Sziasztok,
Haat atfutottam amit irtatok--rengeteg--mint altalaban
.
Tegnap nem voltam, egesz nap csavarogtunk a fiukkal, bevasaroltam nekik, majd cirkuszban voltunk, majd egy baratnomnel, aki most var ikreket, majd este bevacsiztunk egy jo kis etteremben, ahol ki van alakitva egy jatszoter a gyerekeknek, igy ok jatszottak, mi meg ferjjel dumaltunk egy jot. Tok jo volt, ide tobbszor is visszajovunk majd. Ma reggelre meg LEESETT a hooo! Majd tizen eve itt elek de en ekkora havat meg nem lattam itt. Nem is szokott egyeltalan ho esni. Persze az otthoni viszonyokhoz kepest talan semmi
, de itt ez kesz csoda
Reggel suli elott hogolyoztunk egy jot a naggyal, a kicsit meg patyolasztam, mert elesett bele a hoba es nem igazan tetszett neki. Nem volt ugy beoltoztetve, mint amikor sieltunk
De ket perc mulva mar nagyban kostolgatta a havat es "ugralt" o is benne!
Matthieu volt szomoru, hogy suliba kellett mennie, hat igen, mire hazajon igen csak el fog olvadni a ho
Na ennyit rolunk!
Ayse, Bodza, Benianyu, Kuha, Barbapapa, Jucc es Juci es remelem senkit sem hagytam ki, koszi, valoban buszke is vagyok rajuk
Na de lanyok ti sem panaszkodhattok!!
Barbapapa,
Jol latom, hogy a ket fiu, azonkivul, hogy az egyik szoke a masik meg barna, de nagyon hasonlit? Vagy csak a kamera allasabol tunik igy?? A furdokadas kepeknel, amikor egymas mellett vannak, nekem nagyon hasonlonak tunik az arcvonasuk.
Asztal, hat ezt meg (mint mindent), Matthieutol orokolte. Tzenyleg jo, mert ebben szokott firkalni, legozni, gyurmazni stb. Utana meg van lapja, amit felteszek es erre is tud kretaval vagy filctollal rajzolni.
Rokica,
De jo, hogy VEGRE otthon vagytok!!!!!!!!!!!!
Nagyon gyors javulast neked is es Zsuzsanak is! Tenyleg szivmarkolo volt, amikor olvastam soraidat, de mostmar hajra minden jo, ha jo vege!!! Racsos agy
Durva beszokassal igaz, de szerintem ez most nagy segitseg lesz neked!
A lakaselrendezessel kapcsolatban csak egy tapasztalat, amit en szereztem annak idejen. Szoval mi "szerintunk" tokeletes modon elrendeztuk a lakast Balazs szuletese elott! Hat ket honap mulva ujra kellett rendezni a lakast, mert ugye minden gyerek mas, Balazs nem volt egy jo alvo stb, igy alakithattuk ujra az egeszet. Mi lenne, persze ti latjatok, ha most nem bolygatnatok Zsuzsat meg ezzel is?? Egy kis ido utan ugyis latni fogjatok, hogy an alakul majd a kettovel!
Ha mar rakerdeztel, a bolcsis temara, ha Zsuzsa jobban lesz, csak probakeppen elviszed a bolcsibe.
Ott mar ugyis latszani fog, hogy akarja-e vagy sem! Lehet, hogy nem lenne ellennere, akkor miert ne, de ha sir vagy ellenkezik ellenne, akkor talan valoban nem kellenne eroltetni! De ezt csak te tudod eldonteni annak fuggvenyeben is, hogy mennyire lesz jo vagy mint irod "kis virgonc" Szilvivi.
Toka,
Semmi sertodes nincs!!
Gyurmazas az tulzas, csak dobalja szet meg, de azert alakul neha egy kis formazas is
Matthieu nem volt megbuntetve, csak menni kellett lefekudni
And,
Koszi
Parizsrol feldobtam egy Eiffel tornyos kepet, sajnos valamit elallitottam a gepen es nagyon homik lettek a kepek
, csak a videok jok, azt meg nem tudok felrakni
Totka,
Mellizom gyakorlatokat sulyzoval csinalj, de megteszi ket masfel literes uveges viz is
Emelgetni kell, egyenes majd hajlitott derekkal, oldalt csak egyik majd masik oldalon es hat a hires fekvotamasz!!!! 50 legalabb minden nap!!! Ne aggodj egyebkent, meg csak most alltal le a szopival, majd helyrezokken az, mint mindenhez, ehhez is ido kell!!
Ingatlanado
Juci,
Ki fogom probalni a receptet!
Megann,
Jo utat akkor!! Apropo, mikor mentek Romaba?
Kuha,
Jot nevettem, Gergon, ahogy leirtad, milyen hazigazda volt! Majd megvaltozik
Benianyu,
Na most en szeretnelek vigasztalni teged, mert te is sokszor tetted mar ezt velem!
Szoval vigasztaljon a tudat, hogy nem vagy egyedul ezzel a nagyfius, neha fegyelmezni sem lehet problemaval
Most jol megvigasztaltalak nem?
Na de komolyan!!! Meglatod, mihelyst visszaall a megszokott rend, rendezodni fognak a problemak is. Bar eleg nehez szerintem is ket eleg eros egyenisegu fiuval, ilyenek az enyemek is! Megprobalok en sem nagyon belemenni a vitaikba, de neha muszaly, mint irod, foleg ha akaratbol piszkalja! De, most pillanatnyilag nalunk "csend"
van, mivel:
Mar tobb honapja szeretne, ha lecserelnenk a playstation-jet es hat eddig nem igazan hajlottunk ra! De, ferjnek otlete alapjan, kitalaltunk egy pontrendszert; ossze kell gyujteni 500 pontot, ahhoz, hogy megvegyuk neki a hon ahitott XBOX 360-at. Kialakitottunk egy tablazatot es pontot kap, asztalleszedes, agyberakas, stb es bizony kap vagy elveszit pontot annak fuggvenyeben, hogy hogyan viselkedik a tesojaval
Most mit mondjak, az elejen egy kicsit vonakodtam, mert bar rengeteget segit nekem es nagyon onnallo, de azert nem akartam, hogy ezek utan ugymondva "mindent pontban merjunk", de mostmar pozitivabb vagyok! Bar peldaul eleg huncut
is, Jon es kerdezi, hogy "-Anya, akarod, hogy foglalkozzak Balazzsal, amig te elvegzed a dolgod? Mire en, persze, aranyos vagy! Persze mikor vegeztem, megkerdezte nagyon "aranyosan, hogy hat anya nem gondolod, hogy megerdemlek nehany pontot??
Azert talaltuk ki ezt a rendszert, hogy erezze, ilyen ajandekot nem kaphat csak "ugy"! Reggelente mar nem is kell kerni, berakja az agyat magatol
es ket napja en irtam neki a pontjait, elfelejtette!
De most visszakanyarodva, legalabb csend van, mert ha "gonoszkodik" Balazzsal akkor csak annyit mondok, hogy "Figyelmeztetlek, elvonok a pontjaidbol" es hat mukodik!
Es Balazs is jobban keresi a tarsasagat, miota foglalkozik igy vele!! Hat, nalunk most ez van! Remelem, folytatodni fog, miutan meglesz neki az 500 pontja is! Hm, mit szoltok??
Na most megint jol elmelyedtem magamban
Aniko