak viszont nem esztétikai oka van, hanem tisztasági. Minden ember más, eddig ok?! Tehát csak az én bőrümről tudok kinyilatkozni, az meg olyan, hogyha bizonyos ideig nem radírozom, akkor törölközés közben jön le a sok elhalt hámréteg és iszonyat undorító. és mivel simán nem jön le mind, így minden nap újabb és újabb adag került a törölközőre... (vagyis minden nap új törököző fasza), ellenben ez a radír ezt megoldja egyszerre.
LIVITEDDLEAZONNAL NAGYON ÜGYES A BILIBE KAILÁSÉRT!!!!!!!!!! istenem és még csak másfél éves sincs! Hiába a lányok korán érnek!