Hali!
Vuka!
Személy szerint pont ezért tüntem el. 1 óra volt mire ágyba kerültem és el is aludtam. Mert a Gergőt apa altatta el és az én helyemen természetesen. Ellenben, nem lehet csak úgy az ágyába bepakolni a kis tököst, mert egyből megriad és olyankor még jön egy szopi, ami változó mennyi lesz. Van, hogy két cici is kell neki. És csak ezután lehet átvinni, de ez már egyszerű, mert ha fel is ébred az sem baj. Lerakom, fogja a kispárnáját (nagyon lapos bébipárna), bekapja az ujját, befordul és már alszik is. Szerencsére! Na de reggel 6-kor már jelez, hogy neki kéne enni-inni és általában ilyenkor már két cici kell neki, meg van egy kis nyűglődés is utána, mert büfiznie kell, de most is visszaraktam az ágyába kb 20 perc volt az egész, na de én ilyenkor már úgy felébredek, hogy nem tudok vissza aludni. Ez van.
Jumam!
De édes képek! Megmondom őszintén nem tudtam eldönteni melyik kép aranyosabb, mert nagyon édi ahogy a hasán alszik és az is amikor a tesópuszi van, meg amikor a nővérkéjével, apájával van, meg amikor telefonál, meg az is ahogyan néz azon a képen amikor Dada az asztalon fekszik... ott valami nagyon nagy huncutságot érzek