Új privát üzeneted érkezett!

Jumam, örüljél már a photoshopomnak!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jumam!

Igen a Nórának, valódi nevén Varga Izabella (vagy hogy a sistergős ménkőbe hívják) De ő a sorozatban már megszült, vagyis koraszült. Gondolom történni fog vele valami, hogy mehessen babázni majd.
Én is kívánok jó utat... és emilt :lol:

Gabus!

Ha el szereténd érni a 4000. hszt akkor valamit tegyél. Nekem az utolsó 4 hsz-ed mind 3932. Tudom, átmeneti zavar, frissítés és már mást mutat

Kép
sasha
 
 


Úgy érzem ma este Jumamnak nagyobb esélye van az 500. hsz-re, mint Gabuskának a 4000.-re.

Gabus, ha nem minden mondatot írnál külön hsz-be, hanem szavanként küldenéd el az üzidet, akkor nagyobb esélyed lenne. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 

 
 

Vuka!

Megpróbálok pihenni, már csabival szombatra be is terveztünk egy ágybanfekvős dvd-zős napot... illetve én majd kicsit megyek babázni meg főzni, meg ilyenek... :wink:


Hajrá Jumam!

Neked közelebb a cél, mint GAbusnak.

Látom mire leírtam megtárgyaltátok a BK-t

Kép
sasha
 
 


Jaaa, Gabus!!!NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY VAN PHOTOSHOPOD!!! :wink:
jumam
 
 


Gabus

Kép
sasha
 
 


Én is mindig így tervezem a gyerekmentes pihenős napokat, csak egy kicsit rendet rakok, csak egy kicsit ezt, meg azt, hiszen most meg tudom csinálni. Ennyit a pihenésről.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


nézd,
sasha
 
 


Sasha a Bnet sajnos már minden üzi mellé az össz hsz. számot írja és nem azt, hogy az éppen hanyadik volt. :evil: Régen sokkal jobb volt, amikor az aktuális hsz szám volt kiírva, mert könnyebben lehetett utalni egy régebbi hsz-re.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


így...


Vuka

Sajna ez így igaz. De most megerőszakolom magamat és pihenni fogok. Ha kell kikötöztetem magam az ágyhoz... (ejnye, ez kicsit kétértelmű... a jobbik értelmet kéretik figyelembe venni.... de melyik legyen az?!?! 8)
sasha
 
 


Ja én egyébként a 2000. hsz-re utazok. :lol:

Tud valaki olyan éttermet, ahol üdülési csekket elfogadnak? Petra szülinapját étteremben akarjuk ünnepelni, hogy a dédi az üdülési csekkét ott felhasználhassa (ajándék gyanánt is).
Az üdülési csekk oldalon a kereső program nem működik. :evil:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka!

Látod ez nekem fel se tűnt, teljesen abban a hitben voltam, hogy még mindig számolja. De sajna arra sem emlékszem, hogy milyen régen volt amikor még figyeltem ilyenekre... Mióta van ez a rendszer?

Kép
sasha
 
 


Vuka!

2000 :shock: Ha nem bánod nem várom meg míg eléred... lassan mennem kell aludni.
Az előbb.. (kb másfél órája) sápítoztam a Gabcsinak, hogy aludjon, már mert az anyja olyan fáradt, hogy ülve elalszik, aztán most még mindig itt kopogok. Kellett nekem bekukkantani.

Kép
sasha
 
 


Sasha amikor volt az a több napos Bnet leállás, és új kinézetet is kapott az oldal, ez is egy újítás volt. :evil: (talán fél éve)

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
talán egy szálloda éttermében... de rám ne hallgass iszonyat kuka vagyok ilyen téren.

Kép
sasha
 
 


Na mi van, mindenki feladta?!
Jumam pedig már csak 2 hsz kellene az 500-hoz. :wink: Ha a fényképeken dolgozol, akkor megbocsátom.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Alvós:
Kép
Tesósokk:
Kép Kép
Telefonos: (tök furcsa, hogy a mi gyerekeink már nem igazán fogják tudni, hogy kell használni, hogy nézett ki egy rendes kagylós telefon!)
Kép
Nagyszülős:
Kép Kép
Apás:
Kép
Egyszer régebben Gabusnak volt ilyesmi perverziója, hogy imádta Livi tarkóját. Megértem. Én is imádom Juleszét (ja és most jut eszembe, mindegyikét imádtam :wink:
Kép
jumam
 
 


áhá. Gondoltam rá az imént, hogy tán a rendszerváltás következménye ez is, és tényleg. Jujj, az már fél éve volt. Hát persze, hiszen már a Gergő is 9 hónapos... jesszus mariska. Nekem még mindig az a kicsi-pici-kisbaba. Biztos a nagyok miatt...
Most nézem, hogy Petra is mindjárt 1 éves!
Hihetetlen! nemsokára visszabeszél... bár a Gergi már most visszabeszél a Dani is visszabeszél... Még azt mondja nekem, hogy HÉÉÉ.

na megyek , jó éjszakát mindenkinek, aztán még a Gergőt is át kell reptetnem az ágyába....

Kép
sasha
 
 


500!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jumam
 
 


Jumam nagyon jók, rettentően tetszenek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (csak azért, hogy meglegyen az 500. hsz-ed :wink: )

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, ma már inkább aludnék... :( De megvolt, pont 0.00 perckor!!!
jumam
 
 


Látom Jumam megelőztél, gratulálok!!!

Petra még nem beszél vissza, csak elkezdte mondani, hogy kérem = Ö Ö Ö és persze mutogat közben. Kajánál ha inni akar, akkor ezt mondja és mutat az üvegére. A bulátás dobozát már el kell előle rakni, mert a főzelék helyett inkább azt enne, és folyton azt mutogatja. Szóval Natasa és Eszti Petramég nem mutogat ilyen egyszerű dolgokra a mesekönyvében, Ő a mutogatást csak parancsolgatásra használja. :evil:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Nem értem miért tűnt el mindenki, de akkor én is lépek.
Jó éjt és szép álmokat mindenkinek!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Hali!

Vuka!
Személy szerint pont ezért tüntem el. 1 óra volt mire ágyba kerültem és el is aludtam. Mert a Gergőt apa altatta el és az én helyemen természetesen. Ellenben, nem lehet csak úgy az ágyába bepakolni a kis tököst, mert egyből megriad és olyankor még jön egy szopi, ami változó mennyi lesz. Van, hogy két cici is kell neki. És csak ezután lehet átvinni, de ez már egyszerű, mert ha fel is ébred az sem baj. Lerakom, fogja a kispárnáját (nagyon lapos bébipárna), bekapja az ujját, befordul és már alszik is. Szerencsére! Na de reggel 6-kor már jelez, hogy neki kéne enni-inni és általában ilyenkor már két cici kell neki, meg van egy kis nyűglődés is utána, mert büfiznie kell, de most is visszaraktam az ágyába kb 20 perc volt az egész, na de én ilyenkor már úgy felébredek, hogy nem tudok vissza aludni. Ez van.

Jumam!
De édes képek! Megmondom őszintén nem tudtam eldönteni melyik kép aranyosabb, mert nagyon édi ahogy a hasán alszik és az is amikor a tesópuszi van, meg amikor a nővérkéjével, apájával van, meg amikor telefonál, meg az is ahogyan néz azon a képen amikor Dada az asztalon fekszik... ott valami nagyon nagy huncutságot érzek :wink:

Kép
sasha
 
 


Na de lányok, már kukorékolt a kakas és ti még mindig alszotok?!?!? Irgumburgum, ébresztő!
sasha
 
 


Ejnye-bejnye!

Kép
sasha
 
 


Sziasztok,

micsoda éjszaki élet. :wink:

Vuka, ugye jól tudom, hogy valamelyik rokonod Pátyon lakik? Milyen ott lakni? Jó környék? Meg egyáltalán, tudnál róla mesélni? Infrastruktúra, Pestre való bejárás, iskola, óvoda, stb. stb.

Jumam, én kérek szépen e-mailt, kíváncsi vagyok rád. :)

Sasha, én már 7-kor fent voltam, dehát az uramat muszáj útjára bocsátani. :wink: És visszaolvasnom is volt mit, szerencsére. :)
Vendég
 


csatlakozom Pesztihez, nekem is ugyanez az alibim: eddig visszaolvastam. Jumam emailje engem is érdekel majd, de még mennyire, persze ő ezt már nem hallja. Érdekes a képek közül a tarkós: mennyi érzelmet, emléket tud ébreszteni csupán egy szimpla kis itzipitzi bébitarkó.

Eszti, szerintem Vukának a szülei laknak Pátyon, ha szerencséd van, még ő is ott töltötte Antivagyok előtti hőskorszakát, így több oldalas esszékben tudja majd kivesézni neked a témát.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Helló!

Jó sokáig bírtátok. :D

Beni taknyos lett. Remélem Livinek nem lesz baja. Lehet akkor fázott meg, mikor a kocsiból ki-be szálltunk, de jön megint 1 foga, szóval lehet, hogy az a bűnös.

Eszméletlen milyen reklámokat tudtok. :shock: Mi nem nézünk TV-t, így kedvenc reklámunk sincsen. Ha ritkán megy a Csak csajok, akkor annak a zenéjét szereti Beni.

Jumam,
engem is érdekel!!!!
Ahol Zsófi Apukájával van, azon hasonlítanak ám ők is egymásra.
Báty-hugi kép nagyon szép!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Még itt vagyunk, mindjárt indulunk, küldtem emailt, mindenkinek!
pussz, jó hétvégét!!!
jumam
 
 


Jumam, ez az email elképesztően érdekes, én becippeztem a számat és eldobtam a kulcsot...

Ilba, huggies pelus vonalkódja nem ér semmit? Mert az is nagy márka, hátha kell valakinek...

Kép Kép
coolasa
 
 


Eszti igen Pátyon laktam 23 éves koromig, most pedig minden hétvégén kimegyünk oda. Majd írok e-mailt, amint egy kicsit összeszedtem magam. 8)

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 



Kép
sasha
 
 


Sasha, ez haláli

Kép Kép
coolasa
 
 


Hahó magyaranyák, ha akartok dekorkozmetikumot venni dmes ár kb feléért, arra az esetre szólok nektek, hogy itt ez az oldal
forteam.hu/koromlakk
én fogok rendelni magamnak 1 lakkot, és ha más is akarna, akkor postaköltséget spórolhat eme mágikus módszerel. Csak írjátok össze kinek mi kell, és megrendelem. A színárnyalatokról vannak szép fotók is, szóval lehet válogatni. Én pl a Hot India High Shine-t néztem ki magamnak, abból is a világosabb tónust 299 ft-ért.

Kép Kép
coolasa
 
 


Hali!

A neten terjeng most egy horror emil ami arról szól, hogy a Light coca cola és a Mentos cukorka együttes fogyasztása végett meghalt egy gyerek valahol a világ háta mögött... nos kicsit utánakutattam és ezt találtam. Hivatalos kísérletezés, érdemes végignézni!

http://www.youtube.com/watch?v=EWsv3IQ7HMI

Kép
sasha
 
 


Nagyjából történő visszaolvasás mellett nem nagyon van időm még hsz-t is írni, úgyhogy csak beköszönök.

Sziasztok!


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs
 
 


Cool,
Huggiest pelust még sosem láttam. Csak boltban a polcon. :D

Apropó cippzár! Beni anorákjában a cippzárnak kitört 1 foga és így nem lehet fel-le húzni. Elvittem ruhajavítóba, 2300Ft(!) a javítás. :shock: :shock: :shock: Huhh!

Délután nem leszek, megyek babanézőbe. 8)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Szia Mancsi! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Szijjja Ilba :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs
 
 


Úgy néz ki, hétfőn megyünk vissza. Sajna a holnapra tervezett programom (kozmetikai tetoválás) nem jön össze. Homloküreg- és tüdőgyuszis lett az itteni kozmetikusom :shock: :evil: :cry:

Petike tündéri. Éjjel alszik, nappal meg vígan eljátszadozik a dédiékkel, vagy aki épp itthon van. Néha eszébe jut, hogy anya, akkor bújik, meg jön, de amúgy gyönyörűen elvan Ezt otthon is el bírnám viselni :oops: :wink:

Kép
mancs
 
 


Ózdon van hó?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Midet vették volna kezelésbe? :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Én is bele vagyok buzulva Petike tarkójába!!!

Ilba,
csak csajok zenéje nálunk is nyerő. :wink:

Kép
mancs
 
 


Nincs hó, tegnap este esett, de alig látszik.

Szemöldök. Az elsőn már vagy 6 éve átestem, most lett volna a 3. alkalom.

Kép
mancs
 
 


Lépte, pááááá!

8)

Kép
mancs
 
 


LépteM

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!

A párom asszonta, ezt itt rakjam fel:
Kép

Holnap úgy néz ki, kapok egy ilyen telefont:
http://www.mobilkor.hu/mobilkor_tesztek ... ?teszt=144

Alapból pocsékos a hangulatom, így inkább lelépek.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Kormi,
Te vagy a fotón? Tiszta Benedek. De Leventét is látom. :)
Grat a telóhoz, nekem egy ócska régi van, mióta Beni megszerelte a régit. :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 



Kép
sasha
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?