Hellósztok,
Jucus, hááát, gratulálok, olyan szépek vagytok!
Natasa, Gabus, mi is hasonlóképpen pisilgetünk.
Klikkes képek is aranyosak, a feliratokért külön érdemjegy!
Az hagyján, hogy Gabinak is vannak 7-18 kg-os Pampers pelusai, de nekem is van, egy bontatlan Jumbo csomag és még külön kb. 15 db. Benyó is érzékeny lett erre, most a Libero up&go-ja megy, az nem szorítja a hasát, így nem irritálja.
Szóval én is felajánlom, sok helyet foglal. Már kétszer megpróbáltam, hogy hátha mégsem a pelenka miatt, de mindig kiderült, hogy amiatt lesz piros a pocija.
Natasa, nálam a fogyókúra viszonylag erőteljesnek mondható, délig csak egy tejeskávé, ebédre valami meleg, aztán délután egy kis gyümölcs és sajt, vagy joghurt, és ennyi. Meg sok folyadék. Néha délelőtt müzli, vagy amit találok, paprika, meg ami nem hízlal. Ma délután meggyszószoztam, de ez édesítővel volt csinálva. Hát kb. így. Én csak így tudom, sajna, nem vagyok képes lájtosan, olyan Diás módszerrel, hogy napi 2000 kalóriával fogyjak. Nekem muszáj, hogy lássam egy pár héten belül az eredményt, különben elveszítem a türelmemet és feleslegesnek érzem, abbahagyom. Fogytam már egyszer ezzel a módszeremmel 17 kilót. És tartósan, mert amíg terhes lettem, megtartottam a súlyt, kb. 7 éven keresztül.
Nálunk most megy a mesélés ezerrel, imádja a könyveit. Már mutagatja az állatokat, tök sokat felismer. És ilyen piciket is, mint a bogár, kukac, vagy mint a tojás.
És már tudja, hol van az orrom, a szám, a szemem, imádja, ha söpröm az ujjait a szempillámmal.
És ha megkérdezem, hogy hol az óra, akkor lelkesen mutogat az orromra.
A gombok nálunk is elsőszámú kedvencek. És ha mesélek a könyvből, amiben egy cica játszik a gombolyaggal, akkor is lelkesen mutogat a nadrág gombjára.
Nahh, ennyit az áradozásomról.
Puszi